2015 Şubat Anneleri

Alır tatile gidersin işte.
Ha ha bak sesli güldüm nerdeeee o günler kredi ödüyoz valla çok zor tatile para vermeyiz biz zaten Çeşme dikili Ayvalık Bodrum da hep ablam ve teyzelerim var her hafta sonu bi yere gideriz yazın her sene Balayına gitcek yer bulamadım düşün yani ama şöyle parayı elime Alıp alışveriş yapaydım iyiydi

Valla ne yap et gaz yapacak sey yeme.dun den beri mahvolduk halada uyyamiyor dogru duzgun benimki

Yaw süt bile içmiyorum artık. Tahin pekmez de yemez oldum. Bunları yemiyip nohut mu yicem şimdi ben yaa. Faydalıymış ama bana ve bebişe şu an faydalı değil ki.

Yok zorunluluk değil de kendileri arıyor hatırlatıyor falan bi de yakın bize o yüzden tercih ediyorum ben..hastane aşılar için ücret alıyor mu ? Sağlık ocağı ücretsiz mesela

Ağrı kesici ateş düşürücü cnm ablam dedi ver diye ben de verdim..

Inşallah Ateş'i çıkmaz verem aşısı yok yapıyormuş ki Ateş'i. Canım yaaa kıyamam birsürü aşı. Bizim de nisanda olucak sen izin durumunu ne yaptın? Raporun bitti di mi?

Sen iznin bitince Çalışacak mısın? Bizde de kredi var ne yapıcam bilmiyorum.

Kizlar sigorta li calisanlar sgk dan dogum parasini nasil ve ne kadar aliyorlar bilen var mi

Inşallah Ateş'i çıkmaz verem aşısı yok yapıyormuş ki Ateş'i. Canım yaaa kıyamam birsürü aşı. Bizim de nisanda olucak sen izin durumunu ne yaptın? Raporun bitti di mi?
Yok cnm daha bitmedi 25 nisanda bitecek 4 hafta aktardım bi de 37.haftada doğdu ya bnm izinler doğum sonrasına aktarıldı :) bgn başhekime çocuk yardımı dilekçesini imzalatmak için uğradım da ne zaman düşünüyorsun başlamayı diyor :) dedim bi süre sahalarda yokum ben :)

Ben bütün gün bebişleydim duşa bile giremedim hatta akşam yemeği de yiyemedim. Hangi arada o kadar iş yapıyorsunuz anlayamıyorum ki. Uyutamıyorum bebişi bir yol Yöntem var mı ki?
Canim bebegi biraz tek basina birak yataginda sen cik odadan islerini yap cok aglarsa git yanina cok gazi oluyosa surup verip sakinlestirebilirsin yada acsa karnini doyurup.yatagina yatir direk ben emzirme mama verme disinda hic kucagima almiyprum altini degistirirken yada gaz cikarirkwn aliyorum sonra yatagina koyuyorum o bakinip uyuyo kendi kendine karni.ttok gazinyok alti temiz edepsizde degil sikinti yaratmiyo:))

Kova dedin de bebişler kova burcu oldu ya bir de yükselenine bakayım dedim o da kova çıktı.

Benim kız balik mi oldu simdi 20 subat gecesi onbire dogru dogdu minnağım. Balik burcu baslangicini 20 alan da var 21subat alan da ?

Kız bu bizim bebeler niye bu kadar atarlı ya hamuruna ne kattık biz bunların bazen bi bakışı var psikopat ya resmen oynuyor bizle ya :)

Biximkinin siniri de cok fena tuttu mu kecileri yıkıyor ortaligi bayan asabiyet:)

Bi bahane bulup sonra kabul edemiyor musunuz yazik minicik bebek mikroba da açık insanlar ne anlayissiz yahu

Okuyorum ama çok uzun yaw. Bir de her yaptığım şey Hatalı ebeveyn olmamı sağlamış okudukça sinir oluyorum. Senin bebiş hiç kesintisiz altı saate kadar uyuyabilirmiş haberin olsun.

Canim benim cocuj buyuturken tek dogru kesin doğru diye bisey yok. O kitap da bebek buyutmede bir kıstas degil. Pekcok metod pek cok yol var. Hepsinde dogrular yanlislar tartsilir herkesin hayatina bakis tarzina ve en muhimi bebeginin karakterine göre dogrusu baska olacak. Sen okuyup arastrdigin duydugun herseyde boyle kendini mi suclayacaksin hep? Her yeni yapmadigin sey daha once yaptiklarini yanlis kilmaz ki. Bir rahatlaman gerek artik senin bak bunun sonu sana zarar evhanlar stresler takintilara korkulara dönüşür zamanla bu sana ve cocuguna hepten zarar. Akli başında bir kadinsin herseye hukmetmek hep en dogrusunu yapmak icin sartlndrma kendini gerekirse bi ufak danisma gorusme yap uzman biriyle, bir icini rahatlat. Kirk gun odaya kapali durman bile artik silkelenip kendne gelmen icin bi isaret. Bebeler dogdu evet ama dünya hayat durmadi kuzum az yatıştır içindeki coskun irmagi. Inan üzülüyorum kendne cok yuklnmene

O duzen daha cok degsr kuzum. Kirk ciksin uc ay bitsin disi gelsin duzelir derler. Düzelen bozulur yeniden duzelir yoluna oturur oyle öyle büyür giderler:)

Yani tatil yerinde oturuyorsun

Ben de besigini sallıyorum ya da emzirme koltuğunda sallana sallana uyuyoruz..eşim artık sallamayalim alışmasın koyalım yatağına uyusun diyor da ben bile öyle kolay kolay yatıp uykuya dalan biri değilim illa ya esime dokuncam Ya da bisiyE sarilcam bebis nasıl uyusun diyorum

Uyumadan nasıl duruyor çocuğum ya gece4-5 saat ancak uyuyor gündüz sıfır uyku kucağımda ıyuyor yarım saat belliyotum dalsın diye yerine kaldıtıyorum direk uyanıyor yalnızım artık tuvalete gidemedim bi kadın tutucam sanırım öyle böyle değil uyku nedir bilmiyoruz

Az sonra yine bi kadın gelecek görüşmeye :) kadın bulmak da bi ayrı dert..evde olduğunda geriliyorum olmadığında işler yetişmiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…