2015 Şubat Anneleri

Bizimde bugün kaka derdi var. Bende sabah baktım yüzüne şükrettim. Benim mucize gibi geldi ben bile inanmamıştım çocuğum olacağına şimdi bakıp bakıp oldu bu bizim diyorum.

Aç olmayabilir canım aklıma sadece bu geliyor.

Bizimde bugün kaka derdi var. Bende sabah baktım yüzüne şükrettim. Benim mucize gibi geldi ben bile inanmamıştım çocuğum olacağına şimdi bakıp bakıp oldu bu bizim diyorum.

O kaka derdi bizde de var galiba bugün pırt pırt gaz cıkarıyor alttan ama kaka yok. Aksam yapmisti gerci ama. Sancisi var gibi sabah 7 den beri. Dün devit basladik onunla ilgili midir ki

Banyo yaptim en son simdi sakinlesti emiyor uyuR da sakinleşir biraz inşallah. 12 bucukta öğrencim gelecek derse. Bakalım nasıl olacak

Kundak yap üç dört saat uyur hazır banyo da yapmış.

Benim kizda sag memeye oyle yapiyor .memeyle kavga ediyor . ellerini salliyor titretiyor. Birakiyor gero aliyor .cok savassiyoruz.benim sag meme ucu daha kucuk digerinden cikartamadim bi turlu ondan oldugunu dusunuyorum. Tutmakta zorlaniuor gibi geldi bana.

Ben koktum arkadaş. Resmen haftada bir banyo yapıyorum. Evde yüz tane yardımcı var ama neye yardım ediyor belli değil. Bir de B vitaminlerine yüklendim iyice Off yawrum nasıl alıyordur benim kokumu acaba. Dün kazağımda biraz parfüm kokusu varmış o tarafa gelince burnu yüzünü buruşturdu.

Arkadaslar bebeginiz memeyi reddediyorsa almak istemiyorsa ayakta ritmik bi sekilde pis pislayarak verin memeyi poposuna ritmis sekilde vurun bizde ise yariyo oglumda kesfetmistim simdi kizimda yapiyo arada ayaga kalkiyorum gezerek pis pisliyorum

Ne dersi?

Bugün neden kimsecikler yok acaba? Herkesin bebesi mızmız mı bugün, yoksa uyuyor musunuz ya da geziyor musunuz?
Bizim kız uyuyor bende magazin izliyorum.
İş çok ama başlayınca uyanır diye başlamıyorum
Bende ha uyandı ha uyanacak derken bütün evi temizlemişim hala uyuyor koca bi bardak meyve suyu koydum Ayakları diktim havaya bende magazin izliyom ablam gelecek 3 te onunlada bi kahve içerim artık havalar dengesiz burda gezmeye kalksak yağmur yapar İzmir'in havasına güven olmaz

Ben hala banyoya bille giremiyorum siz ev temizliyorsunuz. Koktum kesin

Yzık bebeklere de canları acıyor ama biz birsey yapamıyoruz

Sonra da diyorlar ki biz seviyoruz. Sevmek 1 saatliğine gelip çocuğu sürekli sıkıştırıp öpmekse çok güzel seviyorlar bravo.
Ne güzel bunu diyebilecek arkadaşın da varmış,bu da güzel.insanlara tahammulum yok,hataları görmezden gelmedigim için arkadaşım kalmadı cevremde,uzun aralıklarla görüştüğüm çocukluk arkadaşım var eskiden ailelerimiz de görüşürdü biz küçükken,bebegime amniyosentez onermislerdi ongun arayıp şunu nerden aldın diye saçma sapan sorular soruyor,ben safi da diyorum bebeği sormak için aradı herhalde,o günden beri de ben aramadim ben aramadigim için gorusmedik de hic bi arıyim su kiz doğurmuştur filan diye hic aklına gelmiyor sanırım..
Sen o arkadaşına benden çok çok selam söyle.Allah onun işini rast getirsin...

Ben hala banyoya bille giremiyorum siz ev temizliyorsunuz. Koktum kesin
Kız senin yanında birileri yokmuydu ya ben mi yanlış Hatırlıyorum uyudu mu çocuk Bırak iki dk gir çık duşa niye girmiyon ki ben yanlızım eşim gelince giriyor sadece gündüz yalnızken güvenemez zaten de sen Yanındakiler bakıversin iki dk

Tombiş 2015 Şubat annelerine hiç talep olmadı gı yoksa hepiniz zayıfladınız bir ben mi Tombiş kaldım
Bebislere bakmaktan daha kendimize donup bakamadik ki bacım.basenlerimi olcecem güya cebimde mezura daha fırsat bulamadım.dur aklıma gelmişken olcim

Kültür yapısı çok önemli bi etken bence,benim eşim de doğulu,doğunun adetleri zor,aile yapısı bizimkinden farklı.. Bence uçurumlar buradan başlıyor,yetişme tarzı insani çok etkiliyor,ne kadar birbirini sevip evlense de insan gün geçtikçe farklılıklar belirgin olmaya başlıyor,eskiden göz yumdugun bazı şeyler artik insana agir geliyor..
Ben de boyle bir ailede yetistim iste,annemin elinde sadece ben vardım.zorluklar,maddiyat... Uzun bi süreden sonra da sadece annem ve ben kaldik.zamanla annem ve babam arasındaki fark ciddi bi uçuruma dönüştü. Babam da elimizi tutmadı,su an çok farklı alemlerde yasiyor sanki,hala eski sorumsuzluk devam ediyor.torunlarından,tek kızından uzak ve tabii sorumluluklardan da uzak bi hayati var ve bunu kendi seçti.hem de defalarca.umarım eşinin sonu boyle olmaz,güzel bir mesleğin olmasına öyle çok sevindim ki anlatamam.çünkü bu kadar şeyin arasında bir de işsizlik eklenseydi ayakta kalman çok zor olurdu..
Hem işinden hem kızından destek alarak sabret canım..Allah'im yardimciniz olsun dileyip istediğiniz herşey ayağınıza gelsin..

Hala kakasini yapaomadi, ıkınıyor aglıyor dunden beri surekli memede. Annemin aklina uydum sabun bile oydum ama yine olmadi, barsaklarinda ses geliyor gır gır ama kaka yok zeytinyağı içirdim muskat verdim gaz ilacı verdim tık yok

Bizimki mizmiz surekli kucağımda pış pış uyumuyor kakasini yapamadi iki gndur, ıkınıyor surekli

Bizimki mizmiz surekli kucağımda pış pış uyumuyor kakasini yapamadi iki gndur, ıkınıyor surekli
Poposuna zeytin yağ sür masaj yap karnına ayaklarını karnına doğru bastır çek bak nasıl pırtlatıyor ben yapmadımı öle yapıyorum he bide popo açık olcak altına bezi koyup yapıyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…