- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.211
- 773
Iste sana bunu diyen anneden baska nasil bir evlat cikar ki. Ama esin de cok acimasizmis nolur kusuruma bakma amao kadar da acimaz mi bi insan karisina yani.. sen iyi dayaniyormussun cidden ben olsam gercekten katlanamazdim.
Bi de calismasan ne olurdu yine hakli mi cikaracakti yani. Sirf dokuz ay o hamilelik surecini gecirdigimiz icin bile bence her seyi hakediyoruz kusurabakmasinlar. Ay valla sinirlendim ciddi ciddi. anlatsana karsina alip duzgunce. Hic mi merhameti yok yani? Ne guzel sadece calisiyorum de siyril isin icinden aanki sen tek basina yaptin o cocuklari..
Gercekten erkek cocuklarini cok iyi yetistirmemiz lazim bu toplumda..
Aslında art niyetten değil de dusunemedigi için öyle söylüyor.tabii bir de başka bi yerde Çalışmadığım için kendi işimiz olduğu için bazı şeylerde daha rahatiz ama bazı şeylerde daha kati.atiyorum memur olsak hafta sonumuz olurdu mesela yıllık iznimiz olurdu mesela ona gore tatile filan cikabilirdik.kendi işimiz olduğu için o da anca bayramla filan birleşirse 3 günlük tatile çıkabiliriz ama öte yandan gun içerisinde fire verebiliyoruz mesela veli toplantısı var diyelim yada çocuğu doktora goturucez diyelim.. O o yönden düşünüyor sanırım. Esim çoğu şeyi ciddiye almaz zaten rahat bi yapıdadır yani kavga ederiz mesela sorun mu bu der çıkar isin içinden.kavga ettigimize gore bence saçma yada değil bi sorun var demektir bana gore..
Ya bir de bu üçüncü bebek oldu ya o yüzden kimse pek önemsemedi hiçbir şeyi ailesi istemedi aslında ama ben de 8 haftalıkken hamile olduğumu öğrendim artik kalbi atıyordu bebegin Bisey yapmaya karşıyım ben Allah diğer cocuklarima bi zeval verir Allah göstermesin, kimin ne dediği umurumda değil.