2015 Şubat Anneleri

elimde iki emzik var ikisinin ucu farkli onlari istemiyor
biriis chicco anne memesi gibi guya onun yuzune bile bakmiyor, digeri duz uçlu onu cani isterse aliyor ama genelde eyvallah etmiyor
bide hastaneden aldigimiz var ona daha istekli gibi ama hemsire buna alistirma bence baska yerde bulamazsin bu emzikden dedi, hastaneye ozel uretimmis , onu vermiyorum o yuzden
bi emzige alsitimi çocuk almaz otekini çunku, buyuk oglumdan biliyorum, Tr den kargoyla emzik getirtmistik :))) izindeyken oradana ldik, eve gelince buradakileri almadi,n yirtik yirtik emiyordu ishal oluyordu
aslinda bu emzikde basa belada iste olmadanda olmuyor gibi

simdilik emzirirken uyyor , kucagimda uyanmadan gazini çikariyorum devam eidyor uyumaya
kaka yaparsa emrken bizim uyku seansi orada son buluyor altini degisirken uyaniyor geride uyyumuyor bi iki saaat

bide çok tatli kizlar bu oglan yawsssssss
ozlemisim kuçuk bebegi
kokusu , bakisiiii doyamiyorum, kusmugu bile guzel kokuyor valla :)))))

ya neden benim kızım emzik almıyor yaaaa
herkesinki alıyor mışıl mışıl uyuyor benimki ağzını sımsıkı kapatıyor almıyor
sizinkilere çok özeniyorum bende meme emsin istiyorum bende renk renk emzik kullanalım istiyorum

Aynı durumdayım hepsini denedim. Bu arada arabayı evde kullanıyor musun?

sabah kahvalti hazirliyordum, kahvaltiliklari çikardim
tereyagli yuùurtada yapayim dedim
babam ben yemiycem yumurtayi niye yapiyon diyor
1 haftadir hastane de ayni seyleri yiyorum ben yerim baba dedim
kaynana yapsa o kadar alinmam el sonuçta, babam sadece kendini dusunuyor ne guzel demi :))

kardesim mutfaginin duvaruini yeniliyormu$, ha bire onlara soyleniyor, ne gerek varmis , eskinin nesi varmis bilmem ne
dedim valla baba sen 10 tane kaynanaya bedelsin :)))))))))

ben daha disari çikamadim emzik için ama ne bulursam almayi dusunuyorum
ve size kotu bi haberim var , emzik almayan çocuklarin buyuk çogunlugu parmak emiyor, emzigi alirsin elinden ama parmagini alamazsin, heer firsatta emer

Sutum olmadigizaman mama veriyorum onu aayarlamak zor olmaz mi canim gunde 2 saat 1.5 saat fln uyuyor uyandiginda once emziriyorum doymazsa mama veriyorum

Bira haric hepsini yapiyorum ama olmayinca plmuyor doktorum sut kanallariyla ilgili dedi

birde evde tartı varsa bir kendin tartıl bir de bebekle tartıl, kilo alımına da dikkat et, ben bir ay anca öyle toparladım. kafayı sıyırdım ilk bir ay.
Bebegim dogumda kan yuttugu icin bir hafta hicbirsey ve sonra benim goguslerimden kan geldi 2 gunde oyle beslenemedi cook kilo ksybetti eve bebek terazisi aldik simdi 3 gunde bir tartiyoruz yeni yeni almaya basladi kilo ins hizli toparlar cok saol canim bilgiler icin ara ara sorularim olur yine sana

kullanmadım henüz
kurduğum günden beri duruyor odanın birinde
bir ara pusetini kullanacak oldum benim sıpa onun içinde de durmadı
aslında yavaş yavaş alıştırmak lazım şimdiden alışsınki dışarı çıktığımızda yine kucak istemesin onun içinde otursun uslu uslu
sen kullanıyormusun

Benimki durmuyo hic uyanikken.

Masallah diyelim canim. Benim bebis de iyi simdilik bakalim ne zaman baslicak problemler :)) Senden ses gelmeyince dedik dogurdu merak da ettik. Sen nasil dogurdun normal istiodun cok ins oyle olmustur.

Benim dogum allaha sukur guzel oldu ya epidural yaptim cok guzeldi. Sonrasi biraz kotu tabii dikislerim cok zorluyo popomun ustune pek oturamiyorum

Sutum de hemen gelmedi ama bugun pompayla bi deneyeyim dedim geliyo cok sukur yavas yavas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…