2015 Şubat Anneleri

bu yüzden ben çocuğun resmini heryerden kaldırmak zorunda kaldım. resmen çocuk ağlamaktan çatladı. yok kilolu yok çok güzel diye diye dışarı çıkarmaya bile korkar oldum. zaten kilolu doğdu normaldir kilosu olması ama insanları o gözleriyle çocuğu yiyecek gibi davranmalarını anlamıyorum. ben her gördüğüm bebeğe maşallah derin 10 kere ama millet aynı şeyi yapmıyor.
annelik çok zor zaten hemen sığındıkları laf o. benim eşim bile aynı kelimeyi söylüyorda gerisini varın siz düşünün :)

Ya nefret ediyorum cidden ben derdimi yanip teselli arıyorum karsi taraf bisey yok havssinda massllah cok da tontis olmus diyor ben ne anlatiom onlar ne diyor. Zaten en son saglik ocagnda bunu dediklrrnden beri cocugum 360 derece döndü emmez oldu kilo almsz oldu. Insanin en yakini yapinca daha uyuz bir de annemlerden görüyorum bu muameleyi aramasinlar uzun sure yok saysinlar valla beni derdime merhem olcagna hava civa muhabbetnde takiliyor ceken bilir diye bosa dememsler. Esim en son seni pskiytra gotrcem halin hal değil demeye basladi :(

Panjur filan varsa bi odayı full karanlık yapıp dene bakalım sonuç ne olacak :KK66:

Stor perdem var koyu ton butun gun onu kapatiom zaten bi oturdgm koltuktan sokagi gorme lüksüm vardi onu da bitrdim. Oy oyy uzaya cikip orda deniycem emzrmeyi artık

Yatak odasini kararttim soyunduk tentene temas yaptık once meme denedk yok yok yok sonra salla uyutur gibi yap biberonu denedm bi saatte ice ice 20 cc. Saka mi bu cexa mi. Ya saatlerdr ac al su lanet biberonu raziyim demye geldim artik yok cocukta mide mi yok baska bisey mi çözemedim gitti yutmuyo cekmiyo agzinda tutuyo ben akitiyom onu geri cikartiyor. Insanin tum yolları mi kapanir yarabbm. Şırıngayla denedm ayni hezimet onda da covuk yutma ozurlu oldu hepten gırtlaktan geri cikio resmen. Nefret geldi yaşamaktan adama dedm al kizi kaybolun gittiler yemege ben sefillige devam. Yasama dair tek bi fonksiyonum kalmadi butun islevim meme sanki sokup koparcam onları da o derece nefret ettm off

Hadi bakalım gozinuz aydın :KK66: gerçi mecbur olursa bebisler neye alismiyor ki? Ben kizimi 16 aylık olasıya emzirdim daha sonra bırakmak zorunda kaldık 4 aylık hamileydim çünkü.o saatten sonra kizim biberona alıştı.simdi sorsalar 16 aylık bebek binerona alışır mi diye çoğunluk alismaZ der ama kizim günde 3-4 biberon içiyor hala..
insallah usenmem de devamini getirrim canim
ben 2 yasina kadar ugratsim oglum biberon almadi, simdide en buyuk bardakla içiyor sutunu ama o zamanlar omru boyunca sut içpmeyecek gibi stres yapardim :)))
maasalalh kiizna buyuk is basarmissin o yasta biberon alistirmakla
ben beceremedim iste onuu :))

[QYeşil "mery60, post: 40151388, member: 629388"]Merhaba hanımlar ben yeni anneyim ve tecrübelerinizden faydalanmak isterim. Yazdıklarınızı hep okuyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Benim bebeğim 48 günlük. Bir haftadır yeşil kaka yapıyor. Normalde hardal sarısıydı. Tahlil verdik sonucu cuma alıcaz. Sizce neden olabilir? Bide gaz problemi var. İnfantum good night bitkisel şurup kullanıyorum. Bide biogaia verdi. İyi mi kullanayım mı? Bi sorum daha olacak. Bitki çayı içiriyorum. Ihlamur papatya kimyon. Ne kadar içireyim?[/QUOTE]

Yeşil kaka birçok şeydenolabilir ssonucta bisey cikmazsa usutmekten çok emzirmekten de olur derler.. Bitki cayinida ben 6 7 cay kaşifi veriyorum

Yewil

Yatak odasini kararttim soyunduk tentene temas yaptık once meme denedk yok yok yok sonra salla uyutur gibi yap biberonu denedm bi saatte ice ice 20 cc. Saka mi bu cexa mi. Ya saatlerdr ac al su lanet biberonu raziyim demye geldim artik yok cocukta mide mi yok baska bisey mi çözemedim gitti yutmuyo cekmiyo agzinda tutuyo ben akitiyom onu geri cikartiyor. Insanin tum yolları mi kapanir yarabbm. Şırıngayla denedm ayni hezimet onda da covuk yutma ozurlu oldu hepten gırtlaktan geri cikio resmen. Nefret geldi yaşamaktan adama dedm al kizi kaybolun gittiler yemege ben sefillige devam. Yasama dair tek bi fonksiyonum kalmadi butun islevim meme sanki sokup koparcam onları da o derece nefret ettm off

bir suya okuyup yüzünü felan yıkamayı denedinmi. biberon almaması ilginç geldi,kauçuk uçlu biberon denedinmi peki. aç duramaz ki el kadar bebek

Canım bebişi tek başıma nasıl yıkayabilirim?
ben kuvete havluyu seriyorum( normal yikandiigmiz kuvete )
kovayada suyu doldurup havlunun bas ucuna koyyorum
çocugu havluya yatirip kopukluyirum heryerini
basindan asagisina bardakla su dokuyorum , basina gelince sonra sira saçlarini duruluyorum yavsca
en sonda bi kolumda çocugu tutup (b ayakda oluyor , bi tek bu kiisimda aglamiyorv : ) ) heryerini bardakla yine su dokuyprum
sonrada hazirda bekleyen havluya sariyorum oldu bitti :)

Yeşil kaka birçok şeydenolabilir ssonucta bisey cikmazsa usutmekten çok emzirmekten de olur derler.. Bitki cayinida ben 6 7 cay kaşifi veriyorum
Üç saate bir emziriyorum. Oda zar zor dayanıyor bekliyor. Umarım kötü bi sonuç çıkmaz. Kakasını yaparken çok ıkınıyor kıpkırmızı oluyor suratı. Ama kabız değil gayet sıvı kakası. Anlamıyorum niye bu kadar zorlanıyor. .

Merhaba hanımlar ben yeni anneyim ve tecrübelerinizden faydalanmak isterim. Yazdıklarınızı hep okuyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Benim bebeğim 48 günlük. Bir haftadır yeşil kaka yapıyor. Normalde hardal sarısıydı. Tahlil verdik sonucu cuma alıcaz. Sizce neden olabilir? Bide gaz problemi var. İnfantum good night bitkisel şurup kullanıyorum. Bide biogaia verdi. İyi mi kullanayım mı? Bi sorum daha olacak. Bitki çayı içiriyorum. Ihlamur papatya kimyon. Ne kadar içireyim?
yesil kaaka nin sebebi çok emmesidir
sut gibi kusmasi varmi ? KILO alimi nasil ?

Helal olsun sana Ben hala o kısma bakmaya korkuyorummm.
dün dikiş kısmı hariç bölgeyi epilasyon yaptım dünden beri 3 dikiş daha düştü. Sayısını ds bilmiyorum ki dikişlerin

ben 3 gündür tek başıma yıkıyorum canım. Köpüklü filelerden kullanıyorum. Önce sırt üstü sonra yüz üstü çeviriyorum en son yüz üstüyken saçını yıkıyorum sonra da kalan suyu iki tarafından da döküp bitiriyorum banyosunu.
Banyodan sonra baktim ben aynayla yumusuyolar zaten. acimiyo canim korkma bak aynayla bi dokun hafif cek geliyo zaten.

Ay aynilarini yasiyoruz vallahi. Bu bebekler ne akilli ya.. bazen on dakika emiyo birakiyo bazen dedigin gibi yapiyo oyun oynuyo memeyle. Bizi oyuncak ediyolar vallahi. Sagol canim hic bilmiyodum bunu icim rahatladi.

Evet canim hardal sarisi o zaman sikinti yok demekki cok sukur
YOK canim maasaalh yavruna
haftada bi git saglik ocaginda tarttir kilo aldigini gorunce kafana takmazsin doyyormu diye

yemek yemekden ve devaminda olusan wc olayindan nefret ediyorummmm ..
dogum kanamam bu kadar olamdi herhalde , kansizlikdan geberip gideecem bu hemororid belasi yuuznden

Benim kız bugün neredeyse hiç uyanmadı zorla uyandırıyorum azcık emip memede uyuyor.Gazı yok ama memeye gelince hemen uyuyor.5saat kaldırmasam uyumayacak neden acaba bilirkişi yeşillendirsin beni ? Neden uyur sürekli açamıyor gözünü azcık emip tekrar yatıyor sorun mu bu ?

Benim kız bugün neredeyse hiç uyanmadı zorla uyandırıyorum azcık emip memede uyuyor.Gazı yok ama memeye gelince hemen uyuyor.5saat kaldırmasam uyumayacak neden acaba bilirkişi yeşillendirsin beni ? Neden uyur sürekli açamıyor gözünü azcık emip tekrar yatıyor sorun mu bu ?
bence deil
benim oglanda gaaz izin verse uyyacak butun gun ama gazdan gozunu yumamiyor çocugum
ates vs yoksa, emmeside guzelse biseyi yokdur bahar yorgunlugu olabilir :)))

kuçuk bebekde ates ve yemesine bakilmali hastalikdan suphelenmek için belirtiler bunlardan basliyor

yesil kaaka nin sebebi çok emmesidir
sut gibi kusmasi varmi ? KILO alimi nasil ?

Kusmuyor şükür kiloyu da fazla fazla alıyor maşallah. Bu ara iyice emmeye sardı. Emzik bulamazsyoksani yakasının ucınu her şeyi emmeye çalışıyor..

Back
X