2015 Şubat Anneleri

Aynen bizim dr ebemiz önermedi onun yerine anne sutune yakın bi damla verdi hem d vitamini hemde gaz sancıları için sadece 42 gün kullaniyosun fakat çok pahalı 27euro

anne bir tane olur babannesi annesi o kadar tasidi sezeryan oldu cilesini cekti yazik de. Biseylr de alismasin bu soyleme.
Hos ben elli kere soyledim ama ben yokken diyo yine kv

Duyunca şaşırdım ne diyor dedim. Allah akıl fikir versin ne diyim. Bidaha tekrarlarsa uygun bir dille söylerim artık.

Yatıp beceremiyorum bebeği nerdeyse dik tutuyorum. Birde benim kızım öyle sık sık emen bebek değil 3 saatte bir emiyor. Emmesi bitince bırakıyor memde durmaz.ee böyle olunca doluyor.
evet uyursa oluyor benim de. Mendile akitiyorum napayim

Vişne nin gaz yaptığını okudum onu da içmiyorum şimdi. Ne için demişlerdi Vişne suyunu?
sut icin demisti kizlar. Mercimek nohut yemezsen her ogun oyle gaz yapar diye biseyleri yememzlik etme. Gazi emerken yutuyor. Yuzustu koyuyorum hareket edicen diye ugrasirken pirt cikiyor. Pirti duydum onemli olan oydu.

Oglanin tuvaletini yaptirirken bebek agladi. Kucak icin agliyordu bir saat olmamisti daha emeli. Ben gidip alana kadar sinirlendi siniri memede bile zor sakinlesiyor hanimin cok atarli.
Saat basi az az emiyor artik bir duzen lazim ama bebekle konusamiyorum bile abi hazmedemiyor nasil aktivite yapcam ki

kızlar doğum parasının yatıp yatmadığını nasıl öğrenecez? süt parası ve doğum parasını alan var mı? bir de ilk çocuğa ilk altın devletten muhabbeti vardı ne oldu ki o ?

Ben bütün gün bebişleydim duşa bile giremedim hatta akşam yemeği de yiyemedim. Hangi arada o kadar iş yapıyorsunuz anlayamıyorum ki. Uyutamıyorum bebişi bir yol Yöntem var mı ki?

ayakta sallayarak uyutmayı denedin mi canım? bir de benimki mutfakta aspiratör sesinde çok güzel sakinleşiyor. ağlayınca omzuma alıyorum yanağını yanağıma dayayıp şarkı söylüyom bir yandan da aspiratör çalışıyo :) bazen öyle omzumda uyuyo. bazen de öyle sakinleşince usulca ayağıma koyuyorum yavaşça sallayıp uyutuyom. ama uzun süre uykusuz kalmışsa uykusu sıkışıyo ne yapsam susmuyo o zaman da şunu yaptım battaniyesiyle iyice sardım kollarını felan gözlerinin üstünü de battaniyesinin üst kısmıyla kapadım ağlasada salladım 5 dk sonra daldı uykuya. uyuyamadıkça sinirleniyo iyice uyuyamıyolar.

Aynen bizim dr ebemiz önermedi onun yerine anne sutune yakın bi damla verdi hem d vitamini hemde gaz sancıları için sadece 42 gün kullaniyosun fakat çok pahalı 27euro
İnş ii gelir ..ben 1 hafta kullandım artık asla kullanmam..şu da bir gerçek ne olursa olsun ilaç doğal bile deseler koruyucusu falanı filanı mutlaka 2 yararı varsa 1 de zararı oluyo..Allah yardımcımız olsun

Rahata o kadar alıştırıyolar ki sonrada yok şu hastalık yok bu hastalık..oldum olası kılım zaten ilaca ..küçücük çocukların doğar doğmaz geleceği ile oynuyolar
Guneslenmiyorsaniz bebek guneslenmiyorsa ilacin yan etkileri d vitamini eksikliginin yaninda az kalir. Hic olcturdunuz mu benim hamile kalmadan hemen once d vitaminim sifirdi nerdeyse. Kendim de kullandim damla. Yine de beegimin bacaklari hafif parantez. Buyudukce duzeliyor ama bence takviye gerekli.
Turk kadininin 50 yasindan sonra kemikleri eriyor cunku d vitamini eksik. Toplum yapisi olarak kadinlar gunes gormuyor.
Ben de 2 gun versem 1 gun vermiyorum damlayi ve bikac ay sonra gunese cikarmaya baslayinca vermem.
Demir damlasi verecekler daha el kadar bebeklerimize kabiz yapacak vs. Devlet damla-ilac onermekle cozdum zannediyor her sorunu

kızlar doğum parasının yatıp yatmadığını nasıl öğrenecez? süt parası ve doğum parasını alan var mı? bir de ilk çocuğa ilk altın devletten muhabbeti vardı ne oldu ki o ?
Esgm'ye gir orada ödeme yaziyor ordan bakabilirsin ben dun aldim 16 hunluk 463tl bide 112 sut parasi ne cok dimi onumuzdeki ay tam ne kadar alacagim belli olacak bakalim

Ben öyle deneyeyim dedim ama yapamadım sanırım. Nasıl yapıyırsun?
Göğsünü dirseğimle elim arasına koyuyorum kolumu bacağımın üstüne poposunu da diğer bacağıma dayıyorum Ayakları bacaklarımın Arasında boşlukta kalıyor öyle Snlatabildim mi bilmiyorum

Doğum Parasını rapor süresi bittikten 20 ila 45 gün sonra alabilir mişiz yani nerdeyse Haziran ayına denk geliyor

Acı elma yağı mı? Bize de Dr önerdi. Ben de alıcam nasıl Yaktı yaw?
Ilerleyen sayfalarda okumussundur canim surulen yeri isitiyomus o yuzden bir damla surecekmissin bana kimse soylememisti o yuzden avucuma bolca dokup surmustum bebegim agladi ertesi gun yine surdum yine agladi kipkirmizi olmustu tabanlari yavrumun cope attim bende...

bende oyle yapiyorum, gozlerini kapattigi an dogru yatagina atiyorum hatta
ama un oglenden beri çok huzursuz, gece bile uyumadi
saat basi agliyo, ya alti pis oluyor ya gazi oluyor ya acikiyor
simdi banyo yaptirdim emziriyorum bakalim ne kdr uyyacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…