Kızlar günaydın iyi haftalar herkese
2-3 gündür çok fenayım midemi bozdum bulantı ağrı çok fena. İzinliydim bugün işe başladım uf. Nasıl geçecek bu hafta. Bide zaman geçmiyor bebeğimi özledim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ne güzel senin ilerde yaa. benim de bir hafta geriden geliyor. ama geçen birisi ultrasonda ne görünürse görünsün muhtemel doğum tarihi değişmiyor demişti. usg de çocuğun yapısına boyuna göre zaman veriyormuş. öyle hatırlıyorum yanlış hatırlamıyorsam.
evet, usg çocuğun gelişimine göre zaman veriyor. dedim ya bence de 1 hafta önce ya da sonra önemli değil, ara kapanır. takvimi ondan değiştirmedim. kızımda da 1 hafta 10 gün önden gidiyordu, sonra normale döndü gibi gelişimi. gerçi 38. haftada sezaryenle doğdu ama, kordon dolandığından kalp atışları yavaşlamıştı.
sen de önemseme yani, bir hafta önemli değil, yolunu bulur güzel bebişin :) hem biraz minik doğsa ne olacak, sağlıklı olsunlar da
selam kızlar cumartesi günü kontrolüm vardı miniğimi gördük 10+4 sata göre ama usgye göre 10+1 çıktı diğerlerinde hep bir hafta geriden geliyordu yakalamaya çalışıyor miniğim doktor herşey yolunda dedi ayın 1inde ikili test için çağırdı. tansiyonum yüksek çıktı aslında normal ama benim standartlarıma göre yüksek kiloda var tuzu asla kullanmayacaksın ilerde problem olur dikkat et dedi. adam bana başta orucu dayanabilirsden tut demişti cumartesi eşimle gittik tutma dedişok oldum birşey diyemedim
Eki Görüntüle 1195948 Kızlar nasıl
60/90 cm yatak odası yanı için ben begendim açıkçası fiyatı da 465 tl pamidor da ve bence guvenılır bır marka.
selam kızlar cumartesi günü kontrolüm vardı miniğimi gördük 10+4 sata göre ama usgye göre 10+1 çıktı diğerlerinde hep bir hafta geriden geliyordu yakalamaya çalışıyor miniğim doktor herşey yolunda dedi ayın 1inde ikili test için çağırdı. tansiyonum yüksek çıktı aslında normal ama benim standartlarıma göre yüksek kiloda var tuzu asla kullanmayacaksın ilerde problem olur dikkat et dedi. adam bana başta orucu dayanabilirsden tut demişti cumartesi eşimle gittik tutma dedişok oldum birşey diyemedim
Günaydın minnoşlar... Bu hafta son çalışma haftamyıllık izne çıkıyorum Allah'ım çok heyecanlıyım bende yatıcam bende dinlenicem bende tatil yapıcam Dönüşü eminim çok koyucak ama olsun :2:
iki gündür giremedim geçmişide henüz okuyamadım fırsat bulduğumda okuyacağım bakalım kimlerde ne gelişmeler olmuş.bizim cumartesi kontrolümüz vardı gitmişken annemlerde kaldık 1 gece dün akşam döndük eve.bugün 8+6 yız.bebeğimi gördüm büyümüş çok heyecanlandıkdr herşey çok güzel yasaklar bitti normal yaşantına dönebilirsin dedi.progestanıda bıraktık çok şükür.e bulantılarım zaten bikaçgündür azalmıştı çok şükür yemekde yiyorum artık .1 ay sonra cinsiyet öğrenmeye çağırdı.allahım hayırlısıyla sağlıkla kucağmıza almayı nasip etsin inşallah.
Günaydın kızlar. Yalnız siz beni korkutuyorsunuz. Bebek geriden geliyorsa yetişir diyorsunuz. Önden gidiyorsa ne oluyor ? Yanı benim sat a göre 8 gün öndeydi . Doktor normal erken döllenme olmuş dedi. Ve hemen ikili testi yaptık. Benimki neye yetişecek şimdi ? :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sende benım gıbısın valla daha tatıle cıkmdan donusunu dusunuyosun :) ben de tatıl yerıne gıdınce bıle daha otele gırıyoruz uf ya burdan bıkac gun sonra cıkıcam dıye dusunuyorum. anı yaşamayı bılmıyrum ben :)
Hadi ya off bende bu ihtimal diyordumSaglik ocagindaki alet kucuk bisey bu haftalarda duyulmaz onla. Bizim saglik.ocagindaki oyle yani.
Yok ben hiç görmedim duymadım kimligim yok ortada kontrole gidemiyorum bari kalp atışını duyarım dedim ama nasip değilmişKalp atısı nst den duyulur kıbu haftada ımkansı. Dobler dedıgın usg dır onda zaten gorulur pıtpıtları. Sen zaten duymustun cnm ne oldu hayırdır?
cok sevındım canım. ınsallah butun kntrollerın boyle hayırlı haberlerle gecer :) bende cuma gıdıcem doktora umarım senın gıbı mutlu ayrılırım ve umarım benımde progestanı bırakma zamanım gelmıstır artık
Arkadaşlarbugün için sağlık Ocağı'na hemşire çağırmıştı gebelik takibini başlatmak için. Ben de 14. 30 a randevu aldım. Ancak şimdi düşünüyorum tahlil falan yaparsa aç mı gitmem gerekli. Sizden birileri gitmiştir daha önce.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?