ben mudanyada oturuyorum canım benım burda kan aldılar butun tahlıllerimi yaptılar ancak kısa sure içinde hastanede yaptırdıysan onlarıda yazılı götürebilirsin zorunlu değil yani
:):) oda kötü ya şimdi midem yatışsın diye bekliyorum gidip yerleştiricem yine :) eşimden tiksinmem olmadı ay olsa adam üzülür bebulaşık makinasından başından beri tiksiniyordum ama kuru öğürtü oluyordu geçiyordu bugün direk çıkarttım ona üzüldüm
ben mide bulantım azaldı dedim.yanlış demişim. berbat haldeyim ben bugün evet hamileliğimin başından beridir kuru öğürtülerim var ama bu gün ilk defa bulaşık makinasını yerleştireyim dedim sen açmamla lavaboya koşmam bir oldu ilk defa çıkardım bugün yediklerimi. sanırım azalarak çoğalarak biticek bu bulantılar.allahım ne kötü birşeymiş. kuru öğürtü neyse de kusmak çok kötü var mı böyle bir azalıp bir çoğalan bulantıları.
bir bursalı daha buldum :) senı ılk defa goruyorum canım forumda yada ben yenı denk geldım. hosgeldın dıyeyım yınede :) bende bursalıyım. ılk basta hıc bursalı yoktu ama sımdı baya kalabalık olduk :) sen hangı hastaneye gıdıyorsun ?
ya bende eşime cok sarıyorum. aksamları neler yapıyorumda allahtan kızmıyor bana. herseyıne laf soyluyorum valla. ama napıyım ıkımızın bebegı bırazda o ceksın dımı ama :)
Kizlar 10 11.haftada olanların gögüs aģriları ne durumda benim daha önce kayiplarim olduğundan çok tedirginim sanki ağri azalip artiyor ara sira daha yumuşuyor gögüs sizlerde durum nasil gögüsleriniz ilk günkü belirtilerdeki gibi ağriyormu
Kizlar 10 11.haftada olanların gögüs aģriları ne durumda benim daha önce kayiplarim olduğundan çok tedirginim sanki ağri azalip artiyor ara sira daha yumuşuyor gögüs sizlerde durum nasil gögüsleriniz ilk günkü belirtilerdeki gibi ağriyormu
Kocaelide en iyi usg si olan doktor benim gittiğimde , hatta Türkiye'de ilk sayılı renkli usg sahiplerinden. Yani seninki gibi. Fakat ben gittiğim günden beri hep öndeydi. Biz aldırış etmedik. Sonrasında ben başka doktora da gittim bi baksın , bizde bebeği görelim diye bi öncekiyle aynı günü verdi. Yani benim hiç sat a uyumlu çıkmadı. İnşallah doktorun dediği gibi erken döllenmeden başka birşey değildir 🙏🙏🙏
Sanada maşallah , çok yenisiniz siz dahaa ayy en yoğun günlerindir şimdi senin :)
Ben de konyadayim. 22 aylik oglum var. Yaş 30
Cogumuz gibi ogretmenim ben de. Ogretmen icin ideal donem subat, dogur eylule kadar 6 ayi doldursun. Sut izni de var okula baslanir diyor herkes. Ama ben ogluma 1 yasina kadar baktim adaletsizlik yapamam gibi.
Bu defa da msjimi kimse gormezse bu msj kendini imha edicek)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Teşekkür ederim canım. Daha iyi hissedebiliyorum şükürlet olsun allahıma.Oy maşallah ben de dun acilden gidince görmüş oldum eli kolu oynuyordu cok gusel buyumelerini görmek keske bi tanidik dr olsaydi diyorum ben de estikce baktirirdim
Ben de ucundan dondum bugun ha cikti cikacak derken kusmak mahvediyor insani gecsin tez elden
Sen de zorluklari dorukta yasayanlardansin desene geçmiş olsun canim kg muhim değil yerine konur sen iyi hissetmeye baska yeter ki
canım merhaba ben seni gördüm dikkatınden kaçmıs olabilir hosbulduk....:) medikalparkın doktoruna gidiyorum suan muaynanesine gidiyorum ahmet yılmaz
ünüversitede tedavi gördüm ama onlar kalp atısı duyunca bırakıyolar.... sen hangi hastane ye gidiyorsun
=)) ben de ücretsiz izin alıcam 1 yıl..1 eğitim öğretim yılı gitmicem..heyet raporu almak istemiyorum,çalışmadan maaş almak etik gelmiyor bana..doğum izni,40 günlük rapor dönemi kaparım..1 yıl da ücretsiz izin..baktım bırakamıyorum bebeğimi 1 yıl daha ücretsiz izin,baktım yine bırakamıyorum istifa ederim =))))))
Allah'im ya ayakta uyuyorum bugun bitsin hemen eve gitmek istiyorum. Perisanim
=)) ben de ücretsiz izin alıcam 1 yıl..1 eğitim öğretim yılı gitmicem..heyet raporu almak istemiyorum,çalışmadan maaş almak etik gelmiyor bana..doğum izni,40 günlük rapor dönemi kaparım..1 yıl da ücretsiz izin..baktım bırakamıyorum bebeğimi 1 yıl daha ücretsiz izin,baktım yine bırakamıyorum istifa ederim =))))))
butun doktorlar bas bas bagırıyor hamileliğinizi öğrenene kadar yanı 5-7 haftalardan önce yediğiniz içtiginiz hiç birşey bebeginiz için zararlı degil diye takmayın kızlar bence ama tedbiride elden bırakmamalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?