Ha ha bak sesli güldümAlır tatile gidersin işte.
Ağrı kesici ateş düşürücü cnm ablam dedi ver diye ben de verdim..Calpol ne Dr mu söyledi ver diye?
Valla ne yap et gaz yapacak sey yeme.dun den beri mahvolduk halada uyyamiyor dogru duzgun benimki
Yok zorunluluk değil de kendileri arıyor hatırlatıyor falan bi de yakın bize o yüzden tercih ediyorum ben..hastane aşılar için ücret alıyor mu ? Sağlık ocağı ücretsiz meselaSağlık ocağının hala benden haberi yok. Hastane sağlık Ocağı'ndan daha yakın orada Dr yaptırıyor zaten aşıları. Benim Anlamadığım niye herkes sağlık ocağına gidiyor? Bu bir zorunluluk mu?
Ağrı kesici ateş düşürücü cnm ablam dedi ver diye ben de verdim..
Yok zorunluluk değil de kendileri arıyor hatırlatıyor falan bi de yakın bize o yüzden tercih ediyorum ben..hastane aşılar için ücret alıyor mu ? Sağlık ocağı ücretsiz mesela
Ha ha bak sesli güldümnerdeeee o günler kredi ödüyoz valla çok zor tatile para vermeyiz biz zaten Çeşme dikili Ayvalık Bodrum da hep ablam ve teyzelerim var her hafta sonu bi yere gideriz yazın her sene Balayına gitcek yer bulamadım düşün yani ama şöyle parayı elime Alıp alışveriş yapaydım iyiydi
Yok cnm daha bitmedi 25 nisanda bitecek 4 hafta aktardım bi de 37.haftada doğdu ya bnm izinler doğum sonrasına aktarıldı :) bgn başhekime çocuk yardımı dilekçesini imzalatmak için uğradım da ne zaman düşünüyorsun başlamayı diyor :) dedim bi süre sahalarda yokum ben :)Inşallah Ateş'i çıkmaz verem aşısı yok yapıyormuş ki Ateş'i. Canım yaaa kıyamam birsürü aşı. Bizim de nisanda olucak sen izin durumunu ne yaptın? Raporun bitti di mi?
Yükselen Koç, Ay burcu Başakmış.. Benim burç Aslan,yükselen Başak,ay burcu Kova.. İyi anlaşıcaz kızımla galiba ya da tam tersi :))Koç burcu canım benim de yükselenim koç.
Benim oğluşum da aslan :)) çok şekilAa ay burcuna nasıl bakmamısım hemen ben de bakim :)
Canim bebegi biraz tek basina birak yataginda sen cik odadan islerini yap cok aglarsa git yanina cok gazi oluyosa surup verip sakinlestirebilirsin yada acsa karnini doyurup.yatagina yatir direk ben emzirme mama verme disinda hic kucagima almiyprum altini degistirirken yada gaz cikarirkwn aliyorum sonra yatagina koyuyorum o bakinip uyuyo kendi kendine karni.ttok gazinyok alti temiz edepsizde degil sikinti yaratmiyo:))Ben bütün gün bebişleydim duşa bile giremedim hatta akşam yemeği de yiyemedim. Hangi arada o kadar iş yapıyorsunuz anlayamıyorum ki. Uyutamıyorum bebişi bir yol Yöntem var mı ki?
Oğlaklar nasıldır ya bnm hiç tanıdığım yok oğlak :) kızım ilk oldu :))Benim oğluşum da aslan :)) çok şekilP
Ben çok severim oğlak :) boğayım en iyi anlaştığım burçlardan biri oğlak sır tutan dost canlısı ve güvenilir olurlar :)Oğlaklar nasıldır ya bnm hiç tanıdığım yok oğlak :) kızım ilk oldu :))
Kova dedin de bebişler kova burcu oldu ya bir de yükselenine bakayım dedim o da kova çıktı.
Kız bu bizim bebeler niye bu kadar atarlı ya hamuruna ne kattık biz bunların bazen bi bakışı var psikopat ya resmen oynuyor bizle ya :)
Ya daha dogum yapali bi hafta olmamis bu kadar misafir nerden geliyo ya..
Valla insanlari anlamiyorum bekle bi en azindan 15 gun gecsin. Oturamiyorum zaten popomun ustune. adamlarin icinde de yan oturamiyorum tuhaf oluyo. Habire icerdeyim mecbur daraliyorum.
yarin da teyzemler dayimlar gelcek biraz uzun yol mecburen yemek yerler. ayni gun istanbuldan esimin kuzenleri arkadaslaei gelcek kv de kalcaklar ama bize de gelcekler ay bi de bizimkilerle denk gelirseler curcunaya gel. Birbirlerini tanimiyolar zaten garip bi ortam olur. Off bee valla bu lohusalikta insan kimsyi istemiyo.
Annem perisan oldu ya misafirden bana da hic bisey yaptirmiyo kadin oldu yorgunluktan.
Benim bunlari dusunmemem lazim da insan evinde olup biteni kontol edemeyince gercekten stres oluyo..
Okuyorum ama çok uzun yaw. Bir de her yaptığım şey Hatalı ebeveyn olmamı sağlamış okudukça sinir oluyorum. Senin bebiş hiç kesintisiz altı saate kadar uyuyabilirmiş haberin olsun.
Deneyimli anneler ALlahınızınseverseniz bu bebeler geceleri ne zaman uyuyacak,ne zaman ağlamadan sakince duracaklar.
Sabah reklamlarda hamile kadın karnını okşuyor ve bebeğim gelince seni tüm sıcaklığımla saracağım. Gibi bir şey söylüyor.
Farketmeden içimden dedim gelsin de gör gününü.
Yani tatil yerinde oturuyorsunHa ha bak sesli güldümnerdeeee o günler kredi ödüyoz valla çok zor tatile para vermeyiz biz zaten Çeşme dikili Ayvalık Bodrum da hep ablam ve teyzelerim var her hafta sonu bi yere gideriz yazın her sene Balayına gitcek yer bulamadım düşün yani ama şöyle parayı elime Alıp alışveriş yapaydım iyiydi
Ben de besigini sallıyorum ya da emzirme koltuğunda sallana sallana uyuyoruz..eşim artık sallamayalim alışmasın koyalım yatağına uyusun diyor da ben bile öyle kolay kolay yatıp uykuya dalan biri değilim illa ya esime dokuncam Ya da bisiyE sarilcam bebis nasıl uyusun diyorumCanim bebegi biraz tek basina birak yataginda sen cik odadan islerini yap cok aglarsa git yanina cok gazi oluyosa surup verip sakinlestirebilirsin yada acsa karnini doyurup.yatagina yatir direk ben emzirme mama verme disinda hic kucagima almiyprum altini degistirirken yada gaz cikarirkwn aliyorum sonra yatagina koyuyorum o bakinip uyuyo kendi kendine karni.ttok gazinyok alti temiz edepsizde degil sikinti yaratmiyo:))
Oyy cnm kızım bnm yerim onun güzel huylarini :)Ben çok severim oğlak :) boğayım en iyi anlaştığım burçlardan biri oğlak sır tutan dost canlısı ve güvenilir olurlar :)
Az sonra yine bi kadın gelecek görüşmeye :) kadın bulmak da bi ayrı dert..evde olduğunda geriliyorum olmadığında işler yetişmiyor..Uyumadan nasıl duruyor çocuğum ya gece4-5 saat ancak uyuyor gündüz sıfır uyku kucağımda ıyuyor yarım saat belliyotum dalsın diye yerine kaldıtıyorum direk uyanıyor yalnızım artık tuvalete gidemedim bi kadın tutucam sanırım öyle böyle değil uyku nedir bilmiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?