- 25 Haziran 2014
- 674
- 400
- 78
kizlar oglumun gobegi dustu ama kuru deil
gece uyanmadi bende altini degismedim, bodysine geçmis çis, islak kalmis
yikayim dedim gobek dustu
dr ada ulasamadim, korkuyorum zarari olurmu((
valla oyle bi biliyorlarki alısmayı :)))
Ölçmüyor canım onun için başla termometre aldım yenibanyo suyunun sıcaklığınıda ölçüyormu
yaaaa bu tatlı sey ege mi yoksa eslaaaaa :))yok oda sıcaklığında duruyor herhangi bir işlem yapmıyorum
cok uzun yıllar kullanmadıgı sürece srn olmuyor cnm ben kendi bebegimde kullanıyorum ama 6. ayda bıraktırcam dişler sürmeye basladıgında 2-3 yasında hala kullanırsa sıkıntı tabiDiş hekimleri damak diş ağzı yapısı ile ilgili bebeklerde emziği öneriyor mu? Ne dersin?
Bİz de banyoda köpüklü file kullanıyoruz hiç ağlamıyor hatta esniyor,etrafı seyrediyor
ben sab simplex kullanıyorum bi de biogai diye bagırsak florasını olusturmayı kolaylastıran bi damla..aksam vakti kolik olabilir..bizde de var zıplatmak karnını sıcak tutmak fön makinesi sürekli dolaşmak brz iyi geliyorKizlar gaz sancisi icin rezenoil damla kullanan varmi? Ya da baska bir damla? Bizimki aksam vakti uyanikken cok agliyobgazi var herhalde diyorum.ne kucakta duruyo ne memede. Surekli agliyo. Siz uyanikken napiyonuz bebeklerinizle? Surekli kucaktami duruyo? Uyanikken benimki kadar aglayan varmi?
cok uzun yıllar kullanmadıgı sürece srn olmuyor cnm ben kendi bebegimde kullanıyorum ama 6. ayda bıraktırcam dişler sürmeye basladıgında 2-3 yasında hala kullanırsa sıkıntı tabi
Canim hayirli olsun bak ben sana demistim sen beni gecersin diye :) ne zaman dogurdun her sey yolunda mi?kizlar oglumun gobegi dustu ama kuru deil
gece uyanmadi bende altini degismedim, bodysine geçmis çis, islak kalmis
yikayim dedim gobek dustu
dr ada ulasamadim, korkuyorum zarari olurmu((
şimdi ilk 3 ay cok yogun bi emme reflexleri oldugu için ya elini battanıyesini emer ya da memeyi emzik yapar :)) o yuzden ilk aylarda verilebilir..emziği bıraktırmak parmak emmeyi bıraktırmaktan cok daha kolay..yani ileriki dönemde parmak emme alıskanlığı kazanırsa o dişlerde damaklarda ciddi sorunlar olustururTeşekkür ederim.Sağlıklı emzik kullanımı nasıl oluyor bulamadım hiçbir yerde ne zaman vermeliyiz ne zaman almalıyız ?Hangi durumlarda gerekli bilemedim ya ben :)
senin de gözün aydın cnm gule gule buyut bebişiniCanim hayirli olsun bak ben sana demistim sen beni gecersin diye :) ne zaman dogurdun her sey yolunda mi?
Bende 7 mart aksami dogurdum normal dogumla cok sukur :))
Fileyi ilk başta ıslatıyor musunuz
Altına sıcak su koyup üzerine fileyi takıyoruz biraz sıcak suyla fileyi ısıtıyorum hop bebiş üstüne sonra da köpüklüyorum küvetteki suyu elimle yavaş yavaş göbüşüne bacaklarına gezdiriyorum en son iyice yıkayınca kovadan döküyorum hatta başından bile döküyorum mutlu duruyor gayet.Benim için banyo yaparken ağlamamsı en güzel şey hoş kaka yapınca altını hep yıkıyorum onda da mutlu oluyor, suyu seviyor galiba.Tabi yıkarken yaptığım kaliteli bestelerin bini bir para
şimdi ilk 3 ay cok yogun bi emme reflexleri oldugu için ya elini battanıyesini emer ya da memeyi emzik yapar :)) o yuzden ilk aylarda verilebilir..emziği bıraktırmak parmak emmeyi bıraktırmaktan cok daha kolay..yani ileriki dönemde parmak emme alıskanlığı kazanırsa o dişlerde damaklarda ciddi sorunlar olusturur
Benim filede iş yok sanırım. Çoküstte kalıyor. Alta su koysam bile filenin kenarından alınmyor.
insallah canim ya,sanki zamani dolmadan islandigi için erken dusmus gibi geliyor bana, dusen parçada isalk zaten, oteki çocuklarimda kuruydu dusen yerşükür doğurmuşsun canım allah analaı babanı büyütsün miniğini :)
zannetmem bir sıkıntı olacağını,çabuk düşmüş bizimde bir haftada düşmüştü sonra az az kan geldi üstüne ara sıra çişte çıktı ama öyle zararlı bir durum olmadı.
ne kadarlık oldu bebişin alıyorsa hemen bi emzik al sen de rahatla o da rahatlasınDoğru diyorsun kendi elini benim elimi kucağımda yüzümü kıyafetlerimi emiyor hepsini alışırsa fena..
saol canim amin insallahAllah analı babalı büyütsün,gözünüz aydın...Sağlıkla huzurla büyüyün.
25 günlük oldu şimdi verdim pek bi iştahlı aldı emziği daldı uykuya rahatladı uykuya dalamıyordu bir türlü.ne kadarlık oldu bebişin alıyorsa hemen bi emzik al sen de rahatla o da rahatlasın
saol canimCanim hayirli olsun bak ben sana demistim sen beni gecersin diye :) ne zaman dogurdun her sey yolunda mi?
Bende 7 mart aksami dogurdum normal dogumla cok sukur :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?