2015 Şubat Anneleri

Yaw bebiş gaz çıkarırken tuvaletini yaparken hala acı çeker gibi ağlıyor uykusundan Uyanıyor. Kime sorduysam normal dedi. Siz buna üsülmüyor musunuz? Ben çok üzülüyorum yaaa.
Ya sen bi dr'a gotur canim yaa gaz cikarirken neden aglar bilmem ama tuvaletini yaparken agliyosa bisey vardir bi test falan yapilir kakasi nasil rengi civik mi kati mi? Ihmal etme bence

Ben metsil kullanıyorum bebeğe çok memnunum gazı hemen çıkarıyor. Uyanınca da ben konuşuyorum o dinliyor tabii kucakta.

Pişik geçiriciler kortizonlu sanırım di mi? O yüzden pişik olmasın diye sanırım hergün bişey sürmeli. Zeytinyağı süreyim bari her gün.

Evet canım o yüzden her zaman kullanılması onerilmiyor kortizonlu kremlerin ama bizimki gibi kotu olduysa yapacak Bisey yok bak 2 dk önce degistirdim altını yine yaptı ishal gibi cırt cırt gidiyor nezle de olmuş zaten burnu akıyor oksuruyor ne yapicam bilmiyorum.oğlum hastaydı kızımda bulastirdi kizim da bana ben de küçük kıza bulastirdim sanırım zincirleme gidiyor iste.
Zeytinyağına gelince ben sürdüm ama benim kızımın poposunu daha kotu yapti.çoğu kişi de çok ise yaradığını söylüyor dediğim gibi bebekten bebeğe değişiyor.

ya hiç alısık deilim bu kdr uzun süre evde kalmaya bzn cok bunalıyorum..hele bi de bnmkinin aksam 4-7:30 arası kolik sancısı oluyor saat 4 olunca korkudan ölüyorum ya baslarsa diye

Aman dikkat ağlamasını duymasınlar kv elinde mamayla çıkıp gelebilir.

Ya sen bi dr'a gotur canim yaa gaz cikarirken neden aglar bilmem ama tuvaletini yaparken agliyosa bisey vardir bi test falan yapilir kakasi nasil rengi civik mi kati mi? Ihmal etme bence

Rengi sarı sümüksü katı değil. Katı mı olması gerekiyor hiç katı kaka yağmadı ki

Canim benim cok tesekkurler o senin guzel bakisin. Hem anneler hep guzel

Hem ziyaret hem ticaret diyosun

benimko gece uyumadi sabah uyuruz dedim yine uyumadi oglnden beri uyuyor anca
Ayol çok sıkıldım Allahtan doğumdan önce yürücez diye dolaşıp durduk

Yalanci meme vereyim diosun yani aslinda evet bana buyuk rahatlik. Memede uyumak en buyuk zevki. Ya sacma olucak ama yalanci memeye alismasi benim mememi almasini zorlastirmaz di mi? neyse alistirayim ona ben. Gecen ben uyurken karni doymustu araniodu annemler uyanmayayim diye emzik vermisler ama sinirlenmis atmis. Dogru emzigi bulmak da zor sanirim. Sagol canim verdigin bilgiler icin :)

Oh sevindim kakasi normal demekki. Boyle ikidir sanciyla aciyla pirt yaparak kakasini yapti suluydu biraz ondan endiselendim. Bi de yikamadik ya daha bezle sildi kv usuttu mu diye korktum.

Memeye de alistircam ya herkes oyle diyo baksana :/

Gunun cogunu memede gecirio zaten ya ben vermesem o cirlar seviyo memeyi masallah. Insallah sarilik mevzusunu da atlatiriz bakalim cok sagol canim.

Rengi sarı sümüksü katı değil. Katı mı olması gerekiyor hiç katı kaka yağmadı ki

katı kaka kabız anlamına gelir çok zorlanır yapamaz genelde mama kullanan bebekler katı kaka yapıyorlar. bizimkiler cıvık rengi hardal renginde olması gerekli.

Ya ben basini bulamadim muhabbetin. Benim hemoroidler felaket durumda. Surekli kabizim, şakır şakır kaniyo. Sen ameliyat mi oldun, ne yaptin ?
yok canim amleuyat olmadim,emzirirken cerrahi mudahale etmezler
hastandeyken kullandigim ilaçlarim vardi, onlari kullandim
basta buyuk bi meme vardi disarda ilk gun yani, 6. gunu hastaneden çikarken ebe kuçulmeye baslamis dedi, canimda daha az yaniyordu
ilaçlarimin biri agizdan laiyordum,damarlara etkisi varmis, hemoroidde de etkilenen sorun olan sey damarmis zaten direk ona etkili demisti hemsire
sonrada sabah aksam fitilim vardi, o fitilin kremi de vardi ama kremi pek kullanmadim unutuyordum

yani o ilaçlarla ve bol suyla çikabildim buyuk tuvalete
3 gundur yine çikmiyorum bilmuiyorum nolucak çikinca, ya daha kotu olucam yada ayni dir bilemiyorum
kremi hala kullanmadim unutuyorum
fitil kolay oluyordu onuda reçete etmemisler
hapida almadim eczeaneden, geçmezse alicam onu sigorta karsilamiyormus

Reactions: ydm
biseycik olmaz cnaim karni toksa sok agzina emzigi emsin
benim kizim 1 yil oglum 20 ay emdi beni, emzigide 3 yasina kadar emdiler ilk gundehn itibaren :)

Sumuksu derken beyazlik var mi.mukus deniliyor uzayan yapisik balgamimsi kivamda mi? Sivi civik diyorsun bizimkiler de kati degil ama baya sulu mu yapıyor? Sumuksu yapi her bezde var mi bir de

Yok normal o zaman sari ve civik olmasi gerekiyo beslenmesinde bi sorun olmadigini gosteriyo ama her tuvaletini yaptiginda agliyosa bi dr'a goturmende fayda var

Sicak suya otur diycem de uc bebeyle nerde oturcan:) duşa girince dayanbldgn kadar sicak su tut oraya. Benim de bikac gundur aciyor tekrar hortladi galiba

şimdiki aklım olsaydı hastanede verirdim ben emziği
merak etme seni bırakmaz
karnı doyduktan sonra verirsin onunla oyalanır hem o ağzındayken daha kolay uyur
benim kız memede uyuyor meme vermezsem uykuya dalması 1 saati buluyor
acıkınca ondan bişey gelmediği için yine sana döner merak etme

Yaa evet bak bunu okumustum dun sanki.aklimda kalmamis demek. Cok tesekkur ederim canim :)

biseycik olmaz cnaim karni toksa sok agzina emzigi emsin
benim kizim 1 yil oglum 20 ay emdi beni, emzigide 3 yasina kadar emdiler ilk gundehn itibaren :)

Tamamdir calismalara basliyorum kizlar cok sagolun bunlari bilmem iyi oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…