2015 Şubat Anneleri

koşa koşa hemen adres alayım

Hahhahaha :) Tamam mesaj atiim o zmn :) hafta ici kim bakicak bize o belli deil tabi :) hafta sonlari annem iyi oluo insan alisio cok feci. Eve donunce agliyorum :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hahhahaha :) Tamam mesaj atiim o zmn :) hafta ici kim bakicak bize o belli deil tabi :) hafta sonlari annem iyi oluo insan alisio cok feci. Eve donunce agliyorum :)

işten dönünce zaten koca evdeyse yemekti bulaşıktı uyku yatış :)

Ikili testten anlayan yokmu kizlar ya nette hicbisey bulamadim....hcg 49.7 papp-a 0.66 cikmis bisuru şey yaziyo fotoda ekleyemiyorum(

işten dönünce zaten koca evdeyse yemekti bulaşıktı uyku yatış :)

Allahım yaa size hayranım nasıl hem işe hem eve yetişiyorsunuz ben yataktan kalkamıyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ikili testten anlayan yokmu kizlar ya nette hicbisey bulamadim....hcg 49.7 papp-a 0.66 cikmis bisuru şey yaziyo fotoda ekleyemiyorum(

O değil önemli olan . Risk yüzden kaç ?

Allahım yaa size hayranım nasıl hem işe hem eve yetişiyorsunuz ben yataktan kalkamıyorum

çok becerikliyiz de ondan deermişim evin işleri aksıyo valla sağolsun eşim yardımcı oluyor

Aramızda 3gün var desene :)

benimki normalde on olması lazım da geç döllenmeymiş geçen gittiğime göre de sekiz olması lazımdı dokuz dedi hiçbirşey anlayamıyorum

çok becerikliyiz de ondan deermişim evin işleri aksıyo valla sağolsun eşim yardımcı oluyor

Benim eşim de olmasa ev perişan olur hepten çok kızıyorum ona ama Allah razı olsun evi temizler benimki de yiğidi öldür hakkını yeme hesabı :)

benimki normalde on olması lazım da geç döllenmeymiş geçen gittiğime göre de sekiz olması lazımdı dokuz dedi hiçbirşey anlayamıyorum

Geç döllenme nasıl oluyormuş ki

Merhaba kızlar bugn kontrolm vardı büyük ihtimal kız dedi doktor

Emin olmamakla beraber kız Allahm gonlume göre verir ınş iki oğlum var

ne hastalığı kız ?bıksın e kolay mı bize de zor

Off sorma ya gelde anlat adamlara işte bana resmen senin çektiğinin iki katını çekiyorum diyor bana bir bilse benim çektiklerimi yemin ediyorum iki haftadır Allahım diyorum insanın yemek yiyebilmesi midesi nin sağlıklı olması ne kadar da önemliymiş Allaha ne kadar şükretsek az ya

Emin olmamakla beraber kız Allahm gonlume göre verir ınş iki oğlum var

Canım Allah hayrlısını nasip etsin kaç haftalıksın ki söylemiş hemen

yumurtlama dönemim on dördüncü gün değilde tekrar adet dönemime yakın olmuş

Hımm anladım acaba bendede öyle bir durum varmıdır ki ya benim yumurtlama günüm geçmişti ilk denemelerde ama yine de Rabbim nasip ederse olur dedim birde üstüne gördüm iyi mi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…