2015 Şubat Anneleri

@yasemin4 fena acıtıyor ama gecicek yan otur hep buns dikkat et cabuk gecer o zaman. Simit oluyo ya yüzme simidi ona da oturablrsn rahat edersn. Ilik suya oturmk suyu tutmak iyi geliomus yarayı sık pansuman yap pedini hep degstr sıkı camasr gyme dikişleri kuru ve temiz tut geccek inşallah

Canim hemoroid bende de cikti hamilelikte dediklerinin hepsini yapiyorum insallah ise harar ama afedersin ishal de olsam yapamam gibi gelio o kadar korkuyorum kendimi sıkmaktan neyse allah yardimcimiz olsun

)
canim benim ilaçlarim vardi,1 hap,1 fitil, 1 krem
hastaneden çikinca onlari da bosladim gerçi
ama inan gaz çikarsam canim yaniyordu bi ara,buyuk tuvalete çikmaya çok korkuyordum ama korkdugum olmadi hissetmedim bile, benimkiler kaniyordudaa hemoroisler

du$ alsam oglan uyanirmiki
su sesinden duymamda çocuk çatlar valla
ama çabuk çikayim demi havuz keyfi yapacak halim yok gullerle mumlarla :))))
yikanmaya vakdim yok havuz benim neyimeeeeee

Ev kac derece. Battaniyete sariyorsan yelek fazla gibi
Ev degilde oda 22 derece bazen soguk gibi olunca kapiyi kapayiyoruz sicak olunca aciyoruz yelek penye battaniyeyi de uyurken uzerine ortuyorum yelegi cikarayim mi en azindan mama verirken uyurken falan gaz cikaracagim zaman yelegi giydiririm yada battaniyeyi atarim uzerine olur mu?

Deri yuzulmesi soyulmasi demek mi bende sudocremi bezin geldigi yere bacaklarina suruyorum soyulur gibi olmus ondan mi acaba bide o soyulma can acitir mi?

kızlar bugün oğlum 34 günlük oldu..sünetini yaptırdık..çok korkuyorum çiş.kaka yaparsa diye
Cis sunnet yerini iyilestiriyor, kakanin da sunnet yeriyle bi alakasi yok zaten. Merak etme yrn aksama bebisinin keyfinin eski halinden bir fark kalmayacak canim :)

Ya ben basini bulamadim muhabbetin. Benim hemoroidler felaket durumda. Surekli kabizim, şakır şakır kaniyo. Sen ameliyat mi oldun, ne yaptin ?

Kızlar @InzaR girmiyomu foruma benmi görmüyorum? Bugün aklıma takıldı. Bu arada eşlerden yakınmış arkadaşlar. Saolsun eşim çok yardımcı oluyo. Bugün işe gitmedi yarında gitmiyomuş çok mutluyum:)) sabah size ne yapayım kahvaltıya dedi. Hiççç farketmez dedim:) geçen gün börek yapmıştı, uyandım bi baktım börek var Milföyden yapmış ama yapmış. Çok seviyoz karılı kocalı mutfak işlerini.

Cok geçmiş olsun sana da , ben de dikişlerden o kdr çekiyorum ki yaşam enerjimi aldı gitti diyebilirim . Iyileşir inş 40 gün oldu Benm de doğum yapalı

Evet ya ben de merak ettim şimdi inş her sey yolundadır

Ben de ates olcer alacaktim tam bgn bahsetmissiniz braun alindan olcer 160-170tl civari demi netten brz baktim. Kesinlikle bu mudur onerdiginiz atesolcer. Nerden aldin fiyati bu civar mi

Öneriyorum ama kesin budur diyemem canım. Dr lar da braun kullanıyor. Fiyatı 138 di sanırım ebebekte.

Dilimle baskı yapınca ağrıyor canım. Sanırım dişim sallanmaya Başlamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…