ben bir sitede okumuştum canım vücut eski alşıkanlıklarını hatırlıyormuşilk aylarda adet dönemi geldiğinde kanaması olanlar bile oluyomuş. olabilecek bişey yeni endişe etme.
Kızlarrr iki gündür belimi kalçama bağlayan bölgede kırılma hissi var ara ara atan bi ağrı 9+4 teyim sizce normal mi bu kadar erken sürede daha göbek bile çıkmamışken vücuda ağırlık vermemişken niye bu ağrı? Doktor kontrolüm haftaya ayın 24 ünde çünkü arasam mı acaba doktorumu?
Kuskar napiyo sunuz ya ben cok sıkılıyor um evde zaman gecmiyo. Gunler uzun disarisi sicak tatile gitmedik boyle aksama kadar otur otur. 10 ay tatili bekledim tatil geldi. Bitsin diye gun sayıyor um
ben de evden çalışıyorum istirahat raporum var ama istirahat edemiyorum işlerden. 2 yıldır gidemediğimiz tatili de iptal ettim doktorum izin vermediği için. sıcaklardan tansiyonum düştü valla.Kuskar napiyo sunuz ya ben cok sıkılıyor um evde zaman gecmiyo. Gunler uzun disarisi sicak tatile gitmedik boyle aksama kadar otur otur. 10 ay tatili bekledim tatil geldi. Bitsin diye gun sayıyor um
Kontrol gunum)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
acıbadem de doğuran birine denk gelmiştim hastanede fotoğraf deyince aklıma geldi . acıbademde normal doğum ve sezeryan 15 ila 30 arasıymış. bunların içinde doğum fotoğrafçısı oda süslemesi anne kuaförü falan varmış. şimdi daha da pahalıdır sanırım. eşimde dedi hatta altınmı çıkıyomuş bebekleri bune 30 milyar. üstüne para koy ev veya araba al demişti dedim parası var yaptırıyor insanlar nasılda sömürmeye meraklı.
bu seferde çıkmaz sanırım değişen bişey değil :44:
yemek kokusu vs değilde ben deterjan parfüm şampuan gibi kimyasallardan çok tiksindim. evlendiğimden beri kullandığım çamaşır deterjanımı değiştirdim.aynı şey başına gelen var mı
MİDE BULANTISI YAŞAYANLAR...
benim mide bulantılarım 6. haftada başladı. hiç bir zaman kusma nedir öğürme nedir bilmeyen biriydim ben. hiç birşeyden tiksinmemiştim.bu gebeliğimde sabah kalktığımda diş macunu tuvalet lavabo çöp mutfak dolapları buzdolabına yanaşamıyordum. şimdi 12. haftam biticek. bugün biraz yine oldu ama azalıyor. üzmeyin kendinizi bebekleriniz beslenemiyor diye eğer açlık ile başlayan bulantılarınız varsa mutlaka yemek yiyin benim genelde açlıktan oluyordu. ama ağır kokular fena halde bulandırıyordu. kuru öğürme şeklinde. eğerki çok ama çok kilo kaybınız varsa hiç durmadan doktora gidin su kaybı olmaması gerekli vücudunuzda. mide bulantısı iyidir deyip umursamamazlık yapmayın. bazı mide bulantıları hiç birşey yiyemediğin için vücudun susuz kalırsa bebeğin riske girer aç kalırsan zaten o aç kalmaz. senden besleniyor. ama sizler susuz kalmamalısınız. günde ne kadar bulanırsa bulansın 3 litre su içmeye özen gösterin heleki bu sıcaklarda. mutlaka dikkat edin...
mide bulantısı çok olanlar için havuç,galete veya çok az tarçın yerlerse inanın azaltıyor.ama havuçu deneyin derim. midenizi bastırıyor.
sabredin azıcık hepsi geçicek sonra alla alla niye bitti durduk yere diye telaşa bile kapılacaksınız. hepinize bol bol yemek ve su içmeli bir gün dilerim
evet acıbademın devletle anlasmaı yok oyuzden cok pahalı zaten cokta luks odaları bınası falan. masallah hastane degıl otel gıbı gırısıde :) ben jımere cok yakın oturuyrm orayıda dusundum ama bana orsıda pahalı geldı. 6-7 mılyarmıs sanırım. ne gerek var hepsı ddoktor degılmı. Allah korusun rısklı olur hamılelık caresıde o hastane olur mecbur dokucez varımızı yogumuzu ama su durumda bıraz luks kactı bana. ben rentıp ı begendım hastane olarak. skaın ve duzenlı. calısanlarda guleryuzlu. ınsallah bı sorun cıkmaz da memnun ayrılırm bebgımlebırlıkte. bu arada bahar hastanesı rentıpı almıs. yanı aynı kısının suan ve fıyatlarda aynı sanırım. evıne daha yakınsa rentıpıda dusun. bahar cok kalabalık. ben sırf sakınlık ıstıyorum dıye medıkabılı bıraktım.
Eskişehirde acibademe gidiyorum ben. Doğum 3 bin civari fotografciya 750 diyorlar. Prens prenses paketleri 5 bin civariydi sanirim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben bilmiyorum sadece bayanın dediğini dedim.. 3 bin 5 bin bile çok bizim için. 1 2 bişey değil ayarlar verirsin de. ne bileyim verebilen varsa ne mutlu ama şu ülkede malesef bu fiyatlar çok lüks. sonuçta herkesin bebeği öyle böyle doğuyor ister prens ve prenses olsun ister devlet olsun yeterki yavrularımız sağlıklı sıhhatli olsunda gerisi önemli değil. mecbur kalınmadıkca o paralara yazık
benim kızımda çok sıkılıyor saklambaç oynadık en son ama bu bulantılar offf çok sinir ediyor beni tv de sütlaç gördü çok sever yapacaksın diye tutturdu benim süte allerjim var yaparım dedim uyuyor şimdi uyanır uyanmaz sorucak sütlaç yaptın mı :)))Ben de cook sıkılıyorum tum gun evde kizanim benden cok sıkılıyor sabahtan başlıyor of çekmeye hic sevmiyor otursun evde ama hava cok sıcak hal de böyle eve tikildik okulu özlüyorum gibi
ben bilmiyorum sadece bayanın dediğini dedim.. 3 bin 5 bin bile çok bizim için. 1 2 bişey değil ayarlar verirsin de. ne bileyim verebilen varsa ne mutlu ama şu ülkede malesef bu fiyatlar çok lüks. sonuçta herkesin bebeği öyle böyle doğuyor ister prens ve prenses olsun ister devlet olsun yeterki yavrularımız sağlıklı sıhhatli olsunda gerisi önemli değil. mecbur kalınmadıkca o paralara yazık
slm kızcelerr
biz bugün kuzucanımla devlet hastanesine kontrole gittik geçen hafta özeldeki dr amcamız bir hafta önde olduğumuzu sölemişti bugünkü dr ise satla uyumlu demişti ama cihaz çok kötü kızlar sırf devlete acil bişey olursa diye ayda bir gidicem yoksa bi işe yaramıyor :))) bide 2 gündür karnımı bebeğimle ilgili bişey diyince oğlum diyorum öyle ağzımdan çıkıveriyor allah hayr etsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?