2015 Şubat Anneleri

ben mudanyada oturuyorum canım benım burda kan aldılar butun tahlıllerimi yaptılar ancak kısa sure içinde hastanede yaptırdıysan onlarıda yazılı götürebilirsin zorunlu değil yani

bir bursalı daha buldum :) senı ılk defa goruyorum canım forumda yada ben yenı denk geldım. hosgeldın dıyeyım yınede :) bende bursalıyım. ılk basta hıc bursalı yoktu ama sımdı baya kalabalık olduk :) sen hangı hastaneye gıdıyorsun ?

kızımdada oğlumdada hiç böle olmamıştım boşuna dememişler her gebelik kendine özgüdür diye geçicek inşş canım sen çıkarmışsın öyle deme ama çıkarıncada insan rahatlıyor sürekli olmadığı sürece kusma çıkar gitsin bende geçen haftalarda oldu kusma şimdi sadece bulantı var oda öğleden sonra başlıyor akşamda bitiyor :)))

Kizlar 10 11.haftada olanların gögüs aģriları ne durumda benim daha önce kayiplarim olduğundan çok tedirginim sanki ağri azalip artiyor ara sira daha yumuşuyor gögüs sizlerde durum nasil gögüsleriniz ilk günkü belirtilerdeki gibi ağriyormu

ben varım canım. 10. haftaya kadar hıc bırseyım yoktu. 10. haftadan sonra 2 hafta mahvoldum. bu hafta 12. haftam cok rahatladım sankı dıye dusnurken bende sabah işe gıderken cöpü atayım dedım ama cop kokusundan solugu tuvalette aldım. ne var ne yok cıktı. bıde gec kalmamak ıcın o halde arabaya binip işe gıttım

canım merhaba ben seni gördüm dikkatınden kaçmıs olabilir hosbulduk....:) medikalparkın doktoruna gidiyorum suan muaynanesine gidiyorum ahmet yılmaz
ünüversitede tedavi gördüm ama onlar kalp atısı duyunca bırakıyolar.... sen hangi hastane ye gidiyorsun

ya bende eşime cok sarıyorum. aksamları neler yapıyorumda allahtan kızmıyor bana. herseyıne laf soyluyorum valla. ama napıyım ıkımızın bebegı bırazda o ceksın dımı ama :)

:))) kız zaten beni takmıyo kii gülüp geçiyor ama çok haklısın ne kadar zor olduğunu azcıkta olsa anlasınlar yani allah onları başımızdan eksik etmesin inşş yoksa kime sararız dimi hahahaaa

Benimde oyle canim. 10. Haftadayim. Bi agriyo bi agrimiyo. Degisiyo durumu. 3 gun once gittim doktora bebegim gayet iyiydi. Kalp atisi duzenli dedi doktorum.masallah diyeyim. Aklina kotu seyler getirme bence.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah'im ya ayakta uyuyorum bugun bitsin hemen eve gitmek istiyorum. Perisanim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben de konyadayim. 22 aylik oglum var. Yaş 30
Cogumuz gibi ogretmenim ben de. Ogretmen icin ideal donem subat, dogur eylule kadar 6 ayi doldursun. Sut izni de var okula baslanir diyor herkes. Ama ben ogluma 1 yasina kadar baktim adaletsizlik yapamam gibi.
Bu defa da msjimi kimse gormezse bu msj kendini imha edicek )

Mide bulantisi degil de yanmasi var yaa. Acken bulaniyor tokken yaniyor. Erken yanma icin sonlarda napicaz. Maden suyu iyi geliyor onu da gunde 1-2 taneden fazla icmeyin deniyor

Bu haftalarda hassasiyet hafifliyor biraz. Oglumdan hatirliyorum. Bence belirtiler 2-3 gun hic olmazsa telaslanmak lazim. Bazi gun bi belirti oluyor diger gun baskasi

Bebegin onden gitmesi iyi bseydir. Gelisiminde bi anormallik olmadiktan sonra. Ben hep gec yumurtlarim hep gec dollenme olur sattan hep geriden gelir. Ileri olsun isterdim korkulacak bisey degil ki

Kızlar eğer sizde benim gibi salata sevenlerdenseniz önce sirkeli suda bekletin ondan sonra tüketin

=)) ben de ücretsiz izin alıcam 1 yıl..1 eğitim öğretim yılı gitmicem..heyet raporu almak istemiyorum,çalışmadan maaş almak etik gelmiyor bana..doğum izni,40 günlük rapor dönemi kaparım..1 yıl da ücretsiz izin..baktım bırakamıyorum bebeğimi 1 yıl daha ücretsiz izin,baktım yine bırakamıyorum istifa ederim =))))))

Teşekkür ederim canım. Daha iyi hissedebiliyorum şükürlet olsun allahıma.

ben rentıptayım. selim akgun doktorum. zor oluyordur senın ıcın bursaya gelıp gıtmek

Şanslı bebekler olacaklar desenize. Çok iyi planlamışsın. İlk bebeğim haziran ayı bebeiiydi. Sıcaklardan bayılmıştım örtsemmi acsam mı çözememiitim.hastaydı sürekli. Ocak ayı sarıp sarmalarım yaza 6 aylık olur diye planladım. Benimde iznim FAZLA değil 6 ay anca yaparım

Bu defa da evde bunaliyorsun ya. Oglum eylul dogumlu ilk donemi dogum izni ve raporla kapattim. 2. Donem ucretsiz aldm. Sonra da yaz tatili zaten. Iyi denk geldi. Heyet raporunu aylarca alamiyorsn zaten bir ay almistim ben. Simdi hem bebek hem oglum iki cocukla evde tek basima ne kadar durabilirim bilmiyorum. Emzirme durumuna gore baslarim artik. Ise baslayinca mamaya geciliyor o yuzden 8-9 aydan once baslamamak lazim

Eşimle 1 sene oncesinden oyku olsun diye konusmustuk o cok istiyo ama ben yanina bi isim daha istiyorum kuranda gecen bir isim olsun.onerisi olan varmi annecikler:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…