2015 Şubat Anneleri

Bende o köpüklü filelerle yıkıyorum bizimki dört köşe yıkanırken.

Benim yok anakucagı ama koltuğa yan yatırıyorum. Sırtını sıvazlıyorum. Ağlarsa emzik veriyorum

Her geçen gün sarılık seviyesinde de Artış olur demişlerdi bu sarılığı artıyor demek değilmiş ne kadar günlük olduğuna göre sarılık seviyeleri varmış canım.

12 günlîktü canım 10 güne düşmesi beklenir yazıyor genelde nette bugün daha iyi gibi rengimiz Takip ediyorum sürekli cumaya kadar sabır artık. Dr 15. Güne düşmesini bekliyoruz artık dedi çünkü.

kızlar bunu çok sordum ama lansinoh ikili elektrikli pompa almaya karar verdim kullananlar memnunmu ve çok acıtıyormu verdiğim paraya değsin istiyorum birde medisana alından ateşölçer alıyorum ebe onu tavsiye etti 5 yıldır kullanıyoruz daha bir arızası çıkmadı dedi

Lansinoh aldım ben krizantemcik de onu kullanıyor. Bir kez sağdık süt Kanalları açılıyormuş daha çok süt olur belki dedim eşime. Ama o sağdırmıyor. Anca işe başlayınca kullanırsın dedi. Kullanımı kolay. Alabilirsin canım. Medisana temazsız ateş ölçer aldık hiç iyi ölçmedi. Alından olanını nasıl ölçer bilmiyorum. Ölçümler yanlış olunca braun un alından ölçerini aldık.

alından ölçeni alacaktım bende iyi oldu bak söylediğin
peki braun nasıl iyimi

Kıyafetler aslında azıcık gram eder. Bizim Dr tamamen soyduruyor bez dahil. Kıyafetle olması daha iyi üşümez yavrucuklar.

Bebiş tuvaletini yaparken hala ağlıyor. Bu ağlamalar ne kadar devam edicek? Uyuyamıyor bile.

ben lansinoh kullanıyorum memnunum cnm bi sıkıntı yasamadım acı gibi falan

Kucak konusunda şöyle de bir görüş var, bi bakın derim..Ben de gayet kucağa alıştırdığımı düşünüyordum ki okuyunca rahatladım

.....
Bebek annesini kendisinin devamı zanneder, onu her an görmek ister.

Annesi bir an gözden kaybolsa kaygılanır ağlamaya başlar, korkar, yalnızlığını hisseder.

Bir çok anne ise bebeğinin kendisine bu kadar kuvvetli bağlanmasına anlam veremez, bebeğinin anormal şeyler yaşadığını düşünür. Bağlanmanın önemini bilmeyen pek çok anne bebeğinin kendisine bağlanma çabasından ürker, çekinir.

Bebeğinin kendisine bağlandıkça kopamayacağını zanneder. Halbuki yeni doğan bebek annesine ne kadar engelsizce erişirse kendini o kadar emniyette hisseder, ne kadar emniyette hissederse de annesinden o kadar kolay ayrılır.

Bebekler doğumdan itibaren iki yaşın sonuna kadar anne ile bağlanma dönemindedir. Bu dönemde "güvenli bağlanma"nın oluşabilmesi için anne ve bebek geceleri aynı yatakta, birlikte uyumalıdır.

Pedagog Adem Güneş

özledim sizleri gunler olmus girmeyeli harala gürele geçiyor gunler :)) yardımcı kadını gönderdim daha huzurluyum..en son bebek agladıgında sekerli su verelim dedi film koptu bende kac kez bebişe karısma diger işlerle ilgilen dedim anlamadı..o varken eylül aglayınca 2 kat fazla geriliyordum..gelip gelip aç heralde emzir istersen diyordu..rutinden bahsetmedim tabi ona :)))

aynı yatakta birlikte 2 yasına kdr cok değil mi ya sonra nasıl alıstırcaz ayrı uyumaya

Uyumak istiyorum arkadaş ucten beri ne istediğini bilmeyen bi bebenin eline oyuncak oldum gaz caz meme pispisla faslı bitmedi bu gecr bi es ver be cocuuum iki saatcik uyuyaydim bari öbür cadi uyanmadan oyyy
Yok oyle bi rahatlik 10 da emzirdim yarim saat sonrada allah ne verdiyse kustu simdi yine meme diyr agliyor saat 11:15 olmuş, mandıra olsam bile sut cikmaz annem de mamasini hazirla ver diyor, analık olsam bu kadar olurmusum

aynı yatakta birlikte 2 yasına kdr cok değil mi ya sonra nasıl alıstırcaz ayrı uyumaya
Ben yatagima almam, allah korusun uzerine kapanirim yorganin altinda kalir, gecen babasinin kucaginda uyumuslar salonda, asagiya kaymis aglamasina uyandim diyor babasi

Canım üç ay olsun bir sonra bak nasıl büyüyecek bebişin. En secdiğin şeyleri yaz biryere. İçinden mutlaka bebişle yapabileceğin bişey çıkar. Vitamin al.
I ideal ben de oyle diyordum dr.a gotırum beni delirecem diye geciyor yavas yavas kendiliginden cnm uzme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…