2015 Şubat Anneleri

Kızlar ben bugün hiç iyi değilim bulantım hiç bitmiyor bugün o kadar halsizim ki yatağımdan kalkamıyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bir de aynı bu halde olup, çalışmak zorunda kalanlar var :) örnek ben.

Vay anasını varmıymış bu kadar . Aman Allah'ım ....

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eskişehirde acibademe gidiyorum ben. Doğum 3 bin civari fotografciya 750 diyorlar. Prens prenses paketleri 5 bin civariydi sanirim.

Bende kocaeli Acıbadem'e gidiyorum . Yalnız benim özel sağlık sigortam yok. Hiçte konuşmadım daha ne kadar doğum diye. Senin hastanesinin SSK ile anlaşması var mı ? Yada özel sigortan .

Birşey sormak istiyorum
Kan ve idrar verip detaylı tahlil sonucu alınıyo
Onun dışında bişey istendi mi ?

Ilk muaynede mi ?

Yani bende ilk muayenede kan ve idrar istendi
Gayet detaylıydı
Özel bi hastaneydi ve çok pahlıydı fiyatları
Detaylı olmasına rağmen tekrar tahlil yazdı

Emin olamadım para için olabilir diye düşündüm
Araştırma hastanesine gittim
Eski tahlilime bakıp kansız olduğum için demir hapı verdi
Ekstra tahlil istemedi
Bende yaptırmadım

Kızlarrr iki gündür belimi kalçama bağlayan bölgede kırılma hissi var ara ara atan bi ağrı 9+4 teyim sizce normal mi bu kadar erken sürede daha göbek bile çıkmamışken vücuda ağırlık vermemişken niye bu ağrı? Doktor kontrolüm haftaya ayın 24 ünde çünkü arasam mı acaba doktorumu?

Benimde oluyo biraz
Arkama yaslanmadıysam işyerindeki koltukta belim ağrıyo ya da bulaşık makinesine eğilip kalkıyosam da ağrıyo dinlenince geçiyo

Benim karnim cikmadi daha.ilk gebrligimde 5 aydan sonra cikmisti.9 aylikken bile 7 aylik gibi duruyordu.doktor ic karnin genis demisti.bskalim bu sefer nasil olcak.

bu seferde çıkmaz sanırım değişen bişey değil :44:

yemek kokusu vs değilde ben deterjan parfüm şampuan gibi kimyasallardan çok tiksindim. evlendiğimden beri kullandığım çamaşır deterjanımı değiştirdim.aynı şey başına gelen var mı

Canım hamilelikte havuzun her türlüsü, küvet banyosu vs. hepsi yasak. Sadece denize müsaade ediyorlar oda hem sürekli su değişiyor hem de yüksek tuz oranından dolayı bakterilerin üremesi zor o yüzden. Enfeksiyon falan olabilir kendine dikkat et canım doktoruna da mutlaka Danıştay. Geçmiş olsun

ağırlık merkezi değiştiği için oluyor.belinin arkasında boşluk bırakma

Nie arka arkaya iki kere istemişler ? Ilginç.
Benden de
Tam kan sayımı
Tsh
HBs Ag
Anti HCV
Idrar , istendi.
Kiminden toksoplazma testi de isteniyor ama benim ki istemedi.
Her doktor başka ne yazıkki , kan idrar yeterli geliyor onlara ama ne yazıkki öyle değil işte.

Bunlar benim ilk tahlillerimde var zaten
Yeterlidir o zaman dimi
Teşekkür ederim insanı tereddüte düşürüyorlar

Merhaba tatli hamislerr bugün ilk kontrolüme gittim çok şükür hiç bi sıkıntı yok bebeğim gayet sağlıklı yumuk yumuk atan kalbinide gördüm benden mutlu yok bugün 😄😄😄😄

işin zor gerçekten bana bi tanesi fazla geliyor , hatta bazen unutuyorum bile :/

iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende unutuyorum valla arada bi de progestanı almıyorum çok uyku yapıyor ki geceleri içiyorum sadece gündz içince akşama kadar yatıyorum felç gibi ... Ne zaman kesicek bilmiyorum da

hafta içi bi doktora daha görünücem mgmın dozu korkuttu beni ki başka ilaçlarımda var onlarıda içinde 1 günde aldığım ilaçlar 2500 mg olucak bu dahada ürküttü yani

kızlar hesapladım şu anda regl zamanımın içindeyim karnım acaip şiş regl olduğum zamanlardaki gibi ...ve karnımda tam bebeğimin olduğu yerde gerimeler,

iğne batması gibi hafif kramplar oluyor.acaba her şey yolundamı dır yaaa? haftaya salı kontrolüm var o zamana kadar kafayı yemezsem iyi..:26:

ben bir sitede okumuştum canım vücut eski alşıkanlıklarını hatırlıyormuş ilk aylarda adet dönemi geldiğinde kanaması olanlar bile oluyomuş. olabilecek bişey yeni endişe etme.

Yok canim emekli sandigi benim ama özel olarak aliyor sanirim. Orada da muhtemel bu fiyatlardir. Ama gidip önden konuş canim çünkü aralikta zam yapıyorlar konuşursak bi nebze daha uygun olabilecekmis. En azindan bu sene fiyatları yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…