2015 Şubat Anneleri

Teşekkür ederim canım. Ben gideyim hemen o zaman. Ben de emin olamadım bakıp bakmadıklarına aklımda geldi aldım cuma gunü bundan sonra randevusuz giderim.:)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ah nebiliyim çok konuşulmaya başlandı burda,doktorda önemsiz erken olmuş diyip kapadı konuyu. Korktum gerçekten :/ zaten bir çoğumuzun erken olur ya :) çok moda çünkü artık erken doğum . Hayırlısı olsun hepimizin hakkında inşallah :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydın nasılsınız
Herkes toksoplazma ve rubella yaptırdı mı ?
Benim tahlillerimin hepsi var bunlar yok nedense, yeni fark ettim :26:

Mide bulantılarım geçti 😳 10. Haftadayız acaba oldu mu sizde de? İştahım pek yok ama middm gayet iyi ay valla kafayı yicez ya doğum yapana kadar 🐣🐣

Evet istedi,yaptırdıkta. Kaç haftalıksın şuan ?

adet tarihime göre 10+2 usg'ye göre 10+5 yani aşağı yukarı 10 haftalık canım... bayramdan sonra 12 haftalık olacak ama bikaç gün oynasa sorun olur mu diye korkuyorum:26:

Günaydın nasılsınız
Herkes toksoplazma ve rubella yaptırdı mı ?
Benim tahlillerimin hepsi var bunlar yok nedense, yeni fark ettim :26:
Günaydın. Sün sürdüğüm bisikletin acısı çıkıyor. Her yerim inanılmaZ ağrıyor,Utanmasam alıcam
Ve çok erken kalktım,bugün ehliyet kursu vardı . Neyseki son ders. Sen nasılsın bugün ?
Ayrıca Bende de yok toksoplazma. Ki ben salam sosis çok tüketen biriyim. Offf off

adet tarihime göre 10+2 usg'ye göre 10+5 yani aşağı yukarı 10 haftalık canım... bayramdan sonra 12 haftalık olacak ama bikaç gün oynasa sorun olur mu diye korkuyorum:26:

Tamam tam vaktinde gitmiş olucaksın işte. Ama ben senin yerinde olsam doktorumu yada hemşiresini ararım konuşurum . Geldiğim gün ikili testi yapacakmısınız,Günü'ye ilgili bir sıkıntı yok değilmi ? Konuşmadıkta biz hiç falan diye. Ama korkma 13 e kadar yapılıyor yanlış bilmiyorsam ve bi problem olmaz. :)

subat annesıyız guya ama cogumuz ocakta dogum yapacagız. zaten mecburı sezeryanlar 38. haftada olmaya baslıyor. 2 hafta erken dogması resmen ocak ortası demek oluyor. o yuzden sımdıden hıc uzme kendını bunlarla. bu konu bızım 9. aya gırınce dusunecegımız sseyler simdi baska sorunlarımız var onlara yogunlasalım şaka ya bosver sorunu falan tadını cıkarmaya bak. bıde su bulantılar gecsın ozaman hepımız rahatlayacagız. yazılarımızda emınım daha da eglencelı ve pozıtıf olacaktır. aldıgımız bebek esyalarından bahsederız bol bol, mevlut hedıyelıklerı falan. ben mesela kendımı kotu hıssettıgım zaman butık sabun yapan yerlerı arastırmaya basladım. bu hafta gundemımde o vardı. fıyatlarına sekıllerıne falan bakıyorum. cok hosuma gıdıyor ve kendımı daha ıyı hıssedıyorum. :)

Ben dün tatil diye hep yattım durdum
Bişey de yapmaıdm
Akşam iftar davetine katıldım, geç döndük ve uykusuz bi şekilde işe geldim yine

Yaptıracak mısın ?
Anlamıyorum biz müneccim miyiz niye tam yapmıyolar kan ve idrar almışken..

Mide bulantılarım geçti 😳 10. Haftadayız acaba oldu mu sizde de? İştahım pek yok ama middm gayet iyi ay valla kafayı yicez ya doğum yapana kadar 🐣🐣

ben 13. haftaya girdim canım ara ara oluyor ama eskisi gibi değil tabiki. kokrma bazılarının erken bitiyor :)

benimde perşembe günü 2li testim şuan 13. haftaya girdim. 13. haftamın içinde yapılcak yani korkma birşey olmaz.

hamileykenmi tüketiyorsun canım. doktorlar çoğu zaman gerek görmüyor o testi. benimde ilk 6. haftamda yapılmıştı daha da tahlil falan yapılmadı şimdi perşembe 2li testim var. nasıl canım istiyor sosis bir görsen sadece 1 tane tadabildim. çok aşırı olmadığı sürede sıkıntı yok sanırım. ama çiğ köfte yerken mutlaka etsizmi değilmi onu soruyorum aldığım yere. o zararlı

Ben bilmiyordum
Kimisi şart bu testler yazmış
Kendi tahlil sonucuma baktım
Toksoplazma ve rubelle yer almıyor ?
Gidip başka doktora sorsam mı diye düşünüyorum..

Üstelik hiç sevmem o tarz ürünler ben

Biz de kalp atışını videoya aldık her kontrolü de alıcaz ilerde bebişimiz büyüyünce kendi de izlesin istiyoruz :)
Doktorum izne ayrılmış ya çarşambaya kaldı kontrol :/

işte her doktor gerek görmüyor. benim bu 4. gebeliğim ilk 3ünde hiç bir şekilde bu test yapılmamıştı.belki ben üniversite hastanesine gittiğim için ayrıntılı yapıldı bilmiyorumki ama siz doktorlarınıza bir sorun yinede. mesela benimde kan uyuşmazlığım var hiç bir zaman indirekt coombs testi yapılmıyordu onuda yaptılar. ve pozitif çıktı takipte şuan kaybolmasını bekliyorlar 28. haftamda kan uyuşmazlığı iğnem var. eğer kanama bişey olursa direk vurucaklar. yani bazen doktorların insafına kalıyor. bence sormanızda hiç bir sakınca yok ben ilk 6. haftamda tam kan sayımı,idrar tahlili,hormon testi,indirekt coombs,ve mikrop testleri(rubella,hıv,toxoplazma) gibi testler yapıldı.

zaten sevmediğin için o tarz şeyler o yüzden sıkıntıda olmaz. genelde o yüzden çıkıyor çiğ et ve süt ürünlerinden kaynaklanıyor.

maalesef değişen bir şey :) ben de ilk bebeğimde öyleydim, 5 aylıkken anca anlaşılıyordu hamile olduğum, şimdi 5 aylık gibiyim :) doktor gaz diyor, o da ayrı mesele tabi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…