Aynen bizim dr ebemiz önermedi onun yerine anne sutune yakın bi damla verdi hem d vitamini hemde gaz sancıları için sadece 42 gün kullaniyosun fakat çok pahalı 27euroGünaydın arkadaşlar.biraz önce biyerde okudum paylaşmak istedim...çocuklarımıza verdiğimiz d vitaminin içinde BHA diye bi madde var bu madde kanserojen..bi kaç ülke kullanımını yasaklamış..bi kaç gün öncede faxla d vitamininin karaciğer hastalığına yol açtığını okumuştum ve vermiyodum..bu da cabası oldu..
Benmkinin Aslan:) yükseleniKova dedin de bebişler kova burcu oldu ya bir de yükselenine bakayım dedim o da kova çıktı.
anne bir tane olur babannesi annesi o kadar tasidi sezeryan oldu cilesini cekti yazik de. Biseylr de alismasin bu soyleme.
Hos ben elli kere soyledim ama ben yokken diyo yine kv
Benmkinin Aslan:) yükseleni
Kova Aslan ikilisi baya iddialı bişey olmuş
evet uyursa oluyor benim de. Mendile akitiyorum napayimYatıp beceremiyorum bebeği nerdeyse dik tutuyorum. Birde benim kızım öyle sık sık emen bebek değil 3 saatte bir emiyor. Emmesi bitince bırakıyor memde durmaz.ee böyle olunca doluyor.
sut icin demisti kizlar. Mercimek nohut yemezsen her ogun oyle gaz yapar diye biseyleri yememzlik etme. Gazi emerken yutuyor. Yuzustu koyuyorum hareket edicen diye ugrasirken pirt cikiyor. Pirti duydum onemli olan oydu.Vişne nin gaz yaptığını okudum onu da içmiyorum şimdi. Ne için demişlerdi Vişne suyunu?
Ben bütün gün bebişleydim duşa bile giremedim hatta akşam yemeği de yiyemedim. Hangi arada o kadar iş yapıyorsunuz anlayamıyorum ki. Uyutamıyorum bebişi bir yol Yöntem var mı ki?
Rahata o kadar alıştırıyolar ki sonrada yok şu hastalık yok bu hastalık..oldum olası kılım zaten ilaca ..küçücük çocukların doğar doğmaz geleceği ile oynuyolarZaten güneşsiz d vitamini bana da Saçma geliyordu.
İnş ii gelir ..ben 1 hafta kullandım artık asla kullanmam..şu da bir gerçek ne olursa olsun ilaç doğal bile deseler koruyucusu falanı filanı mutlaka 2 yararı varsa 1 de zararı oluyo..Allah yardımcımız olsunAynen bizim dr ebemiz önermedi onun yerine anne sutune yakın bi damla verdi hem d vitamini hemde gaz sancıları için sadece 42 gün kullaniyosun fakat çok pahalı 27euro
Guneslenmiyorsaniz bebek guneslenmiyorsa ilacin yan etkileri d vitamini eksikliginin yaninda az kalir. Hic olcturdunuz mu benim hamile kalmadan hemen once d vitaminim sifirdi nerdeyse. Kendim de kullandim damla. Yine de beegimin bacaklari hafif parantez. Buyudukce duzeliyor ama bence takviye gerekli.Rahata o kadar alıştırıyolar ki sonrada yok şu hastalık yok bu hastalık..oldum olası kılım zaten ilaca ..küçücük çocukların doğar doğmaz geleceği ile oynuyolar
Esgm'ye gir orada ödeme yaziyor ordan bakabilirsin ben dun aldim 16 hunluk 463tl bide 112 sut parasi ne cok dimi onumuzdeki ay tam ne kadar alacagim belli olacak bakalimkızlar doğum parasının yatıp yatmadığını nasıl öğrenecez? süt parası ve doğum parasını alan var mı? bir de ilk çocuğa ilk altın devletten muhabbeti vardı ne oldu ki o ?
Göğsünü dirseğimle elim arasına koyuyorum kolumu bacağımın üstüne poposunu da diğer bacağıma dayıyorum Ayakları bacaklarımın Arasında boşlukta kalıyor öyleBen öyle deneyeyim dedim ama yapamadım sanırım. Nasıl yapıyırsun?
Doğum Parasını rapor süresi bittikten 20 ila 45 gün sonra alabilir mişiz yani nerdeyse Haziran ayına denk geliyorkızlar doğum parasının yatıp yatmadığını nasıl öğrenecez? süt parası ve doğum parasını alan var mı? bir de ilk çocuğa ilk altın devletten muhabbeti vardı ne oldu ki o ?
Yukseleni hic aklima gelmediydi ben de bakimKova dedin de bebişler kova burcu oldu ya bir de yükselenine bakayım dedim o da kova çıktı.
Ilerleyen sayfalarda okumussundur canim surulen yeri isitiyomus o yuzden bir damla surecekmissin bana kimse soylememisti o yuzden avucuma bolca dokup surmustum bebegim agladi ertesi gun yine surdum yine agladi kipkirmizi olmustu tabanlari yavrumun cope attim bende...Acı elma yağı mı? Bize de Dr önerdi. Ben de alıcam nasıl Yaktı yaw?
Aynen bizim dr ebemiz önermedi onun yerine anne sutune yakın bi damla verdi hem d vitamini hemde gaz sancıları için sadece 42 gün kullaniyosun fakat çok pahalı 27euro
Ay burcu ne ya?Kova burcu erkeğine de bir Aslan karakteri yakışır yani. Bir de ay burcuna baktım o da ikizler çıktı tam havalı olmuş benim kızım.
Yukseleni de kova benimkinin. Kova kova nasil bisey olcak acabaYukseleni hic aklima gelmediydi ben de bakim
bende oyle yapiyorum, gozlerini kapattigi an dogru yatagina atiyorum hattaBen bebegi kontrol icin odasina ne zaman gitsem %80 uyaniyordu..anladik ki benim kokumu aliyor.artik,kontrole esimi gonderiyorum,kolay kolay uyanmiyor:)) ebenin soyledigi dogru o zaman..
Ben genelde emzirirken uyuya kaliyor bebek,yatagina yatirip cikiyorum odadan,sonra uyanip aglayinca yanina gidiyorum.cogunlukta da ev islerimi rahatlikla tamamlayabiliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?