Ben çok severim oğlak :) boğayım en iyi anlaştığım burçlardan biri oğlak sır tutan dost canlısı ve güvenilir olurlar :)
Fena değilmiş bnm minik oglagim ya :))Acayip tutumlu merhametlidirler fakat sevdiklerini kendilerine tapulu olsun isterler paylasamazlar kiskanirlar. Bihayli meraklidirlar senin asla onemseyip hayrlamayacagin ayrintilari kaydedip yeri geldi mi sak diye onune koyarlar. Biraz icten paxarliklidirlar saf gorunurler ama iyi politika cevirip isi kendi lehine döndürürler. Asiri alingan hassas yapilari vardir içine gömüldü mu ugras dur kabugundan cikarcam diye zaten ugrasmandan hoslandiklari icin bihayli surundururler boyle:) sakin yapida ve evcimendir el becerisi iyidir.biraz asosyaldir hersey onune gelsin rahat icinde yasasn yeterki yorulmasn modunu pek bi severler. Cok vericidir fakat bunu da hatrlatmayi asla unutmaz:) teknik konularda iyidir cabuk kaparlar
Aynen direndim çok ama eşim baskı yapıyor kadın al diye en azından yemeğini yersin diyor yemeği ben yapıcam ama çünkü ikimizde başkasının yaptığı yemiyoruz biraz kılızzz rn azından oğlumu oyalarken yemek yaparım yerim falan. Kapı çalınca kapıyı açmaya kalkamıyorum emzirşrken bide ev müstakil kapıyı açınca bız gibi hava bebekle kapı açılmıyor sz önce özdilek siparişlerim geldi kapıyı açtım ağladı çok bıtaktım diyeAz sonra yine bi kadın gelecek görüşmeye :) kadın bulmak da bi ayrı dert..evde olduğunda geriliyorum olmadığında işler yetişmiyor..
Bakarım canm yorumcu dan bakıyorumYaw ben de baktım ama her sitede farklı çıktı,en doğru hangisi ki acaba,siz nerden baktınız ?? Benim kızıma da bakar mısın,7 Şubatta saat 08.20 de Diyarbakır da doğdu :)
Havalı delikanlı olcak bunlar :))Benim oğluşum da aslan :)) çok şekilP
Çalışmam Lazım ama kıza bakacak kimse yok kreş bakıyorum şimdi 0-2 YAŞ bilmiyorum nasıl olacak durum olsa ücretsiz izin alırım ama imkan yok kaynana. Bakmam diyo kendi annem bakamaz mecbur kreşe vercez bakıcaz yaniSen iznin bitince Çalışacak mısın? Bizde de kredi var ne yapıcam bilmiyorum.
Hayır ben İzmir merkezdeyim tatil yerlerinde kardeşlerim ve teyzem var yani aslında oturduğum yerden 45 dk içinde Kuşadası'nda oluyorsun zaten veya 30 dk da başka yerde 45 dk da çeşmede her yerdede kalacak yerimiz var o Yüzden otele gitmek mantıksızgittik mi kızıyorlar burda ev var ne işiniz var otel de diyeYani tatil yerinde oturuyorsun
diger mesaji bulamadim cocuk dr ve hematolg ile gorustum 100 mg corasprin de sknti olmaz dedi.doz yuksek olursa sknti olur dediler..cok sukur.rahat olabilirizO mayalanacak da pisecek de. Pratik bir tarif bul ben anlamam hic. peynir yumirta ye daha tok tutar
Tsk canim yazdigin icin. Ben biraktim coraspini de sen oyle deyince.diger mesaji bulamadim cocuk dr ve hematolg ile gorustum 100 mg corasprin de sknti olmaz dedi.doz yuksek olursa sknti olur dediler..cok sukur.rahat olabiliriz
Esim Dogum raporuyla sgk'ya basvurdu ziraat bankasindan cektim parami 16 gunluk 465 lira yatmis cok degil ama Allah bereket versin alacagin ucret maasina gore degisiyo canimKizlar sigorta li calisanlar sgk dan dogum parasini nasil ve ne kadar aliyorlar bilen var mi
Canm kilo varsa sakin ihmal etme.seni kotu etkilemeyim.bende baslayamadim bu hbri alana kadar.kiloma bakiyolar ve cok siki tembihliyolar kilo alma diye.yuruyus hareket ve bol su yapilmasi gerekenlerTsk canim yazdigin icin. Ben biraktim coraspini de sen oyle deyince.
Kilo vermem lazim kilo buyuk riskmis pihtilasmasi olanlarda
benim kizimin yükselenide balık nekadar sevmesemdeHavalı delikanlı olcak bunlar :))
bizde alacaz inşallah ben bize okadar çikacana sanmam bileEsim Dogum raporuyla sgk'ya basvurdu ziraat bankasindan cektim parami 16 gunluk 465 lira yatmis cok degil ama Allah bereket versin alacagin ucret maasina gore degisiyo canim
genelde hep yan yatırıyorum ama yanıma yatırdiğim zaman ve yaninda olduğum zaman (göre bilecem şekilde) düz yatırıyorumKızlar bebeğinizi hiç sırt üstü uyutuyor musunuz? Yoksa hep yan mı yaturıyorsunuz?
Benimki yatmıyor sırtüstü kafasının arkası yumurta gibi oldu yamuk ama yatmıyor ille soluna yatacak.Kızlar bebeğinizi hiç sırt üstü uyutuyor musunuz? Yoksa hep yan mı yaturıyorsunuz?
Öğretmen eşim de.. Ne dahil ne değil bilmiyorum canım,öyle bişey dedi yanlış hatırlamıyosam..
Ne yapıyoruz doğum parası için ? Ben sadece çocuk yardımı için bi dilekçe yazmami istediler onu yazdım
Sağlık ocağının hala benden haberi yok. Hastane sağlık Ocağı'ndan daha yakın orada Dr yaptırıyor zaten aşıları. Benim Anlamadığım niye herkes sağlık ocağına gidiyor? Bu bir zorunluluk mu?
Ben bu nohutu nasıl yicem arkadaş hay Allah yaa. Dışardan söylesem ayıp olur mu acaba
Kızlar bebeğinizi hiç sırt üstü uyutuyor musunuz? Yoksa hep yan mı yaturıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?