kızlar, baş ağrısı yaşayan var mı. Iki gün boyunca geçmeyen baş ağrım oldu en sonunda dayanamadım minoset içtim hiçte işe yaramadı
Çok şükür canım.
Sağlık sorunlarının şakası bile çok kötü. İnsan kaybetme noktasına gelince anlıyor.
Çok sevindim.
İçimden senin oğlun olacak gibi geliyor da hayırlısı olsun tabi.
canım ne surersen sür eger yapında varsa catlarsın örnek ben kullanmadıgım krem kalmadı doktorum diyordu ama serap sakın çok para verip alma krem catlıycaksan çatlarsın hakkatende öyle oldu.
benimde rubella varda bu diğeri tahililde toksoplazma diye mi yazıyor. ne demekmiş o ne için bakıyorlar ona bilmiyorum. arkadaş salam sosis çok yiyorum demişte ben de et çok yıyorum onlardan gecen bır sey mı acep?_
kızlar, baş ağrısı yaşayan var mı. İki gün boyunca geçmeyen baş ağrım oldu en sonunda dayanamadım minoset içtim hiçte işe yaramadı
kızlar, baş ağrısı yaşayan var mı. İki gün boyunca geçmeyen baş ağrım oldu en sonunda dayanamadım minoset içtim hiçte işe yaramadı
tamam canım tşk ederim rahatladım biraz olsun, günü gününe olma zorunluluğu yoksa sorun değil
Biz de kalp atışını videoya aldık her kontrolü de alıcaz ilerde bebişimiz büyüyünce kendi de izlesin istiyoruz :)
Doktorum izne ayrılmış ya çarşambaya kaldı kontrol :/
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Herkese merhaba,
Bugün saat 3 te doktor randevum var 12. Haftaya girdik umarım herşey yolundadır çok heyecanlıyım) dualarınızı bekliyorum kızlar
Canim benim 2 gün geçmedi ilik duş çok iyi geliyor. Parol icmistim ilk defa hicbir faydasi olmadi. Birde alnina nemli birşeyler koyarsan iyi geliyor.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
12.haftada herkesin mide bulantıları geçti benimki yeni başladı. ,
bir insan her konuşa ters olmak zorunda mı?
12.haftada herkesin mide bulantıları geçti benimki yeni başladı. ,
bir insan her konuşa ters olmak zorunda mı?
subat annesıyız guya ama cogumuz ocakta dogum yapacagız. zaten mecburı sezeryanlar 38. haftada olmaya baslıyor. 2 hafta erken dogması resmen ocak ortası demek oluyor. o yuzden sımdıden hıc uzme kendını bunlarla. bu konu bızım 9. aya gırınce dusunecegımız sseyler simdi baska sorunlarımız var onlara yogunlasalımşaka ya bosver sorunu falan tadını cıkarmaya bak. bıde su bulantılar gecsın ozaman hepımız rahatlayacagız. yazılarımızda emınım daha da eglencelı ve pozıtıf olacaktır. aldıgımız bebek esyalarından bahsederız bol bol, mevlut hedıyelıklerı falan. ben mesela kendımı kotu hıssettıgım zaman butık sabun yapan yerlerı arastırmaya basladım. bu hafta gundemımde o vardı. fıyatlarına sekıllerıne falan bakıyorum. cok hosuma gıdıyor ve kendımı daha ıyı hıssedıyorum. :)
ay sormay bugun berbat durumdayım fecı mıde bulantısı ve bas donmesı yasıyorum hıc boyle olmamıstım ızın alıp eve gıdecem galıba o derece kotuyumbıde kızlar ogretmenler cok yaa bızım topıkte su dogrumu ızın konusunda en uygun ay galıba sızler ıcın bu aylarda bebek sahıbı olmak demı
Benim mide bulantılarım bitti 12. haftaya girdim kesildi, ama baş ağrısı ve mide yanması yaşıyorum bu seferde.
bazılarının 9 ay surdugunu duymustum ama merak etme 1-2 hafta içinde biter inşallah
Doğru söylüyorsun burda Şubat'ta doğuran çok az çıkıcak bence :))
Benim bulantılarım yerini mide yanmalarına bıraktı yalnız enerji hala aynı :) bazen çok iyi hissediyorum kendimi sonra yine aynı. Ayyy çok heyecanlı gerçkten biran önce gelse öğünler , mutluluğumuz tavan yapmış olucak . Sürekli güzel şeyler paylaşıcazz. Bende girmek istiyorum aklımda ama cinsiyeti öğreneninde gönül rahatlığıyla bakalım istiyorum alma işlerine de heralde ben 6 da başlarım yavaş yavaş. Aceleye gelmesin , güzel güzel olsun . Ki zaten 7. ayda doğsa çocuk yaşar. Ona göre hareket etmek lazımmmm :)) :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?