2015 Şubat Anneleri

Benimki iki saat once iki meme emdi ondan beri agliyor.biliyordum cok gelecegini ama susturamafim belki sol emdigi icin doymamistir demistim.oyle deilmis on kere kustu belki saymadim.uyudu uyysmadi defalarca agladi.simdi emzirym dedim uyusun diye yorulmus kuzum iki cekdi hmn uyudu
Evet canım çok gelmiştir benimki de iki taneyi emince muhakkak kusuyo bir tane ile de doymamıştır diyorum vesvese yapıyorum

Canım Göbek ayrılmışsa en geç yarına düşer benim kızınki de 15. Günde düştü doktor üç hafta süresi var demişti 14. Günde ayrılmaya başladı gece yatışından sonra da düşmüştü ben böyle şeyleri sıkıntı etmiyorum doktoruma güveniyorum çünkü sen de güven ..
Insallah dedigin gibi duser iki gune canim ya. 17 gunluk olduk biz. Doktor da hastaneden taburcu olurken ve ilk hafta kontrolunu yapan doktor pek ona gitmeyi dusunmuyorum o yuzden guvenemedim adama. uc haftayi gecerce endiseleneyim ben o zaman. Ama dusecek gibi hissediyorum dun gece de cok huysuzdu onla alakasi olur mu bilmiyorum ama..

Alkol çabuk kuruyor tatlım ıslak durmaz merak etme. Düşmesi yakindir sanırım yikiyorsun sen bebeğini dgil mi?
Gunde dort kez suruyodum alkolu de azaltayim o zaman hatta dusmesi yakinsa sikmayayim hic ya zaten tertemiz duruyo steril gazli bez koyuyorum zaten.

Yikamiyoruz tatlim ya doktor yikama dedi diye. Annem yikayalim diye diretti ama sonra bi sey olur pisman olurum diye yikatmadim. Koktu kizim ya nemli bezle sil sil nereye kadar. Bi dusse de bici bici yapsak mis gibi :(

[QUOTEcnul_feri, post: 40127843, member: 602633"]selam kızlar.ben bu doktorların antibiyotik sevdasından illallah ettim.el kadar yavruma antibitk verdi.deli olucam.

kulağı akıyordu ara ara kötü bi kokusuda var.iltihap var deyip dayadı antibiotiği.kızım 5 yaşına geldi ben bu zamana kadar sadece bi kere kullandım oda 2 3 ölçek falan....
ilacın prspktüsünte 3 aydan küçük bebeklerde denenmemiştir yazıyo.ne yapsam bilemedim.ağrısı sızısı yok ateşi yok ne diye vereyim.
Verme cnm bu dr lar cok vijdansiz.buyyuk kizini takip eden dr yokmu kim vermedi ons ant ona gotur bence[/QUOTE]
büyüğümün doktoru yoktu canım yaa.zayıf kuru bi şey ama hiç hasta olmadı..grip olurdu en fazla ıhlamır bal limon falan hallederdim. başka doktora götürücemde ilaç delisi olmayan doktor nerde var bilemiyorum.

Insallah dedigin gibi duser iki gune canim ya. 17 gunluk olduk biz. Doktor da hastaneden taburcu olurken ve ilk hafta kontrolunu yapan doktor pek ona gitmeyi dusunmuyorum o yuzden guvenemedim adama. uc haftayi gecerce endiseleneyim ben o zaman. Ama dusecek gibi hissediyorum dun gece de cok huysuzdu onla alakasi olur mu bilmiyorum ama..

Gunde dort kez suruyodum alkolu de azaltayim o zaman hatta dusmesi yakinsa sikmayayim hic ya zaten tertemiz duruyo steril gazli bez koyuyorum zaten.

Yikamiyoruz tatlim ya doktor yikama dedi diye. Annem yikayalim diye diretti ama sonra bi sey olur pisman olurum diye yikatmadim. Koktu kizim ya nemli bezle sil sil nereye kadar. Bi dusse de bici bici yapsak mis gibi :KK43:
bize de doktor göbek düşmeden yıkamayın dedi (ıslak kalır diye ) biz yıkadık iyice kuruladık

Kizlar ben hic iyi degilim biryandan agliyorum. kizim gevgeceden beri dogru duzgun emmedi. Bugun 3 gibi sutu sagdim verdim. Ben sut sagarken kiz agizdan bir kac gaz cikarmis sonra alttan gazla birlikte kaka yapmis rahatlamis oncesi hep agliyordu. Acayip gaz var kizda. Ememiyor biberonu bile Tutamıyor ne yapacam ben yaaa

Verme cnm bu dr lar cok vijdansiz.buyyuk kizini takip eden dr yokmu kim vermedi ons ant ona gotur bence
büyüğümün doktoru yoktu canım yaa.zayıf kuru bi şey ama hiç hasta olmadı..grip olurdu en fazla ıhlamır bal limon falan hallederdim. başka doktora götürücemde ilaç delisi olmayan doktor nerde var bilemiyorum.[/QUOTE]
kadın doğumcu arayışından sonra şimdi de çocuk doktoru arayışı başladı ömrümüz doktor aramakla geçti yaaaa

Bende bu emzikten araştırıyordum deminden beri amerikada hastanede oluyormuş bu emzikler kararsızım alıp almamakta diğer hiçbir emziği almadı çümkü alıp kullanan memnun kalan varmı acaba
benim oglum dogudugunda bunu zar zor aliyordu hatta aldigi tek emzik buydu :)
ama ben onu kayebdince yenisini, yada 6 ay sonra buyugunu bulamam diye alistirmadim baska denedim
onuda zar zor aliyor ama idare eder iste hiç almamazlikda etmiyor
keyfi yerindyese falan aliyor ben uyutmak için kullaniyorum daha çok bide arabaada fln aliyor oyle seviyor

bize de doktor göbek düşmeden yıkamayın dedi (ıslak kalır diye ) biz yıkadık iyice kuruladık
Ya beni yine annem ikna ederdi de benim eşim acaip hassas bu konularda doktor ne dediyse o. Kendine de bize de hep oyledir doktor kendini at asagi dese onu bile yapar herhalde :)) bakalim zaten 17 gun oldu elbet dusecek dayandik bu kadar.

Canım bu emziğin hiç riski yokmuş hastane emziği olduğu için bir de ğöğüs ucuna çok benziyor Oğluma 4 ay verdim bunu sonrasında beni bırakmasın diye başka verdim ama bırakacağı varmış Bıraktı . Boğaza kaçma ya da kopma ihtimali yok sağlam bir emzik benim kız da en uzun bunu emdi şimdiye kadar

Yikamiyoruz tatlim ya doktor yikama dedi diye. Annem yikayalim diye diretti ama sonra bi sey olur pisman olurum diye yikatmadim. Koktu kizim ya nemli bezle sil sil nereye kadar. Bi dusse de bici bici yapsak mis gibi :KK43:
Düşer düşer merak etme sıkıntı da yapma sütüne iyi gelmez

büyüğümün doktoru yoktu canım yaa.zayıf kuru bi şey ama hiç hasta olmadı..grip olurdu en fazla ıhlamır bal limon falan hallederdim. başka doktora götürücemde ilaç delisi olmayan doktor nerde var bilemiyorum.
kadın doğumcu arayışından sonra şimdi de çocuk doktoru arayışı başladı ömrümüz doktor aramakla geçti yaaaa[/QUOTE]
sorma be yaa.

benim oglum dogudugunda bunu zar zor aliyordu hatta aldigi tek emzik buydu :)
ama ben onu kayebdince yenisini, yada 6 ay sonra buyugunu bulamam diye alistirmadim baska denedim
onuda zar zor aliyor ama idare eder iste hiç almamazlikda etmiyor
keyfi yerindyese falan aliyor ben uyutmak için kullaniyorum daha çok bide arabaada fln aliyor oyle seviyor
İnstagramda satanlar var canım benimki diğer hiçbir emziğide almadı bende uyumasına yardım etsin diye alıştırmak istiyordum ama artık 2.5 aylık olduk bı saatten sonra alırmı bilmiyorum:KK17:

Canım bu emziğin hiç riski yokmuş hastane emziği olduğu için bir de ğöğüs ucuna çok benziyor Oğluma 4 ay verdim bunu sonrasında beni bırakmasın diye başka verdim ama bırakacağı varmış Bıraktı . Boğaza kaçma ya da kopma ihtimali yok sağlam bir emzik benim kız da en uzun bunu emdi şimdiye kadar
Kopma boğaza kaçma ne yaa.
Bak şimdi aklıma kuşku düşürdünüz.
Hiç duymadım emzik kopup boğaza mı kaçıyormuş

Kızlar çok usuyorum bütün eklemlerim agriyor :(

kadın doğumcu arayışından sonra şimdi de çocuk doktoru arayışı başladı ömrümüz doktor aramakla geçti yaaaa
sorma be yaa.[/QUOTE]
Aynıyız cidden. Şimdiden iki tane çocuk dr değiştirdim.biri güleryüzlü iyi bakmıyor öteki çok iyi bakıyor suratsız.
Bebeği de hiç sevmiyorlar bakarken.
Geçen gün radyolojide bir dr baktı bakarken sevdi sevdi bebek sakinleşti.kendininde aynı kızı varmış ondan.
Hamilelikte de biliyorsun dünya dr değiştirdim

Aynıyız cidden. Şimdiden iki tane çocuk dr değiştirdim.biri güleryüzlü iyi bakmıyor öteki çok iyi bakıyor suratsız.
Bebeği de hiç sevmiyorlar bakarken.
Geçen gün radyolojide bir dr baktı bakarken sevdi sevdi bebek sakinleşti.kendininde aynı kızı varmış ondan.
Hamilelikte de biliyorsun dünya dr değiştirdim[/QUOTE]
inan canım ne ilgi istiyorum ne de sevmesini gereksiz yere ilaç vermesin benim için yeterli..şimdi google amcadan bi kaç dr ismi öğrendim.

Kızlar bana cevap verin lütfen adet görüyorum ama bugün 9.gun hala devam ediyor kesilmedi bu normal mi baya azalmaya başladı ama yimede 9 gün oldu bitmedi doktora mı gitsem acaba..once doğum lohusalık derken kan kaybetmiştim şimdide bu Bitmek bilmiyor çok halsizleştim oğlumda uyumuyor ona yetemiyorum çok yorgunum

Kopma boğaza kaçma ne yaa.
Bak şimdi aklıma kuşku düşürdünüz.
Hiç duymadım emzik kopup boğaza mı kaçıyormuş
image.webp Ben de bu resmi gördükten sonra kuşkuya düştüm

Back
X