2015 Şubat Anneleri

çok tanıdık sanki bizi anlatıyorsun :))

Bizimkiler hep mi gazli yaa benmki de oyle

Off patladımm sıkıntıdan yav. Dışarı çıkmak istiyorum.

Ben de kuru pasta yemek istiyorum ama yok eve getren yer de yok cok canim çekti ya aksama da kalmiyor esime gelirken al desem de nafile

akşama yemeğe misafirim var yatıyada kalacaklar
bütün yemekleri yaptım sorun yok da
bir şu çorbayı yapamıyorum yaa
pratik şehriyeli tavuk çorbası bilen varmı
terbiyeli yapamıyorum bir türlü

Alla alla bana neden bişi yatmadı ki

Bitiyor ne demek la. Bir tane mi pastane var.

Yok burda pastane urunu cok gidiyor kadinlar genelde misafre pastaneden aliyor. Isyerleri de aliyor aksama kuru pasta kalmiyor kalan da iyi olmuyor tekrar da cikarmiyorlar taze. Haftasonu sabah dokuzda onda bile bicok sey bitiyor uyuz oluyorum. Pastane cok da pastanelerde is yok

Bana da eşim ilk günlerde değişik değişik bulup getiriyordu bol antep fıstıklı beyaz çikolatalı Üfff sonra baktım kutu kutu yiyorum alma dedim ama aşırı tatlı isteğim var.

akşama yemeğe misafirim var yatıyada kalacaklar
bütün yemekleri yaptım sorun yok da
bir şu çorbayı yapamıyorum yaa
pratik şehriyeli tavuk çorbası bilen varmı
terbiyeli yapamıyorum bir türlü

Misafir hemi de yatilö masallah sana takdir ettim cok corba konusu benim de zayıf oldugum konu yardimci olamiycam. Burda bi çorbaci var dehset guzel corbalari arada ordan takiliyoruz diyorum esime adamla tencere basi fiyatta anlassak da hergun bi tencere corbamiz olsa :)

Alla alla bana neden bişi yatmadı ki

Farklidir belki isleyis bilmiyorum ki baksana tutarlar bile tutmuyor birbirini

Aynen öyle yaptım canım. Ama dışardan da yemek söyleyemiyorum aç kaldım bugun.

Bana da eşim ilk günlerde değişik değişik bulup getiriyordu bol antep fıstıklı beyaz çikolatalı Üfff sonra baktım kutu kutu yiyorum alma dedim ama aşırı tatlı isteğim var.

Ya zaten istanbuldan alistigim tipte olanları yok burda.orda envai cesit lezzetli kurabiye kuru pasta oluyor. Burda cikan bikac cesit onlar da daha ev tipi amatör cesit fakat o bile aradi mi olmuyor iste. Ben de buldu mu cok yerim tatli da istiyor canim boyuna. Buranin bir yoresel tatlisi var kurabiye gibi ici disi köpük gibi ama o köpük bi bitkinin kökünden yapılıyor canm nsl cekiyor da bebeme dokunur mu bilmiyorum alerjik olablir cunku

Aynen öyle yaptım canım. Ama dışardan da yemek söyleyemiyorum aç kaldım bugun.

Ya niye söyleyemiyorsun tut ki canin bisey cekmis olsun. Hatta sipars verrken Şakayla karsik kvye de selinin cani sunu cekmis sen de yemek ister misin babanesi ona göre sipars vercez

Yemeği ocaga attim cayimi aldim elime keyif yapmak için son bir saatim. Bi de corba yapablrsem kizanim uyurken iyi olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…