Biz uc renk olduk annem sarisin ben kumralim kiz da esmer :):) katiliyorum. Bebem de ben de esmeriz. Seviyorum bizi :)
Bzde de öyle ya normal mi acepBizimkinin kakasi gunde 1'e dustu normal mi acaba?
Allah yardimcimiz olsun, sana iki kere yardim etsin. Benim ilk bebeğim ama burnundam getirdi anamdan emdigim sutu, ki ben cok sakin bebekmisim annem hic uzmedin beni diyor surekli bu kime cekti kiİnşallah canım biz 12 günlüğüz nasıl geçiyor zaman anlamıyorum birisi uyuyor diğeri Başlıyor oğlum çok kıskanıyor ve artık o da ağlıyor hayırlı sağlıklı bir şekilde büyüseler biraz rahaylarım belki :)
gulme kizz
ben disimi SIKIYORUM , valla 1 hafta kalsa kafayi yerim kesin
Allahtan BUNALdi SIKILDI da gidiyor çarsamba :))
Dün geceden belli bitmeyen bi baş ağrısı. Ve bugün başıma gelen. Annemle gündüz konuştuk telefonda. Akşam tekrar aradı açtım efendim dedim, "kızım deden felç olmuş "dedi. Önce bi kaldım nasıl yani falan dedim. Beynine kan pıhtısı sıçramış inme inmiş, bu akşam memlekete gidiyoruz biz dedi. Salaklaştım, tamam dedim. Eşim uzanmıştı biraz, kötü oldum ağlamaya başladım. Adamı uyandırsam korkacak beni öyle görünce. Dayanamadım uyandırdım, noldu dedi hemen zaten. Böyle böyle dedim. Tamam genç değil dedem 80 küsür yaşında, ama yaşı kaç olursa oldun yani. Neyse biraz sakinleştim, kardeşlerimle falan konuştuk. Babamı aradı eşim. Şimdi yoldalar gidiyorlar. Yakın olan halam yanındaymış şimdi. Konuşamıyormuş, tepki veremiyormuş. Rabbim hakkında hayırlı olanı versin. Sonra kardeşime dedim, annem birden dannn diye söyledi bana diye. Ben emzikli bi kadınım ve böyle şeyler normaldede kötü yapar beni. Haklısın, banada öyle söyledi kötü oldum bende dedi. Gelince söylicem anneme, böyle şeyleri sen söyleme bana diye. O an düşünemiyo heralde. Aklım onlarda. Bi büyük dedem kalmıştı. Rabbim hayırlısını nasip etsin hakkında
Şurda dokuz aydır epidural.dediniz spinal dediniz başka başka şeyler dediniz,bunca insanın içinde sanırım onlar ne demek bilmeyen sadece benim.
Ben gezerim balkon balkonAma Benm adım Elvan daltoon
( boyle şarkı vardı ya )
Cok uykum var.
Benim de oyle. Doktor 2-3 gunde 1 olabilir demisti..Bzde de öyle ya normal mi acep
Alkolsüz içecek diye biliyorum, evet ilk hamile benim demiştim burada ve ilk doğuran ben oldum 31.12.2014 teMalt içeceği mı alkolsüz bira mı?
Aktif annelerden ilk sen yazmışsın foruma geçen baktımda,ilk de sen doğum yaptın sanki.
Uyumak istiyorum arkadaş ucten beri ne istediğini bilmeyen bi bebenin eline oyuncak oldum gaz caz meme pispisla faslı bitmedi bu gecr bi es ver be cocuuum iki saatcik uyuyaydim bari öbür cadi uyanmadan oyyy
Bu çocuğun sarılığı geçemedi bana dert oldu. 10.6 çıkmıştı perşembe kontrolde dün yine 11.8 çıktı
Beslenmesinde de bir sorun yok, kilo alımı normal dedi dr cuma yine gideceğiz 15. Günümüz dolduğunda o zamana düzelmesini bekliyorlarmış, vakit geçmiyor sanki
Ben de kafayı yedim üç gündür normalde dolu olunca taş gibi olurdu anlıyordum şimdi yumuşadı anlayamıyorum acaba süt mü azaldı diye düşüne düşüne bi hal oldumKeşke hiç yumuşamasa şu süt madenleri insan emin olamıyor dolu mu boş mu diyar mı doymaz mı diyeAllahtan herkeste durum aynı yoksa Kafayı yerdim
Kızlar yaaa sizde durum nasıl baş edebiliyor musunuz bu gibi sorularla???
cnm yazamadım gözün aydınanalı babalı büyütün inşAllah yavrunuzu :)kizlar çoks aolun, iyi dilekleriniz için, alintilarin hepsini okudum ama tek tek cevap evremiyorum, nolur kusuruma abkamyin
geçmisi hiç okuyamiyorum ben nasil dahil olcam size bilmiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?