Maalesef kimlik hala yok hastaneyi arayıp randevu aldım kimligim kayıp dedim tmm dediler yarın sabah büyük buluşma 9.45 te heyecan dorukta doruk demişken çok seviyorum Doruk ismini
Esobacım senle ayniyiz bende 9 kilo almışım 77 idim 86 olmuşumhedef 100 deeerrrmişimmmmm
Bendeki bünye kimsede yoktur kilo almaya o kadar müsait ki doğuma yuvarlanarak gidicem artıkcanım günaydın biraz fazla almışsın kuzum yaaa daha nerdesin sen :))) dışardaki karılar gibi konuştum heheheee ben 2 kilo aldım oda ekmek ve pirinç gibi gıdalar tüketiyorum onlar midemi rahatlatıyor eminim sendede öyledir ama dikkat etmek gerek zaten şişicez son aylarda bari şimdi yediklerimize dikkat edelim sık sık aralıklarla yemek en iyisi :)
Ayy ben ölüyorum kaşıntı dan ne ilacı verdi dr bende yarın isticem nette araştırdım sirkeli suyla yıkayın diyo günde 4 5 seferKızlar bende de bulantı değil ama reflüm fena midem boş kaldığında gaz sıkıştırıyor gibi o zaman bulanıyor. Şükür hala 1,5 kg ile devam ediyorum.
Bu arada vajinal bölgede yanma kaşınma problemi yaşayan var mı. Bugün doktorumu aradım ilaç verdi 2 gündür ödüm patladı mantara çevirecek diye. Keşke doğal yolla bi çaresi olsa kaşıntı gidermenin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sağol canım inşallah kimliğini de halletcem inş.hadı hayırlısı ınsallah guzel haberlerle donersın.. kımlık ısınıde ıhmal etme kaybettıuysende cıkartmaya bak bıran once
Cnm bn progestan fitil kullanıyorum kasintim oluyodu o yüzden doktora soyledim krem yazdi sende soyle verir biseyKızlar bende de bulantı değil ama reflüm fena midem boş kaldığında gaz sıkıştırıyor gibi o zaman bulanıyor. Şükür hala 1,5 kg ile devam ediyorum.
Bu arada vajinal bölgede yanma kaşınma problemi yaşayan var mı. Bugün doktorumu aradım ilaç verdi 2 gündür ödüm patladı mantara çevirecek diye. Keşke doğal yolla bi çaresi olsa kaşıntı gidermenin
Bendeki bünye kimsede yoktur kilo almaya o kadar müsait ki doğuma yuvarlanarak gidicem artık
Günaydın kızlar herkes kilodan bahsetmis bn 200 gr almisim bugun 11 hafta bitiyor..1.74 boykilom 67.3 tu 67.5 olmusum bnde kusuyorum ama yemekte zorluyorum bos öğürmek zor geliyor yedigimi cikarip arkasindan bi meyve yada seker yiyorum bide corba içiyorum rahatliyorum..bu arada midemi naneli Yoğurtlu çorba cok rahatlattı tavsiye ederim hem yogurt var hem yumurta un pirinc..
Kızlar bende de bulantı değil ama reflüm fena midem boş kaldığında gaz sıkıştırıyor gibi o zaman bulanıyor. Şükür hala 1,5 kg ile devam ediyorum.
kızlarr kaç kişinin bebeğinin cinsiyeti belli oldu gerçi biraz erken hala ama erkekse çıkıyor genelde
benim 12. haftada kız olacak dediler kıza alıştık çokta 14. haftada erkek olduğu ortaya çıktı bi kaç arkadaşında öyle sakın acele edip cici bici almayın :)
Benim daha çokk var öğrenmeme :) ama bizim içimize erkek doğuyor :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ayy ben ölüyorum kaşıntı dan ne ilacı verdi dr bende yarın isticem nette araştırdım sirkeli suyla yıkayın diyo günde 4 5 sefer
Cnm bn progestan fitil kullanıyorum kasintim oluyodu o yüzden doktora soyledim krem yazdi sende soyle verir bisey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?