Valla eskiden verilmişti hamile iken ama ben yeni aldım yeni verdim.25 günlük canım. Memede kalmayı baştan beri seviyorda bu uyumama ayakları bir haftadır var
Ben hamileykende hiç karşılaştırma yapmıyordum şimdide yapmıyorum. Gereksiz yere kendimizi germemizin anlamı yok.
Ya siz instagram hesaplarınızı ne ara verdiniz ben görmedim
sen söyleyince bende ölçtüm şimdi 54 cm 3 günde 3 cm uzamaz değilmi. bizide yanlış ölçmüşlerBenim yanlış ölçmüşlerdi doğunca 53 cm idi bir ay sonra ölçtüler 54 cm.
Dertlendim bir sürü.sonra kendim ölçtüm çocuk 60 cm. Bacaklarını tam düzeltemiyorlar ondan yanlış çıkıyor.
Malt içeceği mı alkolsüz bira mı?sütün olması için biraz çaba göster,kimyon, humana çay, alkolsuz bira, tahin helvası, dere otu vs... aklıma gelenler bunları tüket sütün çoğalır belki, bir de su iç.. komposto da iç. bebeğine ilk ay iyi bak. ben bir hafta kadar besleyemedim bebeğimi baya zayıfladı, sonra emmeye başladı, maşallah güzel kilo aldı.
Normalde bizimkide durmuyo zaten. Dün gece 4 saat uyanık kalınca yorgun düştü sanırım.Benim bebeyi alan da 15 dk sonra geri getiriyor ama çığlık çığlığa ağlar şekilde
Sonuc yine meme yine meme.
l
Bebelere cay verebiliyo muyuz? Anason rezene karisimi bi cay var uyumasi icin almis annem. 1 aylik bebeye olmaz dedim ama olur mu ki?
O gelecek pek yakın değil sanırım :)Sanirim hepimizin problemi uyumayan ve doymayan bebe, gececek degil mi, rahat edecez yakin gelecekte
Biraz önce aynaya baktım da şu tımarhanede çekilen filmlerde başrol oynayabilirim.
Tiftik tiftik saçlar,insan bir tarar.
Kullanmiyorum suyun icinde daha a z usuyir gibiFile kullanmıyırsun o zaman di mi?
Süpersin.Gön makinasını bulamıyorum yerini bile unutmuşum
Yok canım uzamaz bakma sen onlara takma kafaana. yanlış ölçülmüştür.sen söyleyince bende ölçtüm şimdi 54 cm 3 günde 3 cm uzamaz değilmi. bizide yanlış ölçmüşler
Valla siz yazıp duruyorsunuz da ben o kesik yer nerde o dikişleri yırtıkları nasıl görüyorsunuz elliyorsunuz bilmiyorum,kafamda hiç canlandıramadım.Ya benm yirtikta dikis yok oraya nsl dikis atti ki oynak doku icerde kendi kaynayacak o dedi bana ama hala yarik bildiğin
yanaklar tombis duruyor bakalim kac kilo cikacak haftaya kontrol. Ten rengi bir garip benimkinin esmer gibi degil gini kara ama degisik. Bakalim ilerde ne olcak.Canım cicim sen deneyimlisin. Bizimki birazda tombalak kolumla zor tuttum. Hoş seninki de biraz tombik maşallah. Sarı da çok yakışmış. Benim kara kıza da koyu renkler yakışmıyor.
mor bir tulum almıştım her gören lütfen bunu bir daha giydirme diyor.
Turkuaz çok yakışıyor.
Ben aynada kendimi ilk gordugumde korktum, hamile kadin gorse fenalasir tipime bakipbide beni gör kaşların kirpiklerle sarmaş dolaş üzerimde bol dizleri çıkmış bir pijama üzerine eşimin tişörtü bana 4 beden büyük hele saçları hiç sorma en son doğuma gideceğim gün taramıştım
Sen benden betermişsin.ne zaman kendimizie geleceğiz acaBabide beni gör kaşların kirpiklerle sarmaş dolaş üzerimde bol dizleri çıkmış bir pijama üzerine eşimin tişörtü bana 4 beden büyük hele saçları hiç sorma en son doğuma gideceğim gün taramıştım
Biz iki kisi yikiyoruz cocuk madara oluyorCanım cicim sen deneyimlisin. Bizimki birazda tombalak kolumla zor tuttum. Hoş seninki de biraz tombik maşallah. Sarı da çok yakışmış. Benim kara kıza da koyu renkler yakışmıyor.
mor bir tulum almıştım her gören lütfen bunu bir daha giydirme diyor.
Turkuaz çok yakışıyor.
Sen benden betermişsin.ne zaman kendimizie geleceğiz acaBa
Canım ben ebru şallı ile yapìyodum da o videosunda oyle diyo.dikis yerlerim zorlaninca aciyor zaten.Bana dr 40 tan sonra olur demisti yanlis mi anladimki?karin hareketleri ve mekik 3 ay sonra demisti
Benim bebeyi aaynada 15 dk sonra geri getiriyor ama çığlık çığlığa ağlar şekilde
Sonuc yine meme yine meme.
l
Bebelere cay verebiliyo muyuz? Anason rezene karisimi bi cay var uyumasi icin almis annem. 1 aylik bebeye olmaz dedim ama olur mu ki?
Valla siz yazıp duruyorsunuz da ben o kesik yer nerde o dikişleri yırtıkları nasıl görüyorsunuz elliyorsunuz bilmiyorum,kafamda hiç canlandıramadım.
İçim.bir hoş oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?