Kakasini yapınca ben suyun altına tutuyorum rahatlıyor, suyun sesini de seviyor ama giydirmek iskenceAynen napicaz ne zamana kadar surecek acaba kaka yaptiginda kicini bir sıkıyor ki arada ki kakalari temizlemek imkansiz oluyo o boyle aglarken ben guvenimi kaybediyorum tek basima birsey yapamicam gibi geliyor...
Yan yatırıyoruz canım, hatta yan yatıs yastıgı aldık sabit duruyorbenim kızım çok ağladığı uyumadığı günlerde kundak yaptığımızda uyuyor ama normalde kundak yapmıyorum. kusma ihtimaline karşı yan yatırmıyor musunuz siz
Ekleyeyim hemenKizlar instagram bnde katildim.:))) azrabeyza adim.
Ay usutucem diye korkudan onu da yapaniyorum aslinda kovaya sicak su koyup yikayabilir miyim acaba olur mu?Kakasini yapınca ben suyun altına tutuyorum rahatlıyor, suyun sesini de seviyor ama giydirmek iskence
Ev kac derece. Battaniyete sariyorsan yelek fazla gibiKal
Kalin degil aslinda zibin badi yelek altinda da corap ayakli pijama bide battaniye ortuyorum..
Sudocrem almıştım canım listede o yazıyordu.
Ahh ah ne olacak böyle bu erkek milletiBebek uyumadi surekli uyandi emdi kustu vs. O sirada oglum bnden ilgi bekledi. Dedim babanla oynayin yatma vaktine kadar sonra kitap okur uyuruz beraber. Gittiler 5 dk oynayip geldiler neymis cocuk esnemekten duramiyormus bugun erken yatirsaymisim. Sirf kendi uyumak icin uykusu gelmemis cocugu satti bana tam 1,5 saat uyusun diye bekledim ugrastim. Kendi gitmis uyuyor baba hazretleri. 2-3 saat bebekle ugrastim sirtim tutulmustu zaten iyice tutuldu. Nasil sinirlendim.
Sinirimle oturuyorum simdi bebek uyanir tam olur.
Yok bebişi yağlıyorum ben o ara eşim halletmiş oluyor sağolsun.Biz kaldırmayalım zaten.
Bebek uyumadi surekli uyandi emdi kustu vs. O sirada oglum bnden ilgi bekledi. Dedim babanla oynayin yatma vaktine kadar sonra kitap okur uyuruz beraber. Gittiler 5 dk oynayip geldiler neymis cocuk esnemekten duramiyormus bugun erken yatirsaymisim. Sirf kendi uyumak icin uykusu gelmemis cocugu satti bana tam 1,5 saat uyusun diye bekledim ugrastim. Kendi gitmis uyuyor baba hazretleri. 2-3 saat bebekle ugrastim sirtim tutulmustu zaten iyice tutuldu. Nasil sinirlendim.
Ahh ah ne olacak böyle bu erkek milleti
sana da kolay gelsin .
Bizimkide iki saat geç gelicem dedi aradım.iki saat sonunda bebek sürekli kusuyor uyumadı gel diye.tam o geldi 12 saattir uyumayan çocuk uyudu. Diyor bana çocukla ilgili yalan söyleme.cinler tepeme çıktı
Çocuk bütün gün yediğini ağzından burnundan kustu.
Azrabeyza6161 olacakti.acemilik iste:))Ekleyeyim hemen
vajina dikislerinden cekenler bana yardim edin
Gerci daha cok yeni uc gun oldu ama bu gececek di mi ya? Ne kadar dikis attiniz diye sormustum doktoruma sayili degil sirali dedi guldu :) 15 dakika falan ugrasti valla dogumdan uzun surdu.
cikarken kontrol ettiginde de aklim basimda degildi soramadim ya. pansumanini yap bi hafta on gun ustune oturma dedi. on gun agirir dedi.
Ben aynayla baktim az dikis gorunuyo ama icten var sanirim. Cok aciyo sag taraf ozellikle. Oturamiyorum kalkamiyorumbi de lavman yapilmisti dogumdan once ondan sonra tuvaletim gelmedi mi yoksa ben korkudan mi yapamiyorum acaba nasil yapicam ya kabiz olursam :/
Idrar yapmak bile zulüm su anne kadarda gecti sizinkiler kizlar? Tek zorlayan sey bu su anda ama fenaymis :/
Bebek uyumadi surekli uyandi emdi kustu vs. O sirada oglum bnden ilgi bekledi. Dedim babanla oynayin yatma vaktine kadar sonra kitap okur uyuruz beraber. Gittiler 5 dk oynayip geldiler neymis cocuk esnemekten duramiyormus bugun erken yatirsaymisim. Sirf kendi uyumak icin uykusu gelmemis cocugu satti bana tam 1,5 saat uyusun diye bekledim ugrastim. Kendi gitmis uyuyor baba hazretleri. 2-3 saat bebekle ugrastim sirtim tutulmustu zaten iyice tutuldu. Nasil sinirlendim.
ordaki gibi yapmak için mama vermek lazım sanki?anne sutu en fazla 3 saat tutuyoyok cnm orda gece 11 den sonra bitiyor ya beslenme bende bitmiyor gece yine 3 ya da 4 saat sonra kendisi uyanınca emziriyorum..eşim ordaki gibi yapalım diyor ama ben nedense gece emmezse aç kalcak gibi hissediyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?