kiz sen sutlaç yiyebiliyonmu sekerli gelmiyormuuKv bugün yaptı gerçekten çok güzel yapar. Keşke gönderebilsem sana.
Desene beni de cok guzel gunler bekliyor :))Benimde başta hiç kusmadı ne güzel dedim şimdi sürekli kafamdan aşağı kusuyor.
demekki bu saatden sonra sarilik fln olunmuyor :))O kötü olmuş canım ya oğlunu nasıl büyütmüş o zaman... bu arada banyoda da su döksün sadece dokunamıyorsa
Bebişle de mi çıkamıyorsun canım. Bakıcı varken rahatsızdın da?
Sağol canim burada 7 günlüğe kadar yazıyor ama ben mi yanlış anladım biz 15 günlüğüz
kiiyamammBundan sonraki en büyük bedfuam beben emzik almasın olacak...
Ahh emzik ahhh ne olurdu bebem alıp da seni cork cork emseydi
Neden güneşlenmiyelim kiGuneslenmiyorsaniz bebek guneslenmiyorsa ilacin yan etkileri d vitamini eksikliginin yaninda az kalir. Hic olcturdunuz mu benim hamile kalmadan hemen once d vitaminim sifirdi nerdeyse. Kendim de kullandim damla. Yine de beegimin bacaklari hafif parantez. Buyudukce duzeliyor ama bence takviye gerekli.
Turk kadininin 50 yasindan sonra kemikleri eriyor cunku d vitamini eksik. Toplum yapisi olarak kadinlar gunes gormuyor.
Ben de 2 gun versem 1 gun vermiyorum damlayi ve bikac ay sonra gunese cikarmaya baslayinca vermem.
Demir damlasi verecekler daha el kadar bebeklerimize kabiz yapacak vs. Devlet damla-ilac onermekle cozdum zannediyor her sorunu
1 tane amerikadan gelme değişik bi şe, 1 kauçuk damak, 1 silokon damak, 1 tane de kiraz uçlu denedim. Kiraz uçlu bakkal olan oluyo dı mı. Bizimki çok nadir alıyo. Zaten hemen ağzından düşüyo. Çocığun emme refleksinde bi şeler var galiba. Mememi de zıkkım silikon uc olmadan almıyokiiyamamm
kaç tane denedin canim
bakkal emzigini denedinmi
benimkinin gonlu oluyor gibi ama hala daha asik olamadi emzigine
su an flört ediyor sadecee
ayakta sallayarak uyutmayı denedin mi canım? bir de benimki mutfakta aspiratör sesinde çok güzel sakinleşiyor. ağlayınca omzuma alıyorum yanağını yanağıma dayayıp şarkı söylüyom bir yandan da aspiratör çalışıyo :) bazen öyle omzumda uyuyo. bazen de öyle sakinleşince usulca ayağıma koyuyorum yavaşça sallayıp uyutuyom. ama uzun süre uykusuz kalmışsa uykusu sıkışıyo ne yapsam susmuyo o zaman da şunu yaptım battaniyesiyle iyice sardım kollarını felan gözlerinin üstünü de battaniyesinin üst kısmıyla kapadım ağlasada salladım 5 dk sonra daldı uykuya. uyuyamadıkça sinirleniyo iyice uyuyamıyolar.
Aynısı bizde de olmuştu. Sonuç: biri doğurursa 2 aydan önce gitmiycem. Çok düşüncesizlikmiş. Gittiklerimden özür bile dilesem olur....Ya daha dogum yapali bi hafta olmamis bu kadar misafir nerden geliyo ya..
Valla insanlari anlamiyorum bekle bi en azindan 15 gun gecsin. Oturamiyorum zaten popomun ustune. adamlarin icinde de yan oturamiyorum tuhaf oluyo. Habire icerdeyim mecbur daraliyorum.
yarin da teyzemler dayimlar gelcek biraz uzun yol mecburen yemek yerler. ayni gun istanbuldan esimin kuzenleri arkadaslaei gelcek kv de kalcaklar ama bize de gelcekler ay bi de bizimkilerle denk gelirseler curcunaya gel. Birbirlerini tanimiyolar zaten garip bi ortam olur. Off bee valla bu lohusalikta insan kimsyi istemiyo.
Annem perisan oldu ya misafirden bana da hic bisey yaptirmiyo kadin oldu yorgunluktan.
Benim bunlari dusunmemem lazim da insan evinde olup biteni kontol edemeyince gercekten stres oluyo..
o slikon uça benzer emzik yokmu1 tane amerikadan gelme değişik bi şe, 1 kauçuk damak, 1 silokon damak, 1 tane de kiraz uçlu denedim. Kiraz uçlu bakkal olan oluyo dı mı. Bizimki çok nadir alıyo. Zaten hemen ağzından düşüyo. Çocığun emme refleksinde bi şeler var galiba. Mememi de zıkkım silikon uc olmadan almıyoisyanlardayım...
Ben iki gün uyguluyorum 3. Gün pert.bilmiyorum beceren var mı ama gün geliyor sancısı oluyır sabahtan akşama kadar ağlıyor. Emzirme falan dünya umrunda olmuyor o zaman. Belki kitabı tam anlamıyla okuyunca oluyordur.Keske o emzirme rutinini ben de uygulayabilsem ama basimdakiker birakmiyor ki aç deyip mamayi basiyorlar yok sutun yetmiyor beslenemiyor, anlatamadim ki...
kiz sen sutlaç yiyebiliyonmu sekerli gelmiyormuu
bende guzel yaparim kaç gundur aklimda ama sutum az evde, olanida çocuklar içiyor yapamadim, evdeki sutu çogaltiyim hemn yapicam, kizimda bayilirrr
Kız iki ay oldu daha ne bantı ne pansumanı ben bir hafta sonra bıraktım pansunanı falan.Benimki de yapıştırma sanırım. Üzerine ben bant yapıştırıyorum bantın üzerinden de her gün ilaç sürüyorum. Ben de gitmek istemiyorum ama ilaca ve Banda devam edip etmeyeceğimi söyleyecek sanırım.
Eger 2ay cekmezsen para emante aliniyormus tekrar almak icin sigortadan islem yapman gerekiyormus esgm'nin sitesinden yattigini gorebilirsin canimDoğum Parasını rapor süresi bittikten 20 ila 45 gün sonra alabilir mişiz yani nerdeyse Haziran ayına denk geliyor
Kız iki ay oldu daha ne bantı ne pansumanı ben bir hafta sonra bıraktım pansunanı falan.
Yok bulamadım ona benzer bi şe. Ama aklıma onu bi emziğin ucuna yapıştırsam diye geldi ama delikleri var ya hava yutar di mi öle olmaz :/o slikon uça benzer emzik yokmu
yok kiraz olmuyor galiba bakkal bende pek bilmiyorum da sari kauçuk oluyormus
kirazi benimkide agzina bilz sokmuyorr
Tropicana nın vişne suyundan bahsetmiştik.Vişne nin gaz yaptığını okudum onu da içmiyorum şimdi. Ne için demişlerdi Vişne suyunu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?