2015 Şubat Anneleri

ben bir sitede okumuştum canım vücut eski alşıkanlıklarını hatırlıyormuş ilk aylarda adet dönemi geldiğinde kanaması olanlar bile oluyomuş. olabilecek bişey yeni endişe etme.

canım pek regl ağrısına benzemiyor ilerleyen haftalarda olan yalancı doğum sancısı hani bebeğin olduğu yerde böyle sertleşip gerginleşir ya aynı öyle bir durum var.

bunun için çok erken karnımın altı serltleşiyor.inşallah her şey yolundadır canım sağolasın..

Canim korkutmak istemem ama agrin dinlenince gecmiyorsa doktorunla gorus bence. Benim de 2 gun boyunca belim agridi. Kuyruk sokumu oluyo sanirim. Belimin alt tarafi. Dun doktora gittim kese disinda kanama varmis. Dusuk riskin var dedi ilac verdi. Korkutmak istemiyorum ama en azindan doktora gidene kadar onlemini al dinlen bol bol. Yat, ayakta kalma. Cok gecmis olsun. Insallah bundan degildir agrin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kuskar napiyo sunuz ya ben cok sıkılıyor um evde zaman gecmiyo. Gunler uzun disarisi sicak tatile gitmedik boyle aksama kadar otur otur. 10 ay tatili bekledim tatil geldi. Bitsin diye gun sayıyor um

Kuskar napiyo sunuz ya ben cok sıkılıyor um evde zaman gecmiyo. Gunler uzun disarisi sicak tatile gitmedik boyle aksama kadar otur otur. 10 ay tatili bekledim tatil geldi. Bitsin diye gun sayıyor um

evet ev sıkıcı ama keyfini çıkar gitsin çalışmak bazen daha sıkıcı oluyor.
burda da çoğu kişi tatile gitti heralde
ben gidemedim bayram günü kaldım İstanbullarda
kısmet kurban bayramına o zaman uçağa binmenin sakıncası olmaz heralde.

Bendeki tahlil sonucu şunlar :

BUN
Kreatinin
TSH
HBS
Anti HCV
HIN
Anti HB

Tam idrar tahlili
Tam Kan sayımı

Glukoz
Keton
Ürobilinojen
Eritrosit
vs.

Ama toksoplazma ve rubella yok olması gerekiyormuş ?
Özelde yaptırmıştım ben üstelik
Sizlerde var mı bu

ben de evden çalışıyorum istirahat raporum var ama istirahat edemiyorum işlerden. 2 yıldır gidemediğimiz tatili de iptal ettim doktorum izin vermediği için. sıcaklardan tansiyonum düştü valla.

evet acıbademın devletle anlasmaı yok oyuzden cok pahalı zaten cokta luks odaları bınası falan. masallah hastane degıl otel gıbı gırısıde :) ben jımere cok yakın oturuyrm orayıda dusundum ama bana orsıda pahalı geldı. 6-7 mılyarmıs sanırım. ne gerek var hepsı ddoktor degılmı. Allah korusun rısklı olur hamılelık caresıde o hastane olur mecbur dokucez varımızı yogumuzu ama su durumda bıraz luks kactı bana. ben rentıp ı begendım hastane olarak. skaın ve duzenlı. calısanlarda guleryuzlu. ınsallah bı sorun cıkmaz da memnun ayrılırm bebgımlebırlıkte. bu arada bahar hastanesı rentıpı almıs. yanı aynı kısının suan ve fıyatlarda aynı sanırım. evıne daha yakınsa rentıpıda dusun. bahar cok kalabalık. ben sırf sakınlık ıstıyorum dıye medıkabılı bıraktım.

Ben varim ben.butun deterjanlar yemekler kokuyor.surekli agzimdan nefes aliyorum.degistiir degistir nereye kafar.

Canim ya ne guzel yazmisdin.yurgime su serptin gercekten gececek degil mi yaas.

Hayirli aksamlar nasıl gidiyor durumlar demiyorum malumumuz asikar kusan arkadaslari okudukca ben geriliyom valla en nefret ettigim korktugum seydir şükür kusmam yok kuru bulanti ve bol yanma yaşıyorum bir de tiksinme gerci ara ara sebze yemek iyi geliyor gibi bazi gunler sirf krakerle geciyor öyle bi acayip hal iste hepimiz gibi. Bu yanma cok illet bişeyle de geçmiyor azcik rahatlamiyor maden suyuna bikac damla limon mideyi az rahatlatiyor gibi ama ilginc biseklde yanmayi yemek borusunda tutuyor o da fena

valla canım benim hastane araştırma gibi bir lüksüm yok malesef. mecburen uludağ ünisine gidiyorum. yani normal kadın doğumcuya gitmiyorum riskli gebelike gittiğim için hiç araştırmadım hastane filan. ama bahar hastanesini bende duymuştum fiyatlarıda uygunmuş. zaten doruk bahar medicabil filan fiyatlar hep birbirine yakın. önemli olan hastanenin insana saygısı olmalı kimi hastane var çok lüks ama berbat hizmet kimi hastane var fiyatı uygun ama güzel ilgi var. rentıp evet orasıda iyidir eminim eğer doktorundan memnunsan zaten bırakma :)

Eskişehirde acibademe gidiyorum ben. Doğum 3 bin civari fotografciya 750 diyorlar. Prens prenses paketleri 5 bin civariydi sanirim.

ben bilmiyorum sadece bayanın dediğini dedim.. 3 bin 5 bin bile çok bizim için. 1 2 bişey değil ayarlar verirsin de. ne bileyim verebilen varsa ne mutlu ama şu ülkede malesef bu fiyatlar çok lüks. sonuçta herkesin bebeği öyle böyle doğuyor ister prens ve prenses olsun ister devlet olsun yeterki yavrularımız sağlıklı sıhhatli olsunda gerisi önemli değil. mecbur kalınmadıkca o paralara yazık

Ben de cook sıkılıyorum tum gun evde kizanim benden cok sıkılıyor sabahtan başlıyor of çekmeye hic sevmiyor otursun evde ama hava cok sıcak hal de böyle eve tikildik okulu özlüyorum gibi

15-20bin mi oyy anam oy..ben sezeryan sonrasi normal dogum istedigim icin yaptıran deneyimli beli basli isimler var sinirli onlar da yüksek ucret istiyor haliyle uc bes bin nasil toparlarim diye düşünüyorum simdiden özel sigortan yoksa o para da verilmez yani otel hizmeti icin cok anlamsız

slm kızcelerr
biz bugün kuzucanımla devlet hastanesine kontrole gittik geçen hafta özeldeki dr amcamız bir hafta önde olduğumuzu sölemişti bugünkü dr ise satla uyumlu demişti ama cihaz çok kötü kızlar sırf devlete acil bişey olursa diye ayda bir gidicem yoksa bi işe yaramıyor :))) bide 2 gündür karnımı bebeğimle ilgili bişey diyince oğlum diyorum öyle ağzımdan çıkıveriyor allah hayr etsin :)

ben antalya merkezde medstar hastanesinde doğum yaptım el üstünde tuttular süperdi herşey yine oraya gidicem 1500 doğum ücreti fotoğrafa o kadar para asla vermem bir arkadaş iyi bir foto cihazıyla çeker o paraya kuzumun bi ihtiyacını alırım ama başkasınada saygı duyarım lükste sınır yoktur.

Ben de cook sıkılıyorum tum gun evde kizanim benden cok sıkılıyor sabahtan başlıyor of çekmeye hic sevmiyor otursun evde ama hava cok sıcak hal de böyle eve tikildik okulu özlüyorum gibi
benim kızımda çok sıkılıyor saklambaç oynadık en son ama bu bulantılar offf çok sinir ediyor beni tv de sütlaç gördü çok sever yapacaksın diye tutturdu benim süte allerjim var yaparım dedim uyuyor şimdi uyanır uyanmaz sorucak sütlaç yaptın mı :)))

Tercih meselesi. Herkesin beklentisi farklı. Mühim olan doktor ve hastane konusunda içinin rahat olması. Hepimiz elimizden geldigince yavrularimizin sagligi için en iyi olani yapmaya calisiyoruz.

Olsun gormussun kuzunu iyi haberini almissin ya daha nolsun ben de cok merak ediyorum daha bi hafta olmadi kontrolü geceli icim icimi yiyor evhamlar ah evhamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…