Hayırlı olsun canımmerhaba hanimlar
bendne artik umidi kestiniz ehrhalde gelmeyecek bi daha diye demi :)
6 gundur hastanedeyiz,az once çikdik hastaneden, oglum içerde uyyor
olmus olabilecek,duymus duyabileceginiz en kolay dogumlardan birini yasadim çok sukur
ikimizde çok iyyiz,oglum su an dogum kilosunu çokdan geçmis durumda
ufak bi anatomik sorun yuzunden bugune kaldik, cumartesi çikacakdik yoksa
çocuklarim okuldan gelicek, ayrintili hikayemi yazicam, ama geriyi okuyamam 120 sayfa yazmisniz naptiniz siz yaaaa :))))
hayrina biri ozet geçsin darkdaysla yasemin ve bi arkadas daha vardi , iyilERMI ?
AHANDA uyandi benim kuçuk tosunum
gorusuruz insallah ..
Aynı ben ... Annem olmasa yanmıştımTuvalete gitmek istiyorum ama kizla buyugu yalniz bırakamıyorum bi gitmiyor ki odasnda oynasn o ara frsat bulup gireyim insanliktan ciktim yeminle
Benimki de almiyor. Uykuya dalmak icin bisey emmek istiyor karni tok olsa ds araniyor. Emzige oguruyor. Dun israr ettim emzik alsin diye gecende ugrasinca almisti sinirlendi hanfendi zorladim diye sonra siniri yatissin diye meme verdim. Memeden sut geliyor diye yine sinirlendi cunku emecek yeri yoktu doymustu. O sirada gaz yuttu. Bastan gaz cikardik kustu vs. En son yatakta kolumda uyudu.ya neden benim kızım emzik almıyor yaaaa
herkesinki alıyor mışıl mışıl uyuyor benimki ağzını sımsıkı kapatıyor almıyor
sizinkilere çok özeniyorum bende meme emsin istiyorum bende renk renk emzik kullanalım istiyorum
kullanmadım henüz
kurduğum günden beri duruyor odanın birinde
bir ara pusetini kullanacak oldum benim sıpa onun içinde de durmadı
aslında yavaş yavaş alıştırmak lazım şimdiden alışsınki dışarı çıktığımızda yine kucak istemesin onun içinde otursun uslu uslu
sen kullanıyormusun
Yoo yıkarken akan su doluyor.Altına su koyuyor musun küvetin içine?
Benimki de almiyor. Uykuya dalmak icin bisey emmek istiyor karni tok olsa ds araniyor. Emzige oguruyor. Dun israr ettim emzik alsin diye gecende ugrasinca almisti sinirlendi hanfendi zorladim diye sonra siniri yatissin diye meme verdim. Memeden sut geliyor diye yine sinirlendi cunku emecek yeri yoktu doymustu. O sirada gaz yuttu. Bastan gaz cikardik kustu vs. En son yatakta kolumda uyudu.
Alsa emzigi ne guzel herkes rahat edecek.
Ig de bir emzik gormustum cok onceden hatirlasam ondan alicam
Yoo yıkarken akan su doluyor.
Benimki de almiyor. Uykuya dalmak icin bisey emmek istiyor karni tok olsa ds araniyor. Emzige oguruyor. Dun israr ettim emzik alsin diye gecende ugrasinca almisti sinirlendi hanfendi zorladim diye sonra siniri yatissin diye meme verdim. Memeden sut geliyor diye yine sinirlendi cunku emecek yeri yoktu doymustu. O sirada gaz yuttu. Bastan gaz cikardik kustu vs. En son yatakta kolumda uyudu.
Canim ya rutini nasil uyguluyosun benim oglum 2 saatte bir aciktigi icin pek uygulayamiyorum sen nasil yapiyosun anlatir misinözledim sizleri gunler olmus girmeyeli harala gürele geçiyor gunler :)) yardımcı kadını gönderdim daha huzurluyum..en son bebek agladıgında sekerli su verelim dedi film koptu bende kac kez bebişe karısma diger işlerle ilgilen dedim anlamadı..o varken eylül aglayınca 2 kat fazla geriliyordum..gelip gelip aç heralde emzir istersen diyordu..rutinden bahsetmedim tabi ona :)))
Normalde meme verince emiyor yutiyor guzel guzel. Doyunca diliyle memeyi itiyor almaz o an asla. Ama uykuya gecemeyince 10 dk sonra yine meme istiyor bu defa verdigimde sut gelince sesler cikariyor kiziyor kafayi kipirdatip memeyi cikariyor. Cikarmasa da sadece en ucunu dudaginda tutuyor. Boyle garip bir dongu yasiyoruz uyku oncesi. Kucakta gezdirince de uyuyor da ona hic alismasin kilo aldikca kim gezdircek.Memeden süt geliyor diye sinirlendiğini nasıl anlıyorsun? Bir de bebiş Karnı tok altı temiz ve gazı çıktıysa ağlamaz diyorlar doğru mu?
Benimki 2 dk durdu sadece :))Yok daha kutudan çıkarmadık bile. Puseti de masanın üzerinde duruyor bazen yemek yerken yanımıza alalım diye onun üzerine koyuyoruz ama durmuyır. Arabayla odadan odaya gezdirmem ağlamasını durdurabilir miyim diye düşündüm.
Değil malesef,benim kızım çok mızmızlanıyo mesela çığlık çığlığa ağlamasa da.. Bi de kucakta da sıkılıyo pek memnuniyetsiz hanımefendiMemeden süt geliyor diye sinirlendiğini nasıl anlıyorsun? Bir de bebiş Karnı tok altı temiz ve gazı çıktıysa ağlamaz diyorlar doğru mu?
okadarini bilmiyorum denemek lazimZeytinyağı var da acaba pişik olunca da sürülür mü ki?
Ben metsil ve kimyon damlatiyorum canim...Kizlar gaz sancisi icin rezenoil damla kullanan varmi? Ya da baska bir damla? Bizimki aksam vakti uyanikken cok agliyobgazi var herhalde diyorum.ne kucakta duruyo ne memede. Surekli agliyo. Siz uyanikken napiyonuz bebeklerinizle? Surekli kucaktami duruyo? Uyanikken benimki kadar aglayan varmi?
arkadaş puset minderi al onunla rahat eder durur dedi bana. daha almadım bende ama önce emziğe ve ana kucağına alıştırmam lazımYok daha kutudan çıkarmadık bile. Puseti de masanın üzerinde duruyor bazen yemek yerken yanımıza alalım diye onun üzerine koyuyoruz ama durmuyır. Arabayla odadan odaya gezdirmem ağlamasını durdurabilir miyim diye düşündüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?