bugun bende o işle ilgilendim.yap yap heyecanlı oluyo:)ay cok ozendim bnm de katılasım var ama üseniyorum hesap acmaya :)
canim benim ilaçlarim vardi,1 hap,1 fitil, 1 kremCanim hemoroid bende de cikti hamileliktedediklerinin hepsini yapiyorum insallah ise harar ama afedersin ishal de olsam yapamam gibi gelio o kadar korkuyorum kendimi sıkmaktan neyse allah yardimcimiz olsun
)
senin adın ne:)Ekleyeyim hemen
Ev degilde oda 22 derece bazen soguk gibi olunca kapiyi kapayiyoruz sicak olunca aciyoruz yelek penye battaniyeyi de uyurken uzerine ortuyorum yelegi cikarayim mi en azindan mama verirken uyurken falan gaz cikaracagim zaman yelegi giydiririm yada battaniyeyi atarim uzerine olur mu?Ev kac derece. Battaniyete sariyorsan yelek fazla gibi
Deri yuzulmesi soyulmasi demek mi bende sudocremi bezin geldigi yere bacaklarina suruyorum soyulur gibi olmus ondan mi acaba bide o soyulma can acitir mi?Yalnız şöyle Bisey var bunlardan bazıları pisik önleyici bazıları pisik geçirici. Yanı mesela hametan ve tyrosid pisik geçirici ama sudocrem pisik önleyici yani pisik olmadan kullanılacak olanlar bazen pisikler deri yuzulmesi gibi oluyor o zaman o pisik önleyiciler hayatta ise yaramaz..
Senin ig bende ekli değil herhaldeEkleyeyim hemen
Cis sunnet yerini iyilestiriyor, kakanin da sunnet yeriyle bi alakasi yok zaten. Merak etme yrn aksama bebisinin keyfinin eski halinden bir fark kalmayacak canim :)kızlar bugün oğlum 34 günlük oldu..sünetini yaptırdık..çok korkuyorum çiş.kaka yaparsa diye
Ya ben basini bulamadim muhabbetin. Benim hemoroidler felaket durumda. Surekli kabizim, şakır şakır kaniyo. Sen ameliyat mi oldun, ne yaptin ?canim benim ilaçlarim vardi,1 hap,1 fitil, 1 krem
hastaneden çikinca onlari da bosladim gerçi
ama inan gaz çikarsam canim yaniyordu bi ara,buyuk tuvalete çikmaya çok korkuyordum ama korkdugum olmadi hissetmedim bile, benimkiler kaniyordudaa hemoroisler
Sen bende eklemişin canım fyzyldrm benimsenin adın ne:)
Ben nedense senin çok kibar ve bakımlı olduğunu düşünüyorum. Nerden esti bilmiyorum.
Bi gün insallah buluşuruz da bu güzel düşüncene pek uygun olmadığımı gözlerinle görürsün ;-)Ben nedense senin çok kibar ve bakımlı olduğunu düşünüyorum. Nerden esti bilmiyorum.
Cok geçmiş olsun sana da , ben de dikişlerden o kdr çekiyorum ki yaşam enerjimi aldı gitti diyebilirim . Iyileşir inş 40 gün oldu Benm de doğum yapalıEpizyo yapıldı mi canım ? Benim yapılmıştı ama makata doğru değil sağ yana dr tuvalete rahatlikla çikabilirsin ama kati yeme bi 15 gün kabız olma demişti sadece. Bir de tuvaletin olmasa bile her sabah otur tuvalette bir süre dedi. Eğer dikiş makata dogru değilse rahat ol sadece fazla ıkınma.
Ben de sol tarafıma doğru oturdum hep. Bugün 13. Gün bazen batıyor ama tek yer dügüm yeri herhalde. 10 gün çektim ağrısını baya. Benim dikişim de çok fazlaydı dr saymıyoruz demişti bana da.
benim kız çıkarken omuzuyla idrar yerine doğru da bir yırtık yaptı 3 doktor birlikte attılar iç dikişimi. yarım saatten fazla sürdü benim dikişim de...
benim bile acısı geçtiyse geçer merak etme. Her gün duş alıp batikonla pansuman yapıyorum.
Kızlar @InzaR girmiyomu foruma benmi görmüyorum? Bugün aklıma takıldı. Bu arada eşlerden yakınmış arkadaşlar. Saolsun eşim çok yardımcı oluyo. Bugün işe gitmedi yarında gitmiyomuş çok mutluyum:)) sabah size ne yapayım kahvaltıya dedi. Hiççç farketmez dedim:) geçen gün börek yapmıştı, uyandım bi baktım börek varMilföyden yapmış ama yapmış. Çok seviyoz karılı kocalı mutfak işlerini.
Kimseler yok muu
Yoksa..
Bir ben miyim perişan gecenin karanlığında :)
Yalniz deilsin sekerim :)Kimseler yok muu
Yoksa..
Bir ben miyim perişan gecenin karanlığında :)
Ben de ates olcer alacaktim tam bgn bahsetmissiniz braun alindan olcer 160-170tl civari demi netten brz baktim. Kesinlikle bu mudur onerdiginiz atesolcer. Nerden aldin fiyati bu civar mi
buyuk dolgularda araya gıda artıgı falan sıkısıyorsa o da agrı yapar cnm..sıktıgın zamanki agrı ile cürük agrısı daha farklıdır..sıktıgın zamanki agrıda dilinle bile üstüne kuvvet uygulasan bi agrı hissedersin..oluyor mu oyle bişi ? cürük agrısı daha cok soguk sıcak ya da durduk yere baslayan gece agrısı seklinde olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?