2015 Şubat Anneleri

ben bir şey kulanmıyorum ama ben rezene soda ve kımyon yiyorum oda gaz olunca

bende molfix kulaniyorum daha bir şey olmadi arti zeytin yağı sürüyorum yatirmadan önce

Yazık yavrum yaa yanlış yapmışız şimdiye kadar
Ben suya filenin değdiğini hiç kimsede görmedim,herkes mi yanlış yapıyo benim tanıdığım :)
Benimki de köpüklü file suya değmiyo,gayet rahat yıkıyorum kızımı,sadece kafasına su dökünce huysuzlanıyo bazen onun dışında banyolarımız keyifli.. Hatta bazen durmadığında köpük filenin üstüne koyuyorum,hareket ettikçe ses geliyo ya hoşuna gidiyo,oyalanıyo biraz :)

benim kizi 3 hafta dan beri emzik alıyor iyi ki de alıyor bence bir dene alırsa ver yoksa ilerde almaz bence sağlık ocağında bana kızdı hemen veriyorsunuz diye ama doktor da farkli diyor bence sen canin vermek istiyor sa ver ağlamasından ıyı

Yaw bebiş çok ağlıyor tuvaletini yaparken. Bu normal mi? Dr a götürücem yaa çok üzülüyorum

Yaw bebiş çok ağlıyor tuvaletini yaparken. Bu normal mi? Dr a götürücem yaa çok üzülüyorum
kusenim cocuk doktorunda çalışıyor bende somuştum çok zorliyor ve ağliyor dedim sik yapiyor sa yan günde 6 defa normal dedi kabiz gibi olursa normal değil dedi

Ben beyaz prima kullanıyorum ve de mustela vitamin barrier 1-2-3 krem kullanıyorum,çok şükür pişik sorunumuz olmadı.. Her bebeğin popişi farklı işte :)

dogum hikayemi yazdim canim bu sayfalarda da geride kalmistir maasallah hizli ilerliyoz, sana kopyalayim, normal oldu peridurale zaman kalmadan dogurdum, naturel dogumuda tattim çok sukur
bugun 3. gunun galiba
anca gelir canim sutun,memeyi SIKINCA sari beeyaz karisimi bisey oluyor, sari olan kolostrum beyaz olan sut, bide kakasi sariya dönü$üyor yavas yavas ..
sagmayi falan bpsver , bol su iç dinlen emzir gelir sutun insallah ..

kizlar ya bugun benim menude kuru fasulye var
aklima yemek gelmedi bende onu yaptim , ben den baska evde 4 kisi daha var sonuçta
bakalim bu gece neler olucak : (
kesin uykusuz geçecek , kendime bhaska biseymi yapsam acaba

oglumda kullandigim gogus kalkanlarini buldum , babam gidince kullanicam yarindan itibaren
simdi onu takinca bi garip durur goruntu olarak rahat edemem ben oyle

aciyo biraz gogus uçlarim,kullanayim bakalim ise yarayacakmi, iyice yara olmadan deneyim bu sefer
ebe gogus uçlarin hava alsin demisti açiik gezemeyeecgime gore en iyisi kalkan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…