Bebegin onden gitmesi iyi bseydir. Gelisiminde bi anormallik olmadiktan sonra. Ben hep gec yumurtlarim hep gec dollenme olur sattan hep geriden gelir. Ileri olsun isterdim korkulacak bisey degil ki
annelerrr göbüşlerinize ne sürüyorsunuz
Allah allah benimki koyulastirmadi ama. Ben sadece tuy yspar mi diye kafaya takiyordum ama :S
bende duymustum ama catlaklara en ıyı gelen seyde o. en azından baslarda kullanayım dedım. fakat korktum valla ara verdım sımdlık. kırpıklerıme surucem ama bu kadar ıse yarıyosa barı hayırlı yerlerdekı tuylerı uzatsın :)
12+5 im bebek yağına başladım , sen ? :)
ben tup bebek bölümüne gidiyordum asılama oldu canım
Zaten haftaya gidecektik 12.hafta icinde olucam sanirim esim durur yol boyu zaten kizim cok sikildigi icin sik mola veriyoruz gidislerde iste sure uzun 13 saat suruyor bu hafta da istirahat edip dikkat edicem kendime herhangi bir lekekenmem olmazsa inşallah yola cikmadan tekrar bi dra gorunup cikarim inşallah bu arada progestan kullanıyorum gunde iki kez iliski bizde de yasakti hala oyle
annelerrr göbüşlerinize ne sürüyorsunuz
Sizin ne çabuk kıyafetleriniz dar geldi, karnınız çatladı
Benim daha aynı herşey
Erken diye böyleyim sanıyodum ?
Sizin ne çabuk kıyafetleriniz dar geldi, karnınız çatladı
Benim daha aynı herşey
Erken diye böyleyim sanıyodum ?
Bana sormadin ama bende cevaplayim :) ben normalde de bebek yagi kullaniyordum yine onunla devam :) mis gibi en sagliklisi bence. Vücudun kuru olduğundan çatlama riskin daha fazla saniyorum. Senin gobus ne alemde canim çok tatliydi buyudumu daha :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben mide bulantım azaldı dedim.yanlış demişim. berbat haldeyim ben bugün evet hamileliğimin başından beridir kuru öğürtülerim var ama bu gün ilk defa bulaşık makinasını yerleştireyim dedim sen açmamla lavaboya koşmam bir oldu ilk defa çıkardım bugün yediklerimi. sanırım azalarak çoğalarak biticek bu bulantılar.allahım ne kötü birşeymiş. kuru öğürtü neyse de kusmak çok kötü var mı böyle bir azalıp bir çoğalan bulantıları.
sorma canım aynısı bana oldu..gecen pazar bulantılarım aniden kesildi diye soluğu acilde almıstım..dun 4 kez kustum(( suan yemek borum yanıyor bogazım acıyor (( kuru ögürtüye can kurban valla kusmak cok cok fena bişi
sorma canım aynısı bana oldu..gecen pazar bulantılarım aniden kesildi diye soluğu acilde almıstım..dun 4 kez kustum(( suan yemek borum yanıyor bogazım acıyor (( kuru ögürtüye can kurban valla kusmak cok cok fena bişi
Brn hergün kusuyorum ya sabah kalkıp resmen kusmayı bekliyorum sağolsun hiç aksatmıyor kendileri fermuar takacağım mideme az kaldı
tahminimce azalarak veya çoğalarak biticek canım. ben kasım annelerine sordum da yani onlarla daha önceden tanıştığım için. 15. haftada tam bitiyormuş. bazen hiç olmuyormuş bazen artıyormuş. yani sanırım 15. haftaya kadar devam edicek
bikaç kere sabahları kalkar kalmaz ben de kustum ama yedikten sonra kusmak ilk defa dun oldu bende( tahriş oldu bogazım resmen ya yutkunamıyorum suan (
Ayy bilmem mi ya üst üste iki üç kere kusunca artık boğaz moğaz kalmıyor zorla yemek yiyorum tekrar kusmayım diye birde olayı çözdüm her sabah kusuyorum safra çıkarıyorum birşey yemezsem en azından kahvaltı hazırlayana kadar meyve yiyorum safrayı çıkarmak çok kötü çünkü zehir gibi oluyor
12+5 im bebek yağına başladım , sen ? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?