- 2 Haziran 2014
- 1.295
- 790
- 168
benimki silikon göğüs ucunuda istemiyor dünden beriçok üzülüyorum gelen sütüm gidecek
Benimkide ayni em em bitiremedi emzik muamelesi goruyorum suan :) kv doymuomu diyip duruo ama sutumde var bakiorum gelio.. netcem ben bu oglanla bilemedim :)yaws bu oglan durmuypr dunyayi emdi susturamadim
simdide kusuyor , kivraniyor sancidan
offff
Ah ah ben bu sabah yıkayayım dedim kaka yapmış sırtına kadarYawrum yaa siliyorum silerken de acıyo. Yıkamaya biraz çekiniyordum tutamazsam suyun sıcaklığını ayarlayamazsam diye ama canı yanıyor yıkayayım en iyisi.
ciddi birşey yoktur inşallahÇok canım sıkkın sanahtan beridir oğlum ağlıyor bi yeri acıyor diye gittik doktora ağlamaktan fıtığı şişmiş fıtık çıktı . Neyi var bilmiyorum durmaksızın ağlıyor idrar tahlili istedi sonuç bekliyoruz inşAllah birşey çıkmaz. 5 saattir uyuyor nerdeyse göznü açınca ağlamaya başlıyor ve bunca saattir aç. Ne yapıyorsam gözünü açıp karnını doyurmuyor bugün resmen bittim ya. Allahım çocuklarımıza sağlık ver nolur. Çok zor en ufak rahatsızlıkta bile insan bırakıveriyor. Eşim de kuzıyor böyle çocuk mu büyütülür herşeye ağlıyorsun takıyorsun diye babalar bile anneliği anlamıyor.
emzik alıyo..taşımasınıda bırak temizliği var düşebiliyor emerken gıcık oluyorumBen de bilmiyom. Bulursan caresini bana da soyle. Yani surekli heryere bu salak seyi mi tasiycazemzik aliyo mu?
yine de ver bazen bebekler istemeyebiliyormuş memeyi bu zamanda anne ısrarla vermeliymiş sakın pes etmebenimki silikon göğüs ucunuda istemiyor dünden beriçok üzülüyorum gelen sütüm gidecek
emzik alıyo..taşımasınıda bırak temizliği var düşebiliyor emerken gıcık oluyorum
Benim bitti ama ter sinir stres bitmedi.Bana bir ter geliyor menepozlu gibi arada. Sonra sacim terli mi kaliyordur yuzum kulaklarim usuyor. Biteydi su lohusalik
Niye iki ayrı bez aldın? Bu arada mesajını bulamadım sizin ev tam burç cümbüşü olmuş. Hava toprak ateş su dört burçtan da var. Su burcu olan yengeç çok iyi aile babasıdır. Su burçları mülayimdir. Ateş burcu yay I yatıştırır. Yay burcu kadınlarını seviyorum dürüst ve çok iyi arkadaş olurlar. Evdeki tüm düzen intizam büyük olasılıkla sana bakıyor. Yay olarak biraz lüks takılıyor olabilirsin. Yengeç de uyumlu olduğu için paranız da varsa harcayın gitsin. Oğlun başaktı sanırım. Toprak burcu. Başaklar düzenli ve titiz olur. Planlı Çalışır işlerini zamanında bitirir. Çok başarılı olucak bence Barış bey Büyüğünce. Gökçe Hanım'a gelince zaten okuduysan kova özelliği herkesle iyi anlaşabilir olması. Hava burcu. Sıkıntıya gelemez. Ben ilk konuşmaya başlayınca havalaniim demişim. Düşün yani. O kadar Özgür olmak ister. Kova kızları çok iyidir yaa. Merhametlidir ailesine bağlıdır. İyi ki bebişlerimiz kova oldu.Yesil de hemen sisiyor beyaz daha emici. Ben gece beyazi gunduz yesili bagliyorum
Benim bitti ama ter sinir stres bitmedi.
K.valideyi fırçaladım o sinirle babam olsa fırçalardım.
Tiramisu35 canim bisey soracagim sen izin paramin bi kismini aldim demistin ne zaman izne ayrildin Acaba canim
Allahtan bizim bey kızıyla çok ilgili :) çok güzel gazını alır kızının,banyo beraber yaptırıyoruz,tırnaklarını kesiyo,şarkı söylüyo,gezdiriyo,sorumluluktan kaçmıyo babiş :)) şimdilik gece bi faydası yok annem burda olduğu için ama 10 gün sonra gece nöbetlerine de ortak olcak mecburen,Allahtan öğlenci :)
Ah ah ben bu sabah yıkayayım dedim kaka yapmış sırtına kadarYawrum yaa siliyorum silerken de acıyo. Yıkamaya biraz çekiniyordum tutamazsam suyun sıcaklığını ayarlayamazsam diye ama canı yanıyor yıkayayım en iyisi.
Ay keske cekse ben gece uykusunu severim esim her dak. uyur :) bazi bebeler gece gunduzu karistiriyormusİnşallAh canım düzene girer benimkide gündüz çok güzel uyuyor gecede işte dalmakta çok güçlük çekiyor sonrasında aslında uyuyor araştırıyorum sürekli tracy hogg un kitabını alıcam çok güzel diyorlar birde araştırmalarım sonucu bebeklerin uyku düzeni aileye çeker yazıyor eyvah dedim çünkü eşim gece uyumayı pek sevmiyor ona benzeyecek heralde dediminşallah benzemez
En iyisi daha mutfağından yetişmiş eleman bulmak zor. Ne kadar okursan oku yaparak öğrenmek gibi olmuyor
Canim yavrum beni, safece ikiniyo aglamiyo ama yayirica kusacak gibi oluyor. Gaz cikRmayi basaramiyorum. Edime diyorum kalkiyo bi yandan uyuyo bi yandan elini koymus guya gaz cikariyo .bu zamana kadar gece boyu netten cikmauan uykusuz kalan adam bebek dogdugundan beri uykucu pldu uyandiramiyorum bile . gunduz oyaliyo sikıntı yokda gece kalkmiyor.
Kizimm kizimmm diye seviyordu kv torun dedim kizin degil. Fircalarim ben de.Benim bitti ama ter sinir stres bitmedi.
K.valideyi fırçaladım o sinirle babam olsa fırçalardım.
Anam fırçayı yedikya, tamam ablam sustum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?