2015 Şubat Anneleri

Hayırlı olsun canım

Kızlar bebeğim e işitme testi yaptırdık bebeğim 28 günlük bu 3. Test oldu sağ kulağı % 100 geçti sol kulağında aşırı akıntı var öncesinden dediler ama bu gün gittik sol kulağı % 35 çıktı çok korkuyorum devlet hastanesine sevk ettiler bilginiz var mı bu konuda

Benimki de almiyor. Uykuya dalmak icin bisey emmek istiyor karni tok olsa ds araniyor. Emzige oguruyor. Dun israr ettim emzik alsin diye gecende ugrasinca almisti sinirlendi hanfendi zorladim diye sonra siniri yatissin diye meme verdim. Memeden sut geliyor diye yine sinirlendi cunku emecek yeri yoktu doymustu. O sirada gaz yuttu. Bastan gaz cikardik kustu vs. En son yatakta kolumda uyudu.
Alsa emzigi ne guzel herkes rahat edecek.
Ig de bir emzik gormustum cok onceden hatirlasam ondan alicam

Yok daha kutudan çıkarmadık bile. Puseti de masanın üzerinde duruyor bazen yemek yerken yanımıza alalım diye onun üzerine koyuyoruz ama durmuyır. Arabayla odadan odaya gezdirmem ağlamasını durdurabilir miyim diye düşündüm.

Emziği alsın diye uğraşırken de çok gaz oluyor hava yutuyorlar sanırım.

Yoo yıkarken akan su doluyor.

Benim köpük Üstte kalıyor küvetin içine su koyuluyormuş köpüğü koyunca suya değiyormuş bebişi koyunca da bebiş suya değiyormuş. Biz kuru kuru yıkamaya başlıyoruz ağlıyor sürekli yapamadım yaw. En son yıkadığımızda da eşime kalan suyu da döküver dedim su borcamdaydı eşim nereye döktüğünü görmeden döktü bebişe su yutturduk içme suyuydu ama Bebişlere su verilmez ki birsürü video izliyorum yine yapamadım.

Memeden süt geliyor diye sinirlendiğini nasıl anlıyorsun? Bir de bebiş Karnı tok altı temiz ve gazı çıktıysa ağlamaz diyorlar doğru mu?

Canim ya rutini nasil uyguluyosun benim oglum 2 saatte bir aciktigi icin pek uygulayamiyorum sen nasil yapiyosun anlatir misin

Memeden süt geliyor diye sinirlendiğini nasıl anlıyorsun? Bir de bebiş Karnı tok altı temiz ve gazı çıktıysa ağlamaz diyorlar doğru mu?
Normalde meme verince emiyor yutiyor guzel guzel. Doyunca diliyle memeyi itiyor almaz o an asla. Ama uykuya gecemeyince 10 dk sonra yine meme istiyor bu defa verdigimde sut gelince sesler cikariyor kiziyor kafayi kipirdatip memeyi cikariyor. Cikarmasa da sadece en ucunu dudaginda tutuyor. Boyle garip bir dongu yasiyoruz uyku oncesi. Kucakta gezdirince de uyuyor da ona hic alismasin kilo aldikca kim gezdircek.
Normalde karni tok gazi olmayam bebegin uyumasi lazim da bazi bebekler degisik oluyor uymuyor soylenenlere

Benimki 2 dk durdu sadece :))

Kizlar instgramda burdaki nicklerinizi yazin profile. Beni en son ekleyenler oldu kim olduklarini bilmiyorum

Değil malesef,benim kızım çok mızmızlanıyo mesela çığlık çığlığa ağlamasa da.. Bi de kucakta da sıkılıyo pek memnuniyetsiz hanımefendi

Bir aylik cocuk cani acimadan cani aciyormus gibi ciglik cigliga neden aglar keyfi bozuluyo diye agliyo dicem ama ne zaman kadar boyle devam eder biri bana yardim etsin psikologa goturucem en sonunda....uzerini degisirken aglar altini alirken aglar gozune damla damlatirken burnunu temizlerken masaj yaparken her yaptigim seyde agliyo yaa sessizce ona belli etmeden yapmaya calistim olmadi konusarak yapmaya calistim olmadi korkudan banyo yaptirmaya bile cesaret edemedim hep baskasi yaptirdi onda da agladi napicam ben yardim edin....birde altini gunde kac kez degistiriyosunuz gece yatmadan en son saat kac gibi degistiriyosunuz...

nasıl bir emzikti banada haber ver hatırlarsan çünkü aynı sorunları bizde yaşıyoruz

Ben metsil ve kimyon damlatiyorum canim...

slm kızlar benim bugün kanamam bitti galiba akıntı gibi birşey geldi pazar günü de zaten 40 imiz çıkıyor adeti bitten var mi aciba

arkadaş puset minderi al onunla rahat eder durur dedi bana. daha almadım bende ama önce emziğe ve ana kucağına alıştırmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…