2015 Şubat Anneleri

Ben çok severim oğlak :) boğayım en iyi anlaştığım burçlardan biri oğlak sır tutan dost canlısı ve güvenilir olurlar :)

Acayip tutumlu merhametlidirler fakat sevdiklerini kendilerine tapulu olsun isterler paylasamazlar kiskanirlar. Bihayli meraklidirlar senin asla onemseyip hayrlamayacagin ayrintilari kaydedip yeri geldi mi sak diye onune koyarlar. Biraz icten paxarliklidirlar saf gorunurler ama iyi politika cevirip isi kendi lehine döndürürler. Asiri alingan hassas yapilari vardir içine gömüldü mu ugras dur kabugundan cikarcam diye zaten ugrasmandan hoslandiklari icin bihayli surundururler boyle:) sakin yapida ve evcimendir el becerisi iyidir.biraz asosyaldir hersey onune gelsin rahat icinde yasasn yeterki yorulmasn modunu pek bi severler. Cok vericidir fakat bunu da hatrlatmayi asla unutmaz:) teknik konularda iyidir cabuk kaparlar

Fena değilmiş bnm minik oglagim ya :))

Az sonra yine bi kadın gelecek görüşmeye :) kadın bulmak da bi ayrı dert..evde olduğunda geriliyorum olmadığında işler yetişmiyor..
Aynen direndim çok ama eşim baskı yapıyor kadın al diye en azından yemeğini yersin diyor yemeği ben yapıcam ama çünkü ikimizde başkasının yaptığı yemiyoruz biraz kılızzz rn azından oğlumu oyalarken yemek yaparım yerim falan. Kapı çalınca kapıyı açmaya kalkamıyorum emzirşrken bide ev müstakil kapıyı açınca bız gibi hava bebekle kapı açılmıyor sz önce özdilek siparişlerim geldi kapıyı açtım ağladı çok bıtaktım diye

Sen iznin bitince Çalışacak mısın? Bizde de kredi var ne yapıcam bilmiyorum.
Çalışmam Lazım ama kıza bakacak kimse yok kreş bakıyorum şimdi 0-2 YAŞ bilmiyorum nasıl olacak durum olsa ücretsiz izin alırım ama imkan yok kaynana. Bakmam diyo kendi annem bakamaz mecbur kreşe vercez bakıcaz yani

Yani tatil yerinde oturuyorsun
Hayır ben İzmir merkezdeyim tatil yerlerinde kardeşlerim ve teyzem var yani aslında oturduğum yerden 45 dk içinde Kuşadası'nda oluyorsun zaten veya 30 dk da başka yerde 45 dk da çeşmede her yerdede kalacak yerimiz var o Yüzden otele gitmek mantıksızgittik mi kızıyorlar burda ev var ne işiniz var otel de diye

O mayalanacak da pisecek de. Pratik bir tarif bul ben anlamam hic. peynir yumirta ye daha tok tutar
diger mesaji bulamadim cocuk dr ve hematolg ile gorustum 100 mg corasprin de sknti olmaz dedi.doz yuksek olursa sknti olur dediler..cok sukur.rahat olabiliriz

diger mesaji bulamadim cocuk dr ve hematolg ile gorustum 100 mg corasprin de sknti olmaz dedi.doz yuksek olursa sknti olur dediler..cok sukur.rahat olabiliriz
Tsk canim yazdigin icin. Ben biraktim coraspini de sen oyle deyince.
Kilo vermem lazim kilo buyuk riskmis pihtilasmasi olanlarda

Kızlar bebeğinizi hiç sırt üstü uyutuyor musunuz? Yoksa hep yan mı yaturıyorsunuz?

Tsk canim yazdigin icin. Ben biraktim coraspini de sen oyle deyince.
Kilo vermem lazim kilo buyuk riskmis pihtilasmasi olanlarda
Canm kilo varsa sakin ihmal etme.seni kotu etkilemeyim.bende baslayamadim bu hbri alana kadar.kiloma bakiyolar ve cok siki tembihliyolar kilo alma diye.yuruyus hareket ve bol su yapilmasi gerekenler

banyo bile fayda etmedi benimkine, yarim saatden fazla uyumuyor, en ufak firsatda daliyor ama gaz dan uyyamiyor, surekli hik hik, kucakda tasiyinca gak gak otuyor ama bitmiyor meret ne gazmis be, bi an once yaz gelsin diye dua ediyorum, yaza kadar hareketlenirse biter belki gazi ..

Öğretmen eşim de.. Ne dahil ne değil bilmiyorum canım,öyle bişey dedi yanlış hatırlamıyosam..

Kalkınmada oncelikki bolgede misinz bu yardimda o etkiiyor olablir mi miktari? Ben ogretmen esim arastrmaci yüksek muhendis devlette ikimizde memuruz ama 180 mi ne yatmis bize en az alan biziz ya niye farkli ki sinir oldum:)

Ne yapıyoruz doğum parası için ? Ben sadece çocuk yardımı için bi dilekçe yazmami istediler onu yazdım

Dogum belgesini işyerine bildrdi sistemr girince otomatik hesaplanip yatmis sanirim

Canim onlarn senden habersiz olmamasi imkansiz ozele de gitsen bildiriliyor hersey takipte kayitta. Zorunluluk yok dense de zorunlu bi nevi:) sizij sağlık ocagndaklr gevşek demek ki

Ben bu nohutu nasıl yicem arkadaş hay Allah yaa. Dışardan söylesem ayıp olur mu acaba

Bunun ayibi yok ki iki kasik tat fazlasi zarar bana rahatszlk veriyor yoksa yerdm çok güzel olmuş de cekil kenara

Kızlar bebeğinizi hiç sırt üstü uyutuyor musunuz? Yoksa hep yan mı yaturıyorsunuz?

çoğunluk sirt ustu yatıyor bnmki. Yan yatrinca kızıyor deviriyor kendini zaten sirtustune geri.Ufak bi yastik koyup yandan egim veriyorum kusmugu kacmasn ggenzine diye takipteyim zaten sık sık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…