Bizimde bugün kaka derdi var. Bende sabah baktım yüzüne şükrettim. Benim mucize gibi geldi ben bile inanmamıştım çocuğum olacağına şimdi bakıp bakıp oldu bu bizim diyorum.Zorluk unutulmuyor da gecici oldugundan bir daha yapuyorsun cocuk.
Tek cocuk yeter demeyen arayi acmasin. Birinciyi getir 4-5 yasina tam rahatla bir daha dogur zor yani.
Ama cok yakin olmasi da zor.
Her turlu delilik cocuk isi.
Ama olmayinca da deli olunuyor.
Cok sukur halime kakali bez degistirdim az once simdi d birini klozete oturttum kakasini yapsin diye. Kakaya sukrediliyor iste :))
Denedim hepsini saatlerdir artik akistan mi sorun ondan da supheye dustum. Hem agzini aciyor kus gibi yapismaya ugrasiyor memeye hem de bisey sıkıntı vermis gibi savaşıyor bagris icinde sonra da sızıyor hepiki gundur bir kere olan sey bugun saatlerdir böyle gunduz hicbiseyi yoktu ya gayet guzel emdi neyi var kuzumun bir anlasam. Her iki memede ayni problem karni gurulduyor gazdan yuttugu havadan artik. Ictigi iki yudum da kusmukla dısari
Bizimde bugün kaka derdi var. Bende sabah baktım yüzüne şükrettim. Benim mucize gibi geldi ben bile inanmamıştım çocuğum olacağına şimdi bakıp bakıp oldu bu bizim diyorum.
İnstegramda ceren kim?
Tanıyor muyuz?
O kaka derdi bizde de var galiba bugün pırt pırt gaz cıkarıyor alttan ama kaka yok. Aksam yapmisti gerci ama. Sancisi var gibi sabah 7 den beri. Dün devit basladik onunla ilgili midir ki
Banyo yaptim en son simdi sakinlesti emiyor uyuR da sakinleşir biraz inşallah. 12 bucukta öğrencim gelecek derse. Bakalım nasıl olacak
Benim kizda sag memeye oyle yapiyor .memeyle kavga ediyor . ellerini salliyor titretiyor. Birakiyor gero aliyor .cok savassiyoruz.benim sag meme ucu daha kucuk digerinden cikartamadim bi turlu ondan oldugunu dusunuyorum. Tutmakta zorlaniuor gibi geldi bana.Denedim hepsini saatlerdir artik akistan mi sorun ondan da supheye dustum. Hem agzini aciyor kus gibi yapismaya ugrasiyor memeye hem de bisey sıkıntı vermis gibi savaşıyor bagris icinde sonra da sızıyor hepiki gundur bir kere olan sey bugun saatlerdir böyle gunduz hicbiseyi yoktu ya gayet guzel emdi neyi var kuzumun bir anlasam. Her iki memede ayni problem karni gurulduyor gazdan yuttugu havadan artik. Ictigi iki yudum da kusmukla dısari
Ne dersi?O kaka derdi bizde de var galiba bugün pırt pırt gaz cıkarıyor alttan ama kaka yok. Aksam yapmisti gerci ama. Sancisi var gibi sabah 7 den beri. Dün devit basladik onunla ilgili midir ki
Banyo yaptim en son simdi sakinlesti emiyor uyuR da sakinleşir biraz inşallah. 12 bucukta öğrencim gelecek derse. Bakalım nasıl olacak
Bazılarının yazıyor burdaki adı,benim zaten belli.sen söylersin adını eklerler sen gel.de ekleme işi halledilirBen daha ig ye katılamadım katıldığımda isimleri bana da Söyler misiniz?
Bende ha uyandı ha uyanacak derken bütün evi temizlemişim hala uyuyor koca bi bardak meyve suyu koydum Ayakları diktim havaya bende magazin izliyom ablam gelecek 3 te onunlada bi kahve içerim artık havalar dengesiz burda gezmeye kalksak yağmur yapar İzmir'in havasına güven olmazBugün neden kimsecikler yok acaba? Herkesin bebesi mızmız mı bugün, yoksa uyuyor musunuz ya da geziyor musunuz?
Bizim kız uyuyor bende magazin izliyorum.
İş çok ama başlayınca uyanır diye başlamıyorum
Bende ha uyandı ha uyanacak derken bütün evi temizlemişim hala uyuyor koca bi bardak meyve suyu koydum Ayakları diktim havaya bende magazin izliyom ablam gelecek 3 te onunlada bi kahve içerim artık havalar dengesiz burda gezmeye kalksak yağmur yapar İzmir'in havasına güven olmaz
Yzık bebeklere de canları acıyor ama biz birsey yapamıyoruzCanım nasıl hareket.bende onu soracaktıM bu gaz ne zaman bitecek diye.
Akşamüstü kucağımda ağlaya ağlaya dolaştım.çok gerildim uykusuzumda eşimi aradım.gel yıkayalım sakınlessin diye işim çıktı dedi bende ip koptu.
Gözlerim şişti ağlamaktan
Akşam saatinde bir şey oluyor bu miniğe.gün geçtikçe akıllanacağına kötüye gidiyor sanki. Sessiz uykucu bir şeydi değişiyor hergün
Sonra da diyorlar ki biz seviyoruz. Sevmek 1 saatliğine gelip çocuğu sürekli sıkıştırıp öpmekse çok güzel seviyorlar bravo.Biraz önce bir arkadaşım aradı aradığında ağlıyordum.Hoş alışkın benim ağlamama ama ne oldu dedi, uykusuzluktan sinirlerim bozuldu dedim. Tutturdu pazar günü bebeği bana ver ben bakıcam sen git kafanı dağıt. Olmaz diyorum ama yalvar yakar ne olur bakayım diyor.
Benim ailemden ya da eşiminkinden Allahın bir kulu demedi şunu.
Kız senin yanında birileri yokmuydu ya ben mi yanlış Hatırlıyorum uyudu mu çocuk Bırak iki dk gir çık duşa niye girmiyon ki ben yanlızım eşim gelince giriyor sadece gündüz yalnızken güvenemez zaten de sen Yanındakiler bakıversin iki dkBen hala banyoya bille giremiyorum siz ev temizliyorsunuz. Koktum kesin
Bebislere bakmaktan daha kendimize donup bakamadik ki bacım.basenlerimi olcecem güya cebimde mezura daha fırsat bulamadım.dur aklıma gelmişken olcimTombiş 2015 Şubat annelerine hiç talep olmadı gı yoksa hepiniz zayıfladınız bir ben mi Tombiş kaldım
Evet öğretmenim ben,eşim buralı ben kocaeli.. Kültür farkı da bi sorun,beklentiler,düşünce yapısı da farklı,aileler de öyle.. Kızım iyi ki var hiç pişman olmadım neden yaptım diye :) hatta bu 4 yıllık yanlışın içinde saklı olan tek doğru o.. İnşallah görürüm o dediğin günleri,onların hayali bile yetiyo mutlu olmama.. Güzel günlerimiz olur Allahın izniyle,sabırla bekliyecem :)
Hala kakasini yapaomadi, ıkınıyor aglıyor dunden beri surekli memede. Annemin aklina uydum sabun bile oydum ama yine olmadi, barsaklarinda ses geliyor gır gır ama kaka yokkeske belli saattlerde olsa
dunden beri uyumadi dogru duzgun canim
oyle kolik gibi belli bi saatde aglamiyor
sadece uykusuna izin vermiyor gazi, kucaga laip dolastirinc ageniriyor
az once kakasinida yapti çokca, emzirdim iki defa genirttim koydum yataga, 1h15 dk uyyor ilk defa bu kaadr uzasi dunden beri uykusu
daha çok kuçuk dayanamiyorki yavrum
Bizimki mizmiz surekli kucağımda pış pış uyumuyor kakasini yapamadi iki gndur, ıkınıyor surekliBende ha uyandı ha uyanacak derken bütün evi temizlemişim hala uyuyor koca bi bardak meyve suyu koydum Ayakları diktim havaya bende magazin izliyom ablam gelecek 3 te onunlada bi kahve içerim artık havalar dengesiz burda gezmeye kalksak yağmur yapar İzmir'in havasına güven olmaz
Poposuna zeytin yağ sür masaj yap karnına ayaklarını karnına doğru bastır çek bak nasıl pırtlatıyor ben yapmadımı öle yapıyorum he bide popo açık olcak altına bezi koyup yapıyomBizimki mizmiz surekli kucağımda pış pış uyumuyor kakasini yapamadi iki gndur, ıkınıyor surekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?