2015 Şubat Anneleri

Hemoroid nedir arkadas lohusalikta doğum sonrası bu kadar kanama olmadı! Herkes dr.a git diyor, gidemem gosteremem napacam? Caresi nedir bunun?

Hemoroid nedir arkadas lohusalikta doğum sonrası bu kadar kanama olmadı! Herkes dr.a git diyor, gidemem gosteremem napacam? Caresi nedir bunun?
Canım normal mi yapmıştın hatırlamıyorum ama genelde doğum sonrası olabilen bir durum normal sonrası daha sık olabiliyormuş gitmen Lazım dr a sonrası sıkıntı yaratır tedavi Şart

Emzik durumları nedir arkadaşlar?Veriyor musunuz, verecek misiniz?Erken mi?Ne yapmalı?
Ben verdim aslinda karsiydim ama arada cani isterse aliyor ve susuyor ama her zmn degil! Maymun etti bizi ölüyorum uykusuzluktan

Sabah 6dan beri mememde. Kafayı yiycem. Bende de şekerleme yapıyo, tam yerinr koyucam uyanıyo başlıyo zırlamaya. Morarana kadar Zırlıyo süpürge sesi falan da fayda etmedi. Mecburen tekrar meme. Ne kadarlık seninki?

Allah ım benimki de alsaydı keşke... Resmen ben emzik oldum kafayı yiycem

Meme ve uykusuzluk bizde de var fazlasıyla. 28 günlüğüz

Biz birazdan kalça ultrasonu çekilmeye gidiyoruz. Hadi hayırlısı.

Canım normal mi yapmıştın hatırlamıyorum ama genelde doğum sonrası olabilen bir durum normal sonrası daha sık olabiliyormuş gitmen Lazım dr a sonrası sıkıntı yaratır tedavi Şart
Normal doğuma girdim canım ama yarım saat doğuramayıp fenalasinca sezeryan oldu

Ben sezaryen oldum ama bendede var. Canum çok yanıyo, resmen wc ye gitmek istemiyorum tedaviside zor biraz galiba.

Biz birazdan kalça ultrasonu çekilmeye gidiyoruz. Hadi hayırlısı.
Biz de gidecektik ama kocişin yurtdışı seyahati çıktı, dr.umuz da gelince yaparız dedi. Bir haftalgina gidecek çrş gunu! 40'ımız çıkmış olur, usgye gittigimizde bisi olmaz heralde. Emin olamadim

Dogurdun onu bildik de gelip yazacaksib diye bekliyoruz kac gundur.
Masallah size ayrintilari yaz

Hadi gözünaydın. Allah analı babalı büyütsün:)

Kizlar mrb. Bebegim 25 gunluk. Evde mezura vardi.meraktan boyunu olctum. 55 cm cikti.hatta kusuratida var.50 cm dogmustu. Bayagi uzamis sanki . sizinkilerin durumu nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…