İşte ondan süt artıyor.ben günde iki demlik çay,iki soda,sayısız 50 ml su ve bir kutu meyve suyu içiyorum.
Hoş süt için değil içim yanıyor Ve sısıkıntıdan ya da emdiği için vucudum sıvı istiyor.
At buzluga gün gelir lazım olur :) anne Sütünden yoğurt yapılır mı?Deniycem onu aklimda hep olmuyor ki iste bikactir olunca hazrliksz yakalandim sagdgmi nasıl vercem biberon vermek istemiyorum kaşıkla da gaz yutar zaten gazliyizisin tuhafi kendi inatla zorla emdigi kadar emse de sonrasi yine rahatlamiyor gibi
Bende çok Sıvı tüketiyom ondan mı oluyo bu süt olayı ama bende süt olsun diye değil içim yanıyor napalım yaniİşte ondan süt artıyor.ben günde iki demlik çay,iki soda,sayısız 50 ml su ve bir kutu meyve suyu içiyorum.
Hoş süt için değil içim yanıyor Ve sısıkıntıdan ya da emdiği için vucudum sıvı istiyor.
Kız ben kaç kere o pedi değiştiriyorum bi bilsen ne atlet kalıyor ıslanmadık ne Eşofman nede Kızın üstü ıpıslak oluyoruz ya biraz önce memede uyuyakalmış bende tv bakıyorum resmen musluk açılmış gibi çocuğun Ağzına dolmuş süt iyi yutmadı yani bi kaldırdım ben bakıyım sağa sola eşim dedi Çeşme açık kalmış bi baktım koltuk bile süt oldu elimi koydum altına eşim peçete getirene kadar mahfoldu her yer yani sütün çok gelmesi de dert
At buzluga gün gelir lazım olur :) anne Sütünden yoğurt yapılır mı?
Ayyy midemi kaldırdın Kız.At buzluga gün gelir lazım olur :) anne Sütünden yoğurt yapılır mı?
Muhtemelen.Bende çok Sıvı tüketiyom ondan mı oluyo bu süt olayı ama bende süt olsun diye değil içim yanıyor napalım yani
Ayyy midemi kaldırdın Kız.
Deniycem onu aklimda hep olmuyor ki iste bikactir olunca hazrliksz yakalandim sagdgmi nasıl vercem biberon vermek istemiyorum kaşıkla da gaz yutar zaten gazliyizisin tuhafi kendi inatla zorla emdigi kadar emse de sonrasi yine rahatlamiyor gibi
Üfff. Ben belkide tadını hatırlıyorum ondan midem bulandı. Onca yıl emince.Su fokstaki bi kadin bi erkkte eve gelen arkadaşları kahve yapiyordu dolaptaki anne sutunu normal sut sanip oyle ictilerdi biguzel iyyy :))
Ya ben de öyle diyordum da ablam ek gıdaya geçtiğinde bisküviyi falan mama ile islatacagina onlarla islatirsin dedi attım buzluga..ya da ne bileyim sutum azalır eder her durumda Mamadan iyi değil midir ?Tutmuyot canm malesef. Ya her dönemin sutunun icerigi o dönemin ihtiyacına goreymis. Ben uzun sure ise donmeyi ddüşünmüyorum o yuzden buzluga atsam da gerektgi zaman bebegin ihtiyacına uygun icerikte olmayacak diye stoklmak istemedim açıkçası
Ben baktım bnmkinin tadına baya şekerli bişi :)Üfff. Ben belkide tadını hatırlıyorum ondan midem bulandı. Onca yıl emince.
Yogurt kendim için değil yahu :) bebis için :)Ayyy midemi kaldırdın Kız.
Biz denedik pek işe yaramadıKizlar daha once sordum mu bilmiyorum gaz cikarmaya yardimci olan aci elma yagi yakar mi bide bebeklerin ayak tabanlari piser mi?
Benimkinde de ise yaradimi bilmiyorum ama iki kere surdum surunce cok agladi yada ben aglamasini ona bagladim hemen cope attimBiz denedik pek işe yaramadı
ay dogru belirtseydim keskeeeyok ben istiyorum ama olmuyorrrr
Parça falanda geliyormu canım senden.sinirim bozuldu artik.kırk sonu dediğin ne oluyorkiaz önce başım döndü wc deyken.uzaniyorum şimdi çok tırstım annem normal dedi telde.yorgunluk uykusuzluk yaparmis
Gaz da rezene kimyon işe yaradı mı? Bir de bebeğe nasıl ne kadar içiriyorsun?
Üfff. Ben belkide tadını hatırlıyorum ondan midem bulandı. Onca yıl emince.
Ya ben de öyle diyordum da ablam ek gıdaya geçtiğinde bisküviyi falan mama ile islatacagina onlarla islatirsin dedi attım buzluga..ya da ne bileyim sutum azalır eder her durumda Mamadan iyi değil midir ?
Ya ben de öyle diyordum da ablam ek gıdaya geçtiğinde bisküviyi falan mama ile islatacagina onlarla islatirsin dedi attım buzluga..ya da ne bileyim sutum azalır eder her durumda Mamadan iyi değil midir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?