2015 Şubat Anneleri

Maalesef kimlik hala yok hastaneyi arayıp randevu aldım kimligim kayıp dedim tmm dediler yarın sabah büyük buluşma 9.45 te heyecan dorukta doruk demişken çok seviyorum Doruk ismini

hadı hayırlısı ınsallah guzel haberlerle donersın.. kımlık ısınıde ıhmal etme kaybettıuysende cıkartmaya bak bıran once

Esobacım senle ayniyiz bende 9 kilo almışım 77 idim 86 olmuşum hedef 100 deeerrrmişimmmmm

canım günaydın biraz fazla almışsın kuzum yaaa daha nerdesin sen :))) dışardaki karılar gibi konuştum heheheee ben 2 kilo aldım oda ekmek ve pirinç gibi gıdalar tüketiyorum onlar midemi rahatlatıyor eminim sendede öyledir ama dikkat etmek gerek zaten şişicez son aylarda bari şimdi yediklerimize dikkat edelim sık sık aralıklarla yemek en iyisi :)

Kızlar bende de bulantı değil ama reflüm fena midem boş kaldığında gaz sıkıştırıyor gibi o zaman bulanıyor. Şükür hala 1,5 kg ile devam ediyorum.

Bu arada vajinal bölgede yanma kaşınma problemi yaşayan var mı. Bugün doktorumu aradım ilaç verdi 2 gündür ödüm patladı mantara çevirecek diye. Keşke doğal yolla bi çaresi olsa kaşıntı gidermenin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bendeki bünye kimsede yoktur kilo almaya o kadar müsait ki doğuma yuvarlanarak gidicem artık

Ayy ben ölüyorum kaşıntı dan ne ilacı verdi dr bende yarın isticem nette araştırdım sirkeli suyla yıkayın diyo günde 4 5 sefer

Günaydın kızlar herkes kilodan bahsetmis bn 200 gr almisim bugun 11 hafta bitiyor..1.74 boykilom 67.3 tu 67.5 olmusum bnde kusuyorum ama yemekte zorluyorum bos öğürmek zor geliyor yedigimi cikarip arkasindan bi meyve yada seker yiyorum bide corba içiyorum rahatliyorum..bu arada midemi naneli Yoğurtlu çorba cok rahatlattı tavsiye ederim hem yogurt var hem yumurta un pirinc..

Cnm bn progestan fitil kullanıyorum kasintim oluyodu o yüzden doktora soyledim krem yazdi sende soyle verir bisey

ben yiyiyorum canım zorluyorum yemek için hiç bi vitamin kullanmadığım için yemek zorundayım ama bünyeylede alakalı yakmıyorum yediklerimi oda cuk kilo oluyo olsun ne yapalım kuzcanlarımızın canları sağolsun herşey onlar için :)

kızlarr kaç kişinin bebeğinin cinsiyeti belli oldu gerçi biraz erken hala ama erkekse çıkıyor genelde
benim 12. haftada kız olacak dediler kıza alıştık çokta 14. haftada erkek olduğu ortaya çıktı bi kaç arkadaşında öyle sakın acele edip cici bici almayın :)

Ben ilaçta kullandım kremde kullandım fayda etmedi dediler teharet suyuna elma sirkesi koy onunla yıka olur mu öyle şey ya dedim ama mecburen yapmak zorunda kaldım ve benim artık yara olmuş kanıyordu sürekli elma sirkeli suyla temizledim birde sıcak ütü bastım iç çamaşırıma öyle giydim 3-4 güne birşeyim kalmadı çok şükür olacak gibi olursa direk yine uyguluyorum sirke çok şeye faydalı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim daha çokk var öğrenmeme :) ama bizim içimize erkek doğuyor :)

Cuma gunu gidecem bendenasipse valla kalbim cikacak, allahim yardim et sen..

Mantar falan dwmeyin 1 haftadir anam agliyor ilac suruyorum disina doktora gidene kadar rahatlamiyacam kesin

Benim daha çokk var öğrenmeme :) ama bizim içimize erkek doğuyor :)

ben hep erkek hissetmiştim zerre kadar kız hissi yoktu kız deyince çok sevindik kızımın bir kız kardeşi can yoldaşı olacak dedik ama 14. haftada pipisini göstermişti bi tuhaf olmuştum eşim çok belli etmemişti ama sevinmişti kim ne derse desin koçişler oğlanları seviyooooo :))) bundada ağırlık erkek hissediyorum

kızlar biz bu arad isimlerimize karar verdik
kızımız olursa berrasu
oğlumuz olursa rüzgar koycaz :)

Ayy ben ölüyorum kaşıntı dan ne ilacı verdi dr bende yarın isticem nette araştırdım sirkeli suyla yıkayın diyo günde 4 5 sefer

Canım not almıştım krem verdi bebeğe de zararı yokmuş. Yerime geçince bakıp yazarım adına. Annem de karbonatlı suyla yıka diyor ama bilemedim

Cnm bn progestan fitil kullanıyorum kasintim oluyodu o yüzden doktora soyledim krem yazdi sende soyle verir bisey

Benimki de krem verdi faydasını gördün mü canım. Akşam olsun da alayım sabırsızlanıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…