tahlil için aç olman gerekli. ben gidince sabahtan gitmiştim kayıt yaptı aç olsan tahlil yapardık dedi açım dedim de yaptı. yoksa sonra sabahtan gel diyecektı. şimdi saat ikiye kadar aç duramazsın ondan dolayı yakınsa yer sonra sabahtan yeniden gidersin.
randevu neden aldınki bizim istediğimiz saatte gidiyoruz bakıyorlar. olmazsa yarın sabahtan gidersin.
takılma tatlım bunlara . zaten suan her kontrolde degısıyor haftaları gunlerı. senınkı erken dollenmeyse belkı bı hafta erken gelır bebıs. bence gerıden gelmesınden ıyıdır :) bıran once kavusursun bebisıne :)
kızlar dr sizden 2'li test istedi mi? bana bayramdan sonra gel dedi ama test yaparız demedi ya günü geçerse 2'li testin:18:
Evet istedi,yaptırdıkta. Kaç haftalıksın şuan ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günaydın. Sün sürdüğüm bisikletin acısı çıkıyor. Her yerim inanılmaZ ağrıyor,Utanmasam alıcamGünaydın nasılsınız
Herkes toksoplazma ve rubella yaptırdı mı ?
Benim tahlillerimin hepsi var bunlar yok nedense, yeni fark ettim :26:
adet tarihime göre 10+2 usg'ye göre 10+5 yani aşağı yukarı 10 haftalık canım... bayramdan sonra 12 haftalık olacak ama bikaç gün oynasa sorun olur mu diye korkuyorum:26:
Ah nebiliyim çok konuşulmaya başlandı burda,doktorda önemsiz erken olmuş diyip kapadı konuyu. Korktum gerçekten :/ zaten bir çoğumuzun erken olur ya :) çok moda çünkü artık erken doğum . Hayırlısı olsun hepimizin hakkında inşallah :)
Günaydın. Sün sürdüğüm bisikletin acısı çıkıyor. Her yerim inanılmaZ ağrıyor,Utanmasam alıcam
Ve çok erken kalktım,bugün ehliyet kursu vardı . Neyseki son ders. Sen nasılsın bugün ?
Ayrıca Bende de yok toksoplazma. Ki ben salam sosis çok tüketen biriyim. Offf off
Mide bulantılarım geçti 😳 10. Haftadayız acaba oldu mu sizde de? İştahım pek yok ama middm gayet iyi ay valla kafayı yicez ya doğum yapana kadar 🐣🐣
adet tarihime göre 10+2 usg'ye göre 10+5 yani aşağı yukarı 10 haftalık canım... bayramdan sonra 12 haftalık olacak ama bikaç gün oynasa sorun olur mu diye korkuyorum:26:
Günaydın. Sün sürdüğüm bisikletin acısı çıkıyor. Her yerim inanılmaZ ağrıyor,Utanmasam alıcam
Ve çok erken kalktım,bugün ehliyet kursu vardı . Neyseki son ders. Sen nasılsın bugün ?
Ayrıca Bende de yok toksoplazma. Ki ben salam sosis çok tüketen biriyim. Offf off
günaydın nasılsınız
herkes toksoplazma ve rubella yaptırdı mı ?
Benim tahlillerimin hepsi var bunlar yok nedense, yeni fark ettim :26:
hamileykenmi tüketiyorsun canım. doktorlar çoğu zaman gerek görmüyor o testi. benimde ilk 6. haftamda yapılmıştı daha da tahlil falan yapılmadı şimdi perşembe 2li testim var. nasıl canım istiyor sosis bir görsensadece 1 tane tadabildim. çok aşırı olmadığı sürede sıkıntı yok sanırım. ama çiğ köfte yerken mutlaka etsizmi değilmi onu soruyorum aldığım yere. o zararlı
bunlar ne oluyorki ilk defa duydum
Ben heyecan yaptim şuan :)) doktora gideceğim günü iple çekeceğim hic aklima gelmezdi :)) bu arada ben son kontrolume gittiğimde ailem meraktan duramadi hep beraber ultrasona girdik. Kardesim herşeyi videoya aldi acil acil izliyorum :)) tavsiye ederim canim ultrason kagidina bakmaktan daha heyecanlı en azindan :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
toksoplazma bazı et ürünlerinde ya da çiğ sebzelerde olan bi mikrop var mı yok mu ona bakılıyor
rubella da kızamıkçık için
Ben bilmiyordum
Kimisi şart bu testler yazmış
Kendi tahlil sonucuma baktım
Toksoplazma ve rubelle yer almıyor ?
Gidip başka doktora sorsam mı diye düşünüyorum..
Üstelik hiç sevmem o tarz ürünler ben
bu seferde çıkmaz sanırım değişen bişey değil :44:
yemek kokusu vs değilde ben deterjan parfüm şampuan gibi kimyasallardan çok tiksindim. evlendiğimden beri kullandığım çamaşır deterjanımı değiştirdim.aynı şey başına gelen var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?