2015 Şubat Anneleri

Kahve pek icmem de nescafe seviyorum.yada latte Filan iciyorum aci şeyleri sevmiyor bünye. Sen ogrtmensin di i branşın ne senin? Bir suru arkadaşın vardır okuldan filan benim hic arkadaşım yok kahveyi de eşimle icerdim hep eşim de yok yarin aksam gelecek Allah nasip kısmet ederse.o da hiç araması zaten ona da kiGinim.ne yapacagimi şaşırdım boşluktan.

Similac daha iyimis ya da sma
Ben normal aptamil kullaniyorum canim karistirinca sut gibi oliyo premature mamasi cok kotuydu kurtulduk sukur

Bizde bulundugumuz ilcede conformil bulamamistik normal aptamil almistik ikincu ogunde cocuk catlicakti gazdan canim doktora goturdum agir gelmis mama dedi cinfirmil kullanin dedi

Loğusaların dibiyim olm.. Sen de iyi ol inş

Ne lohusaligi kiz lohusalik mi kaldı? Sen benden hemen sonra doğum yapmamış miydin? Ben hic anlamadım lohusalii filan,kanama yoruyordu beni çok şükür 50. Gün o da bitti..

Loğusaların dibiyim olm.. Sen de iyi ol inş

Dinlenmesen de geçmesi lazım 1 aya o yüzden çilesini çekeceğine başka dru çek. Doğum yaptığından beri yaşam enerjin düşük hissediyoruz. Sorunu çöz, sorunu çekme.Kova kadını güçlüydü hani oooo böyle olduğunu bilsem kova yapmazdım kızı :)

Sadece gece mi oluyor. Gazdandir ozaman. Uyandi emzirmeye calistim genzine kacirdi kendini geriye atti sonra kaka yapti gaz cikardi. Sonrasinda rahat emdi. Gaz sancisi oldugunda kaciyor genzine
Evet gündüz o kadar olmuyo yatak odasına gidiyoruz Başlıyor bir türlü de çıkmıyor gazı çok uğraştırıyor

Dinlenmesen de geçmesi lazım 1 aya o yüzden çilesini çekeceğine başka dru çek. Doğum yaptığından beri yaşam enerjin düşük hissediyoruz sorunu çöz, sorunu çekme kova kadını güçlüydü hani oooo böyle olduğunu bilsem kova yapmazdım kızı :)

Neyden dolayı değişiyor bilmem.chrrish de mi kovaymis.ben de kovayim.licthi de kova.ama ucumuz de birbirimize benzemiyor di mi :KK48:

Sizin cocuklar gazini aldiktan sonra gemen uyuyormu biz 33 gunluguz 2 saatte zor uyuyoruz bu arada acikmis oluyoruz ac ac uyuyoruz

Sizin cocuklar gazini aldiktan sonra gemen uyuyormu biz 33 gunluguz 2 saatte zor uyuyoruz bu arada acikmis oluyoruz ac ac uyuyoruz

Bazen gazla birlikte kusuyor o zaman cin gibi uyanmış oluyor bazense gaz çıkarıp uyumaya devam ediyor bebeklerin Ne yapacağı belli olmuyor :KK53:

Canım bence bebegının tek ve en büyük sorunu asırı gaz!
Nıyemı?
Kızım kolık tı.dr usg de iç organlarını görmüyorum asırı gazdan değmişti 2 aylıkken
Hem açlıktan uyuyamaz hem emmek ıster hem de memeyle kavga ederdı. Süt cok boldu tıkanırdı aynı kızın gıbı..
Asırı da kusması vardı ..duşun 7 aylıkken günde 6 7 sıse şurup ıcıyordu
Artık rabbım affetsın Allahım al canımı duyordum ınsanın evladını süt varken doyuramaması derdıne derman olamaması ne büyük ızdırap.

Ta ızmıre gotırdum mardınden kalkıp profesöre . Yalvardım adama kızımın karnını ac bak dıye aglayarak.dr kızdı bana ne cektıgımızı bılmedıgınden .. Baska bır Prof geldı Dr un hocasıymıs bana aynen söyle söyledi
2 yasına kadar gelısımı gerılemedıgı müddetçe hıc bır Dr bısey yapamaz beklıceksın çaren yok. 2 yasından sonra devam ederse gelısımı cok ıyı olsa bıle müdahalen edilir dedı.

Asırı gaz cocuğu sancılandırıyordu. Karnı ac emmek ıstıyor ama gurul gurul ememıyor sureklı memeyı cekıstırıyorsu. Senın gıbı sutu ağzına akıta akıta besledim bi sure. Beslenme aralıklarını actım. Gaz olmasın dıyor herseyi yaptım. Ama 1 yasında hala koca cocuğun gazını çıkartmaya uğraşıyorduk .. En kötüsünü düşünme zaman ver yavruya ve sana dua edıyorum senın ıcın geçecek goreceksın

Malesef bugun ayni teşhisi yeni gittigimiz dr da koydu kolik dedi ki aksam saat bes oldu mu tavan yapıyor bu kriz artik akşam olmssn diye dua eder oldum töbe yarabbm. o çocuğunu besleyememe pskoljisini oyle beterinden yasadim öyle iyi biliyorm ki buyuk kizimdan:( ne gece ne gunduz ne mama ne sut ne ekgida ne biberon ne meme cocuk bildigin yasamn en temel fonksiyonunu reddediyordu. Kaka yapamiyordu devamli kusuyordu.Onu buyuttuk ama nasl inan bilmiyorum mucizeydi ve hayatimin en travmatik imtihanı. Tek umidim ikinciler oyle olmaz dediler rabbimn gucune gitmesn simdi yine ayni pskoljinin bi baska türü şükür arada az da olsa ablaya gore daha iyi de bu duygu bitrdi beni. Dedigin gibi sut var emesi var talepkar ama besleyemiyorsun o duygu cok lanet. Bi de acliktan agladi mi hepten çaresizlik hani sut olmaz mamayla doyuryrsun o an öyle de değil ki mübarek. Simdi yaptigim su biyandan pispisliyom parmaklarimla biyandan hafif salliyorum biyandan emzirmeye calisrken yüksek sesle siiissss diyorum. O hengamede birkac dk emiyor cok verimli olmasa da krizin sinyalini alinca o delirmdden ben cekiyorum göğsümu ki katilmasin. Sonra emzikle sallayarak sakinlestirmeye çalışıyorum uyumuyor tam doymadigindan bir saate ayni döngü ayni kriz ara acmaya çalışıyorum ama acliktan ağlıyor bu defa uyumuyor salla babam salla öldüm yeminle. Doktor gaz ilaci kesin kullanılcak dedi biogagia da verdi. Gaz yapblcek hicbsy yeme dedi. Az az sık sık besleyecekmisim bisekilde zamanla gecebilirmis mis mus müs poff yarabbim ne diyecegmi dusunecegmi sastim artik valla. Her seans bana gelio ecinniler zevkti emzrmek mutluluktu yine döndü diken ustunde korkulara dilerim cok kisa sureli bir imtihan olur bu defa. Duan destegn icin cok tesekkur ederim sen de az cekmemissn rabbm hicbir anneye bu pskoljiyi yasatmasn

Canım grcmis olsun tekrar su an Nasil bebegin? Küçükken sünnet olması da iyi olmuş bizim oğlanı da 9 aylıkken sünnet ettirmistik simdi o derdimiz de yok çok şükür.
Sağol cnm benim iyi ama zor tabi daha 49 günlük bebek insan kötü oluyor ağlıyor ağrısı oluyor içim paramparça oluyor ne zor o hiç ağrı sızı yaşamasın ben yaşayayım istiyorum.

Malesef bugun ayni teşhisi yeni gittigimiz dr da koydu kolik dedi ki aksam saat bes oldu mu tavan yapıyor bu kriz artik akşam olmssn diye dua eder oldum töbe yarabbm. o çocuğunu besleyememe pskoljisini oyle beterinden yasadim öyle iyi biliyorm ki buyuk kizimdan:KK43: ne gece ne gunduz ne mama ne sut ne ekgida ne biberon ne meme cocuk bildigin yasamn en temel fonksiyonunu reddediyordu. Kaka yapamiyordu devamli kusuyordu.Onu buyuttuk ama nasl inan bilmiyorum mucizeydi ve hayatimin en travmatik imtihanı. Tek umidim ikinciler oyle olmaz dediler rabbimn gucune gitmesn simdi yine ayni pskoljinin bi baska türü şükür arada az da olsa ablaya gore daha iyi de bu duygu bitrdi beni. Dedigin gibi sut var emesi var talepkar ama besleyemiyorsun o duygu cok lanet. Bi de acliktan agladi mi hepten çaresizlik hani sut olmaz mamayla doyuryrsun o an öyle de değil ki mübarek. Simdi yaptigim su biyandan pispisliyom parmaklarimla biyandan hafif salliyorum biyandan emzirmeye calisrken yüksek sesle siiissss diyorum. O hengamede birkac dk emiyor cok verimli olmasa da krizin sinyalini alinca o delirmdden ben cekiyorum göğsümu ki katilmasin. Sonra emzikle sallayarak sakinlestirmeye çalışıyorum uyumuyor tam doymadigindan bir saate ayni döngü ayni kriz ara acmaya çalışıyorum ama acliktan ağlıyor bu defa uyumuyor salla babam salla öldüm yeminle. Doktor gaz ilaci kesin kullanılcak dedi biogagia da verdi. Gaz yapblcek hicbsy yeme dedi. Az az sık sık besleyecekmisim bisekilde zamanla gecebilirmis mis mus müs poff yarabbim ne diyecegmi dusunecegmi sastim artik valla. Her seans bana gelio ecinniler zevkti emzrmek mutluluktu yine döndü diken ustunde korkulara dilerim cok kisa sureli bir imtihan olur bu defa. Duan destegn icin cok tesekkur ederim sen de az cekmemissn rabbm hicbir anneye bu pskoljiyi yasatmasn

Benim bebeğimde mi kolik anlamıyorum, sürekli huzursuz kucakta susuyor sadece. Gazı kolay çıkıyor, ben anlamıyorum bu çocuğun derdi ne, babası konuşunca susup dinliyor arada sırıtıyor, oyuncak sağlayınca izleyio susuyor. Tek basına yatağına veya kanepeye koyamıyoruz, karın üstü durmayı cok seviyor.

Sadece gece mi oluyor. Gazdandir ozaman. Uyandi emzirmeye calistim genzine kacirdi kendini geriye atti sonra kaka yapti gaz cikardi. Sonrasinda rahat emdi. Gaz sancisi oldugunda kaciyor genzine
genzine kaçma dediginiz tam nasil bisey
benimki emerken HIKK GIKK gibi sesler çikarmaya basladi bugun son emmelerinde
memeyle savasiyor , ucunu çekistiriyor kavga ediyor memeyle
bu saat oldu uykuya geçemedi gunduz bi saat fazla uyudu ya onun acisini çikariyor
antikolik muzigi açtim uyutmaya çalisiyorum
hayir otursun benimle ama uyanik olunca surekli emmek istiyor , e aksam aksam gogusler bo$ bu sefer sut yok diye agliyor
offf

Sen nerde oturuyordun?

Kahve pek icmem de nescafe seviyorum.yada latte Filan iciyorum aci şeyleri sevmiyor bünye. Sen ogrtmensin di i branşın ne senin? Bir suru arkadaşın vardır okuldan filan benim hic arkadaşım yok kahveyi de eşimle icerdim hep eşim de yok yarin aksam gelecek Allah nasip kısmet ederse.o da hiç araması zaten ona da kiGinim.ne yapacagimi şaşırdım boşluktan.
konyadayim.
Okullar acik arkadaslar da kendi kosturmacasinda. Benim de oyle cok degil arkadasim bakalim havalar isinsa diye bekliyoruz topikcek biz bekledikce kar yagiyor :)

Sağol cnm benim iyi ama zor tabi daha 49 günlük bebek insan kötü oluyor ağlıyor ağrısı oluyor içim paramparça oluyor ne zor o hiç ağrı sızı yaşamasın ben yaşayayım istiyorum.
çok geçmis olsun canim, baya varmis bebisin ben daha kuçuk saniyordum
aman dikkat et ameliyat yerinde testislerde fln kizarikli $i$lik olmasin,dr soylemistir belkide soylemediyse aklinda olsun

Back
X