Olsun gormussun kuzunu iyi haberini almissin ya daha nolsun ben de cok merak ediyorum daha bi hafta olmadi kontrolü geceli icim icimi yiyor evhamlar ah evhamlar
Kızlar eşim eve gelmedi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tartıştınız mı canım ????
Akşam tartışmıştık kollarımdan tutup savurdu beni şimdide gelmedi eve nerde kim bilir
Kızlar bu yakınlarda kontrole gidenler ultrason fotoğraflarınızı paylaşır mısınız ben hala gitmedim en son 7 haftaliktilar gittiğimde şimdi merak ediyorum ne kadar buyuduler nasıl oldular paylaşmak isteyen olursa lütfen
Kızlar bu yakınlarda kontrole gidenler ultrason fotoğraflarınızı paylaşır mısınız ben hala gitmedim en son 7 haftaliktilar gittiğimde şimdi merak ediyorum ne kadar buyuduler nasıl oldular paylaşmak isteyen olursa lütfen
Inşallah geçmiştir tehliken de bebişin sana bay bay yaparYarın gidicem ben canım Allah izin verirse her şey yolundaysa paylaşırım tehlikem geçmiştir inşallah.
Olsun madem iyi olsunda bebişin aynen merak acaip çok haftaya gidicem inşallahBenmki net görüntü degil malesef cihaz iyi değildi bizim senin iki tane olunca merak daha çoktur dimi
Kizlaarr kpss'ye giren varmi? Aciklanmiiisss
Ya siz kaç yıllık evlisiniz severek mi evlendiniz canım ya
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim korkutmak istemem ama agrin dinlenince gecmiyorsa doktorunla gorus bence. Benim de 2 gun boyunca belim agridi. Kuyruk sokumu oluyo sanirim. Belimin alt tarafi. Dun doktora gittim kese disinda kanama varmis. Dusuk riskin var dedi ilac verdi. Korkutmak istemiyorum ama en azindan doktora gidene kadar onlemini al dinlen bol bol. Yat, ayakta kalma. Cok gecmis olsun. Insallah bundan degildir agrin.
Tercih meselesi. Herkesin beklentisi farklı. Mühim olan doktor ve hastane konusunda içinin rahat olması. Hepimiz elimizden geldigince yavrularimizin sagligi için en iyi olani yapmaya calisiyoruz.
ben antalya merkezde medstar hastanesinde doğum yaptım el üstünde tuttular süperdi herşey yine oraya gidicem 1500 doğum ücreti fotoğrafa o kadar para asla vermem bir arkadaş iyi bir foto cihazıyla çeker o paraya kuzumun bi ihtiyacını alırım ama başkasınada saygı duyarım lükste sınır yoktur.
Akşam tartışmıştık kollarımdan tutup savurdu beni şimdide gelmedi eve nerde kim bilir
BURSADA YAŞAYAN YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR....Bugün yaşadıklarımdan dolayı doktorumu değiştirmek istiyorum. Sizden tavsiye bekliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?