2015 Şubat Anneleri

Valla sen zayıfsın kıyafetlerin oluyordur, benim zaten sınırlı sayıda olan kıyafet var kusmuktan değiştire değiştire perişan oldum.
Eşimde cılız kıyafetleri kolumdan geçmiyor.190 boyu 75 kilo yanyana 10 oluyoruz artık.

Bu nasıl iş ben de azalıyo diye deli oluyom. Azı da çoğu da kötü

Kiz zayıf degilim ben yahu 74um su an kim zayif:) gobek dogumdan sonra duzdu sut olsun diye düzensiz yedikce göbek ayrı mide ayri firladı gitti. Zaten göğüslerim buyuk ve sarkikti oncekinde sagmaktan bunda gobege kadar yaylandilar eski kiyafetlerimi deneme frsatm olmadi sahsen iki kere disari ciktim hamile kotu tişörtunu giydim evde full pjama takiliyorum zaten. Neyseki evdeyim kirk ciksin bantta yuruycem basarablrsem niyetim o yoksa ben cabuk kg alıyorum sonum iyi degl izindeyken zayflamam sart

arabasında puset varmı
ya bana puset dik gibi geldi şimdi tekrar baktımda
içinde rahat edermi bilemedim
puset minderleri oluyormuş onlardanmı alsam acep
beli ağrımazmı

Yeni doğan için bi zımbırtı varmış kuzenim onu vermişti. Oyuk yerini dılduruyo bi de kafası için yastığı var. Öyle çok yanulmuyo bebe. Kaçıncı aya kadar kullanılır acaba?

Ya işte ben hep aynıyım herkes sütü az olanlar buldu da bunuyor diyecektir ama iki türlüde bebek ememiyor.
Sağıyorum sonra veriyorum diğer öğün aynı.sağma cihazını kaynatmaktan bıktım.
Kaç kere boğulma tehlikesi yaşadık ki bebekde öyle minnak bir şey değil gözüaçık bebek, yine de yetişemiyor yavru.

Bu nasıl iş ben de azalıyo diye deli oluyom. Azı da çoğu da kötü

Yani normalde oyle akıp cosan bi sütüm yok benm de ama buyuyor diye yetiyor şükür diyorum. Oyle Üstüm basim islanmiyo gogus pedi takmiyorum yani uc gundur sadece aksam yemegi pesnde olunca yedgm mi yaradi diycem ama bu kadar cabuk yarar mi;( bde rezene kimyon icmrye basladim bikac gundur ondan mi oluyor acaba. Bu da cok kotu ama caresi yok cocuk catliyor bagrmktan ememiyor biturlu

Ben şundan alıcam

Eklentiler

• indir.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 46

Ay cidden sinir bisey cocugun haline kiyamiyorum nasil deli oluyor yavrum ac ama ememiyor zaten normlde genzne kacirip gazdan catlayan bi tip hepten fena oluyoruz. Herseyin ortasi iyi ben de mi sagsam o saatte acaba gerçi pompayi görmek dahi istemiyorum o kadar bikincaltima yerlesmis travma olarak ki sut miktarini meraktan olcmeye bile elime alip deneyesim gelmiyor bu arada o kayntma işinin ne nalet oldugunu cok iyi bilirim ah ahh rabbim ona muhtac etmesn

Litchi Tropicana nın vişne suyunu aldım. Başta beğenmedim ama resmen vişne kokuyor ama biraz çürük vişne.

Gun icinde dinlenemiyorsan aksama doğru i etkiliyordur ya da iyi beslenemiyorsundur onu bi dene gozlmle bakayim dus al aksamlari

Brz sağip bosaltsan memeyi daha rahat emer mi ki

Benim sağ daha iyi genelde onu veriyorum öteki şişip duruyor kendi kendine.biri büyük biri küçük kalacak sonunda.

Benim sağ daha iyi genelde onu veriyorum öteki şişip duruyor kendi kendine.biri büyük biri küçük kalacak sonunda.

Siradan vermiyor musun? Bu ön sut arka süt olayi icin sırali veriyom ben ondan illa denk geliyor benm de sag daha az sol daha bereketli gibi. Ilk tuttugu gogus soldakiydi ondandir belki. Bi tarafı ağırlıklı emzrrsen gogus asimetrsi oluyor ona göre

Hergun bi kutu bitiriyom ondan:)
Ictigim sıvınin haddi hesabı yok
İşte ondan süt artıyor.ben günde iki demlik çay,iki soda,sayısız 50 ml su ve bir kutu meyve suyu içiyorum.
Hoş süt için değil içim yanıyor Ve sısıkıntıdan ya da emdiği için vucudum sıvı istiyor.

Brz sağip bosaltsan memeyi daha rahat emer mi ki

Deniycem onu aklimda hep olmuyor ki iste bikactir olunca hazrliksz yakalandim sagdgmi nasıl vercem biberon vermek istemiyorum kaşıkla da gaz yutar zaten gazliyiz isin tuhafi kendi inatla zorla emdigi kadar emse de sonrasi yine rahatlamiyor gibi

Kız ben kaç kere o pedi değiştiriyorum bi bilsen ne atlet kalıyor ıslanmadık ne Eşofman nede Kızın üstü ıpıslak oluyoruz ya biraz önce memede uyuyakalmış bende tv bakıyorum resmen musluk açılmış gibi çocuğun Ağzına dolmuş süt iyi yutmadı yani bi kaldırdım ben bakıyım sağa sola eşim dedi Çeşme açık kalmış bi baktım koltuk bile süt oldu elimi koydum altına eşim peçete getirene kadar mahfoldu her yer yani sütün çok gelmesi de dert

Veriyorum ama işte sol boğuyor ondan pek veresim gelmiyor.
Ben az bir şey sağıyorum diyelim sonra süt torbasına koyuyorum biberonun içi hep yağ oluyor yani ön sütte yağlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…