2015 Şubat Anneleri

ebenin dediğini yaptım emzirdikten sonra kalanı sağıp kaşıkla verdim gazımızı çıkarırlen bütün sütleri çıkardık
benim kuş ağızlı kızımın mideside bilye kadar heralde zorlamaya gelmiyor
emziğe sütümden damlatıp verdim sütü yaladı emziği fırlattı yine diliyle

Bacim senin instagram adin nee

Sonu85 ile biten.nick benimki canim

Oy o dort saati op basina koy kısa sure sancı icin ondan kolay diyor ikinci ucuncu dogumlar hizli olurmus derlerdi hakkaten oyleymis kizlardan gorduk. Ben 18 saat sanci cektim ilk diye

dayanmaya calistim.muradima ereyim diye ama ailecek fittirdik o baska dogumun ardindan duramadik kactik sonuc ortada bi de guZel birbirimize girdik ya zaten biyerde film kopcakti o belliydi oyle de oldu nitekim zor vallahi allah kurtarsn en szindan kendi evindesn sıgıntı gibi hissetmezsn

Ben de aksi gibi yeşil pakey primadan memnunum beyaz ilk kizimda pişik yapmsti yesile gecmstik sonra da memnun kalinca devam ettik bu cimcimede de ayneb yesil devam memnunum şükür sıkıntı yok cok sık degsiyom ben bi de tutmuyom cisli o hususta musriflik sayilsa da pimpirikliyim mustelanin pisik kremi kullanıyorum

Çok kolay küvete su doldurunca ve fileyi takınca değer :)

Oglene kadar maraton kostrdular sonra da bebeğim uykucu kesildi bugün gece uyutmadi gunduz uyuyor ben de guya is gorcektm buyugumle ilglncektm nerdee ayakta uyuyorum Bi ara sızmisım koltukta yine planladiklarmi yapamadan gun bitti

Saglik ocagna gidiyom simdi bi temiz hava alayim iyi gelir belki

Bende fileyi ebebekten almıştım benimkide suya değimiyor. Yani ablamla yengem biliyorlardır heralde suyun içinde durup durmayacağını. Bizimki sırtüstü yatıyor paşa paşa sürekli su döküyoruz
Çok keyifleniyor. Sadece çıkınca üşüyor. Küçük bir soba bulsam yakıcam yanıında
Ev çok sıcak ama yinede üşüyor o çenesi titredimi aklım çıkıyor.

Ya küveti suyla doldurunca değiyor Ayşe öner'in kitabında okumuştum öyle yapıyorum .Küveti suyla doldurun ki bebek filede üşümesin yazıyordu ben de öyle yapıyorum bebişi fileye yatırınca o su bebeğe de değiyor.İyice yıkadıktan sonra en son su döküyoruz bol bol...Oldukça mutlu.

Bende başta besleyemedim baya kilo kaybetti sarılığı 15 e çıktı ki prematürelerde sınırmış. Salak hemşire bana 4 saatte bir besle dedi. bende acemi kayınvalide benden acemi çocuğu aç bırakmışız, açlıktan sarılığı çıkmış hala korkuyorum bir şey oldu diye, neyse hemen beslemeye başladık,bu arada emmeye başladı 2 günde sarılığı düştü 9. günde sarılığı bitmişti.

Canım ben iki gündür sürekli temizliyorum burnunu. Bugün banyo yaptı raatladı gibi. Dr sordum sadece serum fizyolojik kullanabilirsin dedi.
Bende sürekli serum kullanıyorum canım banyodan sonra geçiyor sonra tekrar başlıyor anlamadım gitti yaaa

Kızlar biz kontrolden geldik 4.500 olmuş 1 kilo almış kuzum 4 cm uzamış beslenmiş dedi maşallah doktorumuz kalça ultrasonu çekildik şükür bişey yok herşey normal yarın ilk ay aşımız var hepimizin kontrolleri iyi geçsin inşallah

Canim ya rutini nasil uyguluyosun benim oglum 2 saatte bir aciktigi icin pek uygulayamiyorum sen nasil yapiyosun anlatir misin
3 kilo üstü bebekler için rutin 3 saatte bir canım..2 saatte bi acıkıyorsa 1 ögünde alması gereken miktarı almıyor olabilir..kac dk emiyor ? aktif emiyor mu o süre içinde ya da yeterli süt var mı ? süt miktarını ögrenmek için emzirmeden 15 dk önce sağ diyelim ki 60 cc mi çıktı bebegin cekeceği 90 cc dir..yeterli beslendiği zaman 3 saate cıkacaktır rutinin

Bu arada geniz hırıltısı için Dr serum fizyolojik sık ama devamlı aspratör kullanma çok dolarsa boşalt dedi

bana emzirme danısma gece kaka yapmadıysa alt değiştirmeyin ki gece gunduz ayrımını yapabilsin ilerde tuvalet alıskanlığında da cok işine yarar demişti o yuzden ben en son 11 beslenmesinde altını değiştiriyorum sabah 7 ye kdr değiştirmiyorum

Rutin sadece emzirmede mi uyguluyorsun yoksa easy hepsini mi uyguluyorsun?

Ben emzirmiyorum canim bebelac kullaniyorum oglum 1 aylik 4 bucuk kilo mememi gunde birkez sagabiliyorum onda da sagdigimda en fazla 10 cc cikiyor mamadan once onu veriyorum...90 cc mama yapiyorum bazen hepsini bitiriyor bazen birakiyor birakmadan bitirmesi icin zorlayayim mi? az once 90cc yaptim 30cc ye yakin birakti biberonda, dr uyandirma o kendi uyanacak dedi uyanmasi da 2 saatte bire denk geliyor acmi kaliyor dersin...

Bazen özellikle sabahları iki saatte bir istiyor. Ama akşamları üç saatin üzerinde uyuduğu oluyor. Bu durumda ne yapıcam. Akşamları ve gece de mi üç saat uygulanası yapıyırsun? Uyandırıyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…