- 28 Nisan 2012
- 5.115
- 2.697
- 198
Valla onlar büyüyene kdr biz yaşlancaz :)) bgn yine isyanlardayım..esime eczaneyi bu tarafa bi yere tasimiyorsan evi o tarafa tasiyalim dedim saat 9 oldu ortada ne koca var ne sofra..Gerçekten oyalıycam diye bin türlü şaklabanlık yaptım. Akşam üstü tozutuyor zaten. Gündüz gece süper akşamüstü mız mız ne dediği belli değil ne uyuyor ne uyanıyor.
Aman her işte bir hayır vardır şimdilik boşver takma kafana sonra düşünürsün. Şimdi takınca eline ne geçecek sanki.Okuldan doktora hocam aradı başımdaki hoca dışardan birisiyle anlaşmış doçent olarak onu alıcakmış bölüme. O saatte başladım üzülmeye bebiş de o saatten beri huzursuz zaten sabahtan beri de uyumamıştı. Kendimiz etkiliyoruz bebişleri
Valla onlar büyüyene kdr biz yaşlancaz :)) bgn yine isyanlardayım..esime eczaneyi bu tarafa bi yere tasimiyorsan evi o tarafa tasiyalim dedim saat 9 oldu ortada ne koca var ne sofra..
önceden caddebostanda oturuyorduk o zaman halimiz daha bitikti 10 da geldiği günler oluyordu..ben dedim tayinimi beylikdüzüne falan alayım istemedi anadolu yakası daha güzel diye..kendi trafik derdi çekiyor ben evde beklemekten hoşlanmiyorum..herseyi sorun eder oldum adam yakinda bikacak benden :))Ama sizin çok ters cidden.
Sinir olurum ben akşam eş beklemeye.
Ben k.çekmecede oturuyordum.
Baktım her sabah trafik ya da metrobüs çekilmiyor taşındım işyerimin yanına
Kötü bir yer ama işe yakın. 5 dk da işyerindeyim.
İşte istanbulda yaşayınca böyle oluyor merkezi yerlerde oturulmuyor,oturulan yerlerde iş olmuuor.
Benimde başta hiç kusmadı ne güzel dedim şimdi sürekli kafamdan aşağı kusuyor.Kizlar benim kizim kusmuyor hic cok guzel de acaba yeni dogdu diye mi yani sonradan acaba kusar mi size de oyle mi olmustu? Insallah boyle devam eder ama
Yani şimdi sizin orası bırakılıp beylikdüzünde oturulmaz.erken çıksa diyecem ama senin eşin çıkmaz anlaşılan.önceden caddebostanda oturuyorduk o zaman halimiz daha bitikti 10 da geldiği günler oluyordu..ben dedim tayinimi beylikdüzüne falan alayım istemedi anadolu yakası daha güzel diye..kendi trafik derdi çekiyor ben evde beklemekten hoşlanmiyorum..herseyi sorun eder oldum adam yakinda bikacak benden :))
Ayni valla bizde cok seviyoruz banyoyu..oh be dünya varmış önce boncuğumu yıkadım maşallah çok uslu durdu hiç ağlamadı sonrada rahat rahat kendim yıkandım şimdi aldım uyutuyorum kirlenmek güzeldir tamamda benim gibi kir bağlamak çok fena şuan tartılsam 3 kilo eksik çıkarım heralde
hiççç bi fikrim yokkKabak çekirdeği gaz yapar mı birde sarımsak
Ben hergün yine sudayım. Bir gün girmesem o günü yaşanmamış sayıyorum.iki dk uyusa hoop suya.oh be dünya varmış önce boncuğumu yıkadım maşallah çok uslu durdu hiç ağlamadı sonrada rahat rahat kendim yıkandım şimdi aldım uyutuyorum kirlenmek güzeldir tamamda benim gibi kir bağlamak çok fena şuan tartılsam 3 kilo eksik çıkarım heralde
benimkinin gündüz uykusu tek gözle olduğundan bırakıp çöpe bile gidemiyorum mecbur akşamı bekliyorum şimdi bile hepi topu 10 dk kaldım hemen uyanmış zilliBen hergün yine sudayım. Bir gün girmesem o günü yaşanmamış sayıyorum.iki dk uyusa hoop suya.
yazın sıcakta onlarla birlikte gireriz yeterki korkmasınlarAyni valla bizde cok seviyoruz banyoyu..
Zaten 10 da gidiyor bi de erken çik desem gittiğine değmicek..geçen bu kolik sancısınin tuttuğu ilk gün panikle gel Diye çağırdım 5:30 Da çıkmış 7 yi geçerek geldi :) eylül mışıl mışıl uyuyordu :))Yani şimdi sizin orası bırakılıp beylikdüzünde oturulmaz.erken çıksa diyecem ama senin eşin çıkmaz anlaşılan.
Yani dışardan tost söylediğine göre öyledirbenimkinin gündüz uykusu tek gözle olduğundan bırakıp çöpe bile gidemiyorum mecbur akşamı bekliyorum şimdi bile hepi topu 10 dk kaldım hemen uyanmış zilli
Ya bu rutin bana göre değil saat saya saya perişan oldum yeminle.zaten bütün hayatı planlı programlı yaşayan biriyim bir de bebeği soktuk programa perişan oldum valla.
Eskiden şu eskiden oyuncak vardı bir tane sanal bebek yedirip içirip yatırırdık onun gibi olduk.
Okuldan doktora hocam aradı başımdaki hoca dışardan birisiyle anlaşmış doçent olarak onu alıcakmış bölüme. O saatte başladım üzülmeye bebiş de o saatten beri huzursuz zaten sabahtan beri de uyumamıştı. Kendimiz etkiliyoruz bebişleri
Benimde başta hiç kusmadı ne güzel dedim şimdi sürekli kafamdan aşağı kusuyor.
Hehe parasi cok herhalde bizim sultanin:).ekmek arasi peynir yapsaydi bari evde. Benim oglanin simdiki halu devam edrse biz tost bilee soyleyemekYani dışardan tost söylediğine göre öyledir@maral duymasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?