2015 Şubat Anneleri

yaws bu oglan durmuypr dunyayi emdi susturamadim
simdide kusuyor , kivraniyor sancidan
offff
Benimkide ayni em em bitiremedi emzik muamelesi goruyorum suan :) kv doymuomu diyip duruo ama sutumde var bakiorum gelio.. netcem ben bu oglanla bilemedim :)

Yawrum yaa siliyorum silerken de acıyo. Yıkamaya biraz çekiniyordum tutamazsam suyun sıcaklığını ayarlayamazsam diye ama canı yanıyor yıkayayım en iyisi.
Ah ah ben bu sabah yıkayayım dedim kaka yapmış sırtına kadar
Mahvettim.cocugu tutamadım yerede basamıyor yavrum çığlık attı.suda. Sıcak geldi sanırım.hayatta yıkamam daha.[/QUOTE]
kıyamam yanında biri varsa kovasına doldur suyu yanındaki döküversin

kızlar biz yeniden ne zmn regl olmaya baslıcaz ? bi kanamam var da regl mi baska bişi mi merak ettim

ciddi birşey yoktur inşallah

Yesil de hemen sisiyor beyaz daha emici. Ben gece beyazi gunduz yesili bagliyorum
Niye iki ayrı bez aldın? Bu arada mesajını bulamadım sizin ev tam burç cümbüşü olmuş. Hava toprak ateş su dört burçtan da var. Su burcu olan yengeç çok iyi aile babasıdır. Su burçları mülayimdir. Ateş burcu yay I yatıştırır. Yay burcu kadınlarını seviyorum dürüst ve çok iyi arkadaş olurlar. Evdeki tüm düzen intizam büyük olasılıkla sana bakıyor. Yay olarak biraz lüks takılıyor olabilirsin. Yengeç de uyumlu olduğu için paranız da varsa harcayın gitsin. Oğlun başaktı sanırım. Toprak burcu. Başaklar düzenli ve titiz olur. Planlı Çalışır işlerini zamanında bitirir. Çok başarılı olucak bence Barış bey Büyüğünce. Gökçe Hanım'a gelince zaten okuduysan kova özelliği herkesle iyi anlaşabilir olması. Hava burcu. Sıkıntıya gelemez. Ben ilk konuşmaya başlayınca havalaniim demişim. Düşün yani. O kadar Özgür olmak ister. Kova kızları çok iyidir yaa. Merhametlidir ailesine bağlıdır. İyi ki bebişlerimiz kova oldu.

Benim bitti ama ter sinir stres bitmedi.
K.valideyi fırçaladım o sinirle babam olsa fırçalardım.

Terle birlikte çok fazla mineral kaybediyoruz. Duygu durumumuzu onlar da etkiliyor. Hani B vitamini diyordum ya habire. Ben her gün Malt içiyorum içinde birsürü B vitamini var etrafımdaki abuk sabuk olay ve kişilere sanırım böyle katlanabildim.

Tu tu tuuuu nazar degmesinnn

Yawrum yaa siliyorum silerken de acıyo. Yıkamaya biraz çekiniyordum tutamazsam suyun sıcaklığını ayarlayamazsam diye ama canı yanıyor yıkayayım en iyisi.
Ah ah ben bu sabah yıkayayım dedim kaka yapmış sırtına kadar
Mahvettim.cocugu tutamadım yerede basamıyor yavrum çığlık attı.suda. Sıcak geldi sanırım.hayatta yıkamam daha.[/QUOTE]

Ah canım benim ama ilklerde bazen böyle olabiliyor Dr da telefonda yıkayın iyice kurulayım dedi.

Ay keske cekse ben gece uykusunu severim esim her dak. uyur :) bazi bebeler gece gunduzu karistiriyormus

En iyisi daha mutfağından yetişmiş eleman bulmak zor. Ne kadar okursan oku yaparak öğrenmek gibi olmuyor

Okuldan sonra hemen eşimle çalışmaya başladım,teoriyle pratik gerçekten farklı oluyor çoğu şeyi esimden öğrendim diyebilirim.yaşi gereği benden çok daha fazla tecrübesi ve bilgisi var,Allah nasip kısmet ederse ben de minnoşlara aktarmak istiyorum bu bilgilerimi. Oğlum zaten çok meraklı 2 yaşından beri iPad 3 yaşından beri de bilgisayar kullanıyor hic yardımsız,4,5 yasında okumayı söktü inş. Daha iyi yerlerde olur belki farklı bi meslek ister ilerde ama,ben yine de öğretmeyi düşünüyorum..

Uyku tatlı geliyor demek

Anam fırçayı yedikya, tamam ablam sustum.

Kiz Allah seniii valla boşuna uzuyorsun kendini bacım ya, akışına bırak bak herşey zamanla düzene girecek görürsün annelik boyle iste,hep endişelenmek,hep daha iyisini istemek,herşeyden evham yapmak,kendini unutmak.. Surda yazılanlara bakıyorum da kendimizi unutmusuz bebislere odaklı yaşıyoruz.tabii öyle olacak ama biraz insanin kendini de önemsemesi lazim biz iyi olmazsan bebisler de iyi olmaz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…