2015 Şubat Anneleri

Kız bu bizim bebeler niye bu kadar atarlı ya hamuruna ne kattık biz bunların bazen bi bakışı var psikopat ya resmen oynuyor bizle ya :)

Kv bugün yaptı gerçekten çok güzel yapar. Keşke gönderebilsem sana.
kiz sen sutlaç yiyebiliyonmu sekerli gelmiyormuu
bende guzel yaparim kaç gundur aklimda ama sutum az evde, olanida çocuklar içiyor yapamadim, evdeki sutu çogaltiyim hemn yapicam, kizimda bayilirrr

demekki bu saatden sonra sarilik fln olunmuyor :))
ordaki degerlerre bakarsan gun geçtikçe çogaliyor
ilk gun için bile 17 deger diye biliyorum
sen su dr u bi degi$sen acil olarak, çocuk dr umu seni yoruyor boyle ?

kizlar benim oglanin kakasi çogaldi
dakka basi pirt pirt , bide guzel uzerime isedii
pazartesi sabah dr randevum var , 4 kg olurmuki o zamana kdr :)))))))
1 haftada 500 gr da çok ama hayal kurmamak lazim, ayda 2 kg yapar :))))))))

Bundan sonraki en büyük bedfuam beben emzik almasın olacak...

Ahh emzik ahhh ne olurdu bebem alıp da seni cork cork emseydi

Bundan sonraki en büyük bedfuam beben emzik almasın olacak...

Ahh emzik ahhh ne olurdu bebem alıp da seni cork cork emseydi
kiiyamamm
kaç tane denedin canim
bakkal emzigini denedinmi

benimkinin gonlu oluyor gibi ama hala daha asik olamadi emzigine
su an flört ediyor sadecee

Neden güneşlenmiyelim ki
Ki d vitamini eksikliğide çok kötü ama emşn ol BHA daha fena ...çok kilişe ama kalıtsal bişey yoksa d vitamini on dk güneşte kalmakla bile yrteri alınır.benm kızdığım nokta test yapılmadan ne akla hizmet herkese veriliyo..biz her işi abartıyoruz ...ilaç sektörü kazansın diye heba ediliyo ufacıklar

Ya daha dogum yapali bi hafta olmamis bu kadar misafir nerden geliyo ya..

Valla insanlari anlamiyorum bekle bi en azindan 15 gun gecsin. Oturamiyorum zaten popomun ustune. adamlarin icinde de yan oturamiyorum tuhaf oluyo. Habire icerdeyim mecbur daraliyorum.

yarin da teyzemler dayimlar gelcek biraz uzun yol mecburen yemek yerler. ayni gun istanbuldan esimin kuzenleri arkadaslaei gelcek kv de kalcaklar ama bize de gelcekler ay bi de bizimkilerle denk gelirseler curcunaya gel. Birbirlerini tanimiyolar zaten garip bi ortam olur. Off bee valla bu lohusalikta insan kimsyi istemiyo.

Annem perisan oldu ya misafirden bana da hic bisey yaptirmiyo kadin oldu yorgunluktan.

Benim bunlari dusunmemem lazim da insan evinde olup biteni kontol edemeyince gercekten stres oluyo..

kiiyamamm
kaç tane denedin canim
bakkal emzigini denedinmi

benimkinin gonlu oluyor gibi ama hala daha asik olamadi emzigine
su an flört ediyor sadecee
1 tane amerikadan gelme değişik bi şe, 1 kauçuk damak, 1 silokon damak, 1 tane de kiraz uçlu denedim. Kiraz uçlu bakkal olan oluyo dı mı. Bizimki çok nadir alıyo. Zaten hemen ağzından düşüyo. Çocığun emme refleksinde bi şeler var galiba. Mememi de zıkkım silikon uc olmadan almıyo isyanlardayım...

Ayağımda sallıyorum tam yatağına yatırırken Uyanıyor. Aspiratörü evdekiler ses olmasın diye açmıyor bütün yemek kokusu evin içinde. Midem Kalkıyor. Her gelene söyledim ama o aspiratör hiç açılmadı. Kapı cam açıyolar ev soğuyor bu sefer de odadan çıkamıyoruz.

Aynısı bizde de olmuştu. Sonuç: biri doğurursa 2 aydan önce gitmiycem. Çok düşüncesizlikmiş. Gittiklerimden özür bile dilesem olur....

o slikon uça benzer emzik yokmu

yok kiraz olmuyor galiba bakkal bende pek bilmiyorum da sari kauçuk oluyormus
kirazi benimkide agzina bilz sokmuyorr

Keske o emzirme rutinini ben de uygulayabilsem ama basimdakiker birakmiyor ki aç deyip mamayi basiyorlar yok sutun yetmiyor beslenemiyor, anlatamadim ki...
Ben iki gün uyguluyorum 3. Gün pert.bilmiyorum beceren var mı ama gün geliyor sancısı oluyır sabahtan akşama kadar ağlıyor. Emzirme falan dünya umrunda olmuyor o zaman. Belki kitabı tam anlamıyla okuyunca oluyordur.

kiz sen sutlaç yiyebiliyonmu sekerli gelmiyormuu
bende guzel yaparim kaç gundur aklimda ama sutum az evde, olanida çocuklar içiyor yapamadim, evdeki sutu çogaltiyim hemn yapicam, kizimda bayilirrr

Artık yiyorum pasta bile yedim. Bebiş Doğdu diye yiyebilirim sandım. Yoksa yememem mi gerekiyor?

Kız iki ay oldu daha ne bantı ne pansumanı ben bir hafta sonra bıraktım pansunanı falan.

Doğum Parasını rapor süresi bittikten 20 ila 45 gün sonra alabilir mişiz yani nerdeyse Haziran ayına denk geliyor
Eger 2ay cekmezsen para emante aliniyormus tekrar almak icin sigortadan islem yapman gerekiyormus esgm'nin sitesinden yattigini gorebilirsin canim

o slikon uça benzer emzik yokmu

yok kiraz olmuyor galiba bakkal bende pek bilmiyorum da sari kauçuk oluyormus
kirazi benimkide agzina bilz sokmuyorr
Yok bulamadım ona benzer bi şe. Ama aklıma onu bi emziğin ucuna yapıştırsam diye geldi ama delikleri var ya hava yutar di mi öle olmaz :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…