bu yüzden ben çocuğun resmini heryerden kaldırmak zorunda kaldım. resmen çocuk ağlamaktan çatladı. yok kilolu yok çok güzel diye diye dışarı çıkarmaya bile korkar oldum. zaten kilolu doğdu normaldir kilosu olması ama insanları o gözleriyle çocuğu yiyecek gibi davranmalarını anlamıyorum. ben her gördüğüm bebeğe maşallah derin 10 kere ama millet aynı şeyi yapmıyor.
annelik çok zor zaten hemen sığındıkları laf o. benim eşim bile aynı kelimeyi söylüyorda gerisini varın siz düşünün :)
Ya nefret ediyorum cidden ben derdimi yanip teselli arıyorum karsi taraf bisey yok havssinda massllah cok da tontis olmus diyor ben ne anlatiom onlar ne diyor. Zaten en son saglik ocagnda bunu dediklrrnden beri cocugum 360 derece döndü emmez oldu kilo almsz oldu. Insanin en yakini yapinca daha uyuz bir de annemlerden görüyorum bu muameleyi aramasinlar uzun sure yok saysinlar valla beni derdime merhem olcagna hava civa muhabbetnde takiliyor ceken bilir diye bosa dememsler. Esim en son seni pskiytra gotrcem halin hal değil demeye basladi

Panjur filan varsa bi odayı full karanlık yapıp dene bakalım sonuç ne olacak![]()
Stor perdem var koyu ton butun gun onu kapatiom zaten bi oturdgm koltuktan sokagi gorme lüksüm vardi onu da bitrdim. Oy oyy uzaya cikip orda deniycem emzrmeyi artık