Rahimde kanma yok dedi asikar bir dusuk riski görmüyor nedeni bilmeyiz dedi sadece öyle olunca yormadan kendimi giderim gibi geliyor onemli olan nakil oncesi surecte yaninda olup gorebilmem sonrasında saten uzun sure yogun bakimda olcak yaninda bekleyemicem kendimi yormam yani inşallah bakalım esim neye karar verecek
Çatlak kremi için erken değil mi
4 aydan sonra başlanıyor diye duymuştum ?
gıt o zaman canım kendıne guvenıyorsan . cunku ben olsam gıtmedıgım takdırde evde daha cok kendıme stres yapardım. stres yorgunluktan daha kotu bızım ıcın. ınsallah baban en yakın zamanda ıyılesırde sende rahatlarsın
Valla canim benim vucutta cok musait. Ben simdiden bebek yagi kullanmaya baslamistim zaten. Bakalum bir kac hafta sonrada bu kreme baslicam. Memnun kalirsam kullanirim hep
Gelir mutlaka ben de beklemiyodum ama. Yaptim oldu. Baska kremler de var ama buna basliyim dedimonu bende yaptım 2 haftayı gecti benim ama benimkisi henüz gelmedi kendim yeni almak zorunda kaldım gelmez belki die gelirse devam ederim artık
Bebe yağı nedense cildi koyulaştırıyor.
Bende çatlak kremine başladım mustela adında bir krem ama düzenli sürmüyorum şimdilik.
ben hamıle oldugumu ogrendıgımden berı bebe yagı ve badem yagı karısımı suuryorum gobegıme ama sankı tuylerım uzadı gıbı geldı gecen gun korktum ve bıraktım sımdlık. catlak onleyıcı kreme baslayacagım. bebe yagı bu kadar cabuk etkı eder mı ya?
Bebe yağı nedense cildi koyulaştırıyor.
Oo badem yagi tüyleri fena besler aman dikkat
Allah allah benimki koyulastirmadi ama. Ben sadece tuy yspar mi diye kafaya takiyordum ama :S
ben hamıle oldugumu ogrendıgımden berı bebe yagı ve badem yagı karısımı suuryorum gobegıme ama sankı tuylerım uzadı gıbı geldı gecen gun korktum ve bıraktım sımdlık. catlak onleyıcı kreme baslayacagım. bebe yagı bu kadar cabuk etkı eder mı ya?
benım cildimi koyulastırmadı fakat hiç bir işe de yaramadı catır catır catladım vallahii
canım hiç korkma özellikle sordum dr a hiç bi problem teşkil etmez dedi ama tontinik bir bebekse onu bilemem dedi :)) genelde iri olabiliyorlarmış ama ilerki aylarda o arayı kapatacak bunları takma fazla 2 hafta önde olan oluyor sorun olmaz canım
Canim hizmet hastanesinin dogum ucreti nsl bilgin var mı]
kesin fiyatını bilmiyorum da canım ortalamanın üstünde diye biliyorum
cok haklısın erkenden baslama konusunda. bırcok anne 30. haftadan sonra baslıyormus almaya. forumlara baktım. ben okadar dayanamam dıye dusunuyorum :) hem erken dogum rıskınıde dusunmek lazım. bebek dımdızlak kalır valla sonra mılletın begenıp aldıgını gıydırmek zorunda kalırız :) ben suan ılk heves aldım bı battanıye bıde zıbın ama cınsıyet bellı olmadanda hıc bırı alınmıyo gercekten. bekleyecegız artık. agustos ta bıtsın bı ondan sonra cıddı cıddı bakınırız. bırde son aylara bırakmanın kotu tarafı cok agırlasacgız. yurumek avmlerde gezmek daha zor olucak. zaten bende bı ınternet alısverısı merakı var. herseyı ordan alırım gıbı gelıyo. aklında olsun .............. cok hosuma gıdıyor benım. bakıyorum arada ordakı urunlere bırde ısın guzel yanı kargo bedava. 10 tl ye zıbın alsan bedavaya gelıyor
Ben de konyadayim. 22 aylik oglum var. Yaş 30
Cogumuz gibi ogretmenim ben de. Ogretmen icin ideal donem subat, dogur eylule kadar 6 ayi doldursun. Sut izni de var okula baslanir diyor herkes. Ama ben ogluma 1 yasina kadar baktim adaletsizlik yapamam gibi.
Bu defa da msjimi kimse gormezse bu msj kendini imha edicek)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlaar doktora gittim geldim kuzucum gayet iyiymis rahimde kanama vb görmedi şükür rabbime bir haftada acayip büyümüş geldi gözüme maşallah. Dedim neden böyle olmustur her dört gebeden birinde bu tarz kanma lekelnme olabliyor nedeni bilinmiyor dedi.progestana devam et dedi. Bayram icin yola gidicem dedim bence gitme dedikendi aracimizla dura dura gidicem dedim onumuz bayram zaten böyle kanama varken bence gitmemelisin dedi sinir oldum tam olarak nedenini risklerini aciklamadi da bence dedi kestrdi atti poff bana kalsa gitme taraftariyim babam ameliyat olacak çünkü yaninda olmak istiyorum esim haliyle isgillendi o laftan sonra. Sadece bir defa kirmizi iki kez de azalarak kahve leke gelmisti sonrasi olmadi şükür siz olsaniz napardiniz dura dura gideriz uzanirim arkada diyorum ama bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?