2015 Şubat Anneleri

Benim annem de aynisi yapti tek farkı kocam hakaret etmesiydi, iki lafindan biri gerizekali sen ne anlarsin karisma idi, 40'imiz cikti memlekete dondu, simdi de ariyor ama acmiyorum. Burnumdan getirdi dogumu :KK43:
kiz kime gerizekali dedi annen, kocanami ?

Aynen benimki de oyle yapiyo. Bence uykusu geliyo o an cunku ben mesela uyaninca emziriyorum o zaman hic sorun yok gayet guzel emiyo birakiyo. Altini degistirip gazini cikarip biraz oyalaniyorum onunla uykusu gelince tekrar meme istiyo.

Iste o ikinci emmede hep oyle yapiyo hem emmek iatiyo hem sinirleniyo agliyo. Hizli hizli nefes alip veriyo resmen memeye saldiriyo. Diyorum cok mu yiyo ondan gazi mi oluyo ya da uykusu geliyo da sinirleniyo mu valla cozemedim tam olarak bende :/
Artik hepsi bir arada mi oluyor nasilsa bi atlaysak su aşamaları rahat bi bebek var mi acaba :/
Bu arada sana da geçmiş olsun canım Allah beterinden saklasın

Dertlerinin açlık olmadığı evde kimse olmayınca Anlaşılıyor di mi? Evde biri olsa hemen bu çocuk aç der.

:) emzir sussun oluyor. E çocuğun midesi almıyor atıyor fazlasını hala emzir ;)

Uzerime demlik dokuldu. Cok cok ucuz atlattim az bisey gobegim yandi. Annem itmese beni bastan asagi yanmistim herhalde. Ocakta duran demlik ben yemegi karistirirken nasi ustume dokuldu anlamadim ya. Olayin şokundayim hala yaniyodum anamm..

Çok geçmiş olsun canım çok fena bir şey o benim de sağ kolum komple bir de yüzümün sol tarafı yanmıştı demlikten.
Şükür izsiz atlattım 1 hafta yazı yazamamıştım vizeler üstü.

ogrtemenimiz çok memnun kizimdan, kadinin gozleri parliyor ondan bahsederken
basarili oldugunu biliyordum siniftada tahminimden daha fazla galiba benim prensesimin basarisi
bugunler geçecek unutulucak okul hayati basliycak kizlar
benim kiz sanki hep boyleydi kuçuklugu gozumun onune bile gelmiyor buyudu gittti annesinin butun cahilligine tecrubesizligine ragmen :))) acemiligimi onunla atlattim resmen denek oldu elime :))

insalalh bu biciirklarinda okullu olduklarini basarilarini gorecez ilerde ..

Maşallah canım kızına başarısı daim olsun inşallah :nazar:

ben yaptım o işi
nasıl oldu anlamadım ama çok yorulduğum bir an ne yaparsan yap benimde dinlenmeye ihtiyacım var dedim
bıraktım yatağına ağladı ağladı uyuya kaldı
şimdide uyuyacağı zaman yavaşça yatırıyorum orada uyuyor
hatta biraz önce gazını çıkarıp biraz oynadıktan sonra baktım gözler kızarmış yatırdım beşiğine uyuyakaldı
maşallah dilimi ısırayım
Canım maşallah diyeyim ama benimkide öyleydi başlarda şimdi üç aylık olmak üzereyiz artık etrafı incelemeye başladıkları için dikkati dağılıyor uyumak istemiyor ne yazıkki koyduğum an beşiğine bir süre oyalanıyor ve sonrasında ağlama ama yinede alıştırcam artık tracy hoog yöntemleriyle gerçekten çok oluyor ayakta sallayarak uyutmak ağrıdan kopuyor gibi oluyor resmen neyse kuzucuklar sağlıklı olsunda biz herşeye katlanırız:KK49:

Canım maşallah diyeyim ama benimkide öyleydi başlarda şimdi üç aylık olmak üzereyiz artık etrafı incelemeye başladıkları için dikkati dağılıyor uyumak istemiyor ne yazıkki koyduğum an beşiğine bir süre oyalanıyor ve sonrasında ağlama ama yinede alıştırcam artık tracy hoog yöntemleriyle gerçekten çok oluyor ayakta sallayarak uyutmak ağrıdan kopuyor gibi oluyor resmen neyse kuzucuklar sağlıklı olsunda biz herşeye katlanırız:KK49:

tracy hoog yöntemi ne yav ben çok cahilim eski usul alıştırıyorum 10 dk bekliyorum ağlama kesilmez artarsa alıyorum keyif ağlaması belli ediyor zaten kendini o zaman almadan müdahale ediyorum susuyor

tracy hoog yöntemi ne yav ben çok cahilim eski usul alıştırıyorum 10 dk bekliyorum ağlama kesilmez artarsa alıyorum keyif ağlaması belli ediyor zaten kendini o zaman almadan müdahale ediyorum susuyor
Doğru yoldasın canım ozaman o yöntemlerde aşağı yukarı aynı :KK49:tracy hogg ünlü bir bebek hemşiresi güzel kitapları var bebekler üzerine anneleri iyi yönlendiriyor daha almadım kitabı netten sipariş vericem şimdilik internetten araştırdım yöntemlerini

Canım şunuda söyliyim bu senin yaptığın yöntem tracy hoggda öneriyor ama 3 aydan sonra öneriyor canım yoksa anneye güveni azalıyormuş daha üç aylık bebekleri ağlatmak

Canım şunuda söyliyim bu senin yaptığın yöntem tracy hoggda öneriyor ama 3 aydan sonra öneriyor canım yoksa anneye güveni azalıyormuş daha üç aylık bebekleri ağlatmak
Doğru yoldasın canım ozaman o yöntemlerde aşağı yukarı aynı :KK49:tracy hogg ünlü bir bebek hemşiresi güzel kitapları var bebekler üzerine anneleri iyi yönlendiriyor daha almadım kitabı netten sipariş vericem şimdilik internetten araştırdım yöntemlerini

ben ne kitap aldım ne bişey yaa valla kızı allaha emanet büyütüyorum gibi geliyor
ablam vermişti bir kitap onun bazı sayfalarını okudum geçen gün
karnımı bile doyuramaz oldum ama mecburen bırakıyorum onun iyiliği için
yemek yemeden sütüm gelmiyor
yemek yemek için mecburen bırakıyorum

ben ne kitap aldım ne bişey yaa valla kızı allaha emanet büyütüyorum gibi geliyor
ablam vermişti bir kitap onun bazı sayfalarını okudum geçen gün
karnımı bile doyuramaz oldum ama mecburen bırakıyorum onun iyiliği için
yemek yemeden sütüm gelmiyor
yemek yemek için mecburen bırakıyorum
Doğru canım belli bir dönem sürekli kucak istiyorlar ama çok ağlamıyormuş devam edebilirsin uyku yöntemine küçükken iyi olur alışması hem:KK46:

bir annenin bezle imtihanı vol 1: gece saat 1 'de bağlanan sabah 6 'ya kadar sızdırmayan huggies, sabah 6'da bağlanıp saat 11'de sızdırmış olan prima ve elimde 2 paket 2 numara 1 pakette 3 numara var o_O
Benimki gece pek altina yapmiyor,uyurken yapmazms zaten.karsilastirma yaparken her ikisini de ayni zaman dilimi icinde denemeni tavsiye ederim.ben primadan cok memnunum.dedigin gibi altini gece 12 gibi degistiriyorum,uyanmazsa sabah 5-6ya kadar kuru kaliyor cogunlukta.ama benimki gece ortasi evi turlamak istediginde altini da islatiyor mecbur:)

altını değiştirirken farkettim bu üçüncü defa oluyır pipinin ucunda beyaz bişey pamuk gibş ..elimle aldım
ne ki bu
Sunnet olmayinca,ordaki deri icinde birikiyormus.tecrubeliler daha iyi bilir ama.her alt degisimde pipi derisini geriye dogru hareket ettirmek gerekiyormus,yoksa idrar yollari enfeksiyonuna sebep olabiliyormus bu pislikler..
Cmt kontrole gitmistik,pipi ucunda pembelik gordu dr.sunnet tavsiye ediyorum dedi.

Kizlar kanguru alirken neye dikkat ettiniz hangi marka aldiniz kullandiniz mi hic ders calismaktan fazla arastiramadim arastiran alan kullanan arkadaslar varsa banada bilgi verirseniz sevinirim birde kilolar ne alemde ben hizla veriyorum nie veriyorsam zayiftim ilk defa kilo almistim oda hizla beni terk ediyor :(

Benim annem de aynisi yapti tek farkı kocam hakaret etmesiydi, iki lafindan biri gerizekali sen ne anlarsin karisma idi, 40'imiz cikti memlekete dondu, simdi de ariyor ama acmiyorum. Burnumdan getirdi dogumu :KK43:
Benimki de damatsever:)) insani sinir ediyorlar ama gene de sen kuslugu uzatma bence.nihayetinde anne...

annem bıraktı gitti
eşim izninde hiç ilgilenmedi , programsız olduğu için hergüne bişey doldurdu sürekli bi yerlere gitti kp istekleri bitmedi
böyle hayal etmemiştim 40 ı dolduraydım

Kizlar kanguru alirken neye dikkat ettiniz hangi marka aldiniz kullandiniz mi hic ders calismaktan fazla arastiramadim arastiran alan kullanan arkadaslar varsa banada bilgi verirseniz sevinirim birde kilolar ne alemde ben hizla veriyorum nie veriyorsam zayiftim ilk defa kilo almistim oda hizla beni terk ediyor :KK43:

ben henüz almadım canım ama araştırıyorum hala
momfortbaby kullanabiliyoruz şuan o yeni doğduğu andan itibaren kullanılıyor
chicco ve kraft ında var 0+ ay kanguruları ama onları kullanan pek okumadım nette

hala araştırıyorum momfortbaby daha sıcak bana ama onuda yaz sıcağında nasıl kullanırım bilmiyorum

Kizlar kanguru alirken neye dikkat ettiniz hangi marka aldiniz kullandiniz mi hic ders calismaktan fazla arastiramadim arastiran alan kullanan arkadaslar varsa banada bilgi verirseniz sevinirim birde kilolar ne alemde ben hizla veriyorum nie veriyorsam zayiftim ilk defa kilo almistim oda hizla beni terk ediyor :KK43:
Momfortbaby diye bir marka aldim forumda hashande tavsiye etti, ama kizi koyamadim icine! Ne pusete ne slinge ne ana kucagina hic birine girmek istemedi, sadece kcakta olacak! Kollarim kopuyor ne iş yapabiliyorum ne yemek yiyebiliyorum :(

Back
X