2015 Şubat Anneleri

Ben varim ben.butun deterjanlar yemekler kokuyor.surekli agzimdan nefes aliyorum.degistiir degistir nereye kafar.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

valla benim annem elmalı sabundan tiksinmiş halada nefret eder

Keske burdaki imkanlar ordada olsa devlet bes kurus para almiyor.

ne yaşadığını bilmiyorum doktorunla ama bursada doktor ve hastane çok canım nereye gidiyodun daha önce ? mutlaka bulursun iyi bir doktor kendine :)

Jimer e gidiyorum canım çok canım sıkıldı bugün tuvalette tuvalet kağıdına biraz kan geldi doktorumu aradım hemen gel dedi ama o kandan başka hiçbir şey gelmedi sonra apar topar doktora gittik bebeğim gayet iyi hemde öne geçmiş gün olarak sonra doktor yatiralim seni bugün dedi çok mu tehlikeli dedim önlem amaçlı olduğunu söyledi ben istemedim eve geldik moralim bozuk bir şekilde meğer o kanama tahriş olduğu icinmis vajinadan jel koyuyoruz haftalardır tahriş olduğu için kan gelmiş çünkü bir daha gelmedi o kadar moralim bozuldu ki nasıl tediginim şu an rahat bi doktor istiyorum beni germesin çok üzgünüm şu an hiç ağrımyok kanama da ama çok mutsuzum

çok geçmiş olsun.eğer kanama devam etmiyorsa sakın stres yapma.mümkün olduğu kadar dinlen.banada olmuştu şükür artık yok.bebeğin sağlığı iyiyse korkma

çok geçmiş olsun.eğer kanama devam etmiyorsa sakın stres yapma.mümkün olduğu kadar dinlen.banada olmuştu şükür artık yok.bebeğin sağlığı iyiyse korkma

Hayır canım devam etmedi peceteye geldi silerken o kadar ben rahattim ama doktor yatiralim deyince çok kötü oldum moralim sıfır oldu yarın başka doktora gideceğim bakalım o ne diyecek

anladım ama doktor zaten gerekli önlemi almaya çalışmış canım. nerdeee öyle azıcık kan gelipte yatıralım diyen doktor. sinirlenme. bilemezki kimse kanın nereden geldiğini hamilelikte her kan önemli tahrişten veya başka bir şeyden. bu kadarcık birşeyi kafana niye takıyorsun. tamam yeni bir hastane bulursun ama yine aynı şeyleri söyleyecekler sana. anlatmaya çalıştığım doktorun doğru birşey yapmış ama sen çok kafaya takmışsın. çoğu insanın kanamalı bile geçebiliyor ki senin tahrişten olmuş üzme kendini.

rahat bir doktor buluncada sana hiç birşey söylemediği için sinirleniceksin. doktorlar sorumluluğumuzu alıyor bizim onlar gerekli prosedür ne ise onu yapmak zorunda. rahat doktor sana amannn gelsin birşey olmaz der ama bakarsın önemli birşeydir. jimer hastahaneside gayet iyi bir hastane. ozman özel muayehaneli bir doktor bulmanı tavsiye ederim.genelde rahat oluyorlar :) o yzden bukadarcık birşeyden mutsuz olup sinirlenme.

Hayır canım devam etmedi peceteye geldi silerken o kadar ben rahattim ama doktor yatiralim deyince çok kötü oldum moralim sıfır oldu yarın başka doktora gideceğim bakalım o ne diyecek
kahverengi akıntı geldimi bende olmuştu 2 gün kadar.ağır iş yapma dedi.gerçi benim doktorda bi sakin bi sakin ..ister istemez insanda sakinleşiyor.için rahat edecekse en güzeli 2. dr.bide özel hastaneyse maalesef para için yatıranlarda oluyormuş.inşallah bi sıkıntı yoktur.

Cnm ben jimere gidiyorum ama fiyatlar o kadar yüksek deil 3500-4.000 civarı sezeryan. Ama muayene biraz pahalı iyi bi hastane ama medicabilinde iyi olduğunu duydum ancak doktor seçimin önemli tabi

BURSADA YAŞAYAN YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR....Bugün yaşadıklarımdan dolayı doktorumu değiştirmek istiyorum. Sizden tavsiye bekliyorum...

Nereyi düşünüyorsun bilmiyorum ama jimerde cenk aşkalliye gidiyorum ve memnunum sen özele mi gidiyordun yada hangi doktora gidiyordun neden memnun kalmadın?

Ya benim de kuyruk sokumum agriyo ama sadece salon koltuguma uzaninca... Hic dusuk tehlikesi aklima gelmemisti

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben doktorumu aradım arkadaşta öyle söyleyince korktum çünkü 😞 doktorum fizik tedaviye git dedi yarına randevu aldım gidicdm yarın burdan yazarım cnm ne dediğini inşallah ağırlık merkezi değiştiği için olmuştur çünkü bu akşamım mahvoldu üzüntüden stresten 😔

Hangi doktor? Cenk Bey mi yoksa? ☺️ Çünkü çok pimpirikli ve titizdir kendisi de yaptığında kötü bişey yok hangi doktor olursa olsun normal değil mi sence? Önlem almış oluyor bişeyin yok deyip yollasa başınada birşey gelse nasıl vicdan azabını çekecek? Bence doktoruna gıcık olacak bi durum yok ortada ☺️

Durumuna üzüldüm geçmiş olsun.ben çok kanama geçiren ve çok kez hastanede yatan biri olarak söylüyorum dr hastanede yatıralım diyorsa para için yatırıyorlar.zaten onlar bebek düşeceği zaman anlıyorlar rahim ağzı açılıyormuş ama öyle korkurup yatırmaya bayılıyorlar.her gittiğimde beni bir gece yatırdılar 150-200 tl para aldılar serum şu bu paralarıda hariç.kimse düşecek olana bir şey yapamıyor.evde dinlenmekte aynınşey

Başka yazıyı alıntı yapmışım konuyu üstteki yazıydı. Pardon şekerler

Hayır hiç akintim gelmedi tahrişten dolayı bir damla kan geldi ama o kadar rahattim doktordan sonra çok panik oldum en azından beni rahatlatacak bir şey söylemesini beklerdim şimdi sabah nasıl olacak bilmiyorum zaman geçmiyor okuyorum burda doktorları kahverengi akıntı gelenleri öyle rahatlatıyor ki çünkü psikoloji de çok önemli

Başka yazıyı alıntı yapmışım konuyu üstteki yazıydı. Pardon şekerler

Canım söylediklerine aynen katılıyorum zaten soruyorum tehlike var mi diyorum içten kanama yüzeyi var diyo peki kan ordan mı gelmiş diyorum hiçbir şey söylemiyor günahını almayim ama bize de para gibi geldi yarın pembe maviye gideceğim bakalım o ne diyecek ama çok umutsuzum Allahım iyi doktorla karsilastirsin

Üzülme boşver Allah beterinden saklasın şu anda bir durum yoksa niye dertleniyorsun.ben de dr konusunda çok şanssızım. Benim Hiç bir doktorum.numara bile vermiyor bir şey olunca ara diye.devlet hastaneleri de seni dinlemiyor bile Zaten.doktorun vicdanına kalıyor sağlığın.hamilelikten ziyade genel olarak hastalıklar için de diyorum.çok doluyum bu konuda.

Kizlar bendede 2 haftadır felan kahverengi leke geliyor rahmin icinde kanamam var 2 cm kadar doktorum rahim agzin kapali dedi ama bu kahverengi lekeye dusuk tehlikesi diyoruz dedi agrim sizim yok varmi benim gibi olan

Bende şubat ayı anne adayıyım inşallah :)
Adet geciktirici kullanmayı düşünürken tesadüfen kan testi yaptırmamla 2-3 haftalıkken çok erken öğrendik yavruyu :)
Şimdi 9. haftamızdayız şükür kalp atışımızı aldık, değerlerimiz güzel
Mide yanması ve şişkinliği saymazsak çok şükür mide bulantısı kokulara tiksinti falan duymuyorum şimdilik. Umarımda olmaz
Mümkün olduğunca takip etmeye çalışıcam başlığı

Off off Tam iftar saati tuvalette taharet alirken pembe açık renkli kan geldi peceteye cok korktuk moralim bozuldu apar topar acile gittik ebe ultrasonla bakti kesen yerinde bebek iyi gözüküyor kalp atışı da var bak dedi kuzum o sirada hopladi el kol oynarken gördüm bu cihazmi iiyiydi kuzum mu buyumus dört gunde bilmiyorum. Rahimde bisey var mi yok mu ben bilemem dedi drla irtibata gecti igne ve progestan hap verdi. Yarina dek surerse sabah muayeneye gel dedi. Geldigimizden beri hafif kahvemsi belli belirsz leke disinda gelen giden yok inşallah da olmaz. Zaten evham yapiyordum iyice gerildim (

Kizlar bendede 2 haftadır felan kahverengi leke geliyor rahmin icinde kanamam var 2 cm kadar doktorum rahim agzin kapali dedi ama bu kahverengi lekeye dusuk tehlikesi diyoruz dedi agrim sizim yok varmi benim gibi olan

Burda arkadaşların çoğu aynı sorunu yaşadılar.ağrın falan yoksa dinlenmekle,ilaçla geçiyor kanlı bölge.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…