2015 Şubat Anneleri

Muhtemelen.
Moral falan diyorlar ama ben ağlıyorum,sızlanıyorum,stres desen almış başını gitmiş.bence moralle alakası yok.
Tabii kendini şartlandırırsan üzüldüm sütüm gitti diye gider tabii
Aynen canım bn hiç bakamıyom bile ne kadar geliyormuş diye rahatım yani takmam hiç yoksa bende ağlayıp duruyom sıkıntı var bi Sürü

Kız ben ayağıma yatırıyom dizime daha kolay çıkıyor öle dene bide

mattika bugün yazmadı sanırım. Oğlunu kv severken annem diye sevdiğini söylemişti. Onun o anki bütün hislerini artık Anlıyorum. Niye babaannesi diye sevmiyorlar ki. Gıcık bir durum.

Aynen canım bn hiç bakamıyom bile ne kadar geliyormuş diye rahatım yani takmam hiç yoksa bende ağlayıp duruyom sıkıntı var bi Sürü

Ben de bişey olursa Sütümü etkilerse diye diken üstündeyim. Relax olmam lazım şu odadan çıksam olucam da. Neyse hafta sonuna az kaldı.

Offf okadar yprgunumki uyku akiyo gozumden kocis misil misil uyuyo onada kiyamiyorum ise gidiyo diye butun gun cam sildim Mutfak dolaplarini sildim yemek yaptim derken bu cadinin uyanasi geldi uyusada bende yatsam artik

Ben bütün gün bebişleydim duşa bile giremedim hatta akşam yemeği de yiyemedim. Hangi arada o kadar iş yapıyorsunuz anlayamıyorum ki. Uyutamıyorum bebişi bir yol Yöntem var mı ki?

inşallah olmaz canım bizede 8 nisana 3 tane aşı verdiler şimdiden stres bastı ebe onlar ateş yapabilir dedi korkuyorum çok
Ates ten cok agri yapar demisti ogle cok ates yapmadi cok sukur agrisi olmustur elbette 4 saat arayla ates dusurucu ver ates olmasada dedi uc kere verdimmecburiyetten atesi hafif yukselmeye baslayinca veremi vurunamadik daha asi yokmus birde saglik bakanligi bazi agri kesicileri kullanmayin demis sma eczanelerden toplatmamis doktorun bize verfigi agri kesicide onun icinde sizler hangi ilaci kullaniyor ya da kullanacaksiniz.

Acı elma yağı mı? Bize de Dr önerdi. Ben de alıcam nasıl Yaktı yaw?
Aci elma yagi cok isitiyor surdugun yeri dikkatli kullanin demis aktar bir damla ayak tabanina bir damla gobegine demis bende tatlisindan ver o vakit dedim :) oda isitiyor surerkrn benim parmagimda sicaklasma oluyor dikkatli kullanmak gerek ben genelde sicak havlu kullaniyorum zeytinyagi surup :)

Ben de bişey olursa Sütümü etkilerse diye diken üstündeyim. Relax olmam lazım şu odadan çıksam olucam da. Neyse hafta sonuna az kaldı.
Sen oda oda diyince şu odaya kısılıp kaldıkları filmler geliyor hep aklıma.

Takmayın bu kadar kafanıza süt olur elbet çünkü hormonlar yapıyo bu sütü biz değil

Sıcak havluyu karnına mı koyuyorsun? Zeytinyağını da karnına mı sürüyorsun?

Canım kv dokunamıyor.

O kötü olmuş canım ya oğlunu nasıl büyütmüş o zaman... bu arada banyoda da su döksün sadece dokunamıyorsa

Yaw odadan çıkabilsem Ben evde daha neler yapıcam da. Çıkamıyorum ki. Bunalıma girdim

Bebişle de mi çıkamıyorsun canım. Bakıcı varken rahatsızdın da?

kaç gundur yazayim dioyorum firsatim olmuyor unuruyotum
licthide yazmisti sana daha once her gunun ayri degeri tablosu var
o goturdugun dr a bu tablouyu bi sor olurmu canim

kaç gundur ugrasiyorsun ve bebegin hiç biseyi yok aslinda

Sağol canim burada 7 günlüğe kadar yazıyor ama ben mi yanlış anladım biz 15 günlüğüz

Günaydın kızlar. Bir emme seansının sonuna geldik. Bugün kuzularımla mevlide gitcez inşaAllah. Yarın kırkımız çıkıyo,dualardan bizde nasiplenelim:) yarın nişan var, kırkımızı kurtlarımızı dökerek çıkaracaz biz galiba:) anammm uyuyim biraz kız uyurken hadi kaçtım güzel anniler...

Başka bir yardımcı daha gelicek. Bitmiyor eve gelen giden. Istemiyorum dedikce eşim illa olucak yardımcı diyor. Evde yemek yapılırken cam kapı herbiryer Açılıyor aspiratör dışında. Öyle olunca yemek Kokuları hep içerde evin soğutması da cabası. Sonuç olarak odada tıkılı kaldım işte. Şu bebek arabasını kurabilsem dışarı çıkıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…