- 28 Nisan 2012
- 5.115
- 2.697
- 198
bnmki de emzikle cok kolay dalıyor uykuya besigine koyuyorum veriyorum emziği sallana sallana uyuyor25 günlük oldu şimdi verdim pek bi iştahlı aldı emziği daldı uykuya rahatladı uykuya dalamıyordu bir türlü.
çok saol canim , insallahhhAllah analı babalı büyütsün,gözünüz aydın...Sağlıkla huzurla büyüyün.
Köpüklü file degil mi?
Aynı durumdayım hepsini denedim. Bu arada arabayı evde kullanıyor musun?ya neden benim kızım emzik almıyor yaaaa
herkesinki alıyor mışıl mışıl uyuyor benimki ağzını sımsıkı kapatıyor almıyor
sizinkilere çok özeniyorum bende meme emsin istiyorum bende renk renk emzik kullanalım istiyorum
ohh güzel güzel emziriyorsundur da sen simdi :))bide çok tatli kizlar bu oglan yawsssssss
ozlemisim kuçuk bebegi
kokusu , bakisiiii doyamiyorum, kusmugu bile guzel kokuyor valla :)))))
ben daha disari çikamadim emzik için ama ne bulursam almayi dusunuyorumAynı durumdayım hepsini denedim. Bu arada arabayı evde kullanıyor musun?
:)) emziriyom daaaaohh güzel güzel emziriyorsundur da sen simdi :))
bende başlarda öyle yaptım hata ettim, mamanın arkasında yazıyor ona uy, yoksa bebeğin kilo alamaz aç kalır. aç kalırsa top top kaka yapar. Aman dikkat et, bebeğin aç kalmasın. uykusu nasıl? şuanda kaç kilo?
sütün olması için biraz çaba göster,kimyon, humana çay, alkolsuz bira, tahin helvası, dere otu vs... aklıma gelenler bunları tüket sütün çoğalır belki, bir de su iç.. komposto da iç. bebeğine ilk ay iyi bak. ben bir hafta kadar besleyemedim bebeğimi baya zayıfladı, sonra emmeye başladı, maşallah güzel kilo aldı.
Köpüklü ama küvet mi büyüktür çok Üstte kalıyor. Bebişi yatırınca aşağıdaki suyla temas etmiyor
Dediğin gibi sizin filede iş yok.Köpüklü file suya değiyor ve aynı su bebişe de değiyor.
Bebegim dogumda kan yuttugu icin bir hafta hicbirsey ve sonra benim goguslerimden kan geldi 2 gunde oyle beslenemedi cook kilo ksybetti eve bebek terazisi aldik simdi 3 gunde bir tartiyoruz yeni yeni almaya basladi kilo ins hizli toparlar cok saol canim bilgiler icin ara ara sorularim olur yine sanabirde evde tartı varsa bir kendin tartıl bir de bebekle tartıl, kilo alımına da dikkat et, ben bir ay anca öyle toparladım. kafayı sıyırdım ilk bir ay.
Aynı durumdayım hepsini denedim. Bu arada arabayı evde kullanıyor musun?
Cok sagol canim sende insallah :)senin de gözün aydın cnm gule gule buyut bebişini
Kizlar gaz sancisi icin rezenoil damla kullanan varmi? Ya da baska bir damla? Bizimki aksam vakti uyanikken cok agliyobgazi var herhalde diyorum.ne kucakta duruyo ne memede. Surekli agliyo. Siz uyanikken napiyonuz bebeklerinizle? Surekli kucaktami duruyo? Uyanikken benimki kadar aglayan varmi?
Masallah diyelim canim. Benim bebis de iyi simdilik bakalim ne zaman baslicak problemler :)) Senden ses gelmeyince dedik dogurdu merak da ettik. Sen nasil dogurdun normal istiodun cok ins oyle olmustur.saol canim
4 mart gecesi saat 3 de dogdu oglusum, 03.03 u kaçirdik 3 saatler :)))
hersey yolunda çok sukur, simdilik emip uyyor gazi yoksa uyku sorunu olmuyor maasalllah deyip dilimi isirayimda :)))
sanada hayirli olsun, zormu oldu dogumun dikisler falan demisin
Allah anali babli buyutsun insallah ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?