2015 Şubat Anneleri

Benim nerdeyse 12 biticek. 10. haftadan sonra başladı ....

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ney 10. Haftada başladı bulantıların mı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar ben sanki zehir kusuyorum az önce yine kustum ama zehir gibi neredeyse böyle olmazdı hiç ve bugün 3 kere kustum yine nasıl başarılıyım ben yaa

Ney 10. Haftada başladı bulantıların mı

Evet 10. haftadan önce yoktu doğru dürüst arada bir oluyordu. 10. haftadan beri devamlı var.

Nerden biliyorsun hissettin mi? Bende rüyamda erkek gördüm ama eşim de kız istiyor.

Ne yalan söyliyim deli gibi kız istiyorum. Ama erkek olucağını rüyamda gördüm. Ee zaten teorilerin hepsi de erkeği gösteriyor . Bi tasdiklemek kaldı doktora :) Allah hepimize hayırlı , sağlıklı evlat versin. Maddi imkanlarımız el verdiği sürece de daha cocuk yaparım gibime geliyor hahah :))

Merhaba Hoşgeldin:)
Maşallah Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin. Sizin doktorlar demiş ama benimki 1 ay sonraya randevu verdiği için öğrenmeme çok var :)
Amin inşallah 🙏
Ahh ahh benim küçük kardeşlerim var daha , o yüzden annem geldi ama anca 3 - 4 gün kalabildi. Çok zorlanıyorum yemek yaparken bazen yapıyorum bazen yapmıyorum . Zor geçiyor günler ama olsun bi şekilde geçicek inşallah.

Slm kızlar benım bulantılar devam ama şiddeti azaldı tabi annem geldi duzenlı yemek yedıhım için hiç çıkartmadım bır haftadır şukur. Baxı arkadadlar ınıyet tahmını almış dr oğumda da 12 ye gırerken %70 erkek dedı ve emın olmadıgı seyı soylemez asla zaten hissrymiştim ben. Bu sefer 12 dolunca 12+1 de gıdıcez bakalım cınsıyet ıcın bırsey dıyecek mı? Ailenin en temizkalplisi kız kardedim down sendromlu ona gore kız. Ben biliyorum kıx olaczk diyor oğlum erkek istiyo kendi gibi hayırlı ve saglıklı olmaıtek temennım. Gerısıheveslı bekleyıs..

Bişey olduğunu düşünmüyorum dsha. Çok ufak ikili testte netlesir şimdi sıkıntı yapma bence

Bende aynı duygular içindeyim ... Bi mutsuzluk bezginlik niyeyse hslsızim perişan evet çalışınca dirençli oluyor insan evde olsam ev yutar kesin beni

Bişey olduğunu düşünmüyorum dsha. Çok ufak ikili testte netlesir şimdi sıkıntı yapma bence

Ağzından bal damlıyor arkadaşım yüreğime su serpti sözlerin inşAllah 2li testim iyi çıkar.
Bebeğim sağlıklıdır RAbbim meleğime sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin. Kimseyi evladıyla sınamasın inşAllah.

11+5 miş. Ama bence çok erken ya . Hadi erkeği anlıyorlarda kız için zor . Tabi hayırlısı neyse,gönlündeki neyse o olsun inşallah

Nub cikintusini göremedi erkek olsa %. 30 un üstünde açı oluyomus b enimki % 2o falandi karın yapisi da kıza benzio dedi kendimi alıştırmak istemiyorum ama rabbim gönlüne göre versin ınş

Eklentiler

• $1405809952757.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 34

haklısın canım malesef fiyatlar uygun olunca yığılma oluyor özel hastanelere. insanlarda uğraşmak istemiyor belli bir yerden sonra. allahıma şükür riskli bir durumum yok ama daha önce 3 kez düşük olunca doktorlar normal kadın doğumcuya değil riskli gebeliğe yönlendirdi zaten hamile olman gerekiyor riskli gebeliğe gitmen için. benim tek lüksüm kalabalık değil ve ultrason aleti iyi o yüzden kalmaya karar verdim yoksa bende özel hastane araştırıyordum malesef devletten dilim yandı zamanında. bana bir ultrason günü verdiler 20 gün sonra ve sırada cabası seni dinlemezler sıran gelse de giremiyorsun dalıyorlar içeri. dedim hadi doktor iyi katlanayım da aman aman 3 kişi sokup içeri sıra sıra anlattırıyo biri bişey anlatırken diğeri sorunca iş karışıyor. bunları hep yaşadım özel de de aynı muameleye denk geldim eşimde kızdı artık bana hiç biyeri beğenmiyosun diye ama şimdi şükür hem doktor hem sıra açısından istediğim zamanda sırada alabiliyorum ilgisi de iyi allaha şükür. birde üni hastanesi devlet gibi değil. daha bir ilgi var nedense yani herşeyi en ince ayrıntısına kadar soran sorgulayan tipler. doktorun yanında 4 tane asistan hepsi bişeyi unutunca hatırlatıyor kendimi deneme tahtası gibi hissediyorum ama alıştım ne yapayım :) yani aslında nerede mutlu isen orada olmak mantıklı. ama insan gibi muamele çok önemli paralı veya parasız artık herkes birbirlerini eziyor. soru sormaya korkmuyacaksın gittiğin yerde yoksa işin harap

doktorlar iri bebeklere genelde down sendromu riski var demeyi çok seviyor kayınvalidemin kızkardeşinin kızı iri bebekmiş doktor bu bebek down sendromlu falan demiş tabi herkes yıkılmış . sonra amniyosentez yapılmış bebek tertemiz hiç birşey yok doğuncada kız biraz iri doğmuş ve hala iri. yani yapısal olarakta kalın olabiliyor etrafta ve forumda çok fazla öyle denipte sağlıklı olan. sen gönlünü ferah tut. içine sıkıntı salıpta bebeğinide üzme. rabbim hepimize atlatmayı nasip etsin bu zamanları. perşembe günü benimde yapılcak 2li test ve birçok arkadaşında allahın izni ile bu mubarek günlerde atlatıcaz bu durumu.

ALLAH gönlüne göre versin. Senin sıkıntın yok sanırım daha çok yaparım dediğine göre.

Herkese günaydın..rahat uyuyamayan var mı aranızda?gece 50 kere uyanıyorumdur bölük bölük uyumak sersemletiyor iyice.ne kadar sürecek bu unutmuşum onca yıldan sonra

Ikili testten anlayan yokmu kizlar ya nette hicbisey bulamadim....hcg 49.7 papp-a 0.66 cikmis bisuru şey yaziyo fotoda ekleyemiyorum(
Haticim ben sana söyliyim sonra bana hatirlatirsin senin oğlun olacak Allahın izniyle tabi önemli olan sağlıklı olmasi ama erkek

Herkese günaydın..rahat uyuyamayan var mı aranızda?gece 50 kere uyanıyorumdur bölük bölük uyumak sersemletiyor iyice.ne kadar sürecek bu unutmuşum onca yıldan sonra
Ben ilk başlarda oyleydim geçiyo çok şükür uyurdum uyanırdım bi bakardım saate yarım saat geçmiş ama şimdi daha uzun uyuyorum

Kızanlar bir şey sorcam öksürürken ya da kusarken öğürünce Zorlanıyorsunya o sırada altına kaçıran var mı?

Ah evet ben de kusarken cokdiddetli kasilinca ksciriyorum biraz.

bu sabsh cekeyim dedim gobegimi.8+6 yim.cikarmsktan gobis mi olur bende.

Eklentiler

• $1405835167910.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 28
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…