- 15 Mart 2014
- 1.455
- 662
- 248
Tamam canim ben uyuyakaliyo diye bitirmeden birakip gaz cikartip uyutmaya calisiyodum zorlayayim bundan sonra 90'i bitirmeyen cocuk 120'yi nasil bitirir de buyur dimi amavalla kitaba göre 2 saatte bir uyanıp beslenen bebekler atıstırmacı bebek..yani kendinden düşün 3 cesit yemek yersen 3 saat tok kalırsın sadece corba içip kalkarsan 1 saat sonra acıkırsın ama yine de corba bi tokluk saglar..senin oğlun da corba içip kalkıyor gibi düşün..ben kendim zorluyorum acıkcası biberonla verdiğimde bitirmesi için..yoksa daha erken acıkıyor
Canim ilk asidan bi ay sonra hepatitb yapiliyo onu yaparken digerinin tarihini soyluyo benim bebegim premature dogdugu icin ilk asisini yogun bakimdn taburcu ederken yaptilar 3 subatta 2, asi 3 martta yapildi verem icinde 27 marta gun verdi benim aile hekimim iyi degil ama hemsirem super cep no verdi bana sikisinca ara dedi aradim bikez cevap verdi sagolsun cok ilgilendiDiger asilar kacinci ayda yapiliyor biz daha hastanede yapildi sonrasiinda bilgi verilmedi aile hekiminin yaninda calisan ebede girevden ayrilmis oilgilenen uok
Ben avucuma dokup yapiyodum yakti belki bebegimin ayaklarini...o brz yakıcı bi yagmıs cnm 1 damla falan kullanılıyorms
Yemeyince biraz gaz cikar sonra uyutmaya calisma vermeye devam et gazi olan bebede yemezmis ama tabi cokda verme kusar ben az yapiyorum yiyo doymayinca bidaha veriyorumTamam canim ben uyuyakaliyo diye bitirmeden birakip gaz cikartip uyutmaya calisiyodum zorlayayim bundan sonra 90'i bitirmeyen cocuk 120'yi nasil bitirir de buyur dimi ama
Sutum varla yok arasi saginca 10cc falan cikiyo ucum pek yok emmek bebege zor geliyo silikon ucla denedim biraz emdi istedigi gibi akis olmayinca agladi memenin ucundan agzina mama doktum memeden geliyor sansin diye bir sure sonra ona alisti emmedi bebekte biraz püsür memeye tutunca ciglik atarak agliyo sarilik olmasin diye sagip verdim artik sarilik olmaz herhalde atlattik yine gunde bikez sagip vermeye calisiyorum...Sutun olmadigi icin mi emziremiyorsun canim
benim dikişlerim içerdeydi VAGİ-Norm diye bi merhem verdi hem ağrıyı kesiyor hem de hızlı iyileşmeyi sağlıyor çok faydasını gördüm. Kabızlık da 3-4 hafta sonra ortaya çıkıyor sıvı beslenmeye çalış baharattan uzak dur ben 4 hafta çok fena kabız oldum Makatta çatlak oldu bunun içinde fito merhem kullandım şu an daha iyi.vajina dikislerinden cekenler bana yardim edin
Gerci daha cok yeni uc gun oldu ama bu gececek di mi ya? Ne kadar dikis attiniz diye sormustum doktoruma sayili degil sirali dedi guldu :) 15 dakika falan ugrasti valla dogumdan uzun surdu.
cikarken kontrol ettiginde de aklim basimda degildi soramadim ya. pansumanini yap bi hafta on gun ustune oturma dedi. on gun agirir dedi.
Ben aynayla baktim az dikis gorunuyo ama icten var sanirim. Cok aciyo sag taraf ozellikle. Oturamiyorum kalkamiyorumbi de lavman yapilmisti dogumdan once ondan sonra tuvaletim gelmedi mi yoksa ben korkudan mi yapamiyorum acaba nasil yapicam ya kabiz olursam :/
Idrar yapmak bile zulüm su anne kadarda gecti sizinkiler kizlar? Tek zorlayan sey bu su anda ama fenaymis :/
Yan otur Sağına yüklenme yatarken Sağına yatma tuvaletini yaparken kendini zorlama dikkat edersen iyileşir çabuk e tabi yardımcı önemli en azından 1 hafta wc dışında bişeye kalkmamaya çalış biri geldimi oturma yat uzun süre oturmak şişiriyor kesi yapılan yeri bakalım ne zaman geçecek inşallah çabuk iyileşiremzirirken yan oturmak cok zor ama onun disinda yan oturuyorhm hep insallah benim de kisa surede gecer
Canim hemoroid bende de cikti hamileliktedediklerinin hepsini yapiyorum insallah ise harar ama afedersin ishal de olsam yapamam gibi gelio o kadar korkuyorum kendimi sıkmaktan neyse allah yardimcimiz olsun
Canim cok sagol. sen dikkat de etmedin sanirim cok uzun surmua iyilesmesiben bayahi dikkat edeyim o zaman ilaclarimi pansumanimi atlamiyorum hic. Insallah gecer. senin de artik insallah tamamen gecer canim
Evet dogurmak daha kolaydi :)) yaa senin de kotu olmus yardim eden olmayinca nasil dikkat edicenannem yanimda allahtan bi tek emzirirken ustune oturmak zorunda kaliyorum bzen onun disinda korkudan zaten oturamiyorum. komposto ve su icmwkten bi hal oldum ayrica :))
Vajinorm ilk başta sızlatıyor mu ? Sanki beni biraz sızlatıyorbenim dikişlerim içerdeydi VAGİ-Norm diye bi merhem verdi hem ağrıyı kesiyor hem de hızlı iyileşmeyi sağlıyor çok faydasını gördüm. Kabızlık da 3-4 hafta sonra ortaya çıkıyor sıvı beslenmeye çalış baharattan uzak dur ben 4 hafta çok fena kabız oldum Makatta çatlak oldu bunun içinde fito merhem kullandım şu an daha iyi.
Ayni benim kiz memeyi verince oyle agliyoki sanarsin kesiyolar bende 2 kere falan sagiyorum 2, de varla yok arasi bisey cikiyo once sutu veriyorum ilkinde 30 cikiyo ama sutu icince hic yememis gibi mamada yiyo diger ogunleriyle ayni olcude sanirim sutum hic etki etmiyo ama ne kadar alsa kar Allah yardimcimiz olsun ins bagisiklik sistemleri kotu olmaz diget bebelere gore benimki bide prematureSutum varla yok arasi saginca 10cc falan cikiyo ucum pek yok emmek bebege zor geliyo silikon ucla denedim biraz emdi istedigi gibi akis olmayinca agladi memenin ucundan agzina mama doktum memeden geliyor sansin diye bir sure sonra ona alisti emmedi bebekte biraz püsür memeye tutunca ciglik atarak agliyo sarilik olmasin diye sagip verdim artik sarilik olmaz herhalde atlattik yine gunde bikez sagip vermeye calisiyorum...
Sutum varla yok arasi saginca 10cc falan cikiyo ucum pek yok emmek bebege zor geliyo silikon ucla denedim biraz emdi istedigi gibi akis olmayinca agladi memenin ucundan agzina mama doktum memeden geliyor sansin diye bir sure sonra ona alisti emmedi bebekte biraz püsür memeye tutunca ciglik atarak agliyo sarilik olmasin diye sagip verdim artik sarilik olmaz herhalde atlattik yine gunde bikez sagip vermeye calisiyorum...
Kendilerini guvensiz hissediyorşarmis ciplakken, kiyamet kopuyor alt degisimi, kıyafet giydirme kabusa donuyorAltini alirken benimkide kiyameti kopariyo ya neden acaba soyunmayida sevmiyo agliyo
Ah bende bir bilsem nedenini o ciplak haliyle kac kere kucagima aliyorum sakinlessin diye usutucem en sonunda hasta olacak ki yatirinca yine basliyo viyaklamayaAltini alirken benimkide kiyameti kopariyo ya neden acaba soyunmayida sevmiyo agliyo
Kalin giydiriyorsan bebek sicakliyorsa altini acinca urperip usuyorsa agliyor. Sicaklik farkindan olabilir yaniAh bende bir bilsem nedenini o ciplak haliyle kac kere kucagima aliyorum sakinlessin diye usutucem en sonunda hasta olacak ki yatirinca yine basliyo viyaklamaya
Sutum varla yok arasi saginca 10cc falan cikiyo ucum pek yok emmek bebege zor geliyo silikon ucla denedim biraz emdi istedigi gibi akis olmayinca agladi memenin ucundan agzina mama doktum memeden geliyor sansin diye bir sure sonra ona alisti emmedi bebekte biraz püsür memeye tutunca ciglik atarak agliyo sarilik olmasin diye sagip verdim artik sarilik olmaz herhalde atlattik yine gunde bikez sagip vermeye calisiyorum...
Cok sagol bi bakayim bnde o kreme. Kabizlik en buyuk korkum valla korkudan 4 lt su iciom en az. Uc gun oldu daha cikamadim ama bakalim insallah sorun olmazbenim dikişlerim içerdeydi VAGİ-Norm diye bi merhem verdi hem ağrıyı kesiyor hem de hızlı iyileşmeyi sağlıyor çok faydasını gördüm. Kabızlık da 3-4 hafta sonra ortaya çıkıyor sıvı beslenmeye çalış baharattan uzak dur ben 4 hafta çok fena kabız oldum Makatta çatlak oldu bunun içinde fito merhem kullandım şu an daha iyi.
Yan otur Sağına yüklenme yatarken Sağına yatma tuvaletini yaparken kendini zorlama dikkat edersen iyileşir çabuk e tabi yardımcı önemli en azından 1 hafta wc dışında bişeye kalkmamaya çalış biri geldimi oturma yat uzun süre oturmak şişiriyor kesi yapılan yeri bakalım ne zaman geçecek inşllah çabuk iyileşir
benim kızım çok ağladığı uyumadığı günlerde kundak yaptığımızda uyuyor ama normalde kundak yapmıyorum. kusma ihtimaline karşı yan yatırmıyor musunuz sizBen de kundak aldım ama babası kusarsa hareket edemez bogulur korkusuyla kullandırmadı
Allah yardimcimiz olsun hic anne sutu almayanlar var canim bizimkiler en azindan azda olma midelerine giriyo...Ayni benim kiz memeyi verince oyle agliyoki sanarsin kesiyolar bende 2 kere falan sagiyorum 2, de varla yok arasi bisey cikiyo once sutu veriyorum ilkinde 30 cikiyo ama sutu icince hic yememis gibi mamada yiyo diger ogunleriyle ayni olcude sanirim sutum hic etki etmiyo ama ne kadar alsa kar Allah yardimcimiz olsun ins bagisiklik sistemleri kotu olmaz diget bebelere gore benimki bide premature
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?