- 15 Mart 2014
- 1.455
- 662
- 248
Kotu ama Allahtan normal mama yiyebiliyo bi tanidigin kizi o mamalara bile alerji yapmis yurtdisindan ozel mama getirtmisler Allah bunlari aratmasin boyle buyuyecekler saglikli olsunlarda...Benim sutumde oyle anca gunde 30 cc cikiyor emmeye yeni alisti ama sut olmayinca mamaveriyoruz emziremrmek cok kotubirduygu
bugün sürekli banyo videosu seyrettim ama buna denk gelmemiştim süpermiş :)https://www.google.com.tr/url?sa=t&source=web&rct=j&ei=b0T_VKeUCI7Yat7dgsgG&url=http://m.youtube.com/watch?v=WgVATtBMm6Q&ved=0CBkQFjAA&usg=AFQjCNHxOXJr_viJFkSr5oBpoGpbcADnDw
Hiçbirimiz banyo yaptırmayı bilmiyoruzz.izleyin öğrenin..
Aynen napicaz ne zamana kadar surecek acaba kaka yaptiginda kicini bir sıkıyor ki arada ki kakalari temizlemek imkansiz oluyo o boyle aglarken ben guvenimi kaybediyorum tek basima birsey yapamicam gibi geliyor...Kendilerini guvensiz hissediyorşarmis ciplakken, kiyamet kopuyor alt degisimi, kıyafet giydirme kabusa donuyor
yok cnm orda gece 11 den sonra bitiyor ya beslenme bende bitmiyor gece yine 3 ya da 4 saat sonra kendisi uyanınca emziriyorum..eşim ordaki gibi yapalım diyor ama ben nedense gece emmezse aç kalcak gibi hissediyorum :)Easy de mama da yazmış sen de veriyor musun?
Kalin degil aslinda zibin badi yelek altinda da corap ayakli pijama bide battaniye ortuyorum..Kalin giydiriyorsan bebek sicakliyorsa altini acinca urperip usuyorsa agliyor. Sicaklik farkindan olabilir yani
buyuk dolgularda araya gıda artıgı falan sıkısıyorsa o da agrı yapar cnm..sıktıgın zamanki agrı ile cürük agrısı daha farklıdır..sıktıgın zamanki agrıda dilinle bile üstüne kuvvet uygulasan bi agrı hissedersin..oluyor mu oyle bişi ? cürük agrısı daha cok soguk sıcak ya da durduk yere baslayan gece agrısı seklinde olurCanım dişliğimi takmaya başladım ama fırçalamayı düzenli yapamıyorum azı Dişi deniyor sanırım arkanın bir önü(28 toplam diş) onda büyük bir dolgum vardı. O dolgusu diş ara ara ağrıyor İpana hassas diş macununun biraz sürüyorum ağrısı geçiyor sence çürük mü yoksa dişimi sıktığım için dolgudan dişimi mi etkiliyor?
zaten 6 ay sütün varsa süt dışında birşey vermemek lazım gece biz 2-3 kere kalkıyoruzyok cnm orda gece 11 den sonra bitiyor ya beslenme bende bitmiyor gece yine 3 ya da 4 saat sonra kendisi uyanınca emziriyorum..eşim ordaki gibi yapalım diyor ama ben nedense gece emmezse aç kalcak gibi hissediyorum :)
bnm bebiş 2700 dogmustu canım o yuzden ilk ay 2 saatte bi falan besledim..ilk ay kontrolumuzde 1 kilo alınca basladım artık rutine..saat 7 de ilk beslenmesi baslıyor..ondan sonra gaz cıkarma biraz dik tutma alt degiştirme falan derken 8 i gecerken uyutmaya baslıyorum..zaten bnmkinin uykusu geldiğinde esnemeye baslıyor..o anı kacırmamam lazım..hemen emziğini verip ya azcık kucagımda dalmasını saglıyorum ya besiginde sallıyorum..sonra 10 da 13 de 16 da 19 ve 22 de de aynı seyler..eger erken uyanırsa biraz aglasa bile emzirmiyorum..emzikle oyalıyorum..evde dolasıyoruz falan..yani 10-15 dk erken gec cok önemli değil de yarım saat erken ya da gec olmasına izin vermiyorum..22 den sonra gece artık kacta uyanırsa genelde 2 de ve 4 de uyanıyor o zaman emziriyorumCanim sen rutine ilk ne zaman basladin bide bu rutinle ilgili bir gununu detayli olarak anlatir misin zahmet olmazsa
emzirirken ucunu sıkarak emzir canım benım sutum az ama annem öyle yaparmışArkadaslar gordugum kadariyla bazi anneler sutu az geliyo diye uzuluyo ama inanin fazla gelmeside cok sorun benim bebegim emerken boguluyo nefesi yetmiyo surekli aktigi icin sonra agliyo emmek istemiyo buda buyuk bi sorun yani.boyle bisey yasayan var mi
bnmki de uyuyakalıyordu da dr ye söylemiştim ne yap et uyandır demişti..yoksa az az ama sık beslemek zorunda kalırsın demiştiTamam canim ben uyuyakaliyo diye bitirmeden birakip gaz cikartip uyutmaya calisiyodum zorlayayim bundan sonra 90'i bitirmeyen cocuk 120'yi nasil bitirir de buyur dimi ama
acık hava hamamı mı orası :)) şap şap döktü suyu bebişe ben ürperdim valla :))https://www.google.com.tr/url?sa=t&source=web&rct=j&ei=b0T_VKeUCI7Yat7dgsgG&url=http://m.youtube.com/watch?v=WgVATtBMm6Q&ved=0CBkQFjAA&usg=AFQjCNHxOXJr_viJFkSr5oBpoGpbcADnDw
ay cok ozendim bnm de katılasım var ama üseniyorum hesap acmaya :)Kizlar instagram bnde katildim.:))) azrabeyza adim.
Boşuna kokmuyo demek o millet , yıkanma fobisi var demk ki . :)) yazık bebelerehttps://www.google.com.tr/url?sa=t&source=web&rct=j&ei=b0T_VKeUCI7Yat7dgsgG&url=http://m.youtube.com/watch?v=WgVATtBMm6Q&ved=0CBkQFjAA&usg=AFQjCNHxOXJr_viJFkSr5oBpoGpbcADnDw
Bnde useniyodum ama kolay oldu. Hmn katil sende:))ay cok ozendim bnm de katılasım var ama üseniyorum hesap acmaya :)
Cok soruyorum ama Gece 22'den sonra 2'de ve 4'te uyanmazsa sen uyandiriyomusunbnm bebiş 2700 dogmustu canım o yuzden ilk ay 2 saatte bi falan besledim..ilk ay kontrolumuzde 1 kilo alınca basladım artık rutine..saat 7 de ilk beslenmesi baslıyor..ondan sonra gaz cıkarma biraz dik tutma alt degiştirme falan derken 8 i gecerken uyutmaya baslıyorum..zaten bnmkinin uykusu geldiğinde esnemeye baslıyor..o anı kacırmamam lazım..hemen emziğini verip ya azcık kucagımda dalmasını saglıyorum ya besiginde sallıyorum..sonra 10 da 13 de 16 da 19 ve 22 de de aynı seyler..eger erken uyanırsa biraz aglasa bile emzirmiyorum..emzikle oyalıyorum..evde dolasıyoruz falan..yani 10-15 dk erken gec cok önemli değil de yarım saat erken ya da gec olmasına izin vermiyorum..22 den sonra gece artık kacta uyanırsa genelde 2 de ve 4 de uyanıyor o zaman emziriyorum
Bizim aklımız çıkıyor su dökerken bunlar bol keseden boşaltıyor. Aklım çıktı bakarken bile.acık hava hamamı mı orası :)) şap şap döktü suyu bebişe ben ürperdim valla :))
Yazdiklarini okudukca sorularim cogaliyo canim kusura bakma gece 22'de son kez doyuruyorum demissin ya 22 baslama mi bitis saati mibnmki de uyuyakalıyordu da dr ye söylemiştim ne yap et uyandır demişti..yoksa az az ama sık beslemek zorunda kalırsın demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?