2015 Şubat Anneleri

Kiyamam cnm ya.benm babam imkani olsa ben kapidan girince gudecekdi erkek diye oyle saniyordum.anne demi oylr

aman öyle işte
bi de hergün telefonda kendine iyi bak yoksa ayaklanamazsın ömür boyu çekersin diyor

ben çocugu alip gidiyorum dr a
gobegini gostericem
dr la basladik her hafta gorusmeye , Allah sonumuzu hayretsin

Tüm bunlari yeniden yasarim korkusuna bidaha anne olmayi hic dusunmuyordum. Rabbim ihsan etti hediye gonderdi süpriz meleğimizi tevekkul ettim sukrettm vardir hayir dedim. Hep aynı olcak degil ya! Simdi dönüp halime bakiyorum hersey daha zor daha beter. Iki evladim var ıkisine de merhem olamıyorum bu sekilde nereye kadar dayanablirm.hic bilmiyorum. Nolur allah rizasi icin bize dua edin.
Cnm valla ne desem bilemedim inan cok dua ediyorum inşallah kurtulursun artık bu sıkıntıdan

ben molfix kullanıyorum şuana kadar hiç sızdırmadı. oğlumda huggies kullandım ondanda memnundum ama molfix daha esnek geldi.

aynı benim kız :KK70:
Canım keşke üşenmesem de versem oğlumu çok rahat büyüttüm ama yat kalk yapmak istemiyorum şimdilik gece uykuları çok kötü sayılmaz ama ilerde ne olur Allah bilir :(

6 ay di galiba
geçmis zaman unuttumm :)))
Vallahi bende unuttum sen versin mi emzik hala aradayım versem mi vermesem mi diye biraz daha vermezsem almayacak . Dışarıda bazen veriyorum arabada alıyo ama evde almıyo gece de almıyor zaten muallaktayım :(

Tüm bunlari yeniden yasarim korkusuna bidaha anne olmayi hic dusunmuyordum. Rabbim ihsan etti hediye gonderdi süpriz meleğimizi tevekkul ettim sukrettm vardir hayir dedim. Hep aynı olcak degil ya! Simdi dönüp halime bakiyorum hersey daha zor daha beter. Iki evladim var ıkisine de merhem olamıyorum bu sekilde nereye kadar dayanablirm.hic bilmiyorum. Nolur allah rizasi icin bize dua edin.
Sakin huzurlu emzirdigim bazı vakitler aklıma geliyorsun.dua ediyorum senin için.huzurla emzirmek sana da nasip olsun diye.

Back
X