Ben varim ben.butun deterjanlar yemekler kokuyor.surekli agzimdan nefes aliyorum.degistiir degistir nereye kafar.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ne yaşadığını bilmiyorum doktorunla ama bursada doktor ve hastane çok canım nereye gidiyodun daha önce ? mutlaka bulursun iyi bir doktor kendine :)
çok geçmiş olsun.eğer kanama devam etmiyorsa sakın stres yapma.mümkün olduğu kadar dinlen.banada olmuştu şükür artık yok.bebeğin sağlığı iyiyse korkmaJimer e gidiyorum canım çok canım sıkıldı bugün tuvalette tuvalet kağıdına biraz kan geldi doktorumu aradım hemen gel dedi ama o kandan başka hiçbir şey gelmedi sonra apar topar doktora gittik bebeğim gayet iyi hemde öne geçmiş gün olarak sonra doktor yatiralim seni bugün dedi çok mu tehlikeli dedim önlem amaçlı olduğunu söyledi ben istemedim eve geldik moralim bozuk bir şekilde meğer o kanama tahriş olduğu icinmis vajinadan jel koyuyoruz haftalardır tahriş olduğu için kan gelmiş çünkü bir daha gelmedi o kadar moralim bozuldu ki nasıl tediginim şu an rahat bi doktor istiyorum beni germesin çok üzgünüm şu an hiç ağrımyok kanama da ama çok mutsuzum
çok geçmiş olsun.eğer kanama devam etmiyorsa sakın stres yapma.mümkün olduğu kadar dinlen.banada olmuştu şükür artık yok.bebeğin sağlığı iyiyse korkma
Jimer e gidiyorum canım çok canım sıkıldı bugün tuvalette tuvalet kağıdına biraz kan geldi doktorumu aradım hemen gel dedi ama o kandan başka hiçbir şey gelmedi sonra apar topar doktora gittik bebeğim gayet iyi hemde öne geçmiş gün olarak sonra doktor yatiralim seni bugün dedi çok mu tehlikeli dedim önlem amaçlı olduğunu söyledi ben istemedim eve geldik moralim bozuk bir şekilde meğer o kanama tahriş olduğu icinmis vajinadan jel koyuyoruz haftalardır tahriş olduğu için kan gelmiş çünkü bir daha gelmedi o kadar moralim bozuldu ki nasıl tediginim şu an rahat bi doktor istiyorum beni germesin çok üzgünüm şu an hiç ağrımyok kanama da ama çok mutsuzum
kahverengi akıntı geldimi bende olmuştu 2 gün kadar.ağır iş yapma dedi.gerçi benim doktorda bi sakin bi sakin ..ister istemez insanda sakinleşiyor.için rahat edecekse en güzeli 2. dr.bide özel hastaneyse maalesef para için yatıranlarda oluyormuş.inşallah bi sıkıntı yoktur.Hayır canım devam etmedi peceteye geldi silerken o kadar ben rahattim ama doktor yatiralim deyince çok kötü oldum moralim sıfır oldu yarın başka doktora gideceğim bakalım o ne diyecek
evet acıbademın devletle anlasmaı yok oyuzden cok pahalı zaten cokta luks odaları bınası falan. masallah hastane degıl otel gıbı gırısıde :) ben jımere cok yakın oturuyrm orayıda dusundum ama bana orsıda pahalı geldı. 6-7 mılyarmıs sanırım. ne gerek var hepsı ddoktor degılmı. Allah korusun rısklı olur hamılelık caresıde o hastane olur mecbur dokucez varımızı yogumuzu ama su durumda bıraz luks kactı bana. ben rentıp ı begendım hastane olarak. skaın ve duzenlı. calısanlarda guleryuzlu. ınsallah bı sorun cıkmaz da memnun ayrılırm bebgımlebırlıkte. bu arada bahar hastanesı rentıpı almıs. yanı aynı kısının suan ve fıyatlarda aynı sanırım. evıne daha yakınsa rentıpıda dusun. bahar cok kalabalık. ben sırf sakınlık ıstıyorum dıye medıkabılı bıraktım.
BURSADA YAŞAYAN YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR....Bugün yaşadıklarımdan dolayı doktorumu değiştirmek istiyorum. Sizden tavsiye bekliyorum...
Ya benim de kuyruk sokumum agriyo ama sadece salon koltuguma uzaninca... Hic dusuk tehlikesi aklima gelmemisti
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Jimer e gidiyorum canım çok canım sıkıldı bugün tuvalette tuvalet kağıdına biraz kan geldi doktorumu aradım hemen gel dedi ama o kandan başka hiçbir şey gelmedi sonra apar topar doktora gittik bebeğim gayet iyi hemde öne geçmiş gün olarak sonra doktor yatiralim seni bugün dedi çok mu tehlikeli dedim önlem amaçlı olduğunu söyledi ben istemedim eve geldik moralim bozuk bir şekilde meğer o kanama tahriş olduğu icinmis vajinadan jel koyuyoruz haftalardır tahriş olduğu için kan gelmiş çünkü bir daha gelmedi o kadar moralim bozuldu ki nasıl tediginim şu an rahat bi doktor istiyorum beni germesin çok üzgünüm şu an hiç ağrımyok kanama da ama çok mutsuzum
arkadaşlar bugün kontorole gittik her zaman gittiğimiz hastaneye bizim eski doktor ayrılmış oradan istanbulda başka bir hastaneyle anlaşmış..başka bir doktor gelmiş bizde mecburen ona gittik.
oğlum 15 ağustos doğumlu...ona göre yeni beslenme listemiz...
sabah uyandığında anne sütü benim sütüm olmadığı için aptamil.
kahvaltı
yumurta sarısı
bir gece önceden suda bekletilmiş zeytin
beyaz peynir
pekmez
meyva suyu ve püresi 2-3 tane cici bebe
öğle
3 kere çekilmiş kıymalı veya tavuk etli sebze çorbası veya sebze püresi+ anne sütü veya biberon maması
ikindi
yoğurt
meyve püresi
akşam
muhallebi
anne sütü veya biberon maması
arada sulu köfte yapabilirsin dedi.
sıyırılmış tavuk kemiğini eline verin emsin dedi..kobaramayacağı meyvelerden,ekmeğin köşesinden eline verin dedi.
diş fırçalamasını sordum temiz nemli bir tülbentle silin dedi.
ayrıca 4 dişimiz vardı 2 tane daha geliyor bu sebeple flor başladık son olarak demir damlasıda başladık..
en önemlisini unutuyordum kahvaltıda besinleri birbirine karıştırma ileride ayrı ayrı yedirmek zor olur,istemez dedi.
Hangi doktor? Cenk Bey mi yoksa? ☺️ Çünkü çok pimpirikli ve titizdir kendisi de yaptığında kötü bişey yok hangi doktor olursa olsun normal değil mi sence? Önlem almış oluyor bişeyin yok deyip yollasa başınada birşey gelse nasıl vicdan azabını çekecek? Bence doktoruna gıcık olacak bi durum yok ortada ☺️
Durumuna üzüldüm geçmiş olsun.ben çok kanama geçiren ve çok kez hastanede yatan biri olarak söylüyorum dr hastanede yatıralım diyorsa para için yatırıyorlar.zaten onlar bebek düşeceği zaman anlıyorlar rahim ağzı açılıyormuş ama öyle korkurup yatırmaya bayılıyorlar.her gittiğimde beni bir gece yatırdılar 150-200 tl para aldılar serum şu bu paralarıda hariç.kimse düşecek olana bir şey yapamıyor.evde dinlenmekte aynınşey
kahverengi akıntı geldimi bende olmuştu 2 gün kadar.ağır iş yapma dedi.gerçi benim doktorda bi sakin bi sakin ..ister istemez insanda sakinleşiyor.için rahat edecekse en güzeli 2. dr.bide özel hastaneyse maalesef para için yatıranlarda oluyormuş.inşallah bi sıkıntı yoktur.
Başka yazıyı alıntı yapmışım konuyu üstteki yazıydı. Pardon şekerler
Canım söylediklerine aynen katılıyorum zaten soruyorum tehlike var mi diyorum içten kanama yüzeyi var diyo peki kan ordan mı gelmiş diyorum hiçbir şey söylemiyor günahını almayim ama bize de para gibi geldi yarın pembe maviye gideceğim bakalım o ne diyecek ama çok umutsuzum Allahım iyi doktorla karsilastirsin
Kizlar bendede 2 haftadır felan kahverengi leke geliyor rahmin icinde kanamam var 2 cm kadar doktorum rahim agzin kapali dedi ama bu kahverengi lekeye dusuk tehlikesi diyoruz dedi agrim sizim yok varmi benim gibi olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?