- 15 Mart 2014
- 1.455
- 662
- 248
Meme uyku ve alt temizligi disinda baska zaman aglamiyo gibi dusunuyolar oylelerine oglumu gostermek lazim uyumak disinda hep bi aglamak....Evde biri oldu mu bebiş ağlamasını hemen Açlığa yoruyor.
Hic denemedim aklima da gelmedibanyo suyunun sıcaklığınıda ölçüyormu
ben bir şey kulanmıyorum ama ben rezene soda ve kımyon yiyorum oda gaz oluncaKizlar gaz sancisi icin rezenoil damla kullanan varmi? Ya da baska bir damla? Bizimki aksam vakti uyanikken cok agliyobgazi var herhalde diyorum.ne kucakta duruyo ne memede. Surekli agliyo. Siz uyanikken napiyonuz bebeklerinizle? Surekli kucaktami duruyo? Uyanikken benimki kadar aglayan varmi?
bende molfix kulaniyorum daha bir şey olmadi arti zeytin yağı sürüyorum yatirmadan önceben yeşil prima kullanıyordum çok pişik olduk molfixe geçtim pişik kalmadı çok şükür
arkadaşlar prima almışlar 4 paket hepsini geri verdik markete molfix aldık yerine
beyazıda pişik yaptı yeşilide
Ben suya filenin değdiğini hiç kimsede görmedim,herkes mi yanlış yapıyo benim tanıdığım :)Yazık yavrum yaa yanlış yapmışız şimdiye kadar
benim 27. gün bitti bugün 32 günlüğüzslm kızlar benim bugün kanamam bitti galiba akıntı gibi birşey geldi pazar günü de zaten 40 imiz çıkıyor adeti bitten var mi aciba
benim kizi 3 hafta dan beri emzik alıyor iyi ki de alıyor bence bir dene alırsa ver yoksa ilerde almaz bence sağlık ocağında bana kızdı hemen veriyorsunuz diye ama doktor da farkli diyor bence sen canin vermek istiyor sa ver ağlamasından ıyıDefne Hanım parmaklarımı kıyafetlerimi emmekten bi hal oldu.emzik alacak gibi sanki de sağlıklı emzik kullanımı nasıldır? Ne zaman verilmeli ? Nette araştırdım pek bşi bulamadım.Ne zaman faydalı ne zaman zararlı bilemedim.Kullananlar bilenler bi aydınlatıverin :)
bende 34 bitsin artık ya ped kullanmaktan kına geldibenim 27. gün bitti bugün 32 günlüğüz
Bne Weewell temassız ateşölçer aldım ve memnunum da,su sıcaklığı da ölçüyo,her şeyin sıcaklığını ölçüyo :)banyo suyunun sıcaklığınıda ölçüyormu
kusenim cocuk doktorunda çalışıyor bende somuştum çok zorliyor ve ağliyor dedim sik yapiyor sa yan günde 6 defa normal dedi kabiz gibi olursa normal değil dediYaw bebiş çok ağlıyor tuvaletini yaparken. Bu normal mi? Dr a götürücem yaa çok üzülüyorum
Ben beyaz prima kullanıyorum ve de mustela vitamin barrier 1-2-3 krem kullanıyorum,çok şükür pişik sorunumuz olmadı.. Her bebeğin popişi farklı işte :)beyaz primada varmış ama bu yeşilde öyle birşey varmı bilmem değişik bu.şimdi yine değiştirirsem yine olursa diye korkuyorum artık yeşile devam edeyim,benim için önemli olan pişik olmaması bir daha olursa huggieside deneyeyim en iyisi.
Oo seninki süpermiş tam dokuz sekiz mi derrler ondan olmuş.Ben mari ye kafanı acıp kucagıma alıyorum oynuyorum susuyor o zaman ama ben kafayı yedim o ayrı
evettttttttttttttyaaaa bu tatlı sey ege mi yoksa eslaaaaa :))
dogum hikayemi yazdim canim bu sayfalarda da geride kalmistir maasallah hizli ilerliyoz, sana kopyalayim, normal oldu peridurale zaman kalmadan dogurdum, naturel dogumuda tattim çok sukurMasallah diyelim canim. Benim bebis de iyi simdilik bakalim ne zaman baslicak problemler :)) Senden ses gelmeyince dedik dogurdu merak da ettik. Sen nasil dogurdun normal istiodun cok ins oyle olmustur.
Benim dogum allaha sukur guzel oldu ya epidural yaptim cok guzeldi. Sonrasi biraz kotu tabii dikislerim cok zorluyo popomun ustune pek oturamiyorum
Sutum de hemen gelmedi ama bugun pompayla bi deneyeyim dedim geliyo cok sukur yavas yavas
Kizlar instgramda burdaki nicklerinizi yazin profile. Beni en son ekleyenler oldu kim olduklarini bilmiyorum
Biliyo biliyo k.valide iki günde ayakta sallamaya alıştırdıvalla oyle bi biliyorlarki alısmayı :)))
Öyle değil ateşte ısıtıp içindeki bir şeyi alıyorlarmışya.yok oda sıcaklığında duruyor herhangi bir işlem yapmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?