2015 Şubat Anneleri

Kızlar eşim eve gelmedi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Olsun gormussun kuzunu iyi haberini almissin ya daha nolsun ben de cok merak ediyorum daha bi hafta olmadi kontrolü geceli icim icimi yiyor evhamlar ah evhamlar

evet canım araya azcık zaman girdiğindede evham yapıyoruz hepimiz aynıyız işte çok şükür eski cihazda olsa kuzumun minik atışlarını gördüm miniminnacık bişey ama şu bir geçek ki ultrason cihazı çok önemliymiş nerde özeldeki nerde devletteki :)))

Akşam tartışmıştık kollarımdan tutup savurdu beni şimdide gelmedi eve nerde kim bilir

Ya siz kaç yıllık evlisiniz severek mi evlendiniz canım ya

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar bu yakınlarda kontrole gidenler ultrason fotoğraflarınızı paylaşır mısınız ben hala gitmedim en son 7 haftaliktilar gittiğimde şimdi merak ediyorum ne kadar buyuduler nasıl oldular paylaşmak isteyen olursa lütfen

Yarın gidicem ben canım Allah izin verirse her şey yolundaysa paylaşırım tehlikem geçmiştir inşallah.

Benmki net görüntü degil malesef cihaz iyi değildi bizim senin iki tane olunca merak daha çoktur dimi

BURSADA YAŞAYAN YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR....Bugün yaşadıklarımdan dolayı doktorumu değiştirmek istiyorum. Sizden tavsiye bekliyorum...

Yarın gidicem ben canım Allah izin verirse her şey yolundaysa paylaşırım tehlikem geçmiştir inşallah.
Inşallah geçmiştir tehliken de bebişin sana bay bay yapar
Benmki net görüntü degil malesef cihaz iyi değildi bizim senin iki tane olunca merak daha çoktur dimi
Olsun madem iyi olsunda bebişin aynen merak acaip çok haftaya gidicem inşallah

Kizlaarr kpss'ye giren varmi? Aciklanmiiisss

Evet ben girmiştim ama sınavdan erken çıkmştım bulantı sebeiyle sonuç69 pehh gerçi hazırlanmamştm Allahtan yoksa içim yanardı sen naptın girdin mi

Ya siz kaç yıllık evlisiniz severek mi evlendiniz canım ya

2 sene bitti bizim evet severek evlendik 5 sene görüştükte evlendik ama görüşmek konuşmak hiçbir işe yaramıyor ablam görücü üsulü evlendi 11 senelik evli eşi bir dediğini iki etmez 3 tanede çocuğu var bizimkine sorsan çok saygılıdırlar ailecek kimse bilmiyor tabi nasıl olduklarını

Ya benim de kuyruk sokumum agriyo ama sadece salon koltuguma uzaninca... Hic dusuk tehlikesi aklima gelmemisti

muhakkak herkes evladı için en iyisini ister rabbim hepimizin gönlüne göre versin :)

aynen lükste sınır yok gerçekten . herkes evladı için en iyi olanı ister. benim bundan önceki gebeliğimde kasım anneleriyle hala irtibat halindeyim. şimdi onlar 24 haftalık filan. bebeklerine almaya başladılar inan sanki çeyiz düzüyorsun gibi masrafın oluyor. rabbim en kısa sürede bizede nasip etsin o güzel heyecanları ona birşeyler almak inan insanı çok mutlu ediyor hepsi öyle mutlu öyle heyecanlıki. cinsiyetleri bi belli olsa :)

Akşam tartışmıştık kollarımdan tutup savurdu beni şimdide gelmedi eve nerde kim bilir

hamile olduğunu bile bile bunu yapması çok büyük terbiyesizlik . ki seni üzmemesi gereken en önemli dönemde bunu yapıyorsa bırak eve gelmesini falan düşünme canım. rabbim içine merhamet versin.

BURSADA YAŞAYAN YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR....Bugün yaşadıklarımdan dolayı doktorumu değiştirmek istiyorum. Sizden tavsiye bekliyorum...

ne yaşadığını bilmiyorum doktorunla ama bursada doktor ve hastane çok canım nereye gidiyodun daha önce ? mutlaka bulursun iyi bir doktor kendine :)

yarın gidicem doktora canım :)) 1 ay oldu görmeyeli minnoşumu :)) sabırsızlanıyorum ve cok merak ediyorum :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…