2015 Şubat Anneleri

bizde kız olursa ırmak erkek olursa karar veremedik

erkek ismi eşimin dilinden düşürmediği için kabul ettim . benim içime sindi. erkek isimleri çok seçenekli olabiliyor ama kızda zorlanıyorum bende. arya ismini çok seviyorum ama naz ismide çok narin ne bileyim kararsızım

Nasıl duygulandım anlatamam rabbım evlatlarımızı korusun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bu bulantilar ne zaman biter sanki hic bitmeyecekmis gibi off offf

BENIMDE BELLİ GİİBBİ KIZ OLURSA EZEL YADA CANSIN ERKEK OLURSA DAGHAN -YADA YAGIZ AMAA DAHA COK VAR HER AN DEGİŞİM GÖSTEREBİLİR :d

arya ismini bende seviyorum, Naz'da kıza yakışıyo

Kizlaar doktora gittim geldim kuzucum gayet iyiymis rahimde kanama vb görmedi şükür rabbime bir haftada acayip büyümüş geldi gözüme maşallah. Dedim neden böyle olmustur her dört gebeden birinde bu tarz kanma lekelnme olabliyor nedeni bilinmiyor dedi.progestana devam et dedi. Bayram icin yola gidicem dedim bence gitme dedi kendi aracimizla dura dura gidicem dedim onumuz bayram zaten böyle kanama varken bence gitmemelisin dedi sinir oldum tam olarak nedenini risklerini aciklamadi da bence dedi kestrdi atti poff bana kalsa gitme taraftariyim babam ameliyat olacak çünkü yaninda olmak istiyorum esim haliyle isgillendi o laftan sonra. Sadece bir defa kirmizi iki kez de azalarak kahve leke gelmisti sonrasi olmadi şükür siz olsaniz napardiniz dura dura gideriz uzanirim arkada diyorum ama bilemedim

Bizim kız olursa Aliya Ferah erkek olursa Adem Bera olacak inşallah :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selam kizlar. Gecmisi okudum bi yaramazlik yok masallah. Bulantisi azalanlar var ben de iyi gibiyim.
Subat annesiyiz ama ocakta dogururuz demissiniz. Subatin 10 undan once dogum tarihi olanlar icin dogru tabi. Ama sonrasi oyle degil. Hele sezeryan degilse bekle bekle ici bayiliyor insanin. Eylul annesiydim oglum 40+3 te dogdu millet dogurup sut derdine dusmustu ben bekle bekle bi hal olmustum. Bu ikinci dogum kolay olur erken olur belki.

Oglum olursa bera koymak istiyordum ben de ta ki yegenime konana dek isim gecmis gitmis ola dedik

Hayırlısı olsun Bera ismi benim çok hoşuma gidiyor anlamı da fazilet sahibi insan demek ta evlenmeden önce bile hep bu vardı aklımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…