Aynen canım bn hiç bakamıyom bile ne kadar geliyormuş diye rahatım yani takmam hiç yoksa bende ağlayıp duruyom sıkıntı var bi SürüMuhtemelen.
Moral falan diyorlar ama ben ağlıyorum,sızlanıyorum,stres desen almış başını gitmiş.bence moralle alakası yok.
Tabii kendini şartlandırırsan üzüldüm sütüm gitti diye gider tabii
Kız ben ayağıma yatırıyom dizime daha kolay çıkıyor öle dene bideSu gazlar girdii gibi niye cikmaz arkadaş off emdigi 8 dk gazin cilesi 58 dkotomatik gaz çıkarma makinesi yapsinlar yaa sevmiyorum hiç su isi. Herif guya program bitince geliodu yataga gaz cikarma isi ondaydi bu gece. Netdeee sızdı kesin tv katsisinda oh ense kebap uyu keyifle
Aynen canım bn hiç bakamıyom bile ne kadar geliyormuş diye rahatım yani takmam hiç yoksa bende ağlayıp duruyom sıkıntı var bi Sürü
Offf okadar yprgunumki uyku akiyo gozumden kocis misil misil uyuyo onada kiyamiyorum ise gidiyo diye butun gun cam sildim Mutfak dolaplarini sildim yemek yaptim derken bu cadinin uyanasi geldi uyusada bende yatsam artik
Ates ten cok agri yapar demisti ogle cok ates yapmadi cok sukur agrisi olmustur elbette 4 saat arayla ates dusurucu ver ates olmasada dedi uc kere verdimmecburiyetten atesi hafif yukselmeye baslayinca veremi vurunamadik daha asi yokmus birde saglik bakanligi bazi agri kesicileri kullanmayin demis sma eczanelerden toplatmamis doktorun bize verfigi agri kesicide onun icinde sizler hangi ilaci kullaniyor ya da kullanacaksiniz.inşallah olmaz canım bizede 8 nisana 3 tane aşı verdiler şimdiden stres bastı ebe onlar ateş yapabilir dedi korkuyorum çok
Aci elma yagi cok isitiyor surdugun yeri dikkatli kullanin demis aktar bir damla ayak tabanina bir damla gobegine demis bende tatlisindan ver o vakit dedim :) oda isitiyor surerkrn benim parmagimda sicaklasma oluyor dikkatli kullanmak gerek ben genelde sicak havlu kullaniyorum zeytinyagi surup :)Acı elma yağı mı? Bize de Dr önerdi. Ben de alıcam nasıl Yaktı yaw?
Sen hala ayakta mısın? Neden uyumuyor?Of açım
Benimki seninkinden kolayca sanki.Ben de un helvasi istiyorum napcaz simdi:)
Doyamadik gitti:)
Benimki paşam diye seviyor.mattika bugün yazmadı sanırım. Oğlunu kv severken annem diye sevdiğini söylemişti. Onun o anki bütün hislerini artık Anlıyorum. Niye babaannesi diye sevmiyorlar ki. Gıcık bir durum.
Sen oda oda diyince şu odaya kısılıp kaldıkları filmler geliyor hep aklıma.Ben de bişey olursa Sütümü etkilerse diye diken üstündeyim. Relax olmam lazım şu odadan çıksam olucam da. Neyse hafta sonuna az kaldı.
Nöbetçiyiz anlaşılan :) bizimki çok uyudu şimdi uyumuyor 22:00 da yattı 03:00 da kalktı hala da uyumuyorSen oda oda diyince şu odaya kısılıp kaldıkları filmler geliyor hep aklıma.
Takmayın bu kadar kafanıza süt olur elbet çünkü hormonlar yapıyo bu sütü biz değilBen de bişey olursa Sütümü etkilerse diye diken üstündeyim. Relax olmam lazım şu odadan çıksam olucam da. Neyse hafta sonuna az kaldı.
Benimki paşam diye seviyor.
Sen oda oda diyince şu odaya kısılıp kaldıkları filmler geliyor hep aklıma.
Takmayın bu kadar kafanıza süt olur elbet çünkü hormonlar yapıyo bu sütü biz değil
Aci elma yagi cok isitiyor surdugun yeri dikkatli kullanin demis aktar bir damla ayak tabanina bir damla gobegine demis bende tatlisindan ver o vakit dedim :) oda isitiyor surerkrn benim parmagimda sicaklasma oluyor dikkatli kullanmak gerek ben genelde sicak havlu kullaniyorum zeytinyagi surup :)
Canım kv dokunamıyor.
Yaw odadan çıkabilsem Ben evde daha neler yapıcam da. Çıkamıyorum ki. Bunalıma girdim
kaç gundur yazayim dioyorum firsatim olmuyor unuruyotum
licthide yazmisti sana daha once her gunun ayri degeri tablosu var
o goturdugun dr a bu tablouyu bi sor olurmu canim
kaç gundur ugrasiyorsun ve bebegin hiç biseyi yok aslinda
O kötü olmuş canım ya oğlunu nasıl büyütmüş o zaman... bu arada banyoda da su döksün sadece dokunamıyorsa
Bebişle de mi çıkamıyorsun canım. Bakıcı varken rahatsızdın da?
Sağol canim burada 7 günlüğe kadar yazıyor ama ben mi yanlış anladım biz 15 günlüğüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?