2015 Şubat Anneleri

Huuuu huu bak yine gormediniz arada yidiniz mesajimi önemli konularda es gecmeyin bari guceniyorum ama; (

Huuuu huu bak yine gormediniz arada yidiniz mesajimi önemli konularda es gecmeyin bari guceniyorum ama; (

Cnm ya baban için geçmiş olsun ama çok önemli bişi değilse ameliyatı bence doktoru dinle. Çünkü bebeğin henüz savunmasız ve senin yaptığın yapacağın herşeyden etkilenir sonuçta sanırım babanın yanında birileri vardır yalnız değildir. Ben de doktoruma sordum seyahate çıkma dedi en axından bu zamanlarda yinede sen bilirsin ama tavsiyem böyle

Eşimle 1 sene oncesinden oyku olsun diye konusmustuk o cok istiyo ama ben yanina bi isim daha istiyorum kuranda gecen bir isim olsun.onerisi olan varmi annecikler:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kuranı kerimde geçen her isim iyi değil onu söyleyim onun dışında çok isim bulabilirsin tabi anlamlarına mutlaka bak derim mesela aleyna diye isim koyuyorlar anlamı üzerimize olsun demek selam verirkende çok sık kullanılıyor ama çoğu kişi kuranda geçtiği için koyduk diyor ben zümre zümra azra isimlerini çok severim mesela hatta eşim izin verse zahide istiyorum ama onu ikna edemedim bir türlü :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim gun gun degisiyor cok sukur ki kusmuyorum ogurtu sadece

Aksam ayni muhabbet bizde vardi hehe)

her şeyden tiksinme durumum vardı, bugün köfte yedim inanamadım kendime hemen eşimi aradım köfte yedim dedim, sevindi :) Benim galiba geçiyor.. maşallah diyeyim kendime.

Maşallah ben de gecen hafta dışarda yiyebilmistim ilk defa insan seviniyor haftalardir yemedigi biseyi yiyebilince dimi

Genel olarak cok sikintim olmamsti ama bu zamanlrda hafifliyor o sizlamalar

Hah benden bir tane daha kader kurbani arkidisim imha etme sakim gördüm gordum
Kizimda ben de bir yasa dek ucretsz izin almisti, bunda da sartlar elverrse istiyorum adil olmak adina

ve cirkinlikten geberiyorum. Hayir ekstra bi guzel degilim zaten de. Insanoglu bu kadarda cirkinlesemez bu cok fazla yani

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ya o depresif ruh halimizden öyle geliyir bize ben de cok cirkinlestim diyom millet tersine guzellik geldi diyor

Canim onemsiz bisey degil iste mevzu da o bebeğim ile babami karsi karsiya koymak asla olcak sey degil tabi de organ nakli olucak uzun zamandır hastanelerde hayati risk mevcut öyle olunca gitmemeye gonlum razi gelmiyor sinra keske demek var ölümlü dunya rabbim esirgesin bitarafta da bebegi, canim cigerim oyy iki arada kaldim ; ((

:))) kız zaten beni takmıyo kii gülüp geçiyor ama çok haklısın ne kadar zor olduğunu azcıkta olsa anlasınlar yani allah onları başımızdan eksik etmesin inşş yoksa kime sararız dimi hahahaaa

valla oyle. bak duygulandım sımdı, ah canım kocam benım neler cekıyosun elımden :) ama baba olmak da oyle gobiş sevmekle olmuyo onlarda ne kadar zor bı surec oldugunu gorsunler :)

bende bursalıyım canım. bende uludağ ünisine gidiyorum. tedavi demişsin tüp bebekmi seninki. benim 4. gebeliğim bu ilk 3ü düştüğü için uludağ ünisine gidiyorum baştan beri. riskli gebelik uzmanına gidiyorum.

canım benımde ılk haftalarda rısk var dedı doktor. bende kanama yoktu. kesenın turunmasını begenmemıstı. prgestana baslattı. ve ben tatıle gıdıcem dedım. gıdebılırsın sıkıntı yok, yorulmamaya dıkkat et dedı sadece. ama senın farklı bı durum nedesem bılemedım. bırde sunu dusun babanın amelıyatı ne kadar cıddı bılmıyorum ama ordada dınlenemeyeceksın. hastanelerde olucaksın. eger cok cıddı bır amelıyat degılse bence bıkac hafta erteleyebılırsın. tabıkı tercıh senın ve eşının.

seni iyi anlıyorum aynı şekilde benimde daha önce kayıplarım oldu 3 tane. ama göğüslere çokta takılma. göğüs acıması veya acımaması kötü bir duruma işaret değil. ben şuan 13. haftama girdim. göğüslerim bütün olarak değil ama çok sert ve uçları yara oldu . uçları harici acımam yok.yavaş yavaş acıma geçiyor uçlara yayılıyor o acılar.

öğretmenlikten istifa etmek mi? . senın yerınde olmak ısteyen kac mılyon kısı var bılıyomusun. kesınlıkle ıstıfa etme. kullanabıldıgın kadar kullan ıznını. zaten bebegın kres cagına gelıcek hıc bakıcak bırını bulamazsan krese verırsın. zaten ogretmelerın calısma saatlerıde bızım gıbı degıl. eger ıstıfa edersen omrun boyunca calısamazsın bıdaha. o rahatlıktan cıkıp ozel sektorde uc kurus ıcın sabah 8 aksam 6 dıdınemezseın

Rahimde kanma yok dedi asikar bir dusuk riski görmüyor nedeni bilmeyiz dedi sadece öyle olunca yormadan kendimi giderim gibi geliyor onemli olan nakil oncesi surecte yaninda olup gorebilmem sonrasında saten uzun sure yogun bakimda olcak yaninda bekleyemicem kendimi yormam yani inşallah bakalım esim neye karar verecek

Benimde malesef 3 kaybim oldu canim ayni benimde uçlari aciyor aksamlari yanlarda agriyor aslinda 3 gün önce doktora gittim hersey yolundaydi ama iste bu korkular bitmiyor 2 3 gün sonra bi endişe sariyor inşallah saglikla atlatiriz.

canım içine sinicekse gitmeni öneririm ama başka türlü en azından 2. trimestere girene kadar bekle derim. bende ne kanama vardı nede başka birşey bana günde 3 defa vajinal progestan verdi başından beri kullanıyorum. ve başından beri ilişkiyi yasakladı. hiç bir neden yokken.yani yol hamileler için bana göre sakıncalı çünkü belli bir süre sabit duruyorsun belin ağrısı cabası.insan sanki bütün evi temizlemiş gibi yoruluyor araba yolculuğunda. örnek verisem kendimden ilk haftamda yani 5. haftamda bursadan fethiye ölüdenize gittik. kendi arabamızla 10 saat falan sürdü çok fazla durmamıza rağmen ve araba büyük olmasına ragmen mahfoldum. birde dönüşte antalyaya uğradık ordan bursaya dönüş yolu uzattı 12 saatte eve geldik. ve eve nasıl girdiğimi bilemedim. şükür birşey olmadı gayette rahat geldim ama fiziksel olarak çok yoruldum.yani belki sen bu kadar uzun yol gitmezsin ama yinede kendi kararın eğer eşin gerçekten dura dura gidicekse o zaman birşey olmaz. doktorlar herhangi bir risk teşkil edicek durumlarda malesef yasak koyuyor.

Benimde malesef 3 kaybim oldu canim ayni benimde uçlari aciyor aksamlari yanlarda agriyor aslinda 3 gün önce doktora gittim hersey yolundaydi ama iste bu korkular bitmiyor 2 3 gün sonra bi endişe sariyor inşallah saglikla atlatiriz.

ozaman kafaya çok takmamanı öneririm güçlü olmaktan başka yapıcak birşeyimiz yok o korkular kucağına alana kadar geçmiyor. ama kafanı meşgul tutmanı öneririm kitap film dizi ile. ben öyle yapıyorum şimdi benimde perşembe 2li testim var elim ayağıma karışıyor zaman yaklaştıkca ama elden birşey gelmez. rabbim bu mubarek günlerde hakkımızda hayırlısını eyler inşallah.

Zaten haftaya gidecektik 12.hafta icinde olucam sanirim esim durur yol boyu zaten kizim cok sikildigi icin sik mola veriyoruz gidislerde iste sure uzun 13 saat suruyor bu hafta da istirahat edip dikkat edicem kendime herhangi bir lekekenmem olmazsa inşallah yola cikmadan tekrar bi dra gorunup cikarim inşallah bu arada progestan kullanıyorum gunde iki kez iliski bizde de yasakti hala oyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…