kızlar bebişlere isim düşündünüz mü?
bana da bugün geldi sürdüm hemen,mis gibi kokuyor =))
Kizlaar doktora gittim geldim kuzucum gayet iyiymis rahimde kanama vb görmedi şükür rabbime bir haftada acayip büyümüş geldi gözüme maşallah. Dedim neden böyle olmustur her dört gebeden birinde bu tarz kanma lekelnme olabliyor nedeni bilinmiyor dedi.progestana devam et dedi. Bayram icin yola gidicem dedim bence gitme dedikendi aracimizla dura dura gidicem dedim onumuz bayram zaten böyle kanama varken bence gitmemelisin dedi sinir oldum tam olarak nedenini risklerini aciklamadi da bence dedi kestrdi atti poff bana kalsa gitme taraftariyim babam ameliyat olacak çünkü yaninda olmak istiyorum esim haliyle isgillendi o laftan sonra. Sadece bir defa kirmizi iki kez de azalarak kahve leke gelmisti sonrasi olmadi şükür siz olsaniz napardiniz dura dura gideriz uzanirim arkada diyorum ama bilemedim
Bende öyle
Her gören dökülüyosun diyo :26:
Huuuu huu bak yine gormediniz arada yidiniz mesajimi önemli konularda es gecmeyin bari guceniyorum ama; (
Eşimle 1 sene oncesinden oyku olsun diye konusmustuk o cok istiyo ama ben yanina bi isim daha istiyorum kuranda gecen bir isim olsun.onerisi olan varmi annecikler:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben mide bulantım azaldı dedim.yanlış demişim. berbat haldeyim ben bugün evet hamileliğimin başından beridir kuru öğürtülerim var ama bu gün ilk defa bulaşık makinasını yerleştireyim dedim sen açmamla lavaboya koşmam bir oldu ilk defa çıkardım bugün yediklerimi. sanırım azalarak çoğalarak biticek bu bulantılar.allahım ne kötü birşeymiş. kuru öğürtü neyse de kusmak çok kötü var mı böyle bir azalıp bir çoğalan bulantıları.
bende bulaşık makinasının kokusundan nefret ediyorum şimdi içini limonla dolduruyorum :)) bide insan kocasını krartır derlerdi de inanmazdım eşimin kolundaki kıllar çook tuhaf geliyor midem kalkıyor çok kıllıda değil kııı bana sen iyice manyadın deyip duruyor :))))
her şeyden tiksinme durumum vardı, bugün köfte yedim inanamadım kendime hemen eşimi aradım köfte yedim dedim, sevindi :) Benim galiba geçiyor.. maşallah diyeyim kendime.
Kizlar 10 11.haftada olanların gögüs aģriları ne durumda benim daha önce kayiplarim olduğundan çok tedirginim sanki ağri azalip artiyor ara sira daha yumuşuyor gögüs sizlerde durum nasil gögüsleriniz ilk günkü belirtilerdeki gibi ağriyormu
Ben de konyadayim. 22 aylik oglum var. Yaş 30
Cogumuz gibi ogretmenim ben de. Ogretmen icin ideal donem subat, dogur eylule kadar 6 ayi doldursun. Sut izni de var okula baslanir diyor herkes. Ama ben ogluma 1 yasina kadar baktim adaletsizlik yapamam gibi.
Bu defa da msjimi kimse gormezse bu msj kendini imha edicek)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ve cirkinlikten geberiyorum. Hayir ekstra bi guzel degilim zaten de. Insanoglu bu kadarda cirkinlesemez bu cok fazla yani
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cnm ya baban için geçmiş olsun ama çok önemli bişi değilse ameliyatı bence doktoru dinle. Çünkü bebeğin henüz savunmasız ve senin yaptığın yapacağın herşeyden etkilenir sonuçta sanırım babanın yanında birileri vardır yalnız değildir. Ben de doktoruma sordum seyahate çıkma dedi en axından bu zamanlarda yinede sen bilirsin ama tavsiyem böyle
ben rentıptayım. selim akgun doktorum. zor oluyordur senın ıcın bursaya gelıp gıtmek
:))) kız zaten beni takmıyo kii gülüp geçiyor ama çok haklısın ne kadar zor olduğunu azcıkta olsa anlasınlar yani allah onları başımızdan eksik etmesin inşş yoksa kime sararız dimi hahahaaa
yok çalışıyorum işimde bursada arac olunca problem yok en azından şimdilik
canım merhaba ben seni gördüm dikkatınden kaçmıs olabilir hosbulduk....:) medikalparkın doktoruna gidiyorum suan muaynanesine gidiyorum ahmet yılmaz
ünüversitede tedavi gördüm ama onlar kalp atısı duyunca bırakıyolar.... sen hangi hastane ye gidiyorsun
Huuuu huu bak yine gormediniz arada yidiniz mesajimi önemli konularda es gecmeyin bari guceniyorum ama; (
Kizlar 10 11.haftada olanların gögüs aģriları ne durumda benim daha önce kayiplarim olduğundan çok tedirginim sanki ağri azalip artiyor ara sira daha yumuşuyor gögüs sizlerde durum nasil gögüsleriniz ilk günkü belirtilerdeki gibi ağriyormu
=)) ben de ücretsiz izin alıcam 1 yıl..1 eğitim öğretim yılı gitmicem..heyet raporu almak istemiyorum,çalışmadan maaş almak etik gelmiyor bana..doğum izni,40 günlük rapor dönemi kaparım..1 yıl da ücretsiz izin..baktım bırakamıyorum bebeğimi 1 yıl daha ücretsiz izin,baktım yine bırakamıyorum istifa ederim =))))))
canım benımde ılk haftalarda rısk var dedı doktor. bende kanama yoktu. kesenın turunmasını begenmemıstı. prgestana baslattı. ve ben tatıle gıdıcem dedım. gıdebılırsın sıkıntı yok, yorulmamaya dıkkat et dedı sadece. ama senın farklı bı durum nedesem bılemedım. bırde sunu dusun babanın amelıyatı ne kadar cıddı bılmıyorum ama ordada dınlenemeyeceksın. hastanelerde olucaksın. eger cok cıddı bır amelıyat degılse bence bıkac hafta erteleyebılırsın. tabıkı tercıh senın ve eşının.
Benimde malesef 3 kaybim oldu canim ayni benimde uçlari aciyor aksamlari yanlarda agriyor aslinda 3 gün önce doktora gittim hersey yolundaydi ama iste bu korkular bitmiyor 2 3 gün sonra bi endişe sariyor inşallah saglikla atlatiriz.seni iyi anlıyorum aynı şekilde benimde daha önce kayıplarım oldu 3 tane. ama göğüslere çokta takılma. göğüs acıması veya acımaması kötü bir duruma işaret değil. ben şuan 13. haftama girdim. göğüslerim bütün olarak değil ama çok sert ve uçları yara oldu . uçları harici acımam yok.yavaş yavaş acıma geçiyor uçlara yayılıyor o acılar.
Benimde malesef 3 kaybim oldu canim ayni benimde uçlari aciyor aksamlari yanlarda agriyor aslinda 3 gün önce doktora gittim hersey yolundaydi ama iste bu korkular bitmiyor 2 3 gün sonra bi endişe sariyor inşallah saglikla atlatiriz.
bende bursalıyım canım. bende uludağ ünisine gidiyorum. tedavi demişsin tüp bebekmi seninki. benim 4. gebeliğim bu ilk 3ü düştüğü için uludağ ünisine gidiyorum baştan beri. riskli gebelik uzmanına gidiyorum.
canım içine sinicekse gitmeni öneririm ama başka türlü en azından 2. trimestere girene kadar bekle derim. bende ne kanama vardı nede başka birşey bana günde 3 defa vajinal progestan verdi başından beri kullanıyorum. ve başından beri ilişkiyi yasakladı. hiç bir neden yokken.yani yol hamileler için bana göre sakıncalı çünkü belli bir süre sabit duruyorsun belin ağrısı cabası.insan sanki bütün evi temizlemiş gibi yoruluyor araba yolculuğunda. örnek verisem kendimden ilk haftamda yani 5. haftamda bursadan fethiye ölüdenize gittik. kendi arabamızla 10 saat falan sürdü çok fazla durmamıza rağmen ve araba büyük olmasına ragmen mahfoldum. birde dönüşte antalyaya uğradık ordan bursaya dönüş yolu uzattı 12 saatte eve geldik. ve eve nasıl girdiğimi bilemedim. şükür birşey olmadı gayette rahat geldim ama fiziksel olarak çok yoruldum.yani belki sen bu kadar uzun yol gitmezsin ama yinede kendi kararın eğer eşin gerçekten dura dura gidicekse o zaman birşey olmaz. doktorlar herhangi bir risk teşkil edicek durumlarda malesef yasak koyuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?