2015 Şubat Anneleri

Canim endise etme erken dogan bebeklr normal sureci birazcik daha geriden takip ediyor ama o kadar cabuk toparliyor ki one bile geciyorlar arkadasmm bebegi 32de dogdu o da bastan senin gibi uzulup endise ediyordu ama simdi oglu akranlarini yakaladi da gecti bile

Benimki kiz diye mi bbilmiyorum vurma huyu yok Simdilik yine de tek virakmamaya calisiyoruz severken elini kolunu sert tutuyor bilemiyor bir de ssürekli kafasini oksamak istiyor O yuzden tetikteyim ben de. Iki aydir gecmeyen konjoktivit var gozunde odum patliyor bebege bulastrcak diye opmek sevmek icin yuzune cok yanasiyor hep uyarip uzaklastrmak durumunda kaliyorum bu da hosuma gtmiyor zaten yorgunluktan geriliyorum bizimkinin yemek isi illet sofrada deli ediyo beni dort senedir kangren mevzumuz her oöğün sinirim kaldrmio arada bagrip cagriyorum sonra da üzülüyorum nsl toparlicam blmem esim ise gitti kostur kostir yatak topla kahvalti hazrla kizi emzir ocaga komposto koy vb oglen oldu uyine wc gidemedm okula gidince kolay olur belki blmiyorum

Bizimde oyle oldu canim iki sefer hemde isini dogru yapan yokki

Of yaa eziyet resmen

Benimki uyanip aliyor bebegi gazini cikarayim diye sonra sinirlenmis neymis penye kundak kadar sacma bisey yokmus kayiyormus tutamiyirmus. Bir de beyimizin sinirini cektik. Sacmalik

Guya ben de verdim gaz cikarmaya da yattgi yerde uzerine koymus cocugu kafa kAymis asagi dik tutmaynca da kusuyor anlatamiyorum ki iyi boyle rahati diyor kimin rahati acaba :))

Buhar makinası hep açık

Kuzum onu surekli acik tutma zararli oyle gunde bi iki defa on bes dk acman yeterli

ohh gozun aydin mis gibi kirklanin insallah kafan da rahatlar bundan sonra

Emzik durumları nedir arkadaşlar?Veriyor musunuz, verecek misiniz?Erken mi?Ne yapmalı?

Bence eşinin dediği gibi kızını okula Gönderme. Hastalık getirebilir. Başka çocuğu olanlar da bebişi sakın yalnız bırakmasın bırakırlarsa diğer çocukları Yanlarında olsun Allah korusun onların akılları daha ermiyor. Ev işi yemek ve bebiş bakımı zor di mi? Aslında ben böyle tek yapabilirim kafam daha rahat ama illa yardımcı gelecekmiş. Bu seferki umarım dediğimizi yapan aklı Selim biri olur. Çarşamba persembe cuma gelicek kv de direktif verecekmiş. Hiç ilgilenmiyorum bu sefer. Alıcam meyve suyumu böreğimi kekimi oturup kitap okuycam.

merhaba hanimlar
bendne artik umidi kestiniz ehrhalde gelmeyecek bi daha diye demi :)
6 gundur hastanedeyiz,az once çikdik hastaneden, oglum içerde uyyor

olmus olabilecek,duymus duyabileceginiz en kolay dogumlardan birini yasadim çok sukur
ikimizde çok iyyiz,oglum su an dogum kilosunu çokdan geçmis durumda
ufak bi anatomik sorun yuzunden bugune kaldik, cumartesi çikacakdik yoksa

çocuklarim okuldan gelicek, ayrintili hikayemi yazicam, ama geriyi okuyamam 120 sayfa yazmisniz naptiniz siz yaaaa :))))
hayrina biri ozet geçsin darkdaysla yasemin ve bi arkadas daha vardi , iyilERMI ?
AHANDA uyandi benim kuçuk tosunum

gorusuruz insallah ..

Yok zorla cikariyorum ama yapisiyo birakmamak icin:)simdi yatarak emziriyorum biraz daha fazla emebildi kilo alimida iyi doktorda bisey olmaz zamanla ogrenir dedi

2 aylık bebeğe otizm teşhisi koyulması imkansız canım en az18 aydan sonra belli oluyor o. Hiç kafana takma bebekler aynı anda aynı şekilde gelişecekler diye bişey yok. Bu kaygıya düşmen için çok erken

Merak ediyorum orada da kırk gün olayı var mı?

Hadi gözün Aydın canım. Allah analı babalı büyütsün. Yasemin'in doğum yaptığını okumuştum ama darkdaysi görmedim canım.

Canim gonderme de nereye kadar iki aydir uzak kaldi ozluyor o da ortamini asiri enerjik sosyal bi cocuk benimki oyle kendi kendini oyalamak yok devamli birebir mesgul olcan ki hareketli oyun gezmek favorisi yetebilmem yetismem cok zor bu hafta dayanalim da haftaya gonderecem kacari yok okul hep hayatmzda olcak zaten ne diyim rabbim korusun ins minnagi da buyugu de yardimci olayi iyi bisey mesafeni koy yeterki bastan çalışan oldugu imajini ver yonlendir isteklerini net soyle olmadgnda yollari ayrcagnzi da araya sıkıstir kimseye minnet borcun yok unutma ins iyi olur yalnz kv de gtmio mu yardmci varsa ona ne gerek evin hanimi sensin sen duzen kurcan kadinla o ne karsio ki ne zamna kadar brlkte olablrsnz yani

hadi sukur topikce rahatladik dogurdun hamdolsun bekledgne de degmiş cabuk kolay olmus anlasilan cok sukur. Sağlıkla buyut yavrunu yasemin dogurdu darkdays duruyordu sanki

Bazen Ayağımda sallıyorum uykuya dalamadığı zamanlar.
Ona alıştırmaktan korkuyorum valla, şimdi hafifler herşey kolay ama ağırlaştıklarında zorlaşacak ayakta sallamak

Uykusu yokmus anlasilan. Konusalim istiyor beninki oyle yatirrsan agliyor kucaga alirsan etrafa bakiniyor. Sosyallik istiyorlar sanirim
Uykusunun olmamasına Şaşıyorum işte. Gündüzde uyumadı. Memeden sonra 5er dkk şekerleme yapıyo o kadar. Dün toplasan 10 saat uyumamıştır. Yarım saatlik uslu durmanın sonunda yine meme istiyo. Meme tam dolmadığı içinde kavga ediyo benle (

Tuvalete gitmek istiyorum ama kizla buyugu yalniz bırakamıyorum bi gitmiyor ki odasnda oynasn o ara frsat bulup gireyim insanliktan ciktim yeminle

Emzik durumları nedir arkadaşlar?Veriyor musunuz, verecek misiniz?Erken mi?Ne yapmalı?

hastanede ilk gün verdim daha hemen aldı. şimdi ise vazgeçilmez kurtarıcım benim onunla sakinleşiyor onunla uykuya dalıyor yoksa halim harapmış :)
herkesin düşüncesi farklı yok zararlı vs diye ama valla bence alan bebeğe verilmeli almayan için yapacak birşey yok

Tuvalete gitmek istiyorum ama kizla buyugu yalniz bırakamıyorum bi gitmiyor ki odasnda oynasn o ara frsat bulup gireyim insanliktan ciktim yeminle

bende haftasonu annemdeydim öyle banyo yaptım yoksa kokuşucam evde kusmuk ve bok yüzünden :)

saol canim
valla bunaldim hastanede patladim, evimden çocuklarimdan sonra size yazmayi ozledim
buraya sancim var diye yazdikdan 1 saat sonra oglum kucagimdaydi ,çok dua ettim rabbime çok sukur beni zora sokmadi

Resmen dikişlerimi kendim aldım baktık düşeceği falan yok aldım aynayı çektim ipleri zaten erimiş ÇOĞU iki tane kaldı sapıklığım tavan yani ne yapayım ama çok sıkıldım 1 ay oldu be

Ben de vermek istiyorum.İlk gün de vermek durumunda kalmıştım ama şimdi erken mi bilemedim.Bazı makaleler okudum, ilk aydan sonra daha doğru olduğuna dair..Meme kargaşası yaşamaması açısından..Ama sonra da tutmama ihtimali var.Şimdi bile bi tutuyor bi tutmuyor..Çok kararsızım..

Valla ben puseti koridora bırakıp çok gittim yapacak bişey yok yanlız kalamıyor

ve tek sorunumuz emzik almiyorrrrrr
Canım geçmiş olsun önce gözün Aydın Allah sağlık versin ikinize de tabi diğer bebişlerine de
Hastanede bu kadar uzun neden tutuyorlar orda öylemi bi sorun yok inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…