2015 Şubat Anneleri

Kizlar yarin 11 hafta bitiyor ama bnm bulantilar artiyo herkesinki azalıyor bnmki artiyo bulantı ilaci kullanmama ragmen yaa bayrama kadar gecer belki diye teselli veriyorum kendime cumartesi kontrol var bebisimi gorcem belki ikiliyide yapariz dedi doktorum cinsiyeti belli olabilir demisti bakalım hayırlısı

tesekkurederim canım süphelendiğinde yapılıyor sanırım ben simdiye kadar hiç böyle bir tahlil yapmadım cunku

Acaba bende de gerek görülmedi mi
Yoksa ikinci gittiğim devlet hastanesi diye yüzeysel mi baktı eski tahlillerime

Çok geçmiş olsun
Başka bir doktora görünmeyi düşünüyorum bende

tamam canım tşk ederim rahatladım biraz olsun, günü gününe olma zorunluluğu yoksa sorun değil

Selam kizlar. Daha once bir arkadasin tavsiyesiyle facebooktaki bepanthol sayfasindan bir anket doldukmustum. Anne adaylariyla ilgili. Arkadasa gondermislerdi. Okuyunca ben de doldurdum anketi yaklasi 2 hafta oldu bugun geldi hamileler icin catlak onleyici krem 150 ml. Isteyen varsa sizlerede haber vereyim dedim kizlar. Ben kullanmaya basliycam bakalim

onu bende yaptım 2 haftayı gecti benim ama benimkisi henüz gelmedi kendim yeni almak zorunda kaldım gelmez belki die gelirse devam ederim artık

Çatlak kremi için erken değil mi
4 aydan sonra başlanıyor diye duymuştum ?

Çek canım senin testlerin vardı başka konularla ilgili onlar ne oldu.
Selam herkese bu arada?

Bende çatlak kremine başladım mustela adında bir krem ama düzenli sürmüyorum şimdilik.

Çek canım senin testlerin vardı başka konularla ilgili onlar ne oldu.
Selam herkese bu arada?

Boğazımda lenf nodu çıkmıştı
Ondan korkuyordum İpekcim
Ama çok şükür bişey çıkmadı
Tiroid hapı kullanacağım ve sık sık kontrole gideceğim

selam kızlar nasılsınız
saat 2 de randevum var
sonunda minik portakalımı görebileceğim
dua edin bana çok heyecanlıyım

ya ben de sürekli tuzlu şeyler yiyorum hiç tatlı canım çekmiyo hatta midem bulanıyo hemen.inşlh tansiyon sıkıntısı çıkmaz ilerde

benim içinde çok zor tuzu bırakmak tuzsuz hiç birşeyden tat alamıyorum ama mecburum miniğim için

Boğazımda lenf nodu çıkmıştı
Ondan korkuyordum İpekcim
Ama çok şükür bişey çıkmadı
Tiroid hapı kullanacağım ve sık sık kontrole gideceğim

Çok şükür canım.
Sağlık sorunlarının şakası bile çok kötü. İnsan kaybetme noktasına gelince anlıyor.
Çok sevindim.
İçimden senin oğlun olacak gibi geliyor da hayırlısı olsun tabi.

kızlar, baş ağrısı yaşayan var mı. İki gün boyunca geçmeyen baş ağrım oldu en sonunda dayanamadım minoset içtim hiçte işe yaramadı

benim vücudum çatlamaya cok müsait korktugum için erken başladım ben 4 ay diyolar aslında ama..

canım ne surersen sür eger yapında varsa catlarsın örnek ben kullanmadıgım krem kalmadı doktorum diyordu ama serap sakın çok para verip alma krem catlıycaksan çatlarsın hakkatende öyle oldu.

Kayseride yasayınca ramazan ayıda olunca hamur işinden uzak duramadım en çokta o tetikliyor galiba. bundan sonrası için ekstra dikkat edeceğim ama oructa bitti sonuna kadar tutayım diyorum bakalım eşim kızmazsa eğer rabbim korusun

kızlar, baş ağrısı yaşayan var mı. İki gün boyunca geçmeyen baş ağrım oldu en sonunda dayanamadım minoset içtim hiçte işe yaramadı

Kusura bakmayın çekirgeye bakmaya geldim de yazayım dedim.
Ben hamile değilim ama 4 yaşında kızım var.
Baş ağları benim korkulu rüyamdı hamileyken bir dönem.
1 hafta aralıksız gece gündüz ağrıdığını bilirim. Sabah uyanıyorum hiç hafifleme yok düşünebiliyor musun?
Kan basıncının yükselmesinden oluyormuş.
Doktor da bana çok ağrın olursa minoset iç demişti ama ben tek bir hap bile almadım hamileyken elevit ve demir hapı dışında. Ne olurrrrr ne olmaz..
Biri doğumdan sonra bebeğinin muayenesi sırasında kalbi delik çıkmış da doktoru “hamileyken çok mu ağrı kesici içtin “ demiş.

Mide bulantisi cinsiyet icin belirtiyse eger benim kesin oglum olucak.. ara ara kotu oldugum donemler oluo ama hic kusmadim ben. Erkekte olmuyo dediginize gore erkek yani :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydın nasılsınız
Herkes toksoplazma ve rubella yaptırdı mı ?
Benim tahlillerimin hepsi var bunlar yok nedense, yeni fark ettim :26:

benimde rubella varda bu diğeri tahililde toksoplazma diye mi yazıyor. ne demekmiş o ne için bakıyorlar ona bilmiyorum. arkadaş salam sosis çok yiyorum demişte ben de et çok yıyorum onlardan gecen bır sey mı acep?_

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…