çok tanıdık sanki bizi anlatıyorsun :))banyo bile fayda etmedi benimkine, yarim saatden fazla uyumuyor, en ufak firsatda daliyor ama gaz dan uyyamiyor, surekli hik hik, kucakda tasiyinca gak gak otuyor ama bitmiyor meret ne gazmis be, bi an once yaz gelsin diye dua ediyorum, yaza kadar hareketlenirse biter belki gazi ..
Nasil bakiyosunuz kizlarrrrAa ay burcuna nasıl bakmamısım hemen ben de bakim :)
banyo bile fayda etmedi benimkine, yarim saatden fazla uyumuyor, en ufak firsatda daliyor ama gaz dan uyyamiyor, surekli hik hik, kucakda tasiyinca gak gak otuyor ama bitmiyor meret ne gazmis be, bi an once yaz gelsin diye dua ediyorum, yaza kadar hareketlenirse biter belki gazi ..
Off patladımm sıkıntıdan yav. Dışarı çıkmak istiyorum.
Yagmur yoksa at bebegi arabaya nefes payi yap ben dun yagmurda cikardim arabaya goturene kdr korkudan oldumOff patladımm sıkıntıdan yav. Dışarı çıkmak istiyorum.
Bnm sırt üstü ama kafa yan yatıyorKızlar bebeğinizi hiç sırt üstü uyutuyor musunuz? Yoksa hep yan mı yaturıyorsunuz?
Allah tekrar kavustursun.bizim de yarin gidiyor.su an bavulunu hazirliyoAnneannemiz bugün gitti napıcaz bakalım?
Esim Dogum raporuyla sgk'ya basvurdu ziraat bankasindan cektim parami 16 gunluk 465 lira yatmis cok degil ama Allah bereket versin alacagin ucret maasina gore degisiyo canim
Bitiyor ne demek la. Bir tane mi pastane var.Bizimkiler hep mi gazli yaa benmki de oyle
Ben de kuru pasta yemek istiyorum ama yok eve getren yer de yokcok canim çekti ya aksama da kalmiyor esime gelirken al desem de nafile
Alla alla bana neden bişi yatmadı kiKalkınmada oncelikki bolgede misinz bu yardimda o etkiiyor olablir mi miktari? Ben ogretmen esim arastrmaci yüksek muhendis devlette ikimizde memuruz ama 180 mi ne yatmis bize en az alan biziz ya niye farkli ki sinir oldum:)
Dogum belgesini işyerine bildrdi sistemr girince otomatik hesaplanip yatmis sanirim
Canim onlarn senden habersiz olmamasi imkansiz ozele de gitsen bildiriliyor hersey takipte kayitta. Zorunluluk yok dense de zorunlu bi nevi:) sizij sağlık ocagndaklr gevşek demek ki
Bunun ayibi yok ki iki kasik tat fazlasi zarar bana rahatszlk veriyor yoksa yerdm çok güzel olmuş de cekil kenara
çoğunluk sirt ustu yatıyor bnmki. Yan yatrinca kızıyor deviriyor kendini zaten sirtustune geri.Ufak bi yastik koyup yandan egim veriyorum kusmugu kacmasn ggenzine diye takipteyim zaten sık sık
Bitiyor ne demek la. Bir tane mi pastane var.
Bana da eşim ilk günlerde değişik değişik bulup getiriyordu bol antep fıstıklı beyaz çikolatalı Üfff sonra baktım kutu kutu yiyorum alma dedim ama aşırı tatlı isteğim var.Yok burda pastane urunu cok gidiyor kadinlar genelde misafre pastaneden aliyor. Isyerleri de aliyor aksama kuru pasta kalmiyor kalan da iyi olmuyor tekrar da cikarmiyorlar taze. Haftasonu sabah dokuzda onda bile bicok sey bitiyor uyuz oluyorum. Pastane cok da pastanelerde is yok
akşama yemeğe misafirim var yatıyada kalacaklar
bütün yemekleri yaptım sorun yok da
bir şu çorbayı yapamıyorum yaa
pratik şehriyeli tavuk çorbası bilen varmı
terbiyeli yapamıyorum bir türlü
Alla alla bana neden bişi yatmadı ki
Aynen öyle yaptım canım. Ama dışardan da yemek söyleyemiyorum aç kaldım bugun.Kalkınmada oncelikki bolgede misinz bu yardimda o etkiiyor olablir mi miktari? Ben ogretmen esim arastrmaci yüksek muhendis devlette ikimizde memuruz ama 180 mi ne yatmis bize en az alan biziz ya niye farkli ki sinir oldum:)
Dogum belgesini işyerine bildrdi sistemr girince otomatik hesaplanip yatmis sanirim
Canim onlarn senden habersiz olmamasi imkansiz ozele de gitsen bildiriliyor hersey takipte kayitta. Zorunluluk yok dense de zorunlu bi nevi:) sizij sağlık ocagndaklr gevşek demek ki
Bunun ayibi yok ki iki kasik tat fazlasi zarar bana rahatszlk veriyor yoksa yerdm çok güzel olmuş de cekil kenara
çoğunluk sirt ustu yatıyor bnmki. Yan yatrinca kızıyor deviriyor kendini zaten sirtustune geri.Ufak bi yastik koyup yandan egim veriyorum kusmugu kacmasn ggenzine diye takipteyim zaten sık sık
Bana da eşim ilk günlerde değişik değişik bulup getiriyordu bol antep fıstıklı beyaz çikolatalı Üfff sonra baktım kutu kutu yiyorum alma dedim ama aşırı tatlı isteğim var.
Aynen öyle yaptım canım. Ama dışardan da yemek söyleyemiyorum aç kaldım bugun.
Sen Çalışıyor muydun bize iş yeri bildirecek dendi ?Esim Dogum raporuyla sgk'ya basvurdu ziraat bankasindan cektim parami 16 gunluk 465 lira yatmis cok degil ama Allah bereket versin alacagin ucret maasina gore degisiyo canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?