2015 Şubat Anneleri

Veriliyo biz aldık 320 gibi bişeydi sanırım,eşim hemen kendi üstüne yaptırmış bebeği,doğum parası da ona yattı aylık çocuk paraları da ona yatcak..

Buna sut parasi dahil mi? Esinin gorevi ne memur mu? Benm de esimin uzernd cocuk ama senin dedgn kadar cok yatmams bize niye farklı ki. Esim de emekli sandigi bu arada

Yemek bana yapılıyır bir de. Yemeği kv yaptı yardımcı yapsa yemem de şimdi ne olucak uff

aynı benim kv
kuru fasulye yediremedi turp ye diyor bu seferde
sen çocuk doğurduğuna eminmisin demiştim

kibarca anne gaz yapıyor nohut suyuna ekmek banayım de sadece
baktım surat yapıyor eşine söyle yada gaz yapan yiyeceklerin listesini as dolaba ona bakarak yapsınlar

Diken üstündeyim resmen yaa.

2.ay asimizi olduk kızlar ilki iyiydi de bu fena ya 2 bacaktan bi koldan çok ağladı eylul..ateş yapmasın diye önceden calpol verdim inşallah çıkmaz ateşi falan

Bugun uyuyor benimki dun butun gunun uykusuzlugu yordu tabi. Gece gaz caz seansınaa dikildik durduk yine. Az cis yayapsa basiyo figani alisti temiz totoyla durmuyor tabi pamuk totolum:) kahvatimi yaptm yari baygin oturuyorum kalkip yemek yapmam lazım kim ugrascsk smdi

Yok kiz sen seker kullanmiyordun galiba .yani aliskanliiginsaniyordum da.ye tabi ne istiyorsan:)

Kendim yapmıyorum da dışarda falan yerim bazen işte pasta Sütlaç falan. Yaw kırk gündür et yedirmediler bir de bana. Doğru düzgün et yemek istiyırum. Abuk sabuk sebzelerle pişirdiler yiyemedim hiç.

Kendim yapmıyorum da dışarda falan yerim bazen işte pasta Sütlaç falan. Yaw kırk gündür et yedirmediler bir de bana. Doğru düzgün et yemek istiyırum. Abuk sabuk sebzelerle pişirdiler yiyemedim hiç.
Eti niye yemiyorsun.demir eksikligin olursen daha iyi bikirsin tabide.su dolababi liste as neyiyceksen.canim istedide yapsinlar

Buna sut parasi dahil mi? Esinin gorevi ne memur mu? Benm de esimin uzernd cocuk ama senin dedgn kadar cok yatmams bize niye farklı ki. Esim de emekli sandigi bu arada
Öğretmen eşim de.. Ne dahil ne değil bilmiyorum canım,öyle bişey dedi yanlış hatırlamıyosam..

Ne yapıyoruz doğum parası için ? Ben sadece çocuk yardımı için bi dilekçe yazmami istediler onu yazdım

Litchett: 39930918 .!.:
Yemek bana yapılıyır bir de. Yemeği kv yaptı yardımcı yapsa yemem de şimdi ne olucak uff
Valla ne yap et gaz yapacak sey yeme.dun den beri mahvolduk halada uyyamiyor dogru duzgun benimki

Inşallah cnm bnm sağlık ocagi da tüm 2 aylık bebekleri çağırmış :) bebişler ciyak ciyakti :) meğer bnm kızım pek narin agliyormus :)))

Sağlık ocağının hala benden haberi yok. Hastane sağlık Ocağı'ndan daha yakın orada Dr yaptırıyor zaten aşıları. Benim Anlamadığım niye herkes sağlık ocağına gidiyor? Bu bir zorunluluk mu?

Ben bu nohutu nasıl yicem arkadaş hay Allah yaa. Dışardan söylesem ayıp olur mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…