- 29 Kasım 2013
- 3.101
- 1.446
- 248
- 35
Ben hayalkirikligina ugradim resmen annem nasil beni ortada birakir diye amaaaan o da yaslandi ilgi bekliyor belki de![]()
benimki yaşlı da değil
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben hayalkirikligina ugradim resmen annem nasil beni ortada birakir diye amaaaan o da yaslandi ilgi bekliyor belki de![]()
Kiyamam cnm ya.benm babam imkani olsa ben kapidan girince gudecekdi erkek diye oyle saniyordum.anne demi oylr
Motilium ya da metpamit cnm :)))))Hangi mide ilacı hepsi oluyor nu ben lansor kullanıyorum![]()
lohusalikta herkesin esi annesi kv si kafayi yedi zaten. Bizdn cok onlar lohusa.
Yan etkisi süt artirmakmis :))))Motilium mide bulantisi icin galiba kucukken kizima cok veriyodum reflusu oldugu icin sutmu arttiriyomus icelim.ozamn:)))
sen bakarsin anne dede korksun biraz :))aman öyle işte
bi de hergün telefonda kendine iyi bak yoksa ayaklanamazsın ömür boyu çekersin diyor
Cnm valla ne desem bilemedim inan cok dua ediyorum inşallah kurtulursun artık bu sıkıntıdanTüm bunlari yeniden yasarim korkusuna bidaha anne olmayi hic dusunmuyordum. Rabbim ihsan etti hediye gonderdi süpriz meleğimizi tevekkul ettim sukrettm vardir hayir dedim. Hep aynı olcak degil ya! Simdi dönüp halime bakiyorum hersey daha zor daha beter. Iki evladim var ıkisine de merhem olamıyorum bu sekilde nereye kadar dayanablirm.hic bilmiyorum. Nolur allah rizasi icin bize dua edin.
Rezeneyi günde 2 fincandan fazla tüketmeyin demişti İbrahim Saraçoğlu.. Sabah akşam içsen yeterli canım..Rezeneyi ben de artırayım o zaman. Iyice karman çorman yaptım herşeyi. Bugün de incir Havuç kürüne başladım.
Yine vermedim bu gece de daha da almayacak bu gidişleBilerk yapiyorlar![]()
Canım keşke üşenmesem de versem oğlumu çok rahat büyüttüm ama yat kalk yapmak istemiyorum şimdilik gece uykuları çok kötü sayılmaz ama ilerde ne olur Allah bilirben molfix kullanıyorum şuana kadar hiç sızdırmadı. oğlumda huggies kullandım ondanda memnundum ama molfix daha esnek geldi.
aynı benim kız![]()
Vallahi bende unuttum sen versin mi emzik hala aradayım versem mi vermesem mi diye biraz daha vermezsem almayacak . Dışarıda bazen veriyorum arabada alıyo ama evde almıyo gece de almıyor zaten muallaktayım6 ay di galiba
geçmis zaman unuttumm :)))
Bebekte kusmaya sebeb oluyor diye okudum bugün nette cikolatayi ama doğruluğunu bilemiycem.Şeker yemeyen ben arada nutellaya saldırıyorum. Sütü etkiler mi ki?
devamı gelirse adet cnm bnmde ilk öyle başladı sabahına çoğaldıBen de turuncumsu leke geldi bugun 43. gun, noluyor ki?
Gece ne emzikle mi uyutuyorsun?Vallahi bende unuttum sen versin mi emzik hala aradayım versem mi vermesem mi diye biraz daha vermezsem almayacak . Dışarıda bazen veriyorum arabada alıyo ama evde almıyo gece de almıyor zaten muallaktayım![]()
Sakin huzurlu emzirdigim bazı vakitler aklıma geliyorsun.dua ediyorum senin için.huzurla emzirmek sana da nasip olsun diye.Tüm bunlari yeniden yasarim korkusuna bidaha anne olmayi hic dusunmuyordum. Rabbim ihsan etti hediye gonderdi süpriz meleğimizi tevekkul ettim sukrettm vardir hayir dedim. Hep aynı olcak degil ya! Simdi dönüp halime bakiyorum hersey daha zor daha beter. Iki evladim var ıkisine de merhem olamıyorum bu sekilde nereye kadar dayanablirm.hic bilmiyorum. Nolur allah rizasi icin bize dua edin.
Benim de çoğaldı adet sandım ertesi gün bittidevamı gelirse adet cnm bnmde ilk öyle başladı sabahına çoğaldı
Gece göğsümde uyuyor sonra yatağına koyuyorum ama emzik versem belki yatağında uyumaya başlarGece ne emzikle mi uyutuyorsun?
Camış gibi çikolata yiyorum yavru da sürekli kusuyor ondan miBebekte kusmaya sebeb oluyor diye okudum bugün nette cikolatayi ama doğruluğunu bilemiycem.