2015 Şubat Anneleri

Bebek bakım SORUNLARINA mucize Çözümler Kitab'ında yazıyor bunlar canım. Ben de başlardayım daha.

hadi ya ben çok şey kaçırmışım kitaptan haberim bile yok
cahil cahil çocuk büyütmeye çalışıyorum

Bende bilmiyorum kitapta okumuyorum valla Dr dediki ne zaman acıkır o uyanır be zaman altına yapar o bildirir çocuğu elleme uyusun uyuyup büyücek dedi ellemiyorum bende ki her şeyi Gelişimi normal sıkıntı yapma bence kilo alımı normalse sıkıntı yok

bu arada ablamın üst katındaki kadında hamileydi aramızda 3 ay olduğunu söylüyordu ama kaç aylık hamile olduğunu bilmiyormuş 20 gün olmuş kadın doğum yapalı ve 5 kilo doğurmuş normal doğum olmuş suyu gelmiş onu bile anlamamış altına kaçırdığını sanıp temizliğe devam etmiş gece karın ağrısıyla acile gitmiş doğurup gelmiş çocuk 5 kilo olmuş hastaneden çıkarken doktor vajinal bölgeye pansuman yapılacak yazıp kağıt vermiş birde fitil vermiş hazneye yazmış kadın ablamı çağırmış hazne ne diye ablam vajinadan koyacaksın demiş bu seferde vajina neresi diye soruyormuş
daha yaşı küçük kocasıyla arasında 15 yaş var kızın bişeyden haberi yok şimdiye kadar bebeğin göbeğine ne pansuman yapmışlar ne bişey sürmüşler ama allahtan mikrop falan kapmamış bebek
ben benim göbek bakım setimi yolladım bu ne olacak diyormuş ablama

sanırım hiçbişey bilmeyince daha sorunsuz geçiyor bu dönem

Bebek bakım SORUNLARINA mucize Çözümler Kitab'ında yazıyor bunlar canım. Ben de başlardayım daha.
1 aylik bebege nasil uygulanacak ki karnini doyur altini al uyut baska yapilan bisey yok suan icin her seferinde de alt alinmiyor geriye yapilacak baska aktivite de kalmiyor....

Ilk doğuran da biz olmadık ama ben de cahil hissediyorum. Bir de ben eşimin sözünü çok dinliyorum. Dr emzik verin dedi eşim vermeyelim dedi şimdi emziği alıştırmaya uğraşıyorum başta verseydim keşke.

Ay ben kitabi okudum da ne oldu huysuz bi bebegim var her yaptigim seyde hep agliyo yaptigim mamayi her seferinde bitirmiyo uyuya kaliyo uyandirsam mi diye aklima takildi simdi....

1 aylik bebege nasil uygulanacak ki karnini doyur altini al uyut baska yapilan bisey yok suan icin her seferinde de alt alinmiyor geriye yapilacak baska aktivite de kalmiyor....

Dans müzik gezdirme gibi aktiviteler de olur ama çok uyarılıyorlar o zaman. Dört haftadan itibaren demiş kitapta.

Tamam bizde cahiliz ama vajinayi bilmeyen kadin Cocugu nasil yapmis acaba Allah ugruna basina bisey gelmeden buyucek cocuk...

Gunduz bizde gayet iyiz ama esim isten gelince bebek aglamaya baslayinca susturmak icin bende hep esimin lafina bakiyorum cocuk daha cok sinir oluyo bi o aliyo bi ben aliyorum sersem ediyoruz cocugu

Benimn dr da 3 saate bir emecek dedi gece gündüz farketmez dedi. Uyku çok önemli şu an onun için dedi.3 saate bir emzir yeter dedi.

Nazar mı değdi ki bize
Kızım bir göğsümü emip 3 4 saat uyuyordu zor uyandırıyordum dünden beri ikisini de emiyo fazlasını kusuyo bir saat geçmeden mızırdanmaya başlıyo ve uyumuyor

Tamam bizde cahiliz ama vajinayi bilmeyen kadin Cocugu nasil yapmis acaba Allah ugruna basina bisey gelmeden buyucek cocuk...

ya kadında zaten saflık var şiddet görüyor kendi ailesi varlıklıymış kocası parası için evlenmiş ama kendi evinde hırsızlıkla suçlanıyor düşün. çocuğu düşürmek için çok uğraştı hep ağır kaldırdı merdivenlerden üçer beşer indi çıktı ben şahidim bunlara koca 3 lü koltukları kendisi kaldırıyordu sürüklüyordu. allah yardımcısı olsun ne diyeyim

benimkide doktor bugün sıçmasın çocuk dese tıpa yapacak o kadar abartıyor bazen.
bana doktor emzik falan demedi ama ver deseydi kesin verirdim gizli saklıda olsa
hoş ilk zamanlar bende istemedim ama şimdi dediğin gibi ben alıştırmaya çalıştıkça sıpa kusuyor yine soktum ağzına yine kustu

Ay ben kitabi okudum da ne oldu huysuz bi bebegim var her yaptigim seyde hep agliyo yaptigim mamayi her seferinde bitirmiyo uyuya kaliyo uyandirsam mi diye aklima takildi simdi....
bana ablam bebek bakım ve sağlığı diye kitap vermişti daha kapağını kaldırmadım kitaplıkta duruyor öylece
akşam bende bakayım bari

Kimyonu nasil veriyosun canim?
Tane kimyonu kaynatip suzuyorum ben emzirmedigim icin bi cay kasigi mamasina katiyorum gunde bi kere sagiyorum onda da bi kac cay kasigi ben iciyorum sende icebilirsin yada emzigini bandirabilirsin agzina damlatabilirsin bide aci elma yagiyla ayak tabanina masaj dediler ama bir kere yaptim agladi dun gece yine yapacaktim ciglik cigliga bagirdi bi baktim ayak altlari kipkirmizi orasi pisik olur mu bilmiyorum ama hemen sildim sudocrem surdum nane gibi aci bi kokusu var o mu yakti bilmiyorum bi daha yapabilir miyim onuda bilemiyorum...

Bende bir suru kitap var Simdi bebek uyurken butun kitaplari aldim onume altini cizdiklerimi soyle bir gozden geciriyorum bakalim bi isime yarayacak mi..

Biz fileyi takmayı mı beceremedik acaba? Bencede suya değmesi mantıklısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…