2015 Şubat Anneleri

kızlar, baş ağrısı yaşayan var mı. Iki gün boyunca geçmeyen baş ağrım oldu en sonunda dayanamadım minoset içtim hiçte işe yaramadı

parol kullan yada bitkisel agrı kesici kremler var baskadailaç doktoruna sormadan sakın kullanma derim allah korusun canım bas agrısını çek ama ters bişey olmasın. Birde türk kahvesi dene yada bitter cikolata bazen işe yarıyor haber verirsin ama olabildigince ilaçtan uzak dur derim

Sorma İpekcim sonucunu alana kadar neler geçti aklımdan neler
Çok şükür bişey çıkmadı
Allah kimseyi sağlık ile sınamasın
Sağ ol düşündüğün için

Sağ salim kurtulalım ikimiz de kız erkek hiç fark etmez

canım ne surersen sür eger yapında varsa catlarsın örnek ben kullanmadıgım krem kalmadı doktorum diyordu ama serap sakın çok para verip alma krem catlıycaksan çatlarsın hakkatende öyle oldu.

Çatlıomuş zaten ama ne kadar az olursa ne kadar ince olursa o kadar ii.. ben evde bi karısım yapmıştım bacaklarım için cok ii gelmişti geçti hepsi dogum sonrası onu yine deneyeceğim..

benimde rubella varda bu diğeri tahililde toksoplazma diye mi yazıyor. ne demekmiş o ne için bakıyorlar ona bilmiyorum. arkadaş salam sosis çok yiyorum demişte ben de et çok yıyorum onlardan gecen bır sey mı acep?_

Çiğ et ve çiğ sebzelerde olan bi mikropmuş
Toksoplazma testi yok bende mesela
O yüzden endişeleniyorum

kızlar, baş ağrısı yaşayan var mı. İki gün boyunca geçmeyen baş ağrım oldu en sonunda dayanamadım minoset içtim hiçte işe yaramadı

Canım bende aynı sıkıntıyı yaşadım ılık duş almak işe yarıyor, omuz ve boyun bölgene hafif masajlar yapabilirsin, alnına ve göz kapaklarına hafif buz kompleksı yapabilirsin ayrıca karanlık ve sessiz ortamda uzanman da iyi gelebilir umarım yardımcı olur. Acil şifalar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Herkese merhaba,

Bugün saat 3 te doktor randevum var 12. Haftaya girdik umarım herşey yolundadır çok heyecanlıyım ) dualarınızı bekliyorum kızlar

kızlar, baş ağrısı yaşayan var mı. İki gün boyunca geçmeyen baş ağrım oldu en sonunda dayanamadım minoset içtim hiçte işe yaramadı

BENİMDE bir iki gün ağrıdı. çok ağlamıştım bir de sıcaktan sanırım. soğuk duşla, patates, salatalık koyarak hallettim.

Kızlar günaydınn nasılsınız baya yazmışsınız ben uyurken ahh çalışmak böyle birşey olsa gerek ben bir aydır uykucu oldum :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Super ayni fikirdeyiz bizde şuan :) canim ya inan ben üzüldüm ama iki gün cabuk geçer :)

Canim benim 2 gün geçmedi ilik duş çok iyi geliyor. Parol icmistim ilk defa hicbir faydasi olmadi. Birde alnina nemli birşeyler koyarsan iyi geliyor.

Hayirli haberlerle gel canim inşallah.

Canim benim 2 gün geçmedi ilik duş çok iyi geliyor. Parol icmistim ilk defa hicbir faydasi olmadi. Birde alnina nemli birşeyler koyarsan iyi geliyor.

minoset i deneyeyim istedim hemde, işe yaramıyormuş bir daha içmem. Doktora gittiğimde söyleyeceğim, bakalım ne önerecek.

12.haftada herkesin mide bulantıları geçti benimki yeni başladı. ,
bir insan her konuşa ters olmak zorunda mı?

12.haftada herkesin mide bulantıları geçti benimki yeni başladı. ,
bir insan her konuşa ters olmak zorunda mı?

ay sormay bugun berbat durumdayım fecı mıde bulantısı ve bas donmesı yasıyorum hıc boyle olmamıstım ızın alıp eve gıdecem galıba o derece kotuyum bıde kızlar ogretmenler cok yaa bızım topıkte su dogrumu ızın konusunda en uygun ay galıba sızler ıcın bu aylarda bebek sahıbı olmak demı

Benim mide bulantılarım bitti 12. haftaya girdim kesildi, ama baş ağrısı ve mide yanması yaşıyorum bu seferde.

Doğru söylüyorsun burda Şubat'ta doğuran çok az çıkıcak bence :))
Benim bulantılarım yerini mide yanmalarına bıraktı yalnız enerji hala aynı :) bazen çok iyi hissediyorum kendimi sonra yine aynı. Ayyy çok heyecanlı gerçkten biran önce gelse öğünler , mutluluğumuz tavan yapmış olucak . Sürekli güzel şeyler paylaşıcazz. Bende girmek istiyorum aklımda ama cinsiyeti öğreneninde gönül rahatlığıyla bakalım istiyorum alma işlerine de heralde ben 6 da başlarım yavaş yavaş. Aceleye gelmesin , güzel güzel olsun . Ki zaten 7. ayda doğsa çocuk yaşar. Ona göre hareket etmek lazımmmm :)) :))

Geçmiş olsun canım inşallah geçer veya azalır bir an önce. Ben de öğretmenim merak etmişsin evet bu aylar 2. Dönemi izinli geçirmek ve yaz tatiliyle birleştirmek için en ideal dönem:))

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim mide bulantılarım bitti 12. haftaya girdim kesildi, ama baş ağrısı ve mide yanması yaşıyorum bu seferde.

Kizlar bas agrisi vucuttaki kan orani artisindanmis.
Mide yanmasini basindan beri yasiyorum ya nasil olcak boyle hic bilmiyorum

Ben oglanda 6. Ayda tamamlamistim alisveris isini
Vucut agirlasicak kis yaklasicak..
Ben kismet olursa 5. - 6. Ay gibi hazirlamaya baslarim duye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…